Milyen hatást válthat ki a homoszexualitás génjeinek felfedezése?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saját magadnak ellentmondasz, beszélsz arról, hogy nem fontos a látszat, nem számít a BMW, meg a lé, de azért csak letromfolod amit felépítettél azzal, hogy a megteremtett látszatról beszélsz. Pontosan erről van szó. Elég, ha látszólag vagy sikeres, gazdag és úriember és máris működik az amit leírtál. Ehhez valóban nem kell sok. Egy 500k-t futott kívül szép állapotban levő nívósabb nyugati autó, egy használt piacon vett iPhone 3, meg egy korrekt albérlet, amiről behazudhatod, hogy a tiéd, csak aztán a bérleti díjat is tudd majd kifizetni :-D
Ott van a gond, amikor 100%-ban önmagadat viszed a piacra és azt próbálod meg "eladni". Na, ha arra vevő valaki, akkor az egy értékes nő lesz, mert az azért szeret amilyen vagy és nem azért, amit összekamuzol neki.
Faludy nője, meg az öreg hírnevére, pénzére és örökségére utazott... jól tette, mert az ott egy szimbiózis volt. A nő a vénember mellett volt végig, az meg cserébe mindenét ráhagyta. Win-win.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Azt meg nem mondom, hogy értek a nőkhöz, de talán elveszett se vagyok, de ezt nem egy netes fórumon kell egy arctalan accountnak bebizonyítanom. 😊
egyébként az örökletes jegyek többségének kifejeződéséhez a megfelelő környezeti hatásra is szükség van, már ha nem fiziológiai, hanem viselkedésbeli jegyekre gondolunk, mint amilyen a szexuális preferencia. mint minden más, úgy a szexuális beállítottság is kell, hogy rendelkezzen genetikai alappal. de ez nem egyenes összefüggés a genetikában, hogy ha rendelkezel x alléllel, akkor homokos leszel, ha y-nal, akkor heteroszexuális. a gének többnyire hajlamosító tényezőkként lépnek fel, vagy olyan faktorokként, amik egyáltalán lehetővé teszik a viselkedés adott irányú megváltozását. én inkább úgy közelíteném meg, hogy aki az adott, homoszexuális alléllel rendelkezik, annál az esetek a%-ában (ha az általad említett tanulmány létezik és igaz, akkor 2%-ban) a környezeti hatások következtében kifejeződik a homoszexuális viselkedés, aki pedig az adott alléllel nem rendelkezik, az heteroszexuális (valószínűtlen, hogy homoszexuális viselkedést mutatna valaha).
Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2014.11.24. 03:13:46
Meg ez: "De furán néznének az emberek, ha pl. a kopaszok a törpék vagy a dadogósak vonulnának az utcán büszkeségüket a társadalmi szokásoktól kirívóan eltérő módon hangoztatva".... és az se piskóta, hogy a ratyiság nagyon jó dolog, örüljünk neki, legyen csak minél több, hiszen annál több csaj jut nekünk... hát mi van veletek, hogy lehetett így bezakkanni ettől a témától... 😄
Ahogy a #34-ben írtam:
"Magyarországon a 80-as, 90-es években a homokosoknak SEMMI bajuk nem esett, nagyvárosokban voltak bárok stb. ahol szabadon összejártak, hirdettek egymásnak találkára meg ki tudja, még... csak nem vonaglottak félmeztelenül a belvárosokban délután, utakat lezáratva, családokat megbotránkoztatva és elismerésükért hőbörögve!
Az emberek nagyon nagy többségét nem érdekli, ki, kivel, mit csinál otthon, viszont (normából és természetből fakadóan) viszolyog a buzik szexuális megnyilvánulásaitól.
Egy komoly politika (vagyis maffia) épült a "homokosok jogaira", a liberális propagandára, ami inkább a feszültséget növeli, mintsem a toleranciát."
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2014.11.23. 23:20:47
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2014.11.23. 23:14:41
Arról írok, ha egy középosztálybeli beül x régi autóba, majd beül y elegánsba.
Mi változik? A státusszimbólum körülötte. Ő maga ugyan az az ember, a felé közvetített reakciók mégis drasztikusan eltérnek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az utóbbi években sokkal visszafogottabb volt a felvonulás, kép:
2013 budapest pride
Egyébként egyetértek, ha valamit reklámozni akarsz, azt a megfelelő formában kell tenni, különben nem ér el eredményt. De ha egyáltalán nem reklámoznák magukat a melegek, akkor sokkal kevesebbet tudnánk róluk, és lehet sokkal több lene az előitélet velük szemben.
Az, hogy még ma sem tudják a tudósok, mi okozza a homoszexualitást, mutatja, hogy összetett a probléma. Okozhatják gének különböző hibái, kombinációi, fejlődási rendelenesség és még akár pszichológiai vonulata is lehet a dolognak. De aki azt mondja, hogy ez egy döntés, az felvet néhány érdekes kérdést. Ha a homoszexualitás döntés, akkor a heteroszexualitás is döntés? Az, hogy a nőkhöz vonzódom, az döntés lenne? Én egyáltalán nem így érzem.
Ugyanis: akinek nem kell a fasz, az nem veszi be, akinek meg kell, annak egészségére! <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: gyuuula, 2014.11.23. 14:36:34
Gazdag nő csóró pasi felállás akkor van, ha a csóróságod ellenére te vagy Ryan Gosling és a fiatal Brad Pitt keresztezése és minimum 20 centis farkad van akkor jó leszel toyboy-nak.
Ülj be egy trabantba, menj végig a városon és nézd meg a nők reakcióit: láthatatlan vagy. Ha rád esne egy meteorit se vennének észre.
Akkor most ülj be egy fekete csónakba: Hűha! Hirtelen mennyi pozitív visszajelzést kapsz a nőktől.
A nagy részük olyan egyszerű mint a faék (t. az igen kis számú kisebbségnek), még akkor is, ha 2 diplomás teológia tanárok. Szerencsére nekem sikerült egy "nemapénzedrehajtok" leányzót találnom, de őszinte részvétem a többi hetero versenytársamnak.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2014.11.22. 16:17:10
<#wink>#wink>
https://www.youtube.com/watch?v=Blkx0K_GQZ8
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2014.11.22. 11:40:43
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2014.11.22. 11:26:14
Amugy igen, valoszinuleg a pedofilia is genetikai eredetu. Nincs is vele semmi baj, csak a gyerekektol tessek tavol maradni!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2014.11.22. 09:23:48
Sőt, a kiskorú iskolásokra már egy felé behatással befolyásolják a gondolkodásuk alakulását.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval, felesleges itt buzizni, meg ilyen baromságokkal fárasztani egymást... a homoszexualitás a létező legjobb dolog, ami egy "konkurens" férfival történhet.
Vagy mondjuk az is, hogy utálja valaki a c...ányokat?
Ugye-ugye, rohadék ál-liberálias tetvek!
Lassan már a tudományos eredményekben sem lehet bízni, annyi a tudományos életbe beszivárgott prostituált, akik politikai megrendelésre írják a cikkeket, elemzéseket.
A megélhetési nehézségek fokozódásával számuk egyre növekszik.
Ezután a hulladék áltudományos B**I-propaganda után még annyira se fogok hinni az ilyen áltudományos híreknek, mint eddig!
Minden társadalomban az összeomláshoz közeledve emelkedett a számuk, az elburjánzott dekadencia egyik jeleként, nincs ez másként ma sem.
A fenti kijelentésével nagymértékben egyet tudok érteni, bár mindig lesznek olyanok is, akik csak úgy zsigerből utálják a homoszexuálisokat. A tálalás viszont lényeges. Ha egy meleget a mássága miatt hátrány éri, akkor lehet, sőt kell is panaszt benyújtani, feljelenteni és normális ember módjára akár tüntetni is. Ha viszont a ló túloldalán találja magát az illető és szándékosan provokál, pl. utcalányként öltözve (fél)meztelenül vonul és ordibálja, hogy ez a normális, csupán a többség nem érti, akkor ne is számítson másra, mint megvetésre és kitaszításra.
Genetikai hajlam, vagy predesztináltság majd megmondják az okosok, de az biztos hogy egy valódi meleg nem csak a "szabad akarat" (ha ugyan ilyen formában létezik ez a fogalom) által vált azzá, hanem biológiai háttere van. Ez pedig mutáció, egy "normálistól", vagy ha úgy tetszik nagy átlagtól való eltérés. Ezzel semmi probléma sincs, amíg nem a farkukat lóbázzák az utcán és kiabálják, hogy milyen büszkék. Ha egy hetero csinálná ezt, ugyanúgy kiváltaná a fejcsóválást. De furán néznének az emberek, ha pl. a kopaszok a törpék vagy a dadogósak vonulnának az utcán büszkeségüket a társadalmi szokásoktól kirívóan eltérő módon hangoztatva. A jogokért való normális emberi módon való tüntetés viszont természetesen elfogadható. Bár nem tudom, mivel heteroként nem tapasztalom hogy manapság még mindig olyan hátrányok érik a melegeket, ami miatt cirkuszt kell csinálni? Én sok esetben ennek ellenkezőjét látom a médiában, bár lehet, hogy ezek csak kirakat emberek...
Mielőtt még rám nyomja egyik oldal a homofób jelzőt (a másik meg a buzipártit), gyorsan kijelentem, hogy aki a homoszexuálisakat a másságuk miatt utálja, pont olyan megvetni való és egyben szánalmas, mint az aki melegként kényszert érez arra, hogy az utcán ócska kurvának öltözve hirdesse, hogy ő milyen "büszke".
http://www.taxierden.hu
A magamutogatásukat nem komálom én sem. Tartsák meg otthonra és maguk között, mivel alapból nem ez a természet által választott rendje a szexuális kapcsolatoknak.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.21. 06:44:34
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Magyarországon a 80-as, 90-es években a homokosoknak SEMMI bajuk nem esett, nagyvárosokban voltak bárok stb. ahol szabadon összejártak, hirdettek egymásnak találkára meg ki tudja, még... csak nem vonaglottak félmeztelenül a belvárosokban délután, utakat lezáratva, családokat megbotránkoztatva és elismerésükért hőbörögve!
Az emberek nagyon nagy többségét nem érdekli, ki, kivel, mit csinál otthon, viszont (normából és természetből fakadóan) viszolyog a buzik szexuális megnyilvánulásaitól.
Egy komoly politika (vagyis maffia) épült rá a "homokosok jogaira", a liberális propagandára, ami inkább a feszültséget növeli, mintsem a toleranciát.
Hogy a homofóbok látens buzik lennének az pedig vicc. Kb. olyan, mint amikor páromnak mondom, hogy mivel retteg a repüléstől, valószínűleg látens pilóta! :-D
Ebben nincs igazad. Eleve kifordított a példa, másrészt mindenki gyilkos lehet, ha a körülmények adottak. Én totálisan tisztában vagyok azzal, hogy adott helyzetben a gyilkosság a megoldás. A gyilkosságot azért utasítom el, mert egyfajta társadalmi egyezményként tilosnak tartom abban a reményben, hogy mások is így gondolják, ezért nő a biztonságom, hogy nem ölnek meg, de tudom, hogy mikor vonnám ki magam ebből a társadalmi egyezségből. Most ne gondolj rám valami állatként, mert a kivonásnak erkölcsileg nagyon indokoltnak kell lennie.
😉"
Ez a nap poéja volt. :-D
Az emberekben levo osztonos ellenkezes pedig azert jott letre, mert a faj fenttartasa miatt fontos hogy legyenek utodok. Ezert az a kozosseg amiben egy egyed valamilyen (belso vagy kulso) kesztetes hatasara onkent lemondott az utodvallalasrol mar kevesbe ertekes, tehat eroforrashiany eseten felaldozhatobb. Ez is egy termeszetes genetikai tulajdonsagunk, ami ellen ugyanannyira lehet tenni mint az ellen, hogy ki hova vonzodik. Mindket esetben csak tudatos dontes kerdese, hogy az osztoneinket felulirjuk-e vagy sem. Egyebkent azon emberek akik nem irjak felul az eroszakhoz kotodo osztoneiket szamitanak szociopatanak, tovabba akik nem irjak felul a szaporodasi osztoneiket a biologiailag mar erett, de meg kiskoru (tehat tarsadalmilag meg nem erett) gyerekek eseten szamitanak pedofilnak. Ezek is csak ugyanolyan, regebben phszihologiainak tekintett gondok. Mindket csoportot buntetik a torvenyek, de ez csak ugyanolyan felfogas es nezopont kerdese, mint a melegek eseteben es a vegso megiteles az adott tarsadalmon mulik. Sok kevesbe fejlett tarsadalomban ugyanugy legalis a gyilkossag mint a pedofilia, ilyen helyeken a melegeket sem bantjak csak azert mert melegek.
A tarsadalmi szabalyok azert jottek anno letre, hogy a tulelest szabalyozzak. Ilyen szempontbol az osi zsido torvenyek tekintehetoek a leginkabb tuleles orientalt szabalyoknak, amik a torzs fennmaradasat garantaltak most mar tobb mint 5000 even at. A mai tokes hatalmak viszont nem egy nepcsoport vagy kultura fennmaradast, hanem a profit maximalizalasat tekintik celnak es ebbol a szempontbol elonyosebbek a melegek (sot bizonyos jelek alapjan nemsokara a pedofilok is ide fognak tartozni) mint a gyerekeket nevelo csaladok. Ennek az oka, hogy nagyobb profitot hoz orokosok nelkul megszabadulni a jelenlegi munkasoktol, majd vagyon nelkuli bevandorlokkal potolni oket, raadasul igy a gyerekek felnevelesere sem kell a nyugati vilagban pezt pazarolniuk. Ezert is van az, hogy a nagytokesek a melegeket jobban tamogatjak mint a csaladokat, mivel ez a gazdasagi erdekuk. Innentol visszajutunk a tanult viselkedesmintakhoz es hogy ezek hogyan kepesek felulirni a genetikailag eppen aktiv mintakat.
Az, hogy van genetikai alapja a homoszexualitasnak teny, az is, hogy az emberiseg kozel 100%-aban megtalalhato, viszont egy civilizalt embernel a tanult mintak es egyedi dontes alapjan dol el az, hogy hetero-, bi- vagy homoszexualis viselkedest valaszt.
Meg a buzulás helyett is, de hát most láttuk be, hogy genetikailag determinált mindkettő 😊 Szóval ezen túl simán mondhatom, hogy tolerálják az extrém homofóbiámat, mert ez a látens homokosságomból adódik, amiről nem tehetek 😊
Amúgy meg nekem 8, hogy ki homoszexuális vagy éppen homofób. Csak azért írtam le amit írtam mert az utálkozás helyett lehet egy csomó hasznosabb dolgot is csinálni. Én elfogadom mindkét jelenséget. 😊
Azért tök aranyos, hogy a homoszekszuális nem tehet róla, hogy az, de a homofób azért gondolkozzon el 😊 A homofób miért tehet róla, hogy az? Sőt, ha a homoszekszuális nem tehet a természetéről, akkor a látens homoszekszuális miért tehet?
Meg ez a logika máshol is megy? Tehát mondhatjuk, hogy aki a legbüszkébb a homokosságára, az valójában látens homofób? Vagy visszafele már nem működik?
Utoljára szerkesztette: Archenemy, 2014.11.20. 15:59:15
Megosztanám veletek pár gondolatomat a témáról és egyben reagálnék pár hozzászóló véleményére. Az eddigi tudományos eredmények szerint többféle módon lehet valaki homoszexuális. Például okozhatják a gének, ennek pontos mechanizmusa nem ismert, de receptorok mutációján keresztül hírvivő molekulák megváltozásán keresztül rengeteg módja lehetséges. A másik lehetőség, hogy az embrió egy bizonyos fejlődési szakaszában olyan hormon löketet kap az anyától, ami miatt az agyban a szexualitást meghatározó terület nem a nemnek megfelelően fejlődik. És végül, de nem utolsó sorban bizonyos pszichikai hatások is kiválthatják a rendestől eltérő nemi irányultságot. Kérdezem én, hogy mennyiben tehet bármelyik esetről szegény delikvens? Természetesen létező jelenségnek tartom a "divatbuzikat", de ez a cikk nem róluk szól. Őket nem is igazán szeretném megvédeni.
Pszichológiai tény, hogy az átlagosnál erősebb homofóbia rendszerint látens homoszexualitást takar. Minden bántás nélkül, ezt azért a gyűlölködőknek érdemes lehet átgondolni. Vagy azt, hogy nem a valakitől "megörökölt" gondolatokat ismételgetik-e csupán.
Természetellenes gének pedig nincsenek. Ez egy meglehetősen logikátlan kijelentés. Csak gének és az ő variációik léteznek. Meg mindenféle mutánsok. A homoszexualitás különböző állatfajoknál is megfigyelhető. Szóval valamiféle adaptív előnyt esélyes, hogy biztosít máskülönben már régen kiszelektálódott volna. De ha nem így van akkor viszont egy olyan hiba ami a rendszer jellegéből kifolyólag kiküszöbölhetetlen. Szóval kár utálkozni. Ha a sors fintorából születik egy homoszexuális gyereked akkor majd őt is utálni fogod csak mert a véletlen ezt szabta rá?
Csak ennyit akartam leírni... 😉