Lost Ark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
[merlinw.org]
Bifrosttal pedig nem tudsz oda-vissza menni, csak 1 irányba van (kivéve ugye, ha 2 bifrost között mész, de ahhoz ugye 2 slot kell)
A sziget meg igen, ott alapból nincs sok minden, később lesznek napi questek és ha jól rémlik 3-4-5-ször kell az ottani megcsinálni és akkor megkapod a tokent.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De a kerdes tovabbra is all: ha barhonnan hasznalom a bifrostot, mondjuk a kastely ele visszaugrom, akkor az az ut egyiranyu es csak odavisz, vagy visszafele is lehet majd ugrani es visszaterheted folytatni azt, ahol es amit csinaltam? Mint mondjuk a stronghold, beugrom, menedzselek, vissza ahonnan jottem.
Azert kerdezem, mert meg 1100 vannak elottem, igy megnezni nem tudom, inkabb tajekozodok 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ja jol emlekzetem
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.20. 15:08:27
Olvastam a tutorialban, hogy a resistekre itt is figyelni kell majd, igyekszem eszben tartani.
Megnezem akkor ezt a bifrost dolgot, a menuben lattam mar, de inaktiv volt/ures volt, de akkor visszaugrok es aktivalom. Es ez akkor oda-vissza fog mukodni?
A kastely kozepen levo 2 oras teleport (kek tripod) azt tudom, hogy gitarozva mukodik, csak feltem, hogy vissza nem fogok tudni a hajomhoz, ezert nem mertem kiprobalni.
(ha visszajutok a szerverre - kb egy ora -, akkor megnezem a tippeket, koszonom #469 #470 #471)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.20. 14:45:29
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.20. 14:41:02
[merlinw.org]
Ja es ne felejts el dudalni ha masik jatekos megy el meletted( C gomb).
Amikor meg mar relevans lesz, ne felejts el venni Peyto-n az ability stone-os csavoktol relic tier 1es ablity stonet.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.20. 14:36:47
Kezdetben ajanlott bifrost mentesi pont Lullaby island minden mast elersz egyszerubben, az viszont timed, ott fontos hogy idoben odaerkezzel. Marmint ha csinalod a questet a szigeten.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.20. 14:22:54
- Tudsz komppal menni minden kontinensről (kikötőben kikötőmester, fehér papirusz ikon)
- A kiválasztott fővárosba teleportálhatsz dallal (Song of Return) óránként
Én először peyto-ra tettem le, ami egy hajó Vern és Annika között, Pleccia alatt. Onnan relatív gyorsan elérhető a négy kezdő kontinens. Aurával leteheted 3 kontinensen, majd később átmozgathatsz kettőt Sushire és Rohendel-re.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.20. 14:20:43
[merlinw.org]
Egy kukkot nem ertettem abbol, amit leirtal, de haladok a szintezessel es kozben figyelem, amit itt beszelgettek, metr ugy erzem, szukseg lesz minden infora kesobb. Mar legalabb van hajom. 😊
Apropo hajo, elhajoztam most Liliputba a manokhoz, es lassan vegzek a szigettel. A birtokra haza tudok ugrani, de a kontinensre nem, ahonnan jottem. Ilyenkor, ha mondjuk raportot (napi) akarok az ottani ncpkkel csinalni, akkor muszaj lesz haza hajozni? Vagy at tudok oda ugrani valahogy ideiglenesen? A tripodok nem visznek odaig, arra mar rajottem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.20. 14:08:15
Knowledge transferrol igy hirtelen beugrott hogy eleg sok goldba faj, az pedig kell egyebkent a main karit tapolni, szerintem nem sokan csinalnak transfert hacsak eleve nem swipeolva toljak...nem, nem foglakoztam vele de mivel huzom a strongholdot, ami most lvl 15 belefutottam valami upgradekbe ahol lattam ezt a dolgot.
Lol erto olvasas, azt is irtam elotte hogy a ranged kari az ki van pipalva, azzal jatszom...bakker minek is reagalok a trollkodasodra.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.20. 14:00:53
Ez esetben nem értem miért játszol a játékkal.
[merlinw.org]
Knowledge transfer meg a main karid szintje alá egyel neveli az altot. Tehát ha lvl60 vagy, az alt lvl59 lesz. Ráadásul stronghold fejlesztésekkel akár 20-40%-al kevesebb alapanyag kell a T1/T2 upgrade-ekhez.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.20. 13:38:33
[merlinw.org]
Az igazi bajom az alt karival az, hogy nem tetszik egyik class sem, rangeddel kezdtem az kipipalva, a melee kariknal kb kotelezo a back attack na ez nem tetszik, marad majd a ket support...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.20. 11:46:41
Supporttal is meg lehet csinálni, csak 2x annyi ideig tart, velük érdemes csapatban tolni.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.20. 11:27:49
[merlinw.org]
Ja es a Mari boltja nem fog segiteni olyan keveset ad es azt is sokan farmoljak szoval nem.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.19. 18:04:16
#453: naja, van kb 100k olyan kék harmony shardom de még t2 közelébe se vagyok 😄
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2022.02.19. 17:54:43
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.19. 13:51:27
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.19. 13:30:20
[merlinw.org]
Amúgy EU-W egész fasza,mindenki félti a kemény 1 hetes kariját így itt nyugi van 😊
[merlinw.org]
Ja ma nekem 90%ra is failed lett 2x is...
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.19. 12:42:11
Én még mindig nem vagyok 50 😊 . Most nyomtam le egy robotos dungeont, eddig messze ez volt a legélvezetesebb. Meglepett, hogy nem csak fantasy only a játék van itt minden 😊 10 szinttel ezelőtt manóknak segítettem és egy katicabogár volt a mountom, most meg cyberpunk/warhammer 40k körítés és a dungeon alatt szól a gitár, kicsit tájidegen a bazinagy karddal rohangáló páncélos lovag, de ahogy nézem ez ilyen 😊
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2022.02.18. 19:40:00
Bena vagyok 110 ora kelett hozza nekem, akit kovettem twitchen annak eleg volt 80...
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.18. 11:52:35
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Amúgy én pl tuti nem kezdeném újra, nyílván azt a 400 valamennyi gs-t pikk pakk el lehet érni megint, de az összes questet meg mokokot újra megcsinálni...
To make playing in the new region a more reasonable choice, we will be granting all Founder’s Pack purchasers that have purchased through Steam or redeemed their key from Amazon to their Steam account before 12:00PM PT / 8:59PM CET on February 14 (even if it is still in your Product Inventory in-game) an extra set of the exclusive items from the Founder’s Pack they claimed alongside additional Royal Crystals. Players will begin receiving these grants on Saturday, February 19, and they will roll out throughout the course of the day.