Lost Ark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.26. 11:47:59
80%-os siker esélyénél hatból négyszer bukta volt a tárgyak húzása. <#hehe>#hehe>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
NPC-vel beszélni, megvárni amíg odamegy az NPC, szörnyeket ölni a közelében, stb.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.25. 17:13:40
De ami igy ket-harom het utan kezd nagyon idegesiteni - leszamitva a kva gyors respawnt open teruleten -, hogy a bossok vagy nevesitett ellenfelek folyamatosan, nonstop szpemelik a stunt, knockbacket, lassitast, stb. Nem is tudom neha, hogy egy soulslike jatekkal jatszok e, vagy egy arpgvel.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Egyetlen egy nagyobb kiadot sem erintett meg meg egyetlen egy nagyobb botrany sem mindaddig, amig az nem ment a tozsde vagy a reszvenyesek karara, mert akkor indulnak a jogi jatszmak, na ott mar azert osszerezzen egy-ket vezeto (lasd CP2077/CDP).
A New World gyaszos bukta utan az emberek tobbsege ott volt a LA launchnal es bealltak a sor(ok)ba, founder packokat vasarolva, stb. Ami nem gond, de azok reszerol vicces, akik eskudoztek, hogy soha tobbet. Annyira felesleges... 😄 Tisztelet a kivetelnek, de minimalis a mennyisege azoknak, akik tenyleg komolyan is gondoljak azt, amit megfogadnak.
És nem, nem az én generációm az, akiknek készülnek ezek a játékok, így nem is mi vagyunk az a réteg aki végtelen mennyiségben önerőből és büszkén nyeli a szart.
Utoljára szerkesztette: Running, 2022.02.24. 13:28:56
Ja a masik meg a gold exchange hat nem tudom hulye voltam hogy nem koltottem el az egeszet amikor meg 2:1 volt az atvaltasi arany, most 4:1 es egyre inflalodik, nem ertem, arrol volt szo hogy a penzes capak leszoritjak majd es azert tud a free player is vasarolni, de ez igy egyelore nem igaz/nem latszik...
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.24. 12:56:44
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.24. 12:07:00
Az Amazon ott baszta el a dolgot, hogy a Headstart allapotokat latva nem vegleg zarta le az ujonnan erkezok elol a karakter krealasi lehetoseget, hanem raengedte a nepet a meglevo szerverekre valogatas nelkul. Vicces, amikor este nem tudsz beallsz a sorba de nem tudsz krealni karaktert, majd reggel amikor nincs sor, akkor pedig enged, amivel este mar aktiv jatekoskent be tudsz lepni. Nonszensz. Pedig, a headstart idejen ugy emlekszem, volt mar korlatozas, de azt feloldottak, mert azt hittek, ha elviszik a szerverek teherbirasat a hatarig (plusz par ezer emberrel), akkor az eleg lesz. Hat nem lett.
Es igaz van Running kolleganak, felelmetes, hogy (a magamfajta birka) emberekkel ezt meg tudjak tenni kovetkezmenyek nelkul, egymas utan minden mmo es minden szolgaltato. Par sk es bocsanat kero twitter es kesz is. De ebben speciel tenyleg en vagyok a hibas, mert amig beallok a sorba es elfogadom ezt, addig a szolgaltato (megint/mindig) szopat es hulyenek nez majd... De "boomerkent" en mar nem kezdek harcolni, se idom se energiam...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.24. 12:00:14
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2022.02.24. 11:46:58
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Még csak nem is a sztori vagy az ilvl zavarna, de a claimelt petek, egyéb dolgok, a rengeteg időzített tartalom, sok kis bizbasz gyűjtése... na ezekből inkább nem kérek mégegyszer nulláról. Ha kell akkor kihagyok egy pár hetet, itt lesz az Elden Ring, de nem költözök, most már Zinnervalen maradok, vagy egy másik EU Central szerverre költözök miután lesz transzfer.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Most már ott járunk, hogy ezek mellett a játékos hibás azért is, ha jászani szeretne és nem tud.
Arra lennék kíváncsi, hogy esetleg mi a következő szint....
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Na most vegigjatszottam az HS 3 napjat, mert szegyen vagy sem, annyira elkapott a gepszij, annyira megtetszett a mostani mar-mar unalmas es egykaptafa mmok mellett ez a jatek, hogy nagyon regen ereztem azt, hogy ulnek mar vissza mert ki akarom probalni ezt, meg kivancsi vagyok arra, stb. Mindezt ugy, hogy eddig a keleti mmokat teljesen elkerultem, a BDO-t sokszor probaltam, egyszeruen nem fogott meg, de meg a GW is csak nagyon nehezen ment es az is csak akkor, amikor volt tarsasag. Animek tekinteteben pedig egyedul az NGE az, amit el tudok viselni, bar azt evente ledaralom. Hiaba na, elozetesen nem en voltam ennek a stilusnak a celcsoportja, van ez ugy, amikor annyira nem ellentmond minden egymasnak, hogy a vegen az fog mukodni. 😊
Na most, amikor ott allok aktivalt lootokkal, dropokkal, founder packokkal, ekoltott nemi euroval stb. egy altalam az elsok kozott kivalasztott es belakott szerveren, amelyre a tisztelt Amazon raenged meg par tizezer munkanelkuli/homeofficeos/diak/egyeb okok miatt raero jatekost, ami miatt EN, az ott kezdo es ott "elo" jatekos, a melobol hazaerve mar a bejarati ajtobol a gep ele beesve es bejentkezve SEM tud 22 ora elott jatszani, akkor nekem ne mondja senki, hogy az az en hibam, mert en egy bekes es nyugodt joszag vagyok, de ha eloben tortenik mindez, akkor masnap az illetonek a fogaszaton lesz jelenese...
Es mindezek utan megis nekem kellett meghunyaszkodnom, es suru kurvaanyazas kozben atkullogni 1-2 honapra az EU Westre, mert dontenem kellett, hogy 4-5 orakat allok sorban es/vagy jatszok. A sorban allas alapjaban nem zavar, addig foglalkozok csaladdal, haztartassal, IRL dolgokkal, esetleg lenyomom mashol a dailykat, megnezek egy filmet/epizodot, stb. van valasztek. De most egyik sem erdekel, en most tenyleg jatszanek ezzel az ujdonsaggal, meg tart a varazsa - es akkor ott a varakozas es a tobb oras sorban allas. Frusztralo.
Nem a penzrol van szo, mert ugyanezeket a leveling chestet es a founder packot megvettem (megegyszer) az EU-Westre is (innen csokoltatom az Amazont, hogy az aurat leszamita semmi sem account szintu, rohadjatok meg), nagyjabol lassan annyit koltottem az ingyenes Lost Arkra, mint a holnap megjeleno Elden Ringre, ami vicc, de belefer.
Valahol persze mar beletorodtem, hogy igy jartam es a Kadanra valoszinuleg csak kesobb tudok majd visszaterni (ha egyaltalan vissza fogok valaha), a Moonkeepen a jatek gond nelkuli, szorakoztat es kikapcsol, de nekem senki se jojjon azzal, hogy ez az egesz az EN hibam...
Mint már írtam, alig pár napja még minden eu central szerveren 10 ezer feletti sorok voltak napközben... akkor mindenki aki eu centralon kezdett "önként ugrott a vonat elé"? Az nem érv, hogy de hát tegnap már nem volt sor az x szerveren, ha előtte meg rajt óta folyamatosan volt.
Launch elötti este kezdtük haverral ő megnèzte Neriat amíg töltöttem már akkor 20k+ volt a sor, egyhangúlag kihúztuk a listàról.
Ami a technikàkat illeti szerintem se kellene könnyítés, de tudjuk, hogy mindíg akad 1 kellően hangos kissebbsèg.
Milyen kedves. Olyan embereket hibáztatni a kialakult helyzetért akik már launch vagy headstart óta játszanak és egy túlterhelt régióban vagy szerveren ragadtak. Már hogy is várhatta volna el bárki is, hogy az Amazon/Smilegate tisztában legyenek a játék és a szervereik korlátaival.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ez a feladtuk Nerian nagyon hősiesnek hangzik, de ugye Ti annak tudatában rohantatok tátott szájjal a bizonyos erdő felè, hogy màr előre tudhattátok mi lesz, ha màs nem itt olvasható volt az előrejelzès. Plusz az, hogy ki hova megy egyèni dóntès, nem volt senki kötelezve, hogy csak A szerverre mehet....
Megjegyzem Antaresen napok óta mèg csak sort se látok nemhogy 10k+ sor fogadna pl. este fèl tízkor, vagy este 6 körül.
Tartalom gyengítèst èn is el tudok kèpzelni sajnos, mert ma már olyan világot èlünk, hogy ha tegnap megkapod amit jövöhèten rendelnèl sokaknak az is kèső...
Jo esellyel/szerintem az EU/US/LA verzioban elerheto kinalat idovel az Amazon es ezaltal a "nyugati" emberek izlesere lesznek szabva. Nem lesz gyokeres valtozas a jatekmechanikaban, de nerfelt tartalmakra szamitok, ahogy jopar "hianyzo feature" potlasara is, legyen az transfer, vagy akar egy transmog rendszer a mostani skines melle, stb. Az ezerfeju cezar addig fog sirni "nyugaton", amig ezek es hasonlo "QoL" cuccok be nem kerulnek, mert van az a penz....
Utoljára szerkesztette: Running, 2022.02.24. 08:02:00
A hangsuly az "our version of the game"-n van. Ha kitart a lelkesedes es tenyleg egy sikersztori lesz hosszutavon is a LA, akkor idovel biztos, eroteljesebb "hatalomatvetel" lesz majd a fejlesztes iranyvonalaban. De addig nem, a koreaiak jateka most baromi nagy "szivesseget" tesz az Amazonnak a nagyon csufosan megbukott New World utan. Jol dontottek a partnerseggel kapcsolatban - az mar mas kerdes, hogy a launchnal megint elojottek az amator hibak, lasd a headstart utan mar teljesen dugig levo szerverek "ujranyitasat" a launch napjan...
Marmint a cap elerese(70 pont) utan most minden una daily 2x adja a rewardot, erdemes a leapstone-okat farmolni.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.23. 22:40:42