Lost Ark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Punikára azért még valahogy el kéne vergődni, még 40et kéne ugrani a limithez. Talán ott lesz az utolsó darabja az izébizének.
Az a baj, az altok már nem tudnak segíteni, egy kari meg lassan gyűjti. Főleg ha fail lesz a gear up... De szép magyarul leírtam.
Pár nappal megelőztelek ezek szerint, én péntek este elengedtem a játékot. Szórakoztató volt, élveztem a 250 órám minden percét, de ez a grindfestbe oltott gearing számomra egy baromság, nincs rá se időm, se szükségem. Belépek naponta a login reward miatt, hátha egyszer visszatérek, de szerintem ez ennyi volt. 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Még guildet is sajátot csináltam, már lvl 3 majnem. Van 6 guildtagom, abból 5 az altok. Ahova először beléptem, nem tetszett a neve, így gyorsan megalapítottam a sajátom, de még senki nem joinolt rá 😄 Igaz, nem is hirdettem, jól elvoltam vele, míg volt mit tenni.
De amúgy ez bármilyen játékra igaz, ha már ketten játszák az sokkal szórakoztatóbb, mint bármelyik single. De azért az eszetlen farmolás előbb utóbb így is le fog győzni, és jön egy jobb játék.
[merlinw.org]
Van egy másik kérdés, ez a gathering (ha jól írom) téma. Van értelme kimaxolni ezeket a skilleket? Én a pecásnak álltam neki, de az aukciót elnézve, semmi értelme. Még a lila is csak 50 arany volt kb, nem tuti, rég volt az a tegnap. Na most ilyen árak mellett, ostobaság szedegetni a dolgokat.
A pecás skill már 29 es. Érdemes ott eltolni a buffot, zöld potit, és 600 xp jön másfél percig, az azért segít haladni. A háló 15 percig van vízben, és 1200 xp-t ad utána, de a hálóban szinte semmi sincs. 8 common hal, amit kb 37 sec alatt kiszedsz rendesen. 1200 xp miatt talán megéri, hisz nem csinálsz semmit. Vagyis csinálhatsz mást közben, és miután megtelik a háló, 45 perced van kiszedni.
Strongholdba kellett kő és fa, elmentem lullabyra szedegetni, ott van rakáson minden, aztán jött a megvilágosodás, nézd meg az AH-t! 20 goldért vettem 100 követ, az szinte ingyen van.
A platinum dungeon meg szarásig adja őket, akkor mi értelme húzni a trading skilleket?
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.03.15. 13:16:55
[merlinw.org]
Fred:
Akkor megnyugodtam, vagy tényleg 2 volt, vagy nem egyedül vagyok bolond 😄
Mekkora csalódás volt tegnap, kigyűlt az 1000 kristály, és megvettem a paladin skint. Megyek festegetni, hát akkor látom hogy nem lehet..... Ó... hát azér veszem a skint, hogy ne úgy nézzek már ki, mint a többi x százezer paladin, erre nincs rajta színezés lehetőség. Csak azért írom, hátha akad más is, akit érdekel a téma, és nem a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Esett egy vörös farkas mount is a káoszdungeon titkos részében. Meg ha már mount, láttam, asszem shangrán egy felhő mountot. 7000, tehát hétezer, ami azt jelenti hogy HÉTEZER tetves levelecskét, vagy barackot, vagy mi a retkes nyavalyát kell összefurulyálni (virágoknak kell zenélni...) hozzá. Értem én a kihívás szó jelentését, meg a szopatásét is. A sziget ráadásul csak néha elérhető, olyan 15-20 percre. Nekem ennyi idő alatt 25 mati gyűlt ki egyszerre, de az ügyesebbje biztos összekapart 40et is. Sok szerencsét!
Igazából 1100 item levelre hajtok, mert Punikára vágyom (jujj)! Arra a szigetre még kíváncsi vagyok, aztán a T3 őrület annyira nem mozgat meg, főleg hogy már most is dög lassú.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Csak annyit, hogy biztosan van jobb, nem értek hozzá, de így elsőre átnézve ezek tetszettek meg.
Szerintem oltári marhaság ez az engraving, 2 slot van, és rá vagy 40 választható. Ennek így semmi értelme, úgyis mindenki azt a 2őt használja, amit mondott ticcsesjóska.
Én a bárdomnak az emergency akármit raktam , sokszor megmentett, meg az awakeninget, fele cd ultival. A desperate salvationt is szeretném, de az egyelőre lvl1be se jön ki, így kimaradt. meg hely sincs rá.... 😄
Az egér beállításaihoz nem nyúltam, csak a kurzor méretét vettem én is nagyobbra.
A sok muvment abilitinek nincs értelme ha állandoan irányba kell még pluszban helyezni a karaktert manuálisan, ahelyet hogy magátol rá fordulna és oda löne ahogy azt kell. Csinálja persze, de az ilyen mellé lövések nagyon nem frankok. Amugy ez mind basic attack volt XD,
lehet hogy a márciusi updaet hibája, találtam egy posztot rola pl , ennek az usernek is ez a baja
https://forums.playlostark.com/t/ability-aiming-bug-introduced-with-march-update/258342
meg még egy aproság ami nem teljesen tetszik hogy a karakter tolja maga elött az egeret, pl a dash képeségekek eltolják az egeret. Jo ezek nagy része berserker meg sorci-nál persze hogy nem számítanak, azt azt tolja a nagy többség, De egy ranged az legyen már hitscan karakter, de ez csak az én kis rantingem, nehéz a konzisztenség ha ilyeneket csinál. Ott van a Target down képeség is amit ráhuzok az ellenre aztán mellé lő, és kissé kellemetlen amikor beragadsz egy animácio lokban ugye, és az el kezd másik irányba löni.
Nah mindegy csak, személyes megfigyelés 😊
Jo jo a kurzur a fraps miatt nem látszik, de látod hogy világít az ellenfél, sőt a kis kard ikon is van.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.03.12. 21:03:23
#806: én véletlen találtam egy spotot ahol lehetett afk-olni és mindig melléd jöttek két oldalról, aztán megtalálta más is tele van a hely már, de miután valaki megfogta őket még 2-3 másodopercig ott maradnak szóval neked is be tudja adni.
Magyar légiót keresünk egy barátommal, Tier 3 contentet szeretnénk csinálni.
Ha lenne guild ahol erre van opció akkor szívesen csatlakozunk.
Teamspeak nem probléma, szeretnénk inkább 18+-os játékosokkal játszani,
hiszen mi is kicsit idősebbek vagyunk ( 27, 32 )
Szerver : EU West - Moonkeep.
IG : Pryscila, Csokiskex
Mi is rátok írhatunk ha adtok neveket. Köszi előre is !
Utoljára szerkesztette: Pryscila, 2022.03.12. 18:05:19
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A tojáskalapálást megelőzte, az biztos!
Az ellen pozicioja nem szokott gond lenni mert handgun stancebol 3 skill is movement tripodos az ajanlott raidbuil alapjan igy a GS-nek 4! movement skillje van a default dodge-al egyutt, mas karinak nincs ennyi legalabbis azok kozul, amelyekkel jatszottam eddig(sorc, deathblade) nem is tetszenek.
Eger sense az erdekes, elvileg sokmindent lehet allitani nekem nem volt ra szuksegem igy nem tudom a reszleteket, nezz utana szerintem, ingame/forumok ilyesmi. Amit en csinaltam hogy a kurzor meretet azt hiszem kozepesen nagyra tettem es elenk kek szinure csereltem igy eleg konnyen latom hogy hol van a legnagyobb tuzviharban is meg amugy is kikapcsoltam a csapattarsak csili vili effektjeit csak a buffjaikat latom.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.03.12. 13:02:32
Én személy szerint nem követem, igazán az ajánlott skilleket, stb, kicsit sajátosan kisérletezgettem mi fekszik nekem. Az én stílusom alapján a time to hunt is nagyon feküdne, egyre többet agyalok rajta, el is kezdtem, olvasgatni a könyveket ha épp kapok hozzá 😄 .
Nah persze nem jelenit azt hogy ezt nem használják mások lehet hogy igy van de az általában a modszerem, hogy van ugye a pisztoly amit eldobsz, ezt simán 10-esre raktam, a whirpool, vagy milyen tripodal, ez igy magafelé szívja a mobokat, és ezt kombinálom, azzal a Plasma Bullet -el, ami szintén 10-es , és szintén, egy ilyen örvénythoz létre. KB egyforma coodown-ja van minketünek, és gyorsak, igen gyarkan lehet használni öket, még az is megfordult a fejemben hogy ugy specelem öket hogy egyszerre 2-öt tudjak elöni egymás után mindkettőböl, de ugy azért kevesebb a damage, talán pvp-ben , de azt még nem toltam, és nem is tudtam hogy pvp-ben nincsenek engravingek LOL, kössz az infot "cat 02 " 😊
Szal ezzel a ketővel összegyüjtöm, a mobokat, aztán bullet rain, 10-esen, amikor ugye előre lösz a fegyverrel, fire damage 100% crit damge., vagy a shotgun Sharpshooter , az eredmény ugyan az. De ez a sniperrel is müködne nagyon jol, mivel össze tömöríti az ellent egy helyre.
Már csak meg kell tanulnom játszani vele XD marha sokszor van hogy nem oda lö ahova akarom, meg ilyenek. Nem, nem az aim assist miatt, az ki van kapcsolva XD
Lehet hogy egér probléma ez inkább. Egér senset meg nem is lehet álítani asszem, Vagy inkább az én problémám, nincs meg igazán a ritmus XD
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.03.11. 19:13:53
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.03.11. 18:57:46
[merlinw.org]
Kerdeztem hogy Phantom palace-ot is boostolja, de nem valaszolt.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.03.11. 18:18:20
ezek szerintem egész jók, azt, hogy peacemaker vagy time to hunt neked kell eldöntened, én pl time to huntot tolom, de picit bánom, mert PvP-ben nincsenek engravingek és belezavarodok, hogy újra 3 fegyver van 😄
Jelen pillanatban a hatekony Ah-zas nem az accessory kereskedes, ahoz kell 1370, a honing matikat adjak veszik meg a skineket.
Léccci 😄