Lost Ark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ezt a játékot lehet játszani olyan országokban, ahol tiltva van az online szerencsejáték? A red deadbe nem pókerezhetnek, ha jól emlékszem hollandiábból pl. Ami gyakorlatilag egy faszság, mivel a reddead poker szimplán időtöltés, semmit sem nyerhetsz vele. Aki ott szeretne meggazdagodni a játékban, azzal vigyázni kell... 😄
Ellenben itt egy csomó valódi pénzt beleöl némelyik játékos, és közben plusszolásnál árendzsézuszhoz fohászkodik a cseten, vagy twiccsen is láttam már...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Giant heart, masterpiece, island token, tower, adventure tome, stb = skill potion > mindennél 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.03.05. 14:39:37
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Unat most kezdtem el komolyabban atnezni, eddig random valasztottam, nem is neztem a tobbi "tabot" a daily panelen, csak ma 😊 Pl Tookinal kezdodott az event, na akkor elfogadtam az Una dailyt es csokolom, de most mar atnezem es lehet celiranyosan is haladok.
Una dailyt vegig kell bogaraszni hogy mire hajtasz, Charisma poti, hajok tervrajzai, emoteok, pirate coin, gold stb, van 11 oldalnyi a repu tabon. Elonye hogy amint egy repu szintet megcsinalsz masik karijaiddal is tudod claimelni a rewardot. Erdemes idoben nekifekudni mert van sok durva reward amihez heteket kell repuzni.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.03.05. 13:48:19
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
tényleg nerfeltek 1-2 dolgot, bár azért annyira nem vitték túlzásba szerencsére
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
#705 arra figyelj, hogy a sorozat utolsó része, szóval simán lehet h pl csak később tudod felvenni majd (látod is, hogy épp hol jársz)
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2022.03.04. 10:09:55
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Altoknak egyenesen mennyország,közösek a kártya setek.skill kövek,stb.
Elvileg van meg kb. 90-100 skill pont, amit kuldetesekert, adventure tome %-okert, Tower szintek megmaszasaert, stb-ert kapsz, igy azokat is ossze lehet szedni.
Azt nem tudom, van e valami limit az eloszthato skill pontoknal, vagy minden megszerzett felhasznalhato e, ott meg nem tartok 😊
S a karakterszint ennyire nem számít? Jelen esetben ahogy utána megnéztem, én 50.70 vagyok épp. Láttam hogy skilleket 55ön (ha jól emlékszem) lehet fejleszteni, az ennyire nem lényeg?
[merlinw.org]
Hülye kérdés, annyi a lényeg hogy ha nekem mégis egy alt jön be jobban, és azzal játszanék, akkor ez az első kariba beleölt xp-n kívül hátrányba lesz e? ruhaplusszolást ne nézzük, nyilván ott hátrányban lesz, de nem rohanunk sehova
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.03.02. 16:58:13
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor ide-oda váltogatsz a két karakter között a sziklán üldögélő mage szépen szétrakosgatja a lábát, jól láthatóan nincs rajta alsónemű... <#vigyor2>#vigyor2>

Ami az alt huzast illeti szamit hogy mikent fogsz hozza, pl ha ugyanazt huzod altnak ami a mained akkor az engraving/gemmek sharelve lesznek, nem kicsi megtakaritas, plusz kivulrol vagod a karit mar, tehat sokkal gyorsabban haladsz, ha jol ertettem igy kb 8 ora alatt vegig lehet rohanni 0-50. Alt huzas sokminden miatt jo, rostert fejleszti, kartyakat farmolsz, goldot/virtue pontokat vagy potikat, completion bonus song-okat, ebben a jatekban sajnos az alt nem ugyanazt jelenti mint mashol itt szerves resze a haladasnak. Elobb utobb mindenki rafanyalodik aki tartos szorakozast keres ebben a jatekban, de ha nem akkor nem, siman lehet egykaris 2-300 oras elmeny is.
Platinum fieldet még nem próbáltam, de már van 3 ticketem is. Ez szólóba is jó, vagy mindenképp partis? Stronghholdot csinálom, épp kifogyott a fejleszthető cucc, kell ugrani hozzá szintet. Hajózás ad most hozzá csak.
Attól függ tervezed-e használni, pl a fa és a fém kell a stronghold húzáshoz, relicek térképekhez, a növények potikhoz, a hunting/fishing meg kajához (meg fishing máshoz is talán). Igazából pl platinum fielden marhára tud jönni a nyersanyag, pont ma próbáltam és elég jól adta.
Amit mindenkinek ajanlanak hogy 3-4 alton farmoljad a legkonyebb guardiant Lumerust, mert a guardianbol ami droppol az mind tradelheto es az akkor mar goldot hoz neked. Amugy nem tudom egyelore nem eroltetem a kereskedest de a 600g nem volt nagy ervagas, raadasul ha a skill/charisma potikra hajtasz amit az egyes kontinensek completion bonuszakent kapsz akkor igazabol jobban jarsz ha kezileg huzod fel akarmelyik altot, nyilvan az instant 50es kari mehet azon melegebe gaurdiant farmolni mindennap de en nagy penzt meg T1ben nem lattam, termeszetesen sok kicsi sokra megy, nezelodj/tajekozodj aztan eldontod.
Nem valami sok.
Trading matit mennyire érdemes eladni? Nagyon semmit sem érnek az AH-ba. Ott szedegeted lelkesen és vért izzadva, aztán pár aranyat ad 100 db onként. Köszi... A zöld csíkról ne is beszéljünk, ami pikpak elfogy ha gyűjtögetsz.
Szerintem mégis felhúzok egy 4.et 50 re 600 goldért, az nem olyan sok.
Fent bebifeled hogy view alarms only es utana manualisan ramesz mindenre es balclick menubol kivalasztod hogy turn off, maceras de igy mukodik nekem.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.03.01. 22:08:49