Lost Ark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor maradok az alapnál egyelőre, már lvl 4nél van.
Elvileg a legjobb az Astray, csak sok idő kiszedni https://i.redd.it/o6gc63bknxj81.png (+ még rapport is kell hozzá...)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A cseten azt olvasgattam tegnap, hogy az alaphajó a legjobb. Ez tényleg így van, a többi csak szebb?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A hajógyorsítás az jó, bár elég kicsinek tűnik.. Gondolom az aranyverzió jobb lesz.
Van egy olyan hajó, ami space gomb nélkül gyorsítgatja magát automatikusan, most arra gyűjtök gyémántot. Vajon megéri?
Persze nem tuti, mert annyira nem vágom, csak rémlik. 😄
Ott lehet venni iránytűt is, ami nem tudom mire jó, de vannak fokozatai azt láttam, lehet fejleszteni. Az alapot majd 15 tokennél adja. talán.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.03.01. 10:06:02
Kozben megerkezett az altot felhuzo npc is a farmomra, most mar elvileg tudok 9 altot felszintezni a jelenlegi gear item level szintjere 8 ora alatt parszaz aranyert. Annak is utana kell nezni, hogy ez is kihagyja e az ertekes kuldeteseket a folyamat soran, mint a powerpass, vagy nem.
Kozben kezdem atlatni ezt a szintezest, legalabbis mar latom, hogy fogok t1-bol t2-be jutni.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Screenshot miatt nem latszik de a kurzor is atalakult es jelzi hogy ott van amivel lehetne interakcioba lepni.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.03.01. 09:14:50
Semmi ajándék, vagy valami, csak ülsz, és bámulsz ki a fejedből, hogy ez mégis mi a retkesbúspicsa volt...?
Egy poénnak azért elment 😄
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2022.03.01. 09:07:32
Maga a rendszer nagyon baráti lenne,ha nem lebegne a fejed fölött az,hogy hetente meggyi cucc jön. Vagy shop vagy vársz egy hetet,pedig casualba nyomom,de ezt nem értem miért nem lehet egy mmoban farmolni.
Bár nem tudom mikor leszek 52, 50 után úgy belassul a dolog, hogy olyan nyár közepére el is érem....
Ha törölném az egyiket, gondolom nem jönne vissza a lehetőség. Meggondolatlan voltam, az ágyús kari annyira nem tetszik.
Mikor rányomtam a powerpassra, utána villant be, hogy talán ki kéne próbálni előtte. 😄 De mentségemre szóljon, azt hittem a többinél is működik még az instant 50es.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.28. 15:58:33
[merlinw.org]
Örülnek hogy megtalálják őket, de igazából nem találnak meg egyet sem, mert csaltak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amugy azert is hagytam bent a ket listinget mert ha megis visszamegy megint 400ra, aztan akkor megveszik, de olyan durvan ingadozik most nekem a kiiras hogy ehez kepest egy EKG az kutyafule...egesz nap 500 folott most megint bement 440-re.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.28. 15:08:28
#651 bal oldalt látod épp mennyi van kint milyen árfolyamon, lehet pont kirakott valaki nagyon olcsóért, de hamar el is ment. Ha vissza akarod venni akkor History fül alatt vannak a dolgaid, tudod őket törölni aztán jobb alul meg claimelni.
Amúgy tényleg sok olyan motoko van, amit csak mázlival találtam, mert felugrott a g betű. Inkább csak a dungikban vadásztam őket.
Nincs nekem bajom a titkos dolgokkal, amig kreativan titkosak 😊 De amikor tenyleg csak 1x1 pixelt kell eszrevenni, hogy a motoko gyoker legcsucskere ra tudj kattitani, az mar tenyleg gyokerseg, a szo szoros es atvitt ertelmeben is. Az egyik szintezos dungeonban (amikor pl a haztetokon kellett ugralni, a keleti kinai/japan vilagban, talan Annika egyik zonajaban), pl a mai napig nem tudom, hol van a maradek, pedig kinomban meg az interaktiv LA terkepet is megneztem.
És tényleg, valami állati szép, és hangulatos, ugyanígy nem győzök fotózni. A dungik némelyikén meg csak pislogok, először letoltam hardon, de aztán visszamentem körbebóklászni. Olvastam hogy nem vagy kibékülve a titkos dolgokkal, de azért lássuk be, hülyén hatna egy villogó nyíl a rejtett kapu/út felett egy szöveggel: FRED, EZ EGY TITKOS ÁTJÁRÓ! 😄
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.28. 13:36:00
#633 tobbnyire szoloban szinteztem, de van csapat a kesobbi kontentre, csak a kib*tt szerver mukodjon normalisan, hogy vegre mindenki akkor jatszhasson, amikor szeretne, ne akkor, amikor dolgozo csalados emberkent melo utan keso estere eppen sikerul letudni a sorbanallast. Bar eltunt par jatekos az elmult idoben es emiatt enyhulnek a sorok, de csak minimalisan. EU Westre atmentunk paran, de lassan megy ott a szintezes, nincs sok lelkiero hozza, mert mindenki erzi legbelul, hogy ez csak egy atmeneti megoldas.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.28. 13:15:18
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.28. 12:55:26
A chaos nem hosszú, azt meg is csináltam alttal is. De majd unát is akkor, teszek oda egy bifrostot vagy mi a szöszt, és utazgatni sem kell ugyanoda.
Towert is csináltam , tizenvalahányig, csak aztán megakasztott az itemszint, de akkor benézek alttal is. Bár előtte nem ártana a pisztolyait kicsit megbütykölni.
Abyyssba nem mertem bemenni (asszem már tudnék), mert olvastam itt hogy jaj de nehéz. A bossokat, aminek nincs életcsíkja, azt már öltem, talán 3. ig? De milyen már hogy nincs hp-ja, csak vered mint a répát, aztán várod hogy kinyiffanjon. Az nem tetszik, a chaos jobb.
Altozni T1-ben akkor éri meg:
- ha van időd és letolod velük az Una taszkokat, így nem kell hetekig grind-olnod a repu jutalmakat (stat potik, masterpiece-ek, island tokenek, mountok, stb) - ugyanazt a task-ot megcsinálhatod mindegyik alt-oddal.
- ha van időd és letolod velük a chaos-okat = upgrade mati a main karidnak
Továbbá, ha main karival letudod a tower-t, az altokkal újra megcsinálva kapsz egy tonna upgrade matit, amivel szintre tudod hozni őket = tudnak segíteni a main-nek T2-ből T3-ba és így tovább (mail-ben tudsz gear-t küldeni az altoknak, így tudod őket gear-elni). Mindemellett 480 körül (ha megcsinálod Rohendel-t) már le tudsz tolni 4 abyss-t velük ami hetente plusz arany.
Mindemellett, minden kaszt tök más, így még egy rakás változatosságot is ad. A játék az altokra épít, nem véletlenül sokkal egyszerűbb velük az előrejutás.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.28. 12:28:41
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.28. 12:17:46
Fura ez, mert amíg nem olvastam ezt a fórumot, tök jól elvoltam, bóklásztam, kincset kerestem, makákókat kerestem, hajókáztam szigetről szigetre, és egyáltalán nem érdekelt a haladás, csak a játék. Most meg fú item level így, meg farmolás úgy, olvasom, és elmegy a kedvem az egésztől. Ez a teljesítményre játszás nagyon nem tetszik, azt veszem észre, hogy én is úgy akarom. Csakhogy így a fene megette az egészet! Köszi szépen hogy elvettétek a Lostark ártatlanságomat! 😄
Tényleg ez a goldárfolyam egyszer meg fog állni? Nagy mázlim volt hogy az elején tudtam venni bagóért 1 hónap szárnyat, már 230/95 ért, most meg már 560 nál is jár.
Masik dolog, a chaos dungeonhoz tartozik a resonance aura ami feltoltve 100/50 tehat 2 menet utan lemerul, ezutan tenyleg nem kapsz mar geart ugyanabban a mennyisegben mint a resonance buffal de a bossok tovabbra is dobhatnak es tobbnyire dobnak is accesoryt es a korabbi gear drop helyett jon a exchange mati a shard es a crystal. Chaos dungeon obeliskje melett van az exchange NPC akinel bevalthatod a shardokat heti limit melett es bevalthatod a crystalt infinte no limt mellett. Ez utobbinak az az ertelme hogy kifarmolsz mondjuk 4k crystalt, vicceltem, najo megsem, es bevaltod gyurure nyaklancra ami tetszik es azt utana elbontod es kapsz belole kek/piros kavicsot es harmony shardot. Igy es emiatt van ertelme az infinte chaos farmnak ezen a szinten/tierben, kesobb lesz mas is majd t3ban az armor tripodoknal.
Szoval nem kell az alt amig nem a 600gs a lekuzdendo akadaly, de ott mar nem rossz ha van, viszont mindenki ugy jatszik ahogy neki tetszik, sokan az elso 50es kari utan instant powerpass-olnak 2 altot, majd amikor megvan a keret(600g) es upgrade strngholdbol akkor knowledge transfer a kovetkezo alto(ka)t.
Remelem segitettem kicsit eloszlatni a homalyt a chaos dungeon korul es valoszinuleg mas is hozzaszol majd, jo jatekot.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.28. 12:03:12