933
Új, dél-koreai ARPG a Diablo nyomdokain.
-
#533 Ami kiskaput/akciot ma reggelre megszuntettek :) -
Sunrider924 #532 Barkinek/mindenkinek megeri aki meg nem huzta fel az elso karijat 600 GS fole, ott mar tul sokat olt bele, engraving/island farm/collectible dolgok, guardian raid/abyss dungeon progress stb ezert kellene a server transfer es akkor sokan mennenek de igy meg ujrakezdeni nullarol es a sokmelo meg megy a levesbe...nem tudom mennyire karpotol ezert a kb egy evnyi ingyen crystaline aura.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.23. 21:50:05 -
howey74 #531 Sziasztok!
Én egy 30 as karit hagytam ott eu centralon. Eu west re mentem. Tökéletesen működik minden, nincs sor, matchmaking el sem volt gond eddig sosem. Szóval részemről megérte bőven. -
Sunrider924 #530 Ejj faszom, azt irtak hogy az Una token cserenel a medium taskat erdemes bevaltani es az 700 gold, hat nem tudom nekem 500 az a 7, megszamoltam tobbszor is. -
Sunrider924 #529 Hat nekem Nineveh szerveren a nyomd a gombot jatek megy, 5-6x nyomom es varom, hogy amikor mind a negy tagi leokezta akkor behiv vagy kivag...
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.23. 20:59:08 -
ToxiMaxi #528 Második próbálkozásra működött nekem. -
#527 Persze, hogy nem nyulhat bele, mar ami az alrendszereket illeti - a shop, a currency (kristalyok euroert) es a tobbi premium szolgaltatasok hozzajuk tartoznak, de minden ami gameplay, balance, stb. kliens vonatkozasu, az keletre.
De, mivel ok intezik a nyugati (eu+amcsi) megjelenest es a felmerulo igenyek is hozzajuk futnak be (a problemak is), ezert OK azok, akik kerik a koreai eredeti fejlesztoket, hogy a nyugati klienst/verziot valtoztassak meg, XYZ igeny szerint. Amit aztan vagy megtesznek, vagy nem, de mivel a penz az ur mindenfele, velhetoen meg fognak.
Olyan ez, mint amikor egesz napra kiberelsz egy buszt, soforrel. Te mondod meg, hogy hova menjen, mikor mit csinaljon, meg akar a belso teret is altalakithatod megfelelo tokevel, de a busz az tovabbra sem lesz a tied, es ha a sofor nem akar szembe menni a forgalommal, csak mert te ugy akarod, akkor nem fog :) De az is a te sarad, ha a 40-es buszra 200 jegyet adsz el, vagy az egesz falut meghivod egy ingyenes kirandulasra es azok tenyleg eljonnek, te meg ott allsz bamban, hogy basszus berelni kellett volna meg vagy harom masik jarmuvet is.
Ami a sort illeti, laza 10-12k igy 21:00 kornyeken (egyes lelakott realmeken)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.23. 20:56:20 -
Sunrider924 #526 Lehet hogy sor nincs de a matchmaking meg mindig doglott... -
ToxiMaxi #525 Olvasok és nekem nem az jött le, hogy az Amazon bárhol belenyúlhat a játékba.
Egyébként mi történt, hogy este 8-kor nincs sor? -
lammaer #524 "Az rendeli a nótát, aki fizeti zenészt." -
#523 Nem ők fejlesztik, de nem ez lenne az első alkalom, hogy külön kérésre a Smilegate módosít valamin. -
#522 Olvass dev trackert, a CM-ek nagyon aktivak, fossak a szot folyamatosan (nem csoda), hogy mit tudnak ok varialni magukol es mi az, amit kerni kell, hogy a koreaiak megcsinaljak. -
ToxiMaxi #521 Szerintem ők csak a szerverekért felelősek, fejlesztésbe aligha hiszem, hogy van beleszólásuk, egyébként is elég nagy bukta volt a NW nekik szerintem, minek kockáztatnának megint. -
#520 De ok kepviselik/menedzselik "nyugaton", es emiatt minden szar az o nyakukban kot ki, igy mindent bevetnek, hogy a koreaiak azt csinaljanak, amit ok akarnak. Most meg csak kerik, de ha hosszutavon is sikeres lesz a jatek es szemmel is lathato reszt szakit ki maganak az mmo piacon (nem tudni), akkor nem csak kerni fognak, hanem kovetelnek (vagy Bezos eloveszi a bankkartyajat) -
ToxiMaxi #519 Csakhogy a játékot nem az Amazon fejleszti :) -
#518 Csak remélni merem hogy nem, de az Amazont ismerve mindig pont az olyan dolgokban enged a "népakaratnak" amiben nem kellene. :) -
#517 Hat, tegnap mar benezett 1m ala masfel het utan a "jatekosok egyidejuleg" maximuma, ami szart sem jelent, mert meg igy hatalmas tomeg jatszik es tovabbra sem birja el a technika, de azert az latszik, hogy paran mar tovabballtak. Ennek lehet oka a sorokba beleunas, a kontent nehezedese, hype kifutasa, D2TWQ, vagy Elden Ring EA (ha van neki), mittomen.
Latva tobbi "nyugati" mmot es a "minden nehez" sirasokat, plusz ahogy kezelik ezeket a "visszajelzeseket", szarra lesz itt nerfelve minden idovel :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.23. 13:12:34 -
#516 köszi -
#515 Mondjuk lehet csak nekem van szerencsém, én eddig a nehezebbek közül a sakkozósat meg az első tier 2-eset nyomtam le, de mindkettő randomokkal sikerült (nyílván nem elsőre :D). -
#514 Szerintem már jóval előbb elkezdenek fogyni majd az emberek. A sorbanálláson kívül is már így is sorra nyílnak a "túl nehezek az abyss dungeonök és a guardian raidek" témák. -
#513 igazából ezzekkel az eventekkel szerintem azért itt fogják tartani az embereket, de amint elfogynak a szigeteket és csak a napi/hetik lesznek tuti megcsappan majd a létszám. -
savior666 #512 https://www.youtube.com/watch?v=6qWe3p-e2kU -
#511 Még kb egy hónap és lesz bőven hely minden szerveren és a hálózatot érintő probléma is megoldódik. :) Ez a jól kidolgozott mobil játék nem valószínű, hogy sokáig fog tömegeket megmozgatni. Meg ugye jönnek az új címek.... -
#510 Ha valaki érez magában egy kis erőt az írna egy kis segítséget a kövekről meg az engraving-okról mert bár néztem videót de elrepült a fejem fölött :D
Csiszoltam követ, beraktam engravingot a slotba, de semmit nem értek belőle :D
előre is köszi! -
Sunrider924 #509 Nalam Rohendel is azt mutatja. -
#508 Igazából csak Yorn-nál kezdődött ez, előtte általában lila fegyvert adott ami ugye nem ért semmit. -
ToxiMaxi #507 Na, de jó. Annak nincs sok értelme, hacsak nem nyitnak a régióba pár új szervert. -
Sunrider924 #506 Na erdekesseg azoknak akik meg 600 elott vannak, Fantasm island, nincs rajta pl a maxxgg guide utvonalon es ahhoz kepest nagyon jol adja a honing matit, annyi, hogy legalabb 5k life energy-vel kell odamenni, mert sok a pecas resz. a kuldilanc vegen meg a welcome challenge az rare engraving tatyot is ad. Jo lett volna nekem ezt tudni ket nappal korabban mondjuk.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.22. 19:23:34 -
Sunrider924 #505 Bakker mekkora marha vagyok, minden dungeon elso vegigcsinalasa utan normal modba adja a stone-okat(kek es piros), hard mode-ba adja a harmony shard pouch-okat. EN mindig mindenhol azonnal hard mode mentem es soha nem mentem vissza megcsinalni normalba, eleg sok craft matit buktam igy szerintem, es erre az egeszre most ebredtem ra Feyton utan... vagy jobb keson mint soha?
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.02.22. 18:05:34 -
#504 Olvasd el a Lost Ark oldalon a híreket :D A szerver transzfer csak régión belül fog működni koreában is. Tehát azzal kitörölhetjük :) -
-
#502 Alapvetően az a baj, hogy a matchmaking cross server, szóval sehol se működik.
A transfert meg én úgy tudom régión belül tesztelik, nem régiók között. -
Sunrider924 #501 Ma valami hiba csuszott a szamitasba mert ketszer egymas utan is beadta a gold portalt chaos dungiban. -
#500 Anno azért a wow a WOTLK-ig nagyon szarul muzsikált minden szerver a szerdai karbantartási napokon. Konkrétan a legtöbb nem progress guild átrakta a BC-s raidek első napjait csütörtökre, mert szerdán 90%-os eséllyel nem tudtál játszani, annyira dobált ki a szerver, omlott össze minden vagy simán csak alig működött a login szerver.
WOTLK (Ulduar/Crusader/IC) környékén kezdett rendbe jönni a dolog, de még akkor sem volt garancia arra, hogy szerdán normálisan ment minden. Utána összeszedték magukat és nem volt már akkora a gond, de addig azért... voltak bajok :)
De, ilyen ez a popszakma, majd jó lesz ez is, alig egy hete megy a cucc, csodát ne várjon senki ennyi idő alatt, a szarság már megtörtént, ez ellen már tenni nem lehet, jóízűen el kell küldeni őket az anyjukba (az megnyugtatja a lelket) és bízzunk abban, hogy majd idővel jobb lesz. -
ToxiMaxi #499 Szerintem az idő megszépít sok mindent, volt ott gond nem is kevés, szerettek ők is EU csúcsidőben maintenance-t tolni, de tény, hogy egy idő után egész rendben ment minden. Persze akkor még mi is fiatalabbak voltunk és jobban kibírtuk a sorban állást, most mindenki (ÉN IS) azonnal be akar jutni és azt feltételezném, hogy fejlődött annyit azóta a technológia, hogy ezt ha nem is 1 nap alatt de megfelelő előre tervezéssel, ha nem is meg, de enyhíteni lehetett volna.
Egyik nagy hiba az EU régió méretének alultervezése és a nyelvi szerverek hanyagolása. Hiba volt a free elindítása előtt azt a hotfixet felrakni. Utána meg egyáltalán a free elindítása volt hiba. Az is hiba volt, hogy szerver transfer funkció nincs a játékban ki tudja miért (ez szerintem a legnagyobb hiba). Bár hozzáteszem, hogy a szerver transfer is csak irányított módon működhetne rendesen, mert ha mindenki oda megy ahova akar, akkor csak annyi különbség lenne, hogy más szerverek vannak csurig (lásd szuper community által szervezett szerverre menés, ami inkább csak ártott). Az számomra meglepő, hogy a szerverek vagy a játék architektúrája úgy van megalkotva, hogy nincs lehetőség kapacitás bővítésre. Gondolom ennek a megváltoztatásához kb. alapjaitól kellene a netkódot újraírni, ezért én abban nem hiszek, hogy ez változni fog.
Meglátjuk mi lesz, sajnos én is olyan szerveren vagyok ahol van sor, nem akkora mint a "main" EU central szervereken, de sajna van. Legalább nem kockulok annyit :) :( -
TomStorm #498 Kipróbáltam Gunslingert nem is rossz!
Elég egyedi a stílus,tartottam tőle de egész jó:) -
TomStorm #497 Ja Sirius vállalható,hétvégén se volt 8k-nál több.
Most is fél órája 1500 volt már bennt is vagyok -
#496 Kadan: 18k
Neria: 16k
Sirius: 2k
Zinner: 18k
Trixion: 16k
Calvassius: 9k
Antares: nincs sor (ezt ajanlottad te)
Tobbet nem tudtam nezni, mert ahogy beleptem a tiedre, vissza a fomenuben mar a heavy traffic fogadott es kidobott :D
-
#495 Ertem. Franc essen ebbe az mmo gamingbe, amikor mar az "1100 se" sort sikernek konyveljuk el :)
Kollegak, ismerosok, csaladtagok 4-5 szerverrel probalkoztak, miota a Kadan vallalhatatlan egyszeri melos emberek szamara, es mindenhol mashol (is) sorokat lattunk, ebbol indultam ki. Siriuson aranylag kicsi, de van, Nerian szinten van, Zimmer es Kadan csak a penzedet es az idodet rabolja a kovetkezo 1-2 honapban, es volt meg egy, ahol szinten aranylag kicsi is a sor prime time idoszakban, de van. De, ha most mar az EUC tobbsegen nincs sor, az kiraly, akkor kezdhet a kollega barhol, ne menjen EUWestre (ami amugy sem nagy megoldas, mert ha csokken a hype es a jatekosok szama, akkor az meg okozhat gondot - ha, es kizarolag akkor, ha nem marad igy minden, ki tudja)
Picit olyan ez a szerver keresosdi, mint anno a "hanyas vagy, te diszno" telefonos elmebetegseg, csak itt a sorokat nezzuk :D
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.21. 17:58:59 -
Nomad90Hun #494 Ezzel nekem ellentétes tapasztalataim vannak.
Antaresen EU Cent-en, eddig a leghosszabb sorom is csak 9800 volt rajt utáni hétvégén de az is kb fél óra alatt lement. Most hétvégén 1100 se volt a sor tegnap este 10 perc volt kb., szombat délután lakásfelújításos melózás után hazaérve léptem be du. 5 körül és nem volt 1 deka sor se, instant be tudtam lépni.
Kicsit ki kéne tágítani a lehetőségek halmazát kérem és nem csak abban a bizonyos 3 testőrben gondolkodni....