Lost Ark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha megvan az 50-es szint, attól még érdemes tovább csinálni a főküldit amíg engedi nem? Mert egy csomó content még zárva lesz. Tegnap előtt lettem én is 50-es, pont azután hogy elértem Arthetine-t. És még kb sehova nem tudok bemenni mert mindenhová azt írja hogy teljesítenem kell hozzá valami küldit.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2022.03.10. 12:39:10
Amúgy annyira nem vészes, ha csak csinálod a napi dungeonöket meg a story questet akkor lehet haladni szintezéssel.
Gondolom egy ilyen powerpass, meg tudás transfer, csak a fő küldire vonatkozik?!
[merlinw.org]
Ha már skin, pont az előbb esett egy skin a chaos dungeonból. AH 7500 goldot ír rá, megpróbálom felrakni, hátha, ha visszajön max odaadom vmelyik altnak.
Végigpróbáltam minden karin, mindegyikre mást mutat.
Megjöttek a ticcsdroppok is.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2022.03.09. 20:48:45
Lawmaker gun skint vettem, mert a fegyverek alap skine olyan meh volt. Ez sem sokkal jobb, de a handgun egesz pofas, mig mondjuk a sniper meg masfelszer akkora, mint a karakter. De, ennyire futotta a kezdeti csekely aranybol, azota meg felment az ara mindennek. 😊
Colt / shotgun / sniper rifle
Őszinte volt a köszi 😄
Vannak fegyverskinek is? Olyat még nem is láttam, az első piacon csak ruhaskint volt. A bárdomnak vennék egy basszusgitárt 😄
Köszi 😄
Oké, nem tűnik soknak, de nyilván te se vagy még T1000-es 😄
De míg nincs t2, addig nem érdemes eladni ezeket, inkább használd el.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.03.08. 23:19:02
[merlinw.org]
Ahogy néztem,, a max tartóssága is romlik ezeknek a tárgyaknak, hiába javítod, már nem lesz 100/100. De a strongholdba lehet craftolni majd itemet, ami visszatolja 100%-ra. Legalábbis ha jól láttam.
Amúgy van tradepoti , ami visszatölt 3000 energiát. Heti egy csomagot lehet venni, s abba van 3 poti. 60 kristály asszem. Az elején nyilván még nem erre kuporgatsz, de később szerintem megéri megvenni, mikor már jön a gold.
Azt meg néztem, nagy gecik amugy, mert Life energy potitiont azt nem lehet craftolni XD , azt venni kell, esetleg talán dobja küldi vagy valami nagy ritkán, egyébként a Tread skilleknél, a más szinü felszerelés ad több xp-t gyorsabban fejlődünk vele, ha pl lila a cuc nem kék?
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2022.03.08. 15:57:25
Azért én is végig csaptam míg mozgott, hátha, de nem ad jutalmat, hiába döglik meg melletted.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.03.08. 01:59:40
[merlinw.org]
Vannak akiknek tokmindegy mirol szolna az adott jatek oket csak a gazdasagi resze/kereskedes erdekli, csak ezzel a reszevel foglalkozik.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.03.07. 20:40:21
Aztán felhúzott, és csináltam egy ide egy, ide egy, ide egy, ide egy stb... oda se nézve, és jobb lett mint a tanakodósak 😄
De miért veszik? Emlékszek nagyon régen játszottam hasonló mmo játékkal, és ott viszonylag ésszerű árakon mozgott végig, átlagon. Ha valaki drágán rakott be (tudomisén már mit), az ott is maradt, és az alárakottakat vették. Most meg 2 hét és maxon leszünk ilyen tempóban.
Kroki105:
"Az a guardian boss altozással jó tipp volt goldra, köszi. Összejött az automata hajóra a kristály."
Guardian Raid-ből hogyan jön gold? Engem is érdekelne 😄
Akkor mégsem annyira hülyék. 😄
A készítők nagyon jó munkát végeztek a skillek kinézetével, mert egyenként tök jól néznek ki. Csak sajna annyi sütnivalójuk már nem volt, hogy tömegbe ez biza egy kisebb katasztrófa lesz.
Pl van a tukikirály, az mivel nem óriás, egyáltalán nem látni. Harmincan csépelik, és azt kell figyeljem, merre oldalaz a kavalkád, mert nem látni semmit tényleg. És szembántó is.
Az a guardian boss altozással jó tipp volt goldra, köszi. Összejött az automata hajóra a kristály.
Astray meg White Windhez is Una-zni kell amúgy, érdemes elkezdeni hamar.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.03.05. 19:19:00
Nekem az van, és mint kocajátékos úgy csinálom, hogy 4 aoét magam alá rakok, aztán dől minden. Emellett vannak pajzsaid, és még hilelni is tud néha.
Oké, nekem tetszik, nem jelenti hogy neked is fog, de gyakorlatilag később 600 goldért úgyis felhúzhatsz másikat. Én is inkább felhúztam egy 3. 50est.