Lost Ark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.reddit.com/r/lostarkgame/comments/srpel9/login_down_guide_to_manually_change_region/?
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Pedig délelőtt még ment .....<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.13. 16:36:50
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem pörgeti Vga-t se procit.Annyi hogy háttérzenét hiába offolom ugyanúgy szól háttérbe.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2022.02.13. 12:18:52
https://www.twitch.tv/sp1gu
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.13. 11:11:04
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Tudom, gondolom, más-más az erősségük (nem ismerem még így a classokat), meg a szintezés is más (ranged vs. melee), meg ez a tipikus "amelyik neked jobban tetszik" kérdés, de hátha van valakinek tapasztalat ez ügyben is. <#worship>#worship>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Illetve amit még kérdeznék, hogy a későbbi játékmenetben, csapatjátékban mennyire van jelentősége a support kariknak, mint a Paladin és a Bard. Keresik erősen a csapatok, vagy ha van jó, de ha nincs az se baj? Csapat szinten fontosak, vagy inkább csak a fejlődésben könnyebb velük? Köszi előre is.
Azt nem tudom, hogy sima játékkal, illetve jövőbeli eseményekkor elérhető lesz-e másik fajta ruházat.
Ázsiai verzió:
Illetve ha valaki tudna kicsit segíteni az engravekkel? Eléggé fura ez a facet stb rendszer és nem teljesen értem :/
(Vágom, hogy ennek kulturális alapjai vannak, és nem fogok eret vágni miatta, csak kíváncsi lennék rá.)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.13. 02:04:38
friss szerveren kezdtem, nem követtem senkit, ma már de. 11k+os sor volt.
Tényleg ügyik.
Nem ők kérték Nyugatra játékukat és nem ide tervezték.
Játszd végig a Yakuza sorozatot vagy FF bármelyik részét megedződsz😊
Még nekünk az Europai(nyugati) mítológia van előtérben úgy nekik a Keleti.
Teljesen más felfogás más képzelet.Én kedvelem

Lvl11-es és az feletti karakter törlés lehet viszont 60 napig azzal a névvel felejtős kezdeni,bárhol..
Ha még nem érted el lvl11-et akkor instant..

Jobban érdekel LA.Nincs ezzel gond.Pláne hogy a 3 felsorolt közül egy értelmes van de az is 2-3 napig😄
Ráadásul mellé még tanulni is kéne, család/barátok és jobbis esetben még sportolni hogy ne tunyulj el 😄
Sőt, ha olyan lesz mint a Wolcen, mediocre de 1x jó volt kitolni én még annak is örülök.
Na de ontopic:
https://lostarkmap.com/ ez egy jó kis térképes oldal a makoko seedekhez.
A 1,5 milliót a hivatalos Lost Ark twitterről szedtem, ők büszkélkedtek vele. Viszont akármilyen kalapból előhúzott számmal számolsz, én nem láttam még 250 feletti channelt, de ettől még lehet ilyen. Én csak a steamcharts adatait idéztem, ami kb 280 ezer steam játékosnál, már majdnem minden eu servernél sorokat jelentett a második napon délután 3 környékén. Azt felróni, hogy hát az Amazon megoldotta, kapsz mindenféle szart ha átmész másik szerverre felesleges, mert amikor ezt írtam még nem volt ilyen.
Amúgy el se hiszem, hogy az amerikai szervereket hozod fel az európai nyelvek mellett érvként, és igen az Amazon hibája, hogy nem ők jelöltek ki nyelvi közösségeknek fix szervereket, mert a community kezdeményezés eredménye az lett, hogy majdnem minden szerver már az első órákban spanyol, francia és német lett. Persze, fel kellene nőni a 21. századhoz, de a magyar mellett, csak az angol megy így ha választhatok olyan helyre megyek ahol a többség leginkább angolul szeretne kommunikálni. Az a "pár toxik ember/kisebb közösség" pedig majdnem egész szervereket tesz ki, nem egy olyan topicot lehetett olvasni az első napokban a hivatalos forumon, hogy a spanyol vagy a német szerverekről kb kiutáltak mindenkit aki angolul mert megszólalni, de tudom, az én anyámat.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2022.02.12. 20:30:34
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mondjuk nem hittem volna két hete, hogy a Lost Arkkal szórakozok a God of War, a Halo Infinite vagy a Dying Light 2 helyett, de hát az élet ilyen, kiszámíthatatlan.
Játékkal is ott tartunk most, mint a sorozatokkal a Netflix/HBO/Disney/Amazon kínálatából. Ha az első rész nem győzött meg, nem kell végignézned, van helyette húsz másik, nem úgy mint régebben, amikor nem volt akkora választék. Most a legnagyobb probléma a döntés/választás, amit meg kell hoznod, mert mindenre nincs időd. Se itt, se ott.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.12. 20:22:19
Nálam az Aura csak "először" tűnt el, a beváltatlan cuccok minden második bejelentkezésnél. 😄 Very big.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2022.02.12. 20:13:31
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU