Lost Ark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.23. 21:50:05
Én egy 30 as karit hagytam ott eu centralon. Eu west re mentem. Tökéletesen működik minden, nincs sor, matchmaking el sem volt gond eddig sosem. Szóval részemről megérte bőven.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.23. 20:59:08
De, mivel ok intezik a nyugati (eu+amcsi) megjelenest es a felmerulo igenyek is hozzajuk futnak be (a problemak is), ezert OK azok, akik kerik a koreai eredeti fejlesztoket, hogy a nyugati klienst/verziot valtoztassak meg, XYZ igeny szerint. Amit aztan vagy megtesznek, vagy nem, de mivel a penz az ur mindenfele, velhetoen meg fognak.
Olyan ez, mint amikor egesz napra kiberelsz egy buszt, soforrel. Te mondod meg, hogy hova menjen, mikor mit csinaljon, meg akar a belso teret is altalakithatod megfelelo tokevel, de a busz az tovabbra sem lesz a tied, es ha a sofor nem akar szembe menni a forgalommal, csak mert te ugy akarod, akkor nem fog 😊 De az is a te sarad, ha a 40-es buszra 200 jegyet adsz el, vagy az egesz falut meghivod egy ingyenes kirandulasra es azok tenyleg eljonnek, te meg ott allsz bamban, hogy basszus berelni kellett volna meg vagy harom masik jarmuvet is.
Ami a sort illeti, laza 10-12k igy 21:00 kornyeken (egyes lelakott realmeken)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.23. 20:56:20
Egyébként mi történt, hogy este 8-kor nincs sor?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Latva tobbi "nyugati" mmot es a "minden nehez" sirasokat, plusz ahogy kezelik ezeket a "visszajelzeseket", szarra lesz itt nerfelve minden idovel 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.23. 13:12:34
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Csiszoltam követ, beraktam engravingot a slotba, de semmit nem értek belőle 😄
előre is köszi!
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.22. 19:23:34
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.22. 18:05:34
[merlinw.org]
A transfert meg én úgy tudom régión belül tesztelik, nem régiók között.
WOTLK (Ulduar/Crusader/IC) környékén kezdett rendbe jönni a dolog, de még akkor sem volt garancia arra, hogy szerdán normálisan ment minden. Utána összeszedték magukat és nem volt már akkora a gond, de addig azért... voltak bajok 😊
De, ilyen ez a popszakma, majd jó lesz ez is, alig egy hete megy a cucc, csodát ne várjon senki ennyi idő alatt, a szarság már megtörtént, ez ellen már tenni nem lehet, jóízűen el kell küldeni őket az anyjukba (az megnyugtatja a lelket) és bízzunk abban, hogy majd idővel jobb lesz.
Egyik nagy hiba az EU régió méretének alultervezése és a nyelvi szerverek hanyagolása. Hiba volt a free elindítása előtt azt a hotfixet felrakni. Utána meg egyáltalán a free elindítása volt hiba. Az is hiba volt, hogy szerver transfer funkció nincs a játékban ki tudja miért (ez szerintem a legnagyobb hiba). Bár hozzáteszem, hogy a szerver transfer is csak irányított módon működhetne rendesen, mert ha mindenki oda megy ahova akar, akkor csak annyi különbség lenne, hogy más szerverek vannak csurig (lásd szuper community által szervezett szerverre menés, ami inkább csak ártott). Az számomra meglepő, hogy a szerverek vagy a játék architektúrája úgy van megalkotva, hogy nincs lehetőség kapacitás bővítésre. Gondolom ennek a megváltoztatásához kb. alapjaitól kellene a netkódot újraírni, ezért én abban nem hiszek, hogy ez változni fog.
Meglátjuk mi lesz, sajnos én is olyan szerveren vagyok ahol van sor, nem akkora mint a "main" EU central szervereken, de sajna van. Legalább nem kockulok annyit 😊 😞
Elég egyedi a stílus,tartottam tőle de egész jó😊
Most is fél órája 1500 volt már bennt is vagyok
Neria: 16k
Sirius: 2k
Zinner: 18k
Trixion: 16k
Calvassius: 9k
Antares: nincs sor (ezt ajanlottad te)
Tobbet nem tudtam nezni, mert ahogy beleptem a tiedre, vissza a fomenuben mar a heavy traffic fogadott es kidobott 😄
Kollegak, ismerosok, csaladtagok 4-5 szerverrel probalkoztak, miota a Kadan vallalhatatlan egyszeri melos emberek szamara, es mindenhol mashol (is) sorokat lattunk, ebbol indultam ki. Siriuson aranylag kicsi, de van, Nerian szinten van, Zimmer es Kadan csak a penzedet es az idodet rabolja a kovetkezo 1-2 honapban, es volt meg egy, ahol szinten aranylag kicsi is a sor prime time idoszakban, de van. De, ha most mar az EUC tobbsegen nincs sor, az kiraly, akkor kezdhet a kollega barhol, ne menjen EUWestre (ami amugy sem nagy megoldas, mert ha csokken a hype es a jatekosok szama, akkor az meg okozhat gondot - ha, es kizarolag akkor, ha nem marad igy minden, ki tudja)
Picit olyan ez a szerver keresosdi, mint anno a "hanyas vagy, te diszno" telefonos elmebetegseg, csak itt a sorokat nezzuk 😄
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.21. 17:58:59
Antaresen EU Cent-en, eddig a leghosszabb sorom is csak 9800 volt rajt utáni hétvégén de az is kb fél óra alatt lement. Most hétvégén 1100 se volt a sor tegnap este 10 perc volt kb., szombat délután lakásfelújításos melózás után hazaérve léptem be du. 5 körül és nem volt 1 deka sor se, instant be tudtam lépni.
Kicsit ki kéne tágítani a lehetőségek halmazát kérem és nem csak abban a bizonyos 3 testőrben gondolkodni....
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Vaagy ha mar ennyire le se szartak az EU-t, akkor csinaltak volna regio lockosan mint az oroszoknal..
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.21. 15:40:46
Remélem az Elden Ring-re majd lekopik pár játékos. 😄
Ha az eletviteled engedi, jatszal este 11 utan, egeszen reggel11-ig megy jol minden, aztan gondolom hazaernek a sulibol a pulyak vagy mi...
Innen bármelyik, ami fő műsoridőben nem busy
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2022.02.21. 14:20:09