933
Új, dél-koreai ARPG a Diablo nyomdokain.
-
Sunrider924 #653 Na aki ezt onerobol megtalalta annak csokoltatom mindket szemet. Raadasul nem is ott van ahol a terkep mondja hanem kicsit jobbra es lentebb. -
#652 Igen, aktivan hasznalom, "kinomban meg az interaktiv LA terkepet is megneztem." fel mondattal erre celoztam, kivalo segitseg. De, en az a fajta idiota vagyok, aki elobb onerobol probalkozik, kutat, probalkozik, aztan ha nagyon nincs eredmeny, akkor vetem be az interaktiv terkepet :) -
Sunrider924 #651 Azzal amugy mi van hogy teszem azt 400g-ert vasaroltam volna lila kristalyt, feltettem a listinget aztan perceken belul felugrott az atvaltasi arany 500g fole es lassan tobb mint egy napja varom hogy valaki vegye meg a 400 aranyamat 95 kristalyert vagy adjak vissza az aranyat...tehat ha akkor ott volt az atvaltasi arfolyam miert nem kaptam meg siman azonnal a kristalyt? -
#650 Itt ha rányomsz a mokoko ikonra akkor mutatja mi kell hozzá. Általában mindenkit meg kell ölni, később songok kellenek, esetleg valami buff. -
Kroki105 #649 Na, ez jó hír! A totyogó madár hiányzik :D
Amúgy tényleg sok olyan motoko van, amit csak mázlival találtam, mert felugrott a g betű. Inkább csak a dungikban vadásztam őket. -
#648 Marcius 10-en megkapod/juk a twitch dropot Westre is, ha behuztad Centralon.
Nincs nekem bajom a titkos dolgokkal, amig kreativan titkosak :) De amikor tenyleg csak 1x1 pixelt kell eszrevenni, hogy a motoko gyoker legcsucskere ra tudj kattitani, az mar tenyleg gyokerseg, a szo szoros es atvitt ertelmeben is. Az egyik szintezos dungeonban (amikor pl a haztetokon kellett ugralni, a keleti kinai/japan vilagban, talan Annika egyik zonajaban), pl a mai napig nem tudom, hol van a maradek, pedig kinomban meg az interaktiv LA terkepet is megneztem. -
#647 -
Kroki105 #646 Én is átmentem a westre mikor lett, twiccsdroppot vesztettem csak. Az a néhány nap játék nem volt nagyon hátráltató tényező, bár elhaladtam szépen ott is. Azóta sosem volt sor, bármikor bemehettem. Én tuti nem megyek vissza. A szárny , vagy micsoda meg accra van, és megmaradt a másik szerón is.
És tényleg, valami állati szép, és hangulatos, ugyanígy nem győzök fotózni. A dungik némelyikén meg csak pislogok, először letoltam hardon, de aztán visszamentem körbebóklászni. Olvastam hogy nem vagy kibékülve a titkos dolgokkal, de azért lássuk be, hülyén hatna egy villogó nyíl a rejtett kapu/út felett egy szöveggel: FRED, EZ EGY TITKOS ÁTJÁRÓ! :D -
Sunrider924 #645 Siman, en a Destiny 2 uj kiegjevel szemezek, kell valami amikor beut az unalom es nem lesz kedvem egesz nap Lost Ark-ozni. Mert el lehet vele lenni egesz nap, a jatekban levo content melett lehet kereskedni is es az marha sok ido ha figyelni akarod a gold arfolyamot, hogy melyik cucc mikor lesz relevans milyen bejelentes/uj content miatt, hogy mast ne mondjak most az Argos bejelentese elott ket hettel a sok kupec nekiallt felvasarolni a T2es leapstone-t, mert annak az ara az egbe fog szokni, amikor mindenki Argosba akar eljutni a legrovidebb ido alatt.. na nekem ehez nincs most turelmem se kedvem. Eleg a jatek, aztan ha megunom kell valami mas alternativa.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.28. 13:36:00 -
#644 Igyekszem így elosztani a feladatokat. Sajnos az időm már negyed annyi mint régen, így jóval több feladat van a játékban, mint amennyit meg tudok majd csinálni. Elden Ringet is kell próbálni, hamár annyira jó lett.
-
#643 Ertem, hat, meglatjuk meddig visz a lendulet. Mindenkeppen be akarom jarni a vilagot, mert istentelen gyonyoruen megcsinaltak, nem is tudom mikor lattam ennyire szepen, kreativan es valtozatosan osszerakott mmo vilagot. Oke, a legtobb helyszint egy tradicionalis (fantasy)vilag egy-egy helyszine ihlette, de ennek ellenere baromi jol megcsinaltak. Nem is tudom mikor lottem ennyi screent egy jatekban, mint itt a vistakat nezegetve.
#633 tobbnyire szoloban szinteztem, de van csapat a kesobbi kontentre, csak a kib*tt szerver mukodjon normalisan, hogy vegre mindenki akkor jatszhasson, amikor szeretne, ne akkor, amikor dolgozo csalados emberkent melo utan keso estere eppen sikerul letudni a sorbanallast. Bar eltunt par jatekos az elmult idoben es emiatt enyhulnek a sorok, de csak minimalisan. EU Westre atmentunk paran, de lassan megy ott a szintezes, nincs sok lelkiero hozza, mert mindenki erzi legbelul, hogy ez csak egy atmeneti megoldas.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.28. 13:15:18 -
Sunrider924 #642 Tulajdonkeppen ha a daily/weekly checklistedet kipipalod es relativ hamar ki fogod akkor meg rengeteg idod marad minden masra, ha van kedved pvp-zni solo/teamdeathmatch vagy ha gyujtogetni akarsz vagy completionre hajtasz, szoval lehet hogy nincs ez rosszul kitalalva, en azt gondolom hogy a nyugati ember/jatekos mentalitasa az, aminek nem izlik a time gated elkepzeles, wowba is tizeneve allandoan baj volt hogy resetre kell varni de az is igaz hogy time gated hijjan a hozzam hasonlok kurva gyorsan felhabzsolnak mindent amit elejuk tesznek a fejlesztok szoval ez se teljesen ok. En annak idejen pont azert fogtam bele az MMozasba, mert a single player rpg-k nagy resze 80-100 ora utan kifujt es nem volt mindegyikben ujrajatszasi faktor szamomra es az MMO meg pont azzal csabitott el hogy vegtelen mennyisegu idot lehet beleverni. -
#641 Köszi az összefoglalót. Megnyugtató. :) -
Sunrider924 #640 Tier 1-2ben minden guardianhoz vagy abyssal bosshoz talalsz 1-2 perces youtube videot, ami csak a bossmechanikat magyarazza/mutatja, ajanlott ennyi idot raszanni mielott randomokkal bemesz, ugye az lutri, hogy kiket fogsz ki de az abyss weekly attempt limit miatt jo lenne, ha azt nem buknad el es ha mar legalabb te tudod mit kell csinalni el is mondhatod a tobbieknek, mindenki attol fosik hogy beszolnak neki ha nem tudja a taktikat de ha valaki elmeseli azt meg mindig megkoszontek nalam. Amugy meg abyssalbol jon a fasza set cuccos epic es legendary tehat azt emiat is megeri.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.28. 12:55:26 -
Kroki105 #639 Köszi szépen!
A chaos nem hosszú, azt meg is csináltam alttal is. De majd unát is akkor, teszek oda egy bifrostot vagy mi a szöszt, és utazgatni sem kell ugyanoda.
Towert is csináltam , tizenvalahányig, csak aztán megakasztott az itemszint, de akkor benézek alttal is. Bár előtte nem ártana a pisztolyait kicsit megbütykölni.
Abyyssba nem mertem bemenni (asszem már tudnék), mert olvastam itt hogy jaj de nehéz. A bossokat, aminek nincs életcsíkja, azt már öltem, talán 3. ig? De milyen már hogy nincs hp-ja, csak vered mint a répát, aztán várod hogy kinyiffanjon. Az nem tetszik, a chaos jobb. -
#638 Meg fog állni, Koreában is megállt 2500g / 95 gem árfolyamon :) T3-ban sok gold esik, minél többen érnek oda, annál több arany kerül a gazdaságba = infláció.
Altozni T1-ben akkor éri meg:
- ha van időd és letolod velük az Una taszkokat, így nem kell hetekig grind-olnod a repu jutalmakat (stat potik, masterpiece-ek, island tokenek, mountok, stb) - ugyanazt a task-ot megcsinálhatod mindegyik alt-oddal.
- ha van időd és letolod velük a chaos-okat = upgrade mati a main karidnak
Továbbá, ha main karival letudod a tower-t, az altokkal újra megcsinálva kapsz egy tonna upgrade matit, amivel szintre tudod hozni őket = tudnak segíteni a main-nek T2-ből T3-ba és így tovább (mail-ben tudsz gear-t küldeni az altoknak, így tudod őket gear-elni). Mindemellett 480 körül (ha megcsinálod Rohendel-t) már le tudsz tolni 4 abyss-t velük ami hetente plusz arany.
Mindemellett, minden kaszt tök más, így még egy rakás változatosságot is ad. A játék az altokra épít, nem véletlenül sokkal egyszerűbb velük az előrejutás.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.28. 12:28:41 -
Sunrider924 #637 Ugy jatszol ahogy neked tetszik nem hajt a tatar, az viszont garantalt hogy a gyujtogethetos tartalom veges tehat egy ido utan tovabb kell majd lepni kovetkezo kontinensre es van amelyiknel a gearscore a belepo. Az alt ugyanugy huzza a sajat itemleveljet nem orokol semmit a maintol, az alt es main osszefugges itt annyi hogy a roster inventoryn keresztul a tradelheto craft matikat/mast tudjak oda vissza passzolgatni.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.28. 12:17:46 -
Kroki105 #636 Az itemlevelt az altnak sajátmagának kell növeszteni, vagy van lehetőség azt is átmásolni nagyobb karakterről? Mint a szintet a powerpassal 0-ról 50 -re.
Fura ez, mert amíg nem olvastam ezt a fórumot, tök jól elvoltam, bóklásztam, kincset kerestem, makákókat kerestem, hajókáztam szigetről szigetre, és egyáltalán nem érdekelt a haladás, csak a játék. Most meg fú item level így, meg farmolás úgy, olvasom, és elmegy a kedvem az egésztől. Ez a teljesítményre játszás nagyon nem tetszik, azt veszem észre, hogy én is úgy akarom. Csakhogy így a fene megette az egészet! Köszi szépen hogy elvettétek a Lostark ártatlanságomat! :D
Tényleg ez a goldárfolyam egyszer meg fog állni? Nagy mázlim volt hogy az elején tudtam venni bagóért 1 hónap szárnyat, már 230/95 ért, most meg már 560 nál is jár. -
Sunrider924 #635 Szerintem 302nel meg nem kell alt, se 460nal, majd 600nal mar jo lesz de ha jol porog a mazlifaktorod akkor oda se meg. Altozhatsz ha ugy tetszik de nem kell. Ami ajanlott hogy beirod a gugliba T1 island route/guide, en a maxroll-ost hasznaltam de mint kiderult nem teljes, vannak masok is, izles dolga, lehet valasztani. Nem tul hosszu de eleg szorakoztato es a craft mati ladakbol ugy fogod erezni hogy brutalis mennyisegu honing matit kapsz. Ha pechesebb vagy nem lesz eleg 600ig, ha igen meg marad is lada az altnak, ajanlott nem mindet azonnal kinyitni csak pont annyit mint amennyire az adott lepeshez szuksegd van mert ami a ladaban marad azt be tudod tenni roster inventoryba es masik karid kiveheti onnan, ha kibontottad a ladat akkor mar ahoz a karihoz kotott es kesz.
Masik dolog, a chaos dungeonhoz tartozik a resonance aura ami feltoltve 100/50 tehat 2 menet utan lemerul, ezutan tenyleg nem kapsz mar geart ugyanabban a mennyisegben mint a resonance buffal de a bossok tovabbra is dobhatnak es tobbnyire dobnak is accesoryt es a korabbi gear drop helyett jon a exchange mati a shard es a crystal. Chaos dungeon obeliskje melett van az exchange NPC akinel bevalthatod a shardokat heti limit melett es bevalthatod a crystalt infinte no limt mellett. Ez utobbinak az az ertelme hogy kifarmolsz mondjuk 4k crystalt, vicceltem, najo megsem, es bevaltod gyurure nyaklancra ami tetszik es azt utana elbontod es kapsz belole kek/piros kavicsot es harmony shardot. Igy es emiatt van ertelme az infinte chaos farmnak ezen a szinten/tierben, kesobb lesz mas is majd t3ban az armor tripodoknal.
Szoval nem kell az alt amig nem a 600gs a lekuzdendo akadaly, de ott mar nem rossz ha van, viszont mindenki ugy jatszik ahogy neki tetszik, sokan az elso 50es kari utan instant powerpass-olnak 2 altot, majd amikor megvan a keret(600g) es upgrade strngholdbol akkor knowledge transfer a kovetkezo alto(ka)t.
Remelem segitettem kicsit eloszlatni a homalyt a chaos dungeon korul es valoszinuleg mas is hozzaszol majd, jo jatekot.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.28. 12:03:12 -
#634 Nyugi pont 320-nál indul, hogy eriggyé le chaosozni, meg abyss, meg ilyenek, de kettő után már semmit nem kapsz, ahhoz kéne az alt....hát...hát... -
Sunrider924 #633 Ha solo jatszod akkor igen kb ott veget is fog erni a moka, ha baratokkal klanba akkor ott megjelennek a celkituzesek amik solo nem is nagyon abszolvalhatok, a durvabb abyssal dungeonok, guardian raidek, akarmik a kalendariumbol es ha ezek mind progonek, akkor valahogy nem erzodik annyira grind-nek. Sajna en is solo erolkodok annak mnden hatranyaval egyutt, ez is egy staple ebben a jatekban, ugyanugy mint az altozas.
Amugy meg klasszikus MMO, ha mas jatekban is az endgame az abszolut nehezsegu bossfightok nagyszamu jatekos raidekkel itt is ugyanaz van, Gate of paradise 3 drb 8 emberes raid T2ben es solo random matchmakingel szerintem csak az elso oldhato meg, a masodikba mar olyan mechanika van amit nem lehet pugozni. Sokaig azt gondoltam hogy ez a jatek solo friendly mert a 4 emberes formatum a guardian raideknel vagy a korai abyssaloknal na hat ahoz nem feltetlenul kell klan, de ahogy haladsz egyre nehezebb lesz es random jatekos nem biztos hogy birja a betanulast ha meg raadasul crystaline auraja sincs es pirosra torik a gearje hamar akkor kilep te meg ott maradsz a levont attempt-el arra a hetre.
MMO, sajna kellenek a baratok/klan akikre lehet tamaszkodni. Szerintem. -
#632 Hat en tegnap 50-es lettem (193 ora - ebbol vagy 20 ora queue, legalabb ennyi alttab es afk, a tobbi jatek), felvittem 250-re a itemlevelt, megcsinaltam egy "diablos riftet" (nem tudom mar mi a neve itt), meg egy 250-es dungeont, aztan 302-n valami random 30 fos portalt. Es most megint ott tartok, hogy annyi minden valt elerhetove, hogy fogalmam sincs mihez kezdjek.
Viszont olvasom a kesobbi 1000+ kontenthez szukseges grindet, szerintem ott fogok kiszallni valahol, arra mar nem lesz idom, se energiam. -
#631 Igen, ezt a munka dolgot a kötelező farm gear-re írtam. Én egyelőre tök jól elvagyok a küldikkel, felfedezésekkel, de szinte biztos, hogy napokat heteket nem fogok farmolni semmiért sem. :D Az a farmolás ami most kell a gear-hez, már az is nehezen megy le. :D
Utoljára szerkesztette: Running, 2022.02.28. 10:42:56 -
#630 Pont azt csinálják nagyon jól benne, hogy ha nem is haladsz semennyit, akkor is haladsz egy picit. Valami statod biztos nő, gyüjtögethető dolgokat szedsz vagy, ha failel is a próba akkor is nő a siker százalék a következőre. -
#629 Jelenleg még van annyi dolog benne, hogy eltudok vele szöszmötölni, de farmolni már nem nagyon van kedvem.
Pedig ez szinte minden mmo egyik ismérve. -
#628 Milyen érdekes, hogy emberek ennyire rá tudnak függni dolgokra. A legnagyobb baj ezzel a játékkal szerintem, hogy sokszor olyan érzésem van, hogy dolgozni megyek, nem játszani Biztos velem van a baj. -
#627 Az MMO-k amióta léteznek már everquest óta erről szólnak. Online szociális élet és végtelen grind, hogy legyen mit csinálni a virtuális világban. Tök egyszerű recept. A fura hogy ezen még meglepődik valaki (aki már játszott MMO-val) :) -
#626 Az meg igen naív gondolkodás, hogy egy cég, több száz fizetett alkamazott, több éves munkáját csak úgy ingyen odaadja neked és még üzemelteti is. "Tessék 100 millió dollár, játssz vele". Gondolkodjunk már. Warframe, Path of Exile, Fortnite, stb mind csak azért él mert eltartják a fizető játékosok. Te meg mint freeloader, kontent/tömeg/npc vagy a fizető játékosoknak. Így lett kitalálva a f2p modell 10+ évvel ezelőtt. -
dantor7 #625 Nézd, szerintem akármivel ennyit foglalkozni beteges. Ezt a betegséget használja ki a Lost Ark.
Humanitárius dolgokra költsd inkább.
Másrészt aki belerak egy játékba X ezer órát, az valszeg szeret vele játszani. Ha átfordul a gameplay szeretete abba, hogy csak a power upgradeket hajszolod de mellette nem élvezed, hát sajnos az sem egy egészséges dolog.
Kicsit gáz, hogy a játékokat nem szabályozzák úgy, mint a félkarú rablókat vagy hasonlókat. Ugyanaz a kategória, csak már X évvel később felfedezett gyengeségeit használják ki az agyunknak. -
#624 Azért játszol ingyen mert mások fizetnek helyetted. Nekem is van benne 1500 órám és kb 300 ezer Ft-om. Szívesen. Ha nem lennének fizető játékosok, nem lenne játék.
Egyébként visszatérhetünk erre, mikor T3 közepére érsz és alapból <10%-os eséllyel honingolsz a 3 nap alatt összeszdett matiddal. Mindezt ugyanazzal a 4 ismétlődő kontenttel (chaos, abyss, una, eventek) éveken át, csak hogy lvl15-ről 25-ra fejleszd a gear-edet.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.27. 20:36:26 -
Sunrider924 #623 " Nem létezik ingyenes játék, az csak illúzió." meg jo hogy ez se igaz. Warframe, free to play, tobbezer oram van benne, maxos "karakterem", abszolut up to date a legutolso kiadott tartalmakkal es a sok ev alatt soha nem fizettem egyetlen vasat sem erte, amiert neha szegyelem is magam, amikor az Ubifos jatekaiert meg fizettem, sajnos. De most meg jon majd az, hogy ha penzel nem akkor az idommel fizetek, mert ugyis neked van igazad.
A Lost Arkba is nagyjabol ugyanazt latom fizethetsz az idodel vagy kiugorhatsz dolgokat, felteve ha tamogat ebben az adott szerver market, mert amit itt nem sikerult felfogni nehany kerdezonek, hogy amikor se mari shopbol nem tudok kivasarolni mert nincs, se marketen nincs annyi, akkor mit ersz te azzal hogy lenne ra elbaszni valo 3k dollarod? ha igazan pay-to-win lenne a rendszer akkor a penzeddel semmifele akadalyba nem utkoznel, marpedig ez itt nem igaz. Ez a jatek jelenleg maximum pay for convenience, igy ahogy most van, hogy milyen lesz amikor elinditjak a szezonalis tartalmakat meg a fene tudja meg mit az majd kiderul akkor, most ez van.
A pay to wint az esetek 99%ban olyanok hangoztatjak akiknek nem szokott izleni a grind es nem hajlando fizetni se erte es ha valaki megis jobban halad/folekerekedik pvp-ben akkor kell valami megnyuvas a lelkenek, a masik tuti csalt/fizetett blabla, es itt tartunk hogy mostmar az egmegadta vilagon minden jatekra csipobol kiabaljak a p2w-t pedig nem minden ingame shop olyan mint az Ubisoft fizetos skinjei....
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.27. 19:04:06 -
Sunrider924 #622 Szerintem te osszetevesztesz valakivel, ezen a topicon kivul meg csak nem is talalkoztam a neveddel. Aztan a tobbesszam, egyedul nem tudsz vagy nem mersz velemenyt formalni kellenek 'masok" akiknek a velemenye a tied megerositi? lenyugodhatsz/nem izgatsz/ hanyagolj ezentul legyszi. -
#621 Lehet amúgy 100%-ra vinni failek nélkül a honing esélyt? Mert akkor igazából ott is csak pay to progress van, fix wined sose lesz. Koreai MMO-knál ez mindig előjön, hogy most akkor ez pay to micsoda pontosan. -
#620 Te nem vagy képes megfogalmazni amit gondolsz aztán meg kiakadsz azon, hogy nem azt írtad amit gondoltál és mások nem gondolatolvasók. Tanulj meg magyarul fogalmazni. :D Mondom. Jobb ha csöndben maradsz, mert ostobaságokat beszélsz, utána meg félre. De ezt megszoktuk tőled.
Nem beszélve arról, hogy kontentről volt szó amivel ezek szerint szépen összekeverted a szintezést. Aztán ha felvilágosítanak megint kiakadsz. Gratulálok.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2022.02.27. 17:48:26 -
#619 Te meg ha nem fogsz vissza a stílusodból, kiváglak a fórumról mint macskát. Semmi szükségünk ilyen alakokra itt. -
#618 Az egyik hátránya, hogy T3-ban mocsok sok arany esik, ami annak az inflációját okozza, ergo a kék kristály ára (ami a f2p játékosok pénzneme az időspóroláshoz, crystaline aurához, minden máshoz, stb) az egekbe emelkedik. Ez már most is jól követhető, megjelenéskor 30-40 arany volt 95 kristály, most 420 körül van, Koreában ~2500-3000 arany egy 95-ös csomag.
Másik hátránya, hogy mikor jön új vertikális kontent, a F2P játékosok sokkal később érintkezhetnek azzal, lévén azok mindig a legmagasabb ilvl-en érhetők csak el.
És miután kimaxoltad a szigeteket, tome-okat, stb (aktív játékkal fél éven belül), utána nincs mit csinálnod (az fun közösségi event-eken kívül) csak grind-olnod az upgrade matikat. Míg a fizetővendégek élvezik az endgame raid-eket és az aktuális új kontentet.
Tehát igen, pay to play / p2w, akárhogy nevezzük, ha fizetsz győztes vagy, mert megnyered a lehetőséget hogy az új tartalommal játszhass, új gear-t, jutalmakat gyűjts be, stb.
Ezzel egyébként az égvilágon semmi pobléma szerintem. Ha valaki kimaxolja a kontentet, több ezer órát öl a játékba, akkor az fizessen is érte. Nem létezik ingyenes játék, az csak illúzió.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.27. 13:54:35 -
#617 A lenti videó lényege:
T3 upgrade road F2P módban:
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.27. 13:42:22 -
Sunrider924 #616 Tudod mit csendben leszek de nem azert mert te kered, leirtam egy egyszeru mondatot magyarul es te meg a masik megmondojani raugrott mert ti automatikusan olvastok es nagyon hasonlit a mondat valamire, amit lesajnalo kontextusban alkalmaznak gyakran, csakhogy ez a lenyeg, hasonlit de nem azt jelenti, oszinten irtam hogy orulok azoknak akik el tudnak merulni az altalad definialt contentben, en nem ilyen vagyok nekem a szaraz gearprogress szamit, a bossfightok amiket gearscore moge dugnak, ilyesmik, engem nem erdekel mennyi mindent raktak a jatekba hogy lekosse az embert. Ennyit irtam neked erre ugrott ra amasik joember csak nem tudom hogy minek.
Amugy meg oszinten, te hany eves vagy hogy masoknak tiltogatod hogy mit irhat es mit nem egy publikus forumon? ne aggodj a blogodat(ha van ilyen) messzire fogom kerulni, mert aki nem kepes egy egyszeru magyarul irt mondatot elolvasni es ertelmezni annak nem vagyok kivancsi a gondolataira/eszmefuttatasaira.
Nm erdekel hogy szerinted mi a p2w ,es mar az se hogy ugyancsak szerinted mit tudok es mit nem, van az az egy ket ember akivel eldumcsizok, te eddig se tartoztal kozzejuk ezutan sem fogsz.
Te tenyleg buszke vagy az alairasodra? ha a valaszod igen, akkor minden amit fentebb irtam targytalan.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.27. 11:41:08 -
#615 Minden hsz-ed csak azt mutatja mennyire nem vagy tisztában fogalmakkal és egyre nagyobb baromságokat beszélsz. Jobb lenne ha csöndben maradnál. :D Nem tudod mi a különbség konent és szint között. Ismét... Nem tudod mi a P2W. Ismét... :D Nem tudod elfogadni ha valakinek a konent számít (vagy az is) nem csak a szint. Ismét... Szóval inkább legyél csöndben. :D -
#614 A válaszhoz számomra ezt kéne tisztázni:
Régen a Play2Win kifejezést arra használtuk, amikor egy játékon belüli jelentős előnyt a másik játékossal szemben (pl. 5%-al nagyobb kuki még nem számított annak) csak valódi pénzért lehetett megvenni.
Mivel nem látom át a játék ezen felépítését, ezért kérdezem, hogy itt milyen előnye van annak, hogy T3-as felszereléssel rohangál valaki, amikor a játékosok többsége még mindig T1-T2-ben kamillázgat.
Utoljára szerkesztette: 0Fritz, 2022.02.27. 09:50:23