255
-
#135 -
#134 megtarthatod az enyemet is -
#133 Tom Clancy's Splinter Cell a júliusi :D -
Lokker #132 Big lájk, nem írod ki fel se tűnt volna. :) -
#131 decemberig kapunk havi egy ingyen játékot -
#130 Köszönöm! Kipróbáltuk és tényleg! Két profil van és mindkettőn megvan a R6 Siege külön-külön. -
#129 Nem fogja újból letölteni, telepíteni. Felhőbe tárolja a mentéseket is, tehát ha Béla játszik, akkor Béla accountján lesznek csak elérhetőek a mentések. De ha a barátnője Gizi ugyan azon a gépen egy másik profillal játszik, akkor csak Gizi profilján lesznek elérhetőek az adott mentések. Tehát semmi extra nincs. Kivéve ha egy kulcsot akarsz két külön profilon használni, mert az nem fog összejönni. Kétszer kell megvenni a játékot, ha két profilon akartok játszani. -
#128 Hátha itt tudja a kérdésemre a választ. Van nekem Uplay profilom. De ugyanezen a gépen szeretnék az asszonykámnak is létrehozni egyet. Ez idáig nem gond,külön-külön időpontokban lennénk bejelentkezve,de ő is a Rainbow Six Siege játékkal szeretne játszani. Ez most úgy fog működni,hogy én belépek a saját profilomba és ott lesznek a játékok ahol voltak ez is oké. De nekem is fel van telepítve a Rainbow Six Siege. Ha ő belép és elkezdi letölteni akkor a játékot akkor az hová fogja letölteni és telepíteni? Csinál egy külön könyvtárat vagy mi lesz? -
Dzsí Pí #127 sziasztok, lehet, hogy már visszatérő kérdés, de játék közpen(Far Cry Primal) miért nem adja be az achievmenteket? csak annyit ír ki, h megkapva, de se név, semmi, ill az upay kliensnél se mutat semmit az achi fülnél... -
zool1981 #126 Sziasztok!Gondom lenne néhány uplay játékommal.A probléma egyszerű,a megoldás már kevésbé.Hogyan tudok törölni egy játékot?Ha rámegyek az eltávolításra uplayen belül,az ugye kidob a "Programok eltávolítása" menübe,de ott nincs az adott játék feltüntetve.Pl egyszerűen képtelen vagyok letörölni az AC:Revelations-t... és még néhány programot.Hihetetlen,hogy egy ennyire egyszerű dolgot nem lehet normálisan megoldani,kedves Ubisoft.Valakinek ötlet?
Utoljára szerkesztette: zool1981, 2015.12.01. 13:56:25 -
#125 Ma délelőtt ezeket mind megtettem. Elméletileg 48 órán belül kapok választ. Az Ubi support tényleg lassúcska kicsit. Mondjuk most olcsóbb lenne megvenni G2A-n... -
#124 Nézd meg a leveleidet, a spam fiókot. Ha ott sincs, írj a support-nak. -
#123 Rainbow Six Siege lett volna az áldozat. Még nincs meg. Megvenném mondjuk a G2A-n csak még soha nem vettem ott Pre-order. És van bennem egy kicsi félelem. -
#122 Ennyire azért nem szokott lassú lenni. Nincs az Uplay accountodon a játékok között? -
#121 00:10 van. De ráérek csak jöjjön meg. -
#120 Lassú az Ubi, meg fog érkezni egyszer, az is lehet, hogy csak este. -
#119 Szeretnék a shop-ból vásárolni és akciósan (20%) felhasználtam hozzá 100 "ubi" pontot amit annak rendje-módja szerint el is vett tőlem a rendszer. Azt írta ,hogy pár percen belül megkapom a kódot E-mail-ben,de ez kb fél órája volt. Sehol semmi. Én még nem vásároltam így. Valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
chris0000 #118 már elérhető,most néztem.
nem nagyon szoktam multizni,most kipróbálom... -
#117 elvileg ma indul, de előbb email értesítő jön -
chris0000 #116 hi.
a rainbowsix siege beta-ja nem ma indul?
uplay kliensbe,csak annyit ír,h előrendelve... -
#115 Ezekkel a "gyönyörű" új frissítéssekkel az egyébként jól működő játékaim most elkezdtek velem szórakozni. Soha nem volt gondom a Far Cry 4-el a The Crew is jól működött. A Crew azt csinálja,hogy kilépéskor nem zárja be a programot,nekem kell feladatkezelőből kézzel bezárni a Far Cry 4 nem szinkronizálja az elért eredményeket a többit nem néztem még,de tuti a Settlers 7 is sírni fog valamiért. Az Ubinál nincsenek tesztelők,vagy nem nézik át a kezeik közül kiadott munkát? -
hemmis #114 pl :ha lenne egy file manager program xbox one -ra az talán megoldaná nem tudom létezik-e ilyen?
-
hemmis #113 ha ez ilyen egyszerű lenne akkor fel sem tettem volna a kérdést sőt fel sem merül viszont a hiba bennem van mert nem írtam hogy xbox one a platform és természetesen minden jogtiszta egyébb iránt ismerem a ctr+f bill.kombót és ezért mindíg vissza szoktam olvasni így van valami megoldás a problémámra? -
#112 túl sokat kérsz.. :D -
#111 Kettőt olvass vissza. -
hemmis #110 másodszor fordul elő hogy valamit le akar tölteni a játék de felhívja a figyelmem arra hogy el fognak veszni a mentéseim és kezdhetem előről a játékot mint írtam már ez egyszer megtörtént de többet nem szeretném , letöltés nélkül nem indul a játék a meglévő mentésemet pedig nem tudom sehogy „megmenteni” szóval ilyenkor mi tévő legyek remélem csak nem vagyok teljesen felkészült és ebből adódik a probléma,köszönöm. -
Czobi #109 A brotherhood-nál nem ott van, ahol írtam? Mert a többi AC játéknál valóban az ubisoft mappájában, a savesgames-ben van, de ennél az egynél nekem máshová tette. -
#108 Az Uplay felhő gáz. Nem működött soha rendesen. A mentések a
"c:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames" könyvtárban vannak, azt érdemes másolgatni, az Uplay-ben a felhőszolgáltatást meg kikapcsolni. -
Czobi #107 Tárolja a gépen is a mentést, helye: C:\Users\(felhasználó neve)\Saved Games
Lehet, hogy akkor mindig a legfrissebb mentést fel kell másolni a másik gépre is? Mert am tényleg az lenne a logikus, hogy bármelyikőtök is játszik, a felhő a legfrissebbet tölti be. -
WinStar #106 Sziasztok.Adott két gép.Mindkettőn egy névvel fut az uplay(Persze nem egyszerre mert azt nem lehet :D ) A párom is AC-zik,és én is. Na most a gondom,hogy a Broterhood-al toljuk(kicsit retrozunk) és nála megjelennek a mentések az uplay felhő által,nálam meg otthon nem. Ez mitől lehet?
Vagy tárolja valahol a gépi mentést? Vagy hogy van eZ?
Előre is köszönöm a segítséget! -
#105 az sg-n lévő képet nem látod ? wtf? o.0 -
#104 Nem látom, hogy SZABI mit tűzött be - nem jelenik meg - de, gondolom én, ezt:
-
#103 -
#102 Jaja Notival pont nemrég beszéltünk róla, hogy kéne valami. -
#101 Külföldi pályafutásnak vége :) most itthon. találtam is egy jó munkát, de elég sok időmet felemészti. azért fel szoktam nézni sg-re, de inkább csak olvasgatok, nem merek vitába bonyolódni itt senkivel :) februárban több időm lesz, megkérdezem a többieket is egy nosztalgia l4d-re...
remélem Téged is rá tudunk majd venni
Utoljára szerkesztette: Zeller01, 2015.01.12. 21:50:59 -
#100 Ennyi:) Egyébként mi van veled, rég "láttalak":) -
#99 Én nem vagyok sem birka, sem pedig "mihaszna" célközönség!
De most kuss, mert megyek veszek egy sokkal nagyobb tv-t, mert ezen a szar 107cm-es tv-n szinte alig látom a filmeket!
Ja, van benne CMT (Clear Motion Technology) és MB+ (Magic Bright+) szóval megéri! -
Joybull #98 Sziasztok. Mi a teendő ha azt írja az uplay hogy "The URL provided is not supported." ? -
Fernandooo #97 Szervezz tüntetést a fészen. -
#96 Nekem a mi országunk számít és, hogy nekünk nem lehet :(