933
Új, dél-koreai ARPG a Diablo nyomdokain.
-
#411 Hja ertem. Hat en meg az 1-50ig tarto tutorialban kalandozok, ezekhez nem ertek/nincs meg ralatasom. Az eddigi lovamnak egyetlen kepesse volt, az, hogy ment elore. Ennek mar van egy turbo fokozata, gondolom erre utaltal. Akkor ezek szerint lesznek olyan mountok, ahol lesz meg par specko kepesseg, amiket azokon ulve/allva lehet hasznalni. Na, ott meg nem tartok :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.16. 12:09:31 -
Sunrider924 #410 Ha jol ertettem a tier 4 contentbol van. Kedvcsinalo/ingyenreklam a streamereken keresztul es pont ez a bajom hogy tier 4nek ez semmi, betaban volt a felho annak 4 skillje volt ennek a lofasznak meg egy van..
Shopba gyorsan rakerestem nincs felho, legkozelebb egy szarvas all hozza annak van 3-4 skillje.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.16. 12:05:49 -
#409 Na azert, par percig hadd oruljek mar neki :) Egyebkent nem tudom mi az a t4-es akarmi, lvl32-on allok, de ez is ingyen volt, 4 oras twitch dropbol jott tegnap este es most kaptam meg. A korabbi ertelmezhetetlen faju joszagokhoz es a papircsakokhoz kepest kepest feludules volt ez a drop. -
Sunrider924 #408 Jolvan, nem azzal volt a problemam hogy neked/akarkinek tetszik hanem hogy T4 drop es kozbe semmit nem tud amit egy sima rare mount ne tudna, nekem ez ingyen volt es a lanyom teleszajjal kacag akarhanyszor latja hogy hasznalom, ropdeszka meg nem annyira izgi szerinte se. Nem leszolni akartam a mountodat hanem a T4 dropot kifogasoltam, bocsesz. -
#407 Nem baj, nekem attol meg tetszik es kellemes csalodas volt a korabbiakhoz kepest. Majd legfeljebb nem megyek arra vele, ahol te vagy, barhol is jatssz :) -
Sunrider924 #406 Gagyi az igy is es a hangja az borzalmas, a jegfarkas vagy a raptor akkor jobb mar es a meghatarozhatatlan hosszufulu struccmadar feleseg meg plane9vesekoveseknek ajanlott vetel). Raadasul a rare mountoknak is megvan mar a hold skill a futashoz, semmi nem indokolja a ropdeszka T4 statuszat se nem gyorsabb se nincs tobb skilje, nagy lufi...szerintem. -
#405 A papircsakos meg a ket diszjoszag utan kifejezetten meglepodtem (pozitiv ertelemben) a twitch dropos a mounton. Kisebbre szamitottam es sokkal gagyibbra. Szegeny gunslingerem neha meg le is akar rola esni :)
-
Sunrider924 #404 Stern, Robotfactory, Phantom Palace. -
VladimirD #403 Zsír, köszi köszi! -
#402 Utána sem lesz nehezebb, a challenge eventeket és raid-eket leszámítva. Lvl 50-et meg a főtörténet kb felénél éred el (Arthetine / North Vern). Utána még van 4 kontinens :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.16. 11:13:19 -
#401 Igazából 50-ig (vagyis inkább a főküldetésig) csak tutorial a játék.
-
#400 Annál az ostromnál (a végén) már csak a Gandalf hiányzott a képről :) A main story nagyon jól össze van rakva (egy több éves mmohoz képest), ami az átvezetőket és a megvalósítást illeti, némelyik kvázi egy interaktív film/jelenet :) -
VladimirD #399 Most vagyok 36-os a Bardommal. A leveling build jól működik (Dissonance, Stigma, Overture of Storm kihúzva), bár nyilván ez még kezdő content, de egyszer ha haltam, és így a szintezés kicsit monoton ugyan azokkal a skillekkel, bár mivel nem full dps, kicsit kell taktikázni (minimálisat), ami érdekessé teszi. Az a pár dungeon amiben voltam rohadt jó, érdekesek, amikor a tüzes sárkányt vagy mit kellett elárasztani, kifejezedten rohadt jó volt). A main story is tetszik (bár nem egy világrengető, és toposzoktól, kliséktől mentes történet), a vár bevétele ugyancsak rohadt jó volt, nagyon élveztem... Aztán utána, ez 29-30 lvl-en volt, megállt a játék. Iszonyatosan sok fuss ide, fuss oda, menj ide, menj oda, beszélj ezzel, beszélj azzal... gyakorlatilag lvl 35-36-ig ez ment, és ez rohadtul unalmas és frusztráló volt. Most kezd ismét beindulni a gyakás, de ez a sok futkározás lélekölő.
Eddig nagyjából eddig ennyi, ha valaki esetleg most vágna bele. Érdekes, nem az a túlságosan monoton arpg, a stronghold micromanagment is érdekessé teszi (annak, aki szereti az ilyesmit), bizros vagyok benne, hoyg tartogat még érdekességeket, aztán ugye lvl 50 után jönnek a raidek stb. -
Sunrider924 #398 Megbaszhatjak a bugos szarjukat baszki, weapon honinghoz a harmony shard kovetelmeny 1k erre levon 9k-t es meg failed is lesz, szarjanak sunt...ezert kar felnaponta szervizelni a takolmany eu-s szerverparkot, amit Bezos bacsi meglovasitott meg a brezsnyev korszakbol olcsoert...
Azt hogy minden karbantartas utan nullazodik a crystal amount azt mar ne is emlitsuk es a fos shopjuk is kb 1x volt hajlando mukodni az osszes elmult napban az indulas ota, rohej...
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.16. 00:03:41 -
TomStorm #397 Ba...a+ kifagyott:DD -
TomStorm #396 Nekem a 3 Class sorrendben ami tetszik és ami marad:
-Paladin
-Soulfist(mehetne akár első helyre de ugye main mindig warrior:)
-Deathblade -
Monster076 #395 Én az Inanna szerveren kezdtem hétvégén és ott eddig nem tapasztaltam sotbanállást. Tegnap és ma délután f5 körül simán be tudtam lépni. -
#394 Egyebkent valami ilyesmire gyanakodtam, hogy akkor indulhatott ujra a szerver.
A hivatalos szerver statusz oldalon link meg 5 szerver nem fulllos, megsem ajanlja fel a jatek.:S
Szerk.: Na mire beirtam mar csak 2 szero maradt talpon e videken.
Utoljára szerkesztette: MrStokes, 2022.02.15. 19:15:23 -
TomStorm #393 Tegnap szerver leállás volt és amikor írtam akkor csak a szerverek jöttek vissza.Gondolom te akkor indítottad az elsők között voltál így nem volt akkora sor. -
#392 Ennel meg az is jobb lenne, ha kiirna a jatek adott szerverre, hogy 10-20K ember van elotted, nyugodtan lepj ki a jatekbol, de ez igy egy hulladek!
Egyebkent meg eleg fura, mert tegnap ugyanez volt, aztan kicsit kesobb lattam, hogy TomStorm irja, hogy mar megy neki. Elinditottam a jatekot es kemeny 1300-as sor volt es tok hamar beengedett. Szoval elotte total fullon volt az osszes szerver, utana meg relative alig vannak sorban allok? Itt valami nem kerek. -
#391 Koreai az mmo, az o teruletukon jol megy a jatek evek ota.
A nyugati importot az Amazon intezte, az amcsi oldalt ketteszedtek, aranylag kisebb sorral egesz korrekt a helyzet us east es west szervereken is, nincs nagy gond.
Eu? Az igeny meg minoseg szempontjabol mar megint sokadlagos egy amcsi szemeben (nem kishituseg, egyszeruen igy van), az egesz kontinensre kapsz egy tucatnyi szervert, oszd be :)
Nyilvan majd idovel megoldjak, addig szop(ott) mindenki a kornyeken.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.15. 18:46:08 -
#390 Azert baromira bosszanto, hogy minden masik regioban elerhetoek a szerverek, csak EU-ban basszak a rezet mar megint. -
#389 Én meg azt mondom, hogy azok az architektek akik egy MMO-nál az elmúlt pár évben (amikor ezt kezdték fejleszteni) nem gondolkodtak dinamikus szerverekben azok barmok. Hátha még hozzáveszem azt is, hogy nem tud egy architekt tovább látni az orránál és jövőbe mutatóan tervezni/fejleszteni, hogy character/account transfert lehessen csinálni az pedig egyenesen agyhalott. Elméletileg ha jól fejlesztenek csak egyik adatbázisból kell a releváns adatokat a másikba áttenni. -
Nomad90Hun #388 Èn spec Antaresen vagyok, haverokkal már vagyunk kb. 5-en. -
#387 Hat, azt neked kell tudni. Jo valasztasnak tunik a "barmelyik szerver, ahol nincs sor" :) -
Ackronikon #386 Én nem ragaszkodom csak nem tudom akkor hova menjek? :) -
#385 Nem maceras, csak ido. Marciusban erkezik az uj EU regio az EU West, de nem lesz atjaras a mostani es az uj kozott, ezert lesz csak minimalis a segitseg, az emberek tobbsege makacs es ragaszkodik a dolgaihoz. Szop is mindenki most es a kovetkezo hetekben es honapokban :) -
Ackronikon #384 Igen ez teljesen jogos. Amúgy tényleg ennyire macerás új szervereket nyitni? És utána esetleg megadni azokat amiket elbuknak a játékosok mert 0-ról kezdték másik szerón? nem tudom mennyire lőtték be a tervezett játékosállományt, de steam szerint most majdnem 700K játékos van bent és a sor 10ezer körül a szerveren.... -
#383 A wowban volt 100 szerver eu oldalon, a global/angol mellett kulon nemet, francia, olasz, meg a fene tudja milyen anyanyelvieket tomorito. Itt van egy tucat es csokolom.
Ha minden fizetos extra account szintu lenne (elofizetoi aura, vasarolt petek, stb.) akkor az ember siman merne valtani, mert nem bukja el azt, amit mar behuzott. De, mivel jelenleg ezek vagy szerverek vonatkoznak kizarolag, vagy egyszer hasznalatosak, igy senki sem akarja otthagyni azt, ahova szuletett. Es pont emiatt nincs nagyon sok ertelme az EU Westnek sem, minimalisan fog tehermentesiteni.
Hozzateszem, mar nagyon erik a transfer, a dev tracker szerint legalabbis, igy azt ha jol csinaljak, akkor az meg lehet egy megoldas. A kerdes csak az, hogy rostert viszel at vagy karaktert, mert ugyebar megint ott vagyunk, hogy a roster is uj, egyedi "jogviszony".
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.15. 13:24:43 -
Nomad90Hun #382 Gondolom kötve van, hogy mennyi kapacitás van vagy ilyesmi.
Az sejthető volt, hogy azon a 3 szerveren tumultus lesz mint mekkában zarándoklatkor....
Nem kell totál más règióba menni, ott vannak euban is kissebb szerók amelyiken èn vagyok ott hètvègèn volt 1x egy 9800-as sor, de azóta nincs 5k sor se, tegnap is fèl hatkor instant be tudtam lèpni. -
Ackronikon #381 Amúgy igen a megoldás új szerverek megnyitása még nem késő akár 0-ról kezdeni, bár nem tudom mi a terv ezzel az EU West region dologgal de minél később jön annál rosszabb, illetve a másik gond h minden EU-s szerveren ugyanaz a helyzet kisebb-nagyobb túlzással. Igen egyelőre marad hogy nap közben tolom amikor tudom. Emlékszem Wownál is votl ez nagyon nagyon régen bár nem rémlik hogy ilyen sokáig álltunk volna sorba aztán lehet h tévedek de megoldódott ott is. -
#380 Hamarosan tiltva lesznek az autoclicker es egyeb AFK modszereket hasznalok, akkor talan felgyorsul picit a belepes, de a sor es a tomeg nem szunik meg, a kovetkezo 1-2 honapban azok szamara a jatek jatszhatatlan lesz, akik dolgoznak vagy csak delutan tudnak belepni. Idovel majd talan beindul a lemorzsolodas, de a nepszerubb szerverek dugig lesznek fel ev mulva is. Nyilvan ulhet mindenki szopoalarcban a monitor elott, de nincs sok ertelme, vagy atkullognak masik szerverre, vagy - ha mar aktivaltak a kapott ladakat es extrakat akkor maradnak, nyilvan -, akkor keresnek mas jatekot.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.15. 13:07:37 -
Ackronikon #379 igen én is így szoktam, a gond akkor van ha kidob valami miatt. Amúgy a US szerveren toltam egyszer 30percet nem votl gond azt leszámítva, hogy hosszabb tován nem biztos hogy lenne társaság az időeltolódás miatt -
#378 US szerverre hülyeség menni ping miatt. Megoldást én se tudom, én belépek reggel és maradok általában. -
ToxiMaxi #377 Nincs karakter transfer és egy darabig biztosan nem is lesz. -
Ackronikon #376 A gáz hogy elmondásuk szerint nem lehet a szerverek kapacitását növelni mert nem így lettek kiépítve jelentsen ez bármit is nem vagyok ITs. Na most 1234kor 8ezres sor van, én itthonról dolgozom rugalmas munkaidővel tehát be tudok lépni reggel de aki munka után tolná annak esélytene mert tegnap is kb 4 órát álltam sorban este 1800tól, persze addig lehet iszogatni a szomszédokkal de akkor is.. mi marad? character transfer egy másik, US szerverre? hát igen esélyes. Értem h nem lehet új karikat kreálni de a meglévő accountok sem férnek el.. -
#375 Engraving Priority Lists
Utoljára szerkesztette: 0Fritz, 2022.02.15. 09:27:34 -
#374 Szerintem még nem jutottak el emberek oda, hogy ezeket két pofára egyék. -
#373 Ezt itt jól számolom, hogy 30 gold (+ csomó matyi) lecraftolni 3 darabot és 14-ért lehet csak eladni? Szal van max 3 arany haszon csak darabonként? -
odavid95 #372 Sziasztok!
Péntek óta megvan a játék, de a mai napig nem tudtam belépni. Eddig az 5-20k-s várólista miatt, ma pedig "10027" hiba kód miatt.
A tanácsotok alapján sikerült végre életre kelteni a játékot, remélem ez másoknak is segítség lesz:
...Lost Ark\EFGame\Config\UserOption.xml file-t megnyitottam egy szerkesztővel (pld notepad++) és a "<RegionID>CE</RegionID>" sort (az alján van) átírtam erre : "<RegionID>SA</RegionID>".
Így bár a South America szerveren vagyok, de legalább bent vagyok és a szerverek nincsenek telítve, több szerver is van, ami simán "good".
Igaz még a ping-et nem mértem meg, de aki csak ki akarja próbálni a játékot, annak érdemes kipróbálni ezt a módszert. :)
Köszi a tippeket! :)