Lost Ark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.15. 13:07:37
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Péntek óta megvan a játék, de a mai napig nem tudtam belépni. Eddig az 5-20k-s várólista miatt, ma pedig "10027" hiba kód miatt.
A tanácsotok alapján sikerült végre életre kelteni a játékot, remélem ez másoknak is segítség lesz:
...Lost Ark\EFGame\Config\UserOption.xml file-t megnyitottam egy szerkesztővel (pld notepad++) és a "<RegionID>CE</RegionID>" sort (az alján van) átírtam erre : "<RegionID>SA</RegionID>".
Így bár a South America szerveren vagyok, de legalább bent vagyok és a szerverek nincsenek telítve, több szerver is van, ami simán "good".
Igaz még a ping-et nem mértem meg, de aki csak ki akarja próbálni a játékot, annak érdemes kipróbálni ezt a módszert. 😊
Köszi a tippeket! 😊
The Elder Scrools Online magyarítás: http://hunteso.hu/
Main karaktert pedig át kell váltani másikra és úgy engedi törölni.
Minden lvl11+ karakter törlése után azzal a névvel 60 napig nem kezdhetsz!!
Main karaktert pedig át kell váltani másikra és úgy engedi törölni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyszerüen kidob a francba😄
Nekem is ment, igaz engem nem rakott át EU-ból, de legalább be tudtam jutni a szerverre.
Ahogy mondják, segíts magadon isten is megsegít. Ha nem küzdesz nem lesz eredménye.
Az meg, hogy Neria-n stb 20000-es sorok vannak valahol várható volt.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Nem tudom mit vergődik az Amazon nem való neki a játékipar teljesen balfékek hozzá.
Na mindegy még pár napig marad a gépen utána törlős mert így csak feleslegesen foglalja a helyet. (bár ezzel nem hiszem, hogy egyedül leszek) Majd úgy fél év múlva ha még életképes lesz a játék ami azért jó lenne mert tetszett akkor visszanézek, mert így semmi értelme kínlódni vele.
Csináld meg a mókolást amit lejjebb @Tera írt.
Ami a lockot illeti, ez valami amazon hülyeség lesz, mert már New Worldben is megvolt ez.
BTW Antares-re fél hatkor instant be tudtam lépni.
Ez mi miért nem enged be.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

igazából patkány dolog, de délután 2-kor már 18k-s sor van
#349: nem nagyon fog, de rosszann talán nem lesz 😄 amúgy reggelt 8-9 körül nincs queue, csak ugye ha kilép az ember ... lehet marad valami auto klikker vagy nem tudom
Neria: most 12k
Zinner: most 17k
Es ezen nem fog segiteni az uj eu regio, aki ezekre krealt es nem hajlando koltozni, az felvette a szopoalarcot es abban paradezik. Vagy belep reggel es bizik benne, hogy nincs dc, nincs restart, majd este jatszhat melo/suli/stb utan, vagy igy jart 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.14. 14:19:41
Na várjunk csak...
Na de térjünk is vissza a napi rutinhoz:
A szigeteken beszerezhető cuccok.
Legnagyobb gond az vele, hogy ez egy szeparált régió lesz és a central EU-val nem lesz cross-region játékra lehetőség. Ezért kb. senki sem fog átmenni, hanem inkább állnak majd a sorban.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2022.02.14. 10:57:58
Ma elértem a lvl 50-et és letoltam a Nebelhorn Lab dungeont nagyon állat!! 😄
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.13. 23:01:13
de nem lett belőle semmi, Mert Már a Karigenerálásnál, leragadtam XD. Az ilyenekkel anyira pepecselős tudok lenni, hogy lehet hogy csak 1-2 nap mulva jutok el oda hogy ténylegesen játszak is XD.
Sebaj közben befejezek még pár animét, hátha kapok inspirációt a Gunslingeremhez .