933
Új, dél-koreai ARPG a Diablo nyomdokain.
-
#773 Majd, ha használod mindkettőt, rá fogsz jönni. Az egyik árfolyam alapú ingame shop, a másik meg szabad player store. -
Kroki105 #772 A shoti tetszik.
Ha már skin, pont az előbb esett egy skin a chaos dungeonból. AH 7500 goldot ír rá, megpróbálom felrakni, hátha, ha visszajön max odaadom vmelyik altnak.
Végigpróbáltam minden karin, mindegyikre mást mutat.
Megjöttek a ticcsdroppok is.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2022.03.09. 20:48:45 -
#771 Hja ok :)
Lawmaker gun skint vettem, mert a fegyverek alap skine olyan meh volt. Ez sem sokkal jobb, de a handgun egesz pofas, mig mondjuk a sniper meg masfelszer akkora, mint a karakter. De, ennyire futotta a kezdeti csekely aranybol, azota meg felment az ara mindennek. :)
Colt / shotgun / sniper rifle -
Kroki105 #770 A no comment arra vonatkozott, hogy balfasz vagyok, mert nem vettem észre. Meg arra is, hogy mi fénylő büdös görcsnek rak be valaki 2 piacot, rögtön egymás mellé ráadásul?
Őszinte volt a köszi :D
Vannak fegyverskinek is? Olyat még nem is láttam, az első piacon csak ruhaskint volt. A bárdomnak vennék egy basszusgitárt :D -
#769 Csak tippelek, tudod, hogy nem banto szandekkal irtam :) Sose adtam meg el semmit, csak vettem egy fegyver skint az elso heten 20 aranyert, mert jol mutatott a gunslinger kezeben, viszont arra emlekszem hogy az egyik dugig volt cuccokkal par aranyert, a masikban meg szinte semmit sem talaltam. Hogymelyik a market es melyik az ah, azt passzolom. -
Kroki105 #768 No comment.............
Köszi :D -
#767 Ketfajta bolt van, nem lehetseges, hogy a masikban kell? -
Kroki105 #766 Itt nem igazán értem, hogy tudod eladni a geart? Chaos dungeonból esik jó pár, de aukcióra felmenve, mind inaktív, mikor szeretném felrakni. Vagy ez valahol másutt esik? -
ChipHazard #765 Oh, fun-fun, 2 szer is meg kaptam a twich rewardokat , szal a peteket 2 szer meg az aragy légdeszkát XD Cool :) . -
Kroki105 #764 Nem az ékszereket, a kék és narancs t1es bigyulát. A kék az 10 db 4-5 gold, a narancs 10 db 8-9. A leapstone meg 20 gold.
Oké, nem tűnik soknak, de nyilván te se vagy még T1000-es :D
De míg nincs t2, addig nem érdemes eladni ezeket, inkább használd el. -
#763 A t2-es gear-t veszik 15g/darab. A leapstone-okat meg 3-500g/zacsi. Ezért érdemes chaos gate-et csinálni és csapatban futni a map-okat = ~1-2ezer arany + licit jutalék. De T3 előtt nem érdemes foglalkozni az arannyal, annyit úgysem tudsz keresni mint ami kell. T3-ban már napi 4-5 ezret is össze lehet szedni. Viszont ott már a gear fejlesztés is 70 goldról indul, a jó endgame itemek meg 50-100k-ba is kerülnek AH-n.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.03.08. 23:19:02 -
#762 Azt nem nagyon, de pl leapstone egész jó áron megy t2-ben, a t1-es annyira nem. -
tutyimutyi2 #761 Szóval azt mondod hogy azt a sok ilevel302-es geart/ékszert felrakod 1-1 goldokért és azokat elviszik? -
Kroki105 #760 Nekem is van 3 lila a trade tárgyak közt, mintha emelné az esélyét a dropnak, nem emlékszem már. De csak jobb valamiért, ha már lila.
Ahogy néztem,, a max tartóssága is romlik ezeknek a tárgyaknak, hiába javítod, már nem lesz 100/100. De a strongholdba lehet craftolni majd itemet, ami visszatolja 100%-ra. Legalábbis ha jól láttam.
Amúgy van tradepoti , ami visszatölt 3000 energiát. Heti egy csomagot lehet venni, s abba van 3 poti. 60 kristály asszem. Az elején nyilván még nem erre kuporgatsz, de később szerintem megéri megvenni, mikor már jön a gold. -
ChipHazard #759 Ja, értem oké, hát olyan 220 volt nekem, szal akkor nem csoda XD. Jolvan akkor öt elhalasztjut egy darabig XD -
#758 Ez specko boss, nem olyan, mint a korabbi area bossok, plusz kb. ilvl400 korul kell hozza, az alatt nem tudod megsebezni. -
ChipHazard #757 Aham, lehetséges hogy item-level inkább, csak igy fura volt mert asszem word boss vagy map boss, és ez igy a második sziget vagy kontinens amire megyünk a mokok sziget után. Ugy értem luttera-n is volt boss, a sand boss, azt tudtam csapkodni, jo kis geart is adott, de it néztem egyet, hogy az egy dolog hogy one-shotolt egy area támadással, de az hogy minden támadásom blocked volt, kicsit meglepett, csapkodtam még egy darabig, azért, de 4-5 halál után meguntam, és feltünt hogy az a 4-5 ember is megunta, de ök sebezték mondjuk, De végül nem lett belőle semmi, csak kicsit csorbult a nehezn összekapart büszkeségem, amikor ép kezdtem ráérezni a gunslingerre, hogy huh egyre könyebb vele, stb, XD. De jo muri volt igy is :), Csak gondoltam behuzom ha már ott vagyok az adventure map-hoz, ugye, de ugy tünik hogy majd vissza kell jönni XD.
Azt meg néztem, nagy gecik amugy, mert Life energy potitiont azt nem lehet craftolni XD , azt venni kell, esetleg talán dobja küldi vagy valami nagy ritkán, egyébként a Tread skilleknél, a más szinü felszerelés ad több xp-t gyorsabban fejlődünk vele, ha pl lila a cuc nem kék?
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2022.03.08. 15:57:25 -
Kroki105 #756 Nekem is volt ilyen. Szerintem az itemlevel számot nézi, nem a szintet, az meg bőven lehet 1000+ is. Úgy már azért érthető lehet a blocked.
Azért én is végig csaptam míg mozgott, hátha, de nem ad jutalmat, hiába döglik meg melletted. -
ChipHazard #755 Belefutotam valami Chaotiv chou-ba, valami raid event, DE lvl50-es boss-ba bele sem sebzell, ha kicsit alatta vagy szinten ?! XD, 47-es vagyok, és mindenre azt irta Blocked lol , az komoly. XD -
#754 A Heart of Sceptrum illik hozzá.
-
ChipHazard #753 Imádom ezt a gamet, kicsit vices, hogy van ez ta martial artis-t verseny, én meg fegyverrel, lövöm öket, Ez a pálya kifejezetten illene egy martial artist classnak. Remélem lessz olyan is ami mondjuk a Gunslinger-ek-nek, illene bele a lore-jába ugy mond. :).
-
#752 eh, nekem még 2 nap és reméltem Ashtrayig kitart majd, de akkor marad a kezdőhajó. :D -
#751 A kék kristályt, játékosoktól veszed, akik valódi pénzért vették sárgából (Royal). A kék árát a játék gazdaságban levő aranymennyiség és a kék kristály mennyiségének aránya határozza meg. Ez egy gazdasági kör, mindhárom pénznem hatással van egymásra, egyikből sincs végtelen. $ -> royal -> arany -> kék. Most egyébként még olcsó, a korea/orosz alapján minimum 1500 arany körül fog beállni a végén, függően, mennyi pénzt költenek a játékra a játékosok. Mondjuk T3-ban röhögve meg tudsz keresni napi minimum 5-600 aranyat.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.03.08. 01:59:40 -
#750 Kevertem az Eurus-szal, pont tegnap lett meg, de nagyon nincs semmi resistance, szóval sokra nem tudom használni :D -
Sunrider924 #749 Ugy hivjak hogy price fixing, tok mindegy mennyire olcsoert akarod berakni instant kivasaroljak es visszateszik a a rogzitett arfolyamon. Ezt ki lehet egy kicsit hasznalni hogy 1g-ot alavagsz es instant kivasaroljak a cuccodat igy. A jelenseg nem uj es az altalanos velekedes szerint, "player driven economy sux".
Vannak akiknek tokmindegy mirol szolna az adott jatek oket csak a gazdasagi resze/kereskedes erdekli, csak ezzel a reszevel foglalkozik.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.03.07. 20:40:21 -
Kroki105 #748 Ez a facet izé elég érdekes. Értem a dolgot, és szénné is agyalom magam hogy mikor hova, természetesen nem lesz jó, mert 65re rossz lesz a kéken, és 3!! 25% a piroson jó egymás után. (Ok, ez egy szélsőség.)
Aztán felhúzott, és csináltam egy ide egy, ide egy, ide egy, ide egy stb... oda se nézve, és jobb lett mint a tanakodósak :D -
Kroki105 #747 Brutál hogy emelkedik a kristály ára.
De miért veszik? Emlékszek nagyon régen játszottam hasonló mmo játékkal, és ott viszonylag ésszerű árakon mozgott végig, átlagon. Ha valaki drágán rakott be (tudomisén már mit), az ott is maradt, és az alárakottakat vették. Most meg 2 hét és maxon leszünk ilyen tempóban. -
#746 Akkor nem csak én űzök belőle sportot. -
Kroki105 #745 Hát letolod, kapsz egy csomó bizbaszt, és ami nem bound, eladod ah-n. Persze ennek csak akkor van értelme, ha a főkarid már t2, mert oda már nem jók az első guardian boss jutalmai. -
#744 Az oreg viszkis poent tudnam folytatni a CD-s burst kepessegekre is, tuti, hogy ahogy lenyomom, elugrik a boss valahova, mert mindegyik mint egy rohadt gumilabda, azt csinalja :D -
tutyimutyi2 #743 A White Wind-hez nem kell Una hanem csak végig kell csinálni az Anikka sztorit.
Kroki105:
"Az a guardian boss altozással jó tipp volt goldra, köszi. Összejött az automata hajóra a kristály."
Guardian Raid-ből hogyan jön gold? Engem is érdekelne :D -
-
Kroki105 #741 Köszi, majd este kipróbálom.
Akkor mégsem annyira hülyék. :D -
Sunrider924 #740 Settings -
Kroki105 #739 Van esetleg olyan kapcsoló, ami leveszi a skillek csiliviliségét?
A készítők nagyon jó munkát végeztek a skillek kinézetével, mert egyenként tök jól néznek ki. Csak sajna annyi sütnivalójuk már nem volt, hogy tömegbe ez biza egy kisebb katasztrófa lesz.
Pl van a tukikirály, az mivel nem óriás, egyáltalán nem látni. Harmincan csépelik, és azt kell figyeljem, merre oldalaz a kavalkád, mert nem látni semmit tényleg. És szembántó is.
Az a guardian boss altozással jó tipp volt goldra, köszi. Összejött az automata hajóra a kristály. -
ntex #738 Háááát sokra nem mennek vele sajna, minden goldot pénzért áruló spammerre nyomom a reportot, ma is volt minimum 20 ember... Mindenkinek tele van már a hócipője velük. -
#737 https://steamcharts.com/app/1599340 még mindig 800k, de sor nekem se volt most
Astray meg White Windhez is Una-zni kell amúgy, érdemes elkezdeni hamar. -
#736 Kozel 1 millio accot (botot/gold sellert es makrokat hasznalokat) tiltottak ki, szerintem inkabb attol tunt el :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.03.05. 19:19:00 -
ntex #735 Neria szerverről is eltűnt a sor, múlt hét végén még több ezres volt már délben, ma egész nap simán fel lehetett logolni. Ennyi volt a hype? -
Kroki105 #734 Csinálj egy bárdot :D
Nekem az van, és mint kocajátékos úgy csinálom, hogy 4 aoét magam alá rakok, aztán dől minden. Emellett vannak pajzsaid, és még hilelni is tud néha.
Oké, nekem tetszik, nem jelenti hogy neked is fog, de gyakorlatilag később 600 goldért úgyis felhúzhatsz másikat. Én is inkább felhúztam egy 3. 50est.