933
Új, dél-koreai ARPG a Diablo nyomdokain.
-
#573 oké, köszi! -
Sunrider924 #572 Nalam az a resz verte ki a biztositekot hogy el van dugva a prompt az ugrashoz, amivel at lehet jutni a terkepen nem jelzett reszre a mokoko seed-ert.... magyaran fel ala futkosol az adott helyszin peremen es spammeled a G-t az ugrashoz es egyszercsak ugrik a karakter, nahat. -
#571 Sok turelem es megfelelo idegrendszer? Engem mar az felbasz, amikor ket pixel kozott kell egy titkos jaratba bemenni valahol a dungeon kozepen, a direkt takarasban levokrol nem is beszelve. :D -
Sunrider924 #570 Mar lattam a szerveremen jatekost Mokoko Hunter titulussal, lesd meg mi kell hozza :) -
#569 Nem veszi el a pontot. Kiváltod a jutalmat, amit azért kapsz amennyit gyűjtöttél. -
#568 A mokoko seed pontokért vásárolható cuccoknál az olyan mint a repu, hogy amint elérem az adott pontot akkor kiválthatom vagy elveszi a pontot? Ha igen akkor ha több nagyobb dolgot szeretnék akkor több karakterrel is össze kell szednem? -
Sunrider924 #567 Coinos ladakat majd ne herdaljatok el, Blackfangnal lesz 2 emote a taunt es a roar amik mind 3,4k Gienah coinba kerulnek es van nala egy Giant heart is olcsoert. -
#566 forest volt, ty. -
savior666 #565 Általában felvan tüntetve, hogy milyen zenét kell játszani (neve vagy az ikonja odavan rajzolva). Ha nincs, akkor nézz meg másik térképes oldalt is. (forest minute-ra vagy song of resonance-ra tippelek, de ez csak tipp) -
#564 Egy kis helpet kérnék: pár répát interaktiv térkép alapján kerestem meg és az egyik helyen azt irja "play instrument" a dal menüből hiába játszok bármit, nem történik semmi. Van valamerre valami zeneszerszám amit nem találtam meg? -
lammaer #563 Igazság szerint a Bethesda a FO76 kapcsán tett ilyen kijelentéseket, nem is egyszer.
Lásd link vagy ittlink
Azóta egész szépen öszekalapálták, a FO76 már korrekt kis játék lett, és azóta is adják hozzá a contentet (amit nem is értem hogy éri meg, hiszen nem havidijas). -
#562 Ugyanugy megveszik, mint a kisangyal. Duma az egesz. Ezert sincs semmi ertelme a hangzatos eskudozeseknek meg a fogadkozasoknak. Jol hangzik, persze, bizonyos platformon meg kapsz ra nemi reakciot, egy-ket likeot, kovetot, anyamkinjat is, sot, neha a lelkedet is megnyugtatja, hogy "kiirtad magadbol", de ennyi. Legalabb akkora bullshit az egesz, mint a review bombing vagy metascore lepontozas.
Egyetlen egy nagyobb kiadot sem erintett meg meg egyetlen egy nagyobb botrany sem mindaddig, amig az nem ment a tozsde vagy a reszvenyesek karara, mert akkor indulnak a jogi jatszmak, na ott mar azert osszerezzen egy-ket vezeto (lasd CP2077/CDP).
A New World gyaszos bukta utan az emberek tobbsege ott volt a LA launchnal es bealltak a sor(ok)ba, founder packokat vasarolva, stb. Ami nem gond, de azok reszerol vicces, akik eskudoztek, hogy soha tobbet. Annyira felesleges... :D Tisztelet a kivetelnek, de minimalis a mennyisege azoknak, akik tenyleg komolyan is gondoljak azt, amit megfogadnak. -
#561 Igazából fogadni mernék, hogy még így is visszahozta az árukat a játék, szóval a pénz bejött, az, hogy a játékosok szopnak és lehet a kövi játékot már nem veszik meg a jövő problémája, de ez itt picit off-topic :D -
#560 Általánosságban írtam. Nem nehéz az Amazon (New World), a Blizzard (évztized alatt volt pár) és a Bethesda (Fallout76) mellé odailleszteni a mostani EA/DICE Battlefield2042-es fiaskót, csak hogy pár példát említsek. Volt közülük bárki, aki odaállt volna a kamera elé, hogy b+ ezt elbasztuk és kell egy kicsit várni, de erőnkön felül megpróbáljuk kijavítani a hibát? Minden körülmények között és ellenére a játékosok voltak a hibásak.
És nem, nem az én generációm az, akiknek készülnek ezek a játékok, így nem is mi vagyunk az a réteg aki végtelen mennyiségben önerőből és büszkén nyeli a szart.
Utoljára szerkesztette: Running, 2022.02.24. 13:28:56 -
Sunrider924 #559 Lol nem tudom mi tortent, most megjelent az elso! 150es piros kavics stack es persze megint el van baszva az ara 150-ert 85 kristaly, megneztem marketen ott meg a 10es bundle 6g, tehat mari shopja az kb ertelmezhetetlen... plane hogy egyetlen egy tetel van ebbol a 150esboles az is az utolso tab aljan arvalkodik. -
#558 Elején kevesebb volt a gold szóval nyílván olcsóbb akkor, illetve sokan rájöttek, hogy megéri 1-2 dolog (pl az auto sprintes ship skin). -
Sunrider924 #557 A shopos arakrol kinek mi a velemenye? Nalam kisebb sokkot okozott hogy a betas shophoz kepest hianyoznak belole itemek, de amit nehez lenyelni hogy ezt megis ki talalta ki igy? Ertem en hogy viritsd a lovet de baszki a T2es piros kavicsbol 50es stacket arul, nekem mar +13as szinten 1400 kell belole, akkor mennyit is kellene venni egyetlen egy raproblasara?? miert nincs belole ketfele kiszereles es a tobbet enyhe kedvezmenyert opcio mint ahogy szokott lenni... mar T1es harmony shard is erdekes, mert ott az 5os kiszereles ad majd 2500 shardot neked meg majd kell 7500/proba... ezek az arak nem esszeruek, mert ha meg lenne is valaki olyan kibaszott hulye hogy kifizeti, akkor is baszki a shop nem arul belole annyit hogy egy raprobalast megvehess(a pelda 1400 osztva 50-el), varjal persze faszom orakat amig frissul a Mari es remeld hogy masok nem fogjak venni azt, ami neked is kellene, ez igy a shop ertelmet kerdojelezi meg akkor mar inkabb 4-5 alt aztan majd csak meglesz belole egyszer...
Ja a masik meg a gold exchange hat nem tudom hulye voltam hogy nem koltottem el az egeszet amikor meg 2:1 volt az atvaltasi arany, most 4:1 es egyre inflalodik, nem ertem, arrol volt szo hogy a penzes capak leszoritjak majd es azert tud a free player is vasarolni, de ez igy egyelore nem igaz/nem latszik...
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.24. 12:56:44 -
#556 Mondjuk amit leírtál annak nagyjából semmi köze nincs a Lost Ark-hoz :D -
#555 Hat lehetseges, en sem tudhatom, csak tippelek. De a jatekosszamokat plusz az Amazon nagysagat (es a New World fele fiasko miatti korrekcio iranti vagyukat) tekintve szerintem ott most meg fog hajolni - idovel - a nyugati akarat elott a fejleszto. Mondom, gameplay es jatekmechanika nem fog valtozni, de QoL cuccok es mas konnyen szabolyazhato cuccokra en szamitok, nerfekre, egyszerusitesekre, stb. Aztan meglatjuk mi lesz, adja'sten, hogy tevedjek es ne legyen egy haromgombos kommersz hns ez a jatek (is) :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.24. 12:07:00 -
#554 Amikor a Kadanon mar 15k-s sor fogadott a hivatalos launch napjan, akkor szetneztunk par masik szerveren, kozosen, talalomra, mert tudtuk, hogy nincs transfer, de tudtuk, hogy LESZ. Mindig lesz, az ezerfeju cezar mindig nyer. Na most amikor az altalad random kivalasztott tobbi szerver vagy full-t jelzett (webes status lapon is), vagy ha be is engedett a sorba, de ott viritott a felirat, hogy nem lehet karaktert krealni, akkor megis megkerdeznem, hogy mi a feszkes fenet csinalsz ilyenkor? :D Ugy, hogy kozben ott van benned meg frissen az, hogy bmeg, kiturtak a helyedrol, es ehhez azert kell ido, amig elfogadod.
Az Amazon ott baszta el a dolgot, hogy a Headstart allapotokat latva nem vegleg zarta le az ujonnan erkezok elol a karakter krealasi lehetoseget, hanem raengedte a nepet a meglevo szerverekre valogatas nelkul. Vicces, amikor este nem tudsz beallsz a sorba de nem tudsz krealni karaktert, majd reggel amikor nincs sor, akkor pedig enged, amivel este mar aktiv jatekoskent be tudsz lepni. Nonszensz. Pedig, a headstart idejen ugy emlekszem, volt mar korlatozas, de azt feloldottak, mert azt hittek, ha elviszik a szerverek teherbirasat a hatarig (plusz par ezer emberrel), akkor az eleg lesz. Hat nem lett.
Es igaz van Running kolleganak, felelmetes, hogy (a magamfajta birka) emberekkel ezt meg tudjak tenni kovetkezmenyek nelkul, egymas utan minden mmo es minden szolgaltato. Par sk es bocsanat kero twitter es kesz is. De ebben speciel tenyleg en vagyok a hibas, mert amig beallok a sorba es elfogadom ezt, addig a szolgaltato (megint/mindig) szopat es hulyenek nez majd... De "boomerkent" en mar nem kezdek harcolni, se idom se energiam...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.24. 12:00:14 -
#553 Igen, félelmetes mennyire le lettek butítva az emberek igényei, vagy pontosabban mennyire eltűrnek kb bármit amit eléjük tolnak.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2022.02.24. 11:46:58 -
#552 Kb ugyan ez, de én inkább a "rohadjanak meg akkor is maradok" csoportba tartozom. A Headstart hetében végig otthon voltam tehát a sorokat megelőzve végig tudtam haladni. Reméltem, hogy 1-2 hét alatt lecsillapodnak a dolgok és az Amazonnak lesz annyi esze, hogy nem enged új embereket olyan szerverekre amik eleve túlterheltek. Tévedtem.
Még csak nem is a sztori vagy az ilvl zavarna, de a claimelt petek, egyéb dolgok, a rengeteg időzített tartalom, sok kis bizbasz gyűjtése... na ezekből inkább nem kérek mégegyszer nulláról. Ha kell akkor kihagyok egy pár hetet, itt lesz az Elden Ring, de nem költözök, most már Zinnervalen maradok, vagy egy másik EU Central szerverre költözök miután lesz transzfer. -
#551 Az elmúlt 15 évben eljutottunk oda, hogy már senkit nem zavar és teljesen természetes lett az, hogy Alfa 2-es állapotban adnak ki teljes árú játékokat, és még 3x annyi pénzért dlc-kkel a következő 3 évben felfejlesztik 1.0-ra.
Most már ott járunk, hogy ezek mellett a játékos hibás azért is, ha jászani szeretne és nem tud.
Arra lennék kíváncsi, hogy esetleg mi a következő szint.... -
Nomad90Hun #550 Azèrt a minden szerveren mindíg sor volt kicsit erős megfogalmazàs, sztem ezt Te is tudod. Előszőr Procyonon voltunk, oda nem tudott kezdeni másik haverom így lett valamikor szombaton Antares vègül. Egyik helyen se volt sokszor sor, Antaresen 1x volt egy 9800-as, meg utána 2x valami 1-2k körül, de nem kezdtem tőle örjöngeni mint a függő orángután. Ilyenkor sorozatot nèzek, olvasok stb. Nem vitatom szolgàltató sem angyal a glóriával a fejèn, de csak őket szidni kissè túlzás... -
#549 Headstart elso 10 perceben krealtam a karakteremet a Kadanra a kollegam javaslata alapjan (utana csatlakoztam faszbukhoz, dchez, stb., kvazi semmit sem tudtam a jatekrol addig, nem tudtam, hogy az a dedikalt magyar szerverek egyike), hogy az altalam hasznalt karakternevet ne vigye el mas. Tudom, gyerekes faszsag, de nekem szamit, ez van.
Na most vegigjatszottam az HS 3 napjat, mert szegyen vagy sem, annyira elkapott a gepszij, annyira megtetszett a mostani mar-mar unalmas es egykaptafa mmok mellett ez a jatek, hogy nagyon regen ereztem azt, hogy ulnek mar vissza mert ki akarom probalni ezt, meg kivancsi vagyok arra, stb. Mindezt ugy, hogy eddig a keleti mmokat teljesen elkerultem, a BDO-t sokszor probaltam, egyszeruen nem fogott meg, de meg a GW is csak nagyon nehezen ment es az is csak akkor, amikor volt tarsasag. Animek tekinteteben pedig egyedul az NGE az, amit el tudok viselni, bar azt evente ledaralom. Hiaba na, elozetesen nem en voltam ennek a stilusnak a celcsoportja, van ez ugy, amikor annyira nem ellentmond minden egymasnak, hogy a vegen az fog mukodni. :)
Na most, amikor ott allok aktivalt lootokkal, dropokkal, founder packokkal, ekoltott nemi euroval stb. egy altalam az elsok kozott kivalasztott es belakott szerveren, amelyre a tisztelt Amazon raenged meg par tizezer munkanelkuli/homeofficeos/diak/egyeb okok miatt raero jatekost, ami miatt EN, az ott kezdo es ott "elo" jatekos, a melobol hazaerve mar a bejarati ajtobol a gep ele beesve es bejentkezve SEM tud 22 ora elott jatszani, akkor nekem ne mondja senki, hogy az az en hibam, mert en egy bekes es nyugodt joszag vagyok, de ha eloben tortenik mindez, akkor masnap az illetonek a fogaszaton lesz jelenese...
Es mindezek utan megis nekem kellett meghunyaszkodnom, es suru kurvaanyazas kozben atkullogni 1-2 honapra az EU Westre, mert dontenem kellett, hogy 4-5 orakat allok sorban es/vagy jatszok. A sorban allas alapjaban nem zavar, addig foglalkozok csaladdal, haztartassal, IRL dolgokkal, esetleg lenyomom mashol a dailykat, megnezek egy filmet/epizodot, stb. van valasztek. De most egyik sem erdekel, en most tenyleg jatszanek ezzel az ujdonsaggal, meg tart a varazsa - es akkor ott a varakozas es a tobb oras sorban allas. Frusztralo.
Nem a penzrol van szo, mert ugyanezeket a leveling chestet es a founder packot megvettem (megegyszer) az EU-Westre is (innen csokoltatom az Amazont, hogy az aurat leszamita semmi sem account szintu, rohadjatok meg), nagyjabol lassan annyit koltottem az ingyenes Lost Arkra, mint a holnap megjeleno Elden Ringre, ami vicc, de belefer.
Valahol persze mar beletorodtem, hogy igy jartam es a Kadanra valoszinuleg csak kesobb tudok majd visszaterni (ha egyaltalan vissza fogok valaha), a Moonkeepen a jatek gond nelkuli, szorakoztat es kikapcsol, de nekem senki se jojjon azzal, hogy ez az egesz az EN hibam... -
#548 Launch előtti este, miután már kb 3. napja mentek a szerverek és sorok voltak. Tényleg nem sikerül felfogni, hogy a legtöbb ember nem azért ment nagy sorokkal rendelkező szerverekre, mert látták a sorokat és úgy gondolták milyen jó móka lesz?
Mint már írtam, alig pár napja még minden eu central szerveren 10 ezer feletti sorok voltak napközben... akkor mindenki aki eu centralon kezdett "önként ugrott a vonat elé"? Az nem érv, hogy de hát tegnap már nem volt sor az x szerveren, ha előtte meg rajt óta folyamatosan volt. -
Nomad90Hun #547 Ezzel most nem leszek nèpszerű, de szerintem aki önkènt ugrik a vonat elè, annak utána nem kène az ártatlan áldozat szerepèben tetszelegni...
Launch elötti este kezdtük haverral ő megnèzte Neriat amíg töltöttem már akkor 20k+ volt a sor, egyhangúlag kihúztuk a listàról.
Ami a technikàkat illeti szerintem se kellene könnyítés, de tudjuk, hogy mindíg akad 1 kellően hangos kissebbsèg. -
#546 Még csak guideokra sincs igazán szükség, a játék ingame is figyelmeztet a legtöbb mechanikára és ha elsőre nem is második próbálkozásra már elég egyértelműek a harcok. Legalábbis eddig így tapasztaltam , igaz csak T2 elején járok. -
#545 Előre tudhatták, hogy az összes EU central szerveren ekkora sor lesz, és ha igen akkor mit kellett volna tenniük? Ez a szöveg pedig, hogy Antaresen napok óta nem találkoztál sorral pedig kb semmit sem bizonyít... hétvégén minden eu central szerveren sor volt, vagy esetleg az utóbbi pár napig várniuk kellett volna, hogy eldőljön hol mekkora sor lesz?
Milyen kedves. Olyan embereket hibáztatni a kialakult helyzetért akik már launch vagy headstart óta játszanak és egy túlterhelt régióban vagy szerveren ragadtak. Már hogy is várhatta volna el bárki is, hogy az Amazon/Smilegate tisztában legyenek a játék és a szervereik korlátaival. -
#544 Ezt a gyengítést nem is értem, kb egy MMO-ban sincsenek ilyen egyszerű raid-ek. Csak a 0 IQ kazuár huszárok sírnak, akik egy guide elolvasása/nézése nélkül mennek pug matchmaking-el raid-re. Kétlem hogy hozzányúlnának a "nehézséghez", hiszen a "fizetővendégek" lesznek az elsők, akik otthagyják a játékot és én is megyek vissza az oroszra. -
#543 Teljesen kizártnak tartom és remélem is hogy nem lesz ilyen. Így is túlteljesítettek az ulragáz bőrszín variálással, a borzalmas angol szinkronról ne is beszéljünk. -
Nomad90Hun #542 @Ackronikon
Ez a feladtuk Nerian nagyon hősiesnek hangzik, de ugye Ti annak tudatában rohantatok tátott szájjal a bizonyos erdő felè, hogy màr előre tudhattátok mi lesz, ha màs nem itt olvasható volt az előrejelzès. Plusz az, hogy ki hova megy egyèni dóntès, nem volt senki kötelezve, hogy csak A szerverre mehet....
Megjegyzem Antaresen napok óta mèg csak sort se látok nemhogy 10k+ sor fogadna pl. este fèl tízkor, vagy este 6 körül.
Tartalom gyengítèst èn is el tudok kèpzelni sajnos, mert ma már olyan világot èlünk, hogy ha tegnap megkapod amit jövöhèten rendelnèl sokaknak az is kèső... -
#541 Szinte biztos vagyok benne, hogy miattunk nem fognak változtatni. Játszottam másik koreai MMO-val is és nagy ívben tettek a nyugat igényeire. -
#540 Mivel az sosem volt kerdeses. Ugy erzem, tul van mar ez ragozva es ugyanazokat a koroket futjuk. :)
Jo esellyel/szerintem az EU/US/LA verzioban elerheto kinalat idovel az Amazon es ezaltal a "nyugati" emberek izlesere lesznek szabva. Nem lesz gyokeres valtozas a jatekmechanikaban, de nerfelt tartalmakra szamitok, ahogy jopar "hianyzo feature" potlasara is, legyen az transfer, vagy akar egy transmog rendszer a mostani skines melle, stb. Az ezerfeju cezar addig fog sirni "nyugaton", amig ezek es hasonlo "QoL" cuccok be nem kerulnek, mert van az a penz.... -
Ackronikon #539 Mi többen feladtuk a játékot a Neria szerveren és 0ról kezdtük EUW Moonkeep-en . Sajnos a helyzet nem fog változni, ahogy már előttem is írták tele vannak a szerverek és bővítés nélkül a sor nem fog csökkenni. Nagyon remélem hogy tanultak a hibákból és korlátozták a létrehozható karakterek számát az új szervereken különben ezeken is masszív sorok lesznek ha több ember akar játszani mint amennyi elfér -
ToxiMaxi #538 Kihagytad előle a "work together on making decisions"... -
#537 Ami azota sem lett jobb, amiota otthagytad a jatekot, sot... Ezert sem varhato itt sem, hogy jobb lesz a helyzet addig, amig csurig van a szerver es sorban all meg 15-16k ember. -
#536 Tegnap néztem ahogy Asmongold 5mp-s lagban tolta. Mi 15-ből egyszer jutottunk be chaos-ba. Én szégyeltem magam, hogy 2022-ben ilyesmi történik. Akkor szoktam ilyen érezni, amikor az ESO cyro pvp lagjai jutnak eszembe és az arra adott válaszok és megoldások.
Utoljára szerkesztette: Running, 2022.02.24. 08:02:00 -
#535 We are in a partnership with Smilegate RPG to publish the game here in these regions, however Smilegate is still the primary developer of the game. We do share feedback with them from our players and teams and work together on making decisions about our version of the game as well.
A hangsuly az "our version of the game"-n van. Ha kitart a lelkesedes es tenyleg egy sikersztori lesz hosszutavon is a LA, akkor idovel biztos, eroteljesebb "hatalomatvetel" lesz majd a fejlesztes iranyvonalaban. De addig nem, a koreaiak jateka most baromi nagy "szivesseget" tesz az Amazonnak a nagyon csufosan megbukott New World utan. Jol dontottek a partnerseggel kapcsolatban - az mar mas kerdes, hogy a launchnal megint elojottek az amator hibak, lasd a headstart utan mar teljesen dugig levo szerverek "ujranyitasat" a launch napjan... -
Sunrider924 #534 Ehehe akkor gondolom az Una weekly cap utani dupla rewardot is meg fogjak :))
Marmint a cap elerese(70 pont) utan most minden una daily 2x adja a rewardot, erdemes a leapstone-okat farmolni.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.23. 22:40:42