933
Új, dél-koreai ARPG a Diablo nyomdokain.
-
#493 EU Westen a Moonkeepre mentek sokan, ha magyarokat keresel. Ha nem, akkor barmelyik szerver, ami nem az EU Centralon van, mert ott csúcsidőben 4-5 óra sorbanállást jelent. -
#492 Elden Ringben nagyon bizok, hogy hetvegen mar ott "szop" mindenki es nem az eu centralon... -
Sunrider924 #491 Nem vagyok IT szakember, tehat nem ertem hogy a WoW 13 millios jatekostabort kiszolgalt vilagszerte fenykoraban a Burning crusade idejen es hogy-hogynem regiokra voltak osztva a szerverek europaban es amcsiknal is, es meg nyelvi szinten is lehetett szervert valasztani, mindezt tizen akarhany eve! Ne basszak mar meg, hogy azota visszafejlodott a technologia? Inkabb az Amazonnal valami okostojas olcsoba akarta megoldani es ez lett belole, ugyebar amcsieknal le tudtak osztani a jatekos kozonseget ket regiora csak mi itt europaban lettunk masodkezrol fogva... twitteren/forumokon nagyon csunyan nekik esett az europai jatekostabor de most ezzel kivetelesen egyet is ertek, basszak meg.
Vaagy ha mar ennyire le se szartak az EU-t, akkor csinaltak volna regio lockosan mint az oroszoknal..
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.21. 15:40:46 -
Sunrider924 #490 Elden ring, Horrizon Forbiden West, Destiny 2 Witch queen, na meg a gs600-as akadalypalya. A legtobb free jatekosnak eleg lesz ennyi szerintem. -
#489 Köszönöm szépen a gyors tájékoztatást. Ez nem jó hír. :( Sajnos nincs annyi időm, hogy új szerveren kezdjek és pont a csúcsba tudok csak játszani.
Remélem az Elden Ring-re majd lekopik pár játékos. :D -
ToxiMaxi #488 Állítólag Koreában, már tesztelik a szerver transfert, de az egész elég instabil, szóval egyhamar ebből se lesz semmi. -
Sunrider924 #487 Nem tudni, ferfiasan bevallottak hogy a meglevo szerverek kapacitasat nem tudjak noveli, nincs ra technologiajuk ezert inditottak uj szervereket, de mivel kari migralast se tudnak, igy kb senkit se erdekel azok kozul, aki mar fektetett boven a sajatjaba. Illetve visszadobtak a labdat, hogy most karoltve a Smileygate-el megprobalnak kitalani/fejleszten valami uj techet ami majd megoldja ezt a kis problemat.
Ha az eletviteled engedi, jatszal este 11 utan, egeszen reggel11-ig megy jol minden, aztan gondolom hazaernek a sulibol a pulyak vagy mi... -
#486 Köszönöm -
ToxiMaxi #485 EU-West
Innen bármelyik, ami fő műsoridőben nem busy
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2022.02.21. 14:20:09 -
#484 Sziasztok !
Új játékos lennék és érdeklődnék, hogy melyik szerveren érdemes kezdeni ahol nincs tumultus ? -
#483 Azt szeretném megkérdezni, tudjuk már kb mikorra várható az amazontól, hogy lehet másokkal dungeon-ba menni? Remek hogy eddig végig kellett solozni a játékot a hozzánemértésük miatt.
-
hitman1028 #482 reggel én is kaptam egy bronz packot meg egy másikat is,délutánra eltűnt,sőt az aura is,pár órával később meg minden visszajütt xd -
#480 Még mindig nem az Ő hibájuk.... Amúgy nézegesd a leveleid, lehet kapsz entry passt megint. (ismerős pl kapott, bár ott más is kilépett) -
Sunrider924 #479 Azigen, bementem 8 emberesbe, azonnal kidobott, weekly attempt levonva, baszhatom... igy kell ezt csinalni, gratula az Amazonnak, a balfaszkodasuk nalam mar legendas szintre emelkedett, kristaly nullazva, shop maintenanceba, matchmaking nem mukodik, mit is akarjak meg... -
#478 A napizás (Una = mati és gold) meg egyszerű altokkal, lévén mindegyiknek saját város dala és bifrost szettje van. Una tokeneket csak 5x lehet kivenni, így leteszitek az altokat külön kontinenseken, megcsináljátok mindegyikkel a lokál questeket, átdobjátok a tokeneket és matikat a main-nek és 2 nap alatt kész a heti arany móka. Nem kell utazgatni mindenhova. -
#477 Igazából az elején kétszer lehet probléma a resisttel, de mind a két alkalommal pont előtte kapsz egy új hajót, szóval csak figyelj erre és válts át arra.
Bifrosttal pedig nem tudsz oda-vissza menni, csak 1 irányba van (kivéve ugye, ha 2 bifrost között mész, de ahhoz ugye 2 slot kell)
A sziget meg igen, ott alapból nincs sok minden, később lesznek napi questek és ha jól rémlik 3-4-5-ször kell az ottani megcsinálni és akkor megkapod a tokent. -
#476 Nem szokasom hibazni, foleg nem premium currency karara :)
De a kerdes tovabbra is all: ha barhonnan hasznalom a bifrostot, mondjuk a kastely ele visszaugrom, akkor az az ut egyiranyu es csak odavisz, vagy visszafele is lehet majd ugrani es visszaterheted folytatni azt, ahol es amit csinaltam? Mint mondjuk a stronghold, beugrom, menedzselek, vissza ahonnan jottem.
Azert kerdezem, mert meg 1100 vannak elottem, igy megnezni nem tudom, inkabb tajekozodok :) -
Sunrider924 #475 A bifrostos teleportnak is van cd-je, illetve ha nem figyelsz es cd lejarta elott ranyomsz akkor megengedi hogy teleportalj csak levonja az arat a lila kristalybol ha jol emlekszem, szoval az ugy draga mulatsag. Ebben a jatekban strategikusan kell lerakni es hasznalni a teleportokat vagy dragaba fog fajni amikor hibazol
Ja jol emlekzetem
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.20. 15:08:27 -
#474 Egyelore csak Eshu van, epp csak atmentem a manokhoz, 40+ szinten jarok egyelore. Illetve, kozben voltam egy kis szigeten is, beszelo allatokkal mint valami En kicsi ponim lett volna, de tippre az majd kesobb lesz erdekes, mert semmit sem tudtam ott csinalni.
Olvastam a tutorialban, hogy a resistekre itt is figyelni kell majd, igyekszem eszben tartani.
Megnezem akkor ezt a bifrost dolgot, a menuben lattam mar, de inaktiv volt/ures volt, de akkor visszaugrok es aktivalom. Es ez akkor oda-vissza fog mukodni?
A kastely kozepen levo 2 oras teleport (kek tripod) azt tudom, hogy gitarozva mukodik, csak feltem, hogy vissza nem fogok tudni a hajomhoz, ezert nem mertem kiprobalni.
(ha visszajutok a szerverre - kb egy ora -, akkor megnezem a tippeket, koszonom #469 #470 #471)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.20. 14:45:29 -
Sunrider924 #473 Felolem. En most Luterara tettem a bifrostot, mert Feytontol kurva messze van es kurva draga is lett hirtelen, 20k per utazas... -
#472 Peyto-n van két jó Una, azért szokás oda tenni. Lullára akkor érdemes, ha life skillekre mész rá, és azzal kezded a napot.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.20. 14:41:02 -
Sunrider924 #471 Ha a sajat hajoddal mesz figyelj arra hogy melyik hajodnak es melyik tengeresznek mire/mennyi a resistje mert esetleg kellemetlen meglepetesek ernek majd hazarduous waters eseten, amit egyebkent ki lehet kerulni kezileg, ha nem autopiloton hajokazol, de meg lehet adni 4 pontos utvonalat is kezileg amit ugy cikcakkozol ossze, hogy kikeruld a szireneket vagy a homok/vihart neadjisten a halott vizeket.
Ja es ne felejts el dudalni ha masik jatekos megy el meletted( C gomb).
Amikor meg mar relevans lesz, ne felejts el venni Peyto-n az ability stone-os csavoktol relic tier 1es ablity stonet.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.20. 14:36:47 -
Sunrider924 #470 Alt+W es lemented a bifrost slotra a helyszint. A stabil/relevans/ahol questezel kontinens fovarosat meg lemented mint visszahivasi pont a Song of return-hoz. A tobbi helyszin kozott hajokazol vagy a kicsi sajatoddal vagy a nagy kontinens kozotti jarattal/Ocean Liner Embarcation.
Kezdetben ajanlott bifrost mentesi pont Lullaby island minden mast elersz egyszerubben, az viszont timed, ott fontos hogy idoben odaerkezzel. Marmint ha csinalod a questet a szigeten.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.20. 14:22:54 -
#469 - Van egy bifrost teleportod (ha van crystalline aurád, akkor 3), amit letehetsz bármelyik területen ami nem sziget és azonnal odateleportálhatsz (jobb felül térkép alatt az iránytű ikon mellett). 1 órás cooldown-ja van asszem.
- Tudsz komppal menni minden kontinensről (kikötőben kikötőmester, fehér papirusz ikon)
- A kiválasztott fővárosba teleportálhatsz dallal (Song of Return) óránként
Én először peyto-ra tettem le, ami egy hajó Vern és Annika között, Pleccia alatt. Onnan relatív gyorsan elérhető a négy kezdő kontinens. Aurával leteheted 3 kontinensen, majd később átmozgathatsz kettőt Sushire és Rohendel-re.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.20. 14:20:43 -
#468 Isten eltessen!
Egy kukkot nem ertettem abbol, amit leirtal, de haladok a szintezessel es kozben figyelem, amit itt beszelgettek, metr ugy erzem, szukseg lesz minden infora kesobb. Mar legalabb van hajom. :)
Apropo hajo, elhajoztam most Liliputba a manokhoz, es lassan vegzek a szigettel. A birtokra haza tudok ugrani, de a kontinensre nem, ahonnan jottem. Ilyenkor, ha mondjuk raportot (napi) akarok az ottani ncpkkel csinalni, akkor muszaj lesz haza hajozni? Vagy at tudok oda ugrani valahogy ideiglenesen? A tripodok nem visznek odaig, arra mar rajottem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.20. 14:08:15 -
Sunrider924 #467 A karim 1010en alldogal mert a 8 emberesbe meg nem sikerult bejutni, nekem csak a szigoru daily chaos/raid/abyss van hatra semmifele sziget nem maradt mar, sem quest semmi amibol jonne a mati.T2 nehezebb szerintem mert T1en a 600at osszehozni ott volt a sziget farm, de itt a sziget farm mar 960+ elfogy. Ezen a szinten az egyik relevans info az, hogy hany failedbol jutsz el 1100ra, nekem ma volt 3, igy nem jott ossze az 1020. Volt olyan akinek 17 failedbol sikerult es olyan akinek 49bol sem.
Knowledge transferrol igy hirtelen beugrott hogy eleg sok goldba faj, az pedig kell egyebkent a main karit tapolni, szerintem nem sokan csinalnak transfert hacsak eleve nem swipeolva toljak...nem, nem foglakoztam vele de mivel huzom a strongholdot, ami most lvl 15 belefutottam valami upgradekbe ahol lattam ezt a dolgot.
Lol erto olvasas, azt is irtam elotte hogy a ranged kari az ki van pipalva, azzal jatszom...bakker minek is reagalok a trollkodasodra.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.20. 14:00:53 -
#466 "Az igazi bajom az alt karival az, hogy nem tetszik egyik class sem"
Ez esetben nem értem miért játszol a játékkal. -
#465 Az altod 302-vel indul, azaz 1-2 nap alatt 340-480-at tudsz nevelni belőle olcsón, amivel tudsz csinálni mindent, és a loot felét átküldhetedd a main karinak. Továbbá a roster és potion statokat mind megkapjátok, tehát magas roster level esetén a 340-es altok kb 500-asként viselkednek. T2-ben más alapanyagok kellenek, mint T1-hez, így az altok segítenek a main-nek T2-ig jutni, mikor T2-ben vagy miden alapanyag rájuk megy, egymást nevelik T2-re, majd T2-T3 ugyanez. Ki van ez találva és évek óta mindenki így csinálja. Ráadásul az alt-os dolog további előnye, hogy játszhatsz mindenféle karakterrel, ami fun.
Knowledge transfer meg a main karid szintje alá egyel neveli az altot. Tehát ha lvl60 vagy, az alt lvl59 lesz. Ráadásul stronghold fejlesztésekkel akár 20-40%-al kevesebb alapanyag kell a T1/T2 upgrade-ekhez.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.20. 13:38:33 -
#464 Pedig tényleg arra épít a játék, hogy csinálod az altokat, nem véletlen vannak ilyenek.. Ha érdekel itt egész jól össze van szedve a taktika. -
Sunrider924 #463 Ha nem trollkodsz es ezt komolyan is gondoltad akkor baj van, mert az 50es kariddal elbujhatsz a sarokban, ahoz hogy altkent relevans legyen kell egy "kis" gearscore, hogy tudjal vele farmolni a maineddel azonos tierben...
Az igazi bajom az alt karival az, hogy nem tetszik egyik class sem, rangeddel kezdtem az kipipalva, a melee kariknal kb kotelezo a back attack na ez nem tetszik, marad majd a ket support... -
#462 Én még nem találkoztam olyan mmo-val ahol ennél könnyebb volt altozni. 2 Powerpasst kapsz és utána is 600 goldért tudsz 50es karaktert gyártani a Strongholdon keresztül. -
#461 Ha nincs kedved alt-ozni az pech mert a játék arra épít. Azért kapod a powerpass-okat. Anélkül évek alatt sem jutsz T3-ba.
-
Sunrider924 #460 Nem tudom te mit neztel, de nalam sokkal ugyesebb jatekosok se szoloznak abyss dungeonokat es mar raid level2 guardianokat sem. De te majd megmutathatod. Vannak f2p streamerek akik mar T3ban jarnak es nem szolozva csinaltak, hanem altokon keresztul bar attol en most behanyok, semmi kedvem altozni, oszinten.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.20. 11:46:41 -
#459 Ha nem bárd/palával játszol, chaos-t (~3x5perc), abyss-t (~2x15perc), guardian (~2x5perc)-t le tudod szólózni, egy karakterrel egy óra meg egy kicsi alatt le lehet tudni a teljes napizást Una task-okkal (~20 perc) együtt. Lévén mindennek negyed annyi hp-ja van szólóban.
Supporttal is meg lehet csinálni, csak 2x annyi ideig tart, velük érdemes csapatban tolni.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.20. 11:27:49 -
#458 Koreai, f2p játék. BDO után már nem szabad, hogy ilyen bárkit meglepjen :) -
Sunrider924 #457 A gear nem tunik el de a craft mati igen es ami a videoban van nem lesz eleg mar +11re se nemhogy +15re ami kell hogy atmehess T3ba... nekem mar nem maradt mas csak a napi chaos farm grind es probalkozni hatha lemegy randomokkal valami raid vagy abyss dungi de az kb tizbol egyszer arany, mar francos tuzroka sem megy, vagy a Hildebrand palace, ott mar megakad a randomos menet
Ja es a Mari boltja nem fog segiteni olyan keveset ad es azt is sokan farmoljak szoval nem.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.19. 18:04:16 -
#456 -
#455 Mondjuk, így, hogy a gaer nem fejlődik vissza és nem tűnik el failnél nem tűnik annyira problémásnak.
#453: naja, van kb 100k olyan kék harmony shardom de még t2 közelébe se vagyok :D
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2022.02.19. 17:54:43 -
Sunrider924 #454 Ez csak +10, ez a konnyebbik resze, 1000-tol 1100 na az mar inkabb tudomany... -