Uplay
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az Assassin's Creed sorozat minden darabja megvan, az első rész is dobozos verzióban Ubisoft exclusive rendezői változat, de
igazán jó volna belőle egy uplay-es verzió a játékkönyvtáramba.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Nulla tenaci invia est via"
[merlinw.org]
Szerintem nevetséges benne a fizika. Pl. az, hogy nekimész egy fának 150-nel, és egy kis sebességlassulással csak lecsúszol róla, és mész tovább. Ha jól rémlik, semmi törésmodell nem volt benne. Jó, nem egy Burnoutra számítottam, de ez kb. az Underground 2 szintjén van ...így 2016-ban (vagy '15-ben, vagy mikor jött ki). És ha már autózni akarok, akkor inkább UG2, mint ez, azzal legalább lehet kicsit nosztalgizáni. 😊 (De még autózni is élvezetes volt benne.)
Pedig tetszett az, hogy valami érdekes sztori volt alakulóban...
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.14. 16:37:32
Kösz az emlékeztetőt! <#eljen>#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If you give a little love you can get a little love of your own
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Utoljára szerkesztette: zool1981, 2015.12.01. 13:56:25
[merlinw.org]
[merlinw.org]
nem nagyon szoktam multizni,most kipróbálom...
a rainbowsix siege beta-ja nem ma indul?
uplay kliensbe,csak annyit ír,h előrendelve...
"c:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames" könyvtárban vannak, azt érdemes másolgatni, az Uplay-ben a felhőszolgáltatást meg kikapcsolni.
[merlinw.org]
Lehet, hogy akkor mindig a legfrissebb mentést fel kell másolni a másik gépre is? Mert am tényleg az lenne a logikus, hogy bármelyikőtök is játszik, a felhő a legfrissebbet tölti be.
Vagy tárolja valahol a gépi mentést? Vagy hogy van eZ?
Előre is köszönöm a segítséget!