Milyen hatást válthat ki a homoszexualitás génjeinek felfedezése?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennyi. Ott a pont.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Aki szerint a homoszexualitás egyéni döntés, annak azt javaslom, gondolkozzon el saját magán.. 😄

LZ forever

szerintem ezek a gének inkább erősebb szexuális hajlamot határoznak meg
emiatt aztán ez az ember beleun a sima szexbe és elkezd a saját nemével is szexelni
tehát nem homoszexuális. csak éppen ezt nem vallja be magának, mert ügye így nem sajnálná/ünnepelné senki XD

a kutatók meg bemondásra elhiszik hogy valaki homoszexuális

így jön létre a hatalmas, öngerjesztő világ és ön-átverés

RAZOR27
Én ismerek rá egy gyógymódot, de sajnos törvénybe ütközik 😞

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Armagedown
Ha már felfedezték hogy mi okozza ezt a kóros elváltozást, akkor idővel ki is tudnák belőlük írtani a homogént 😊)

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

"A homofóbiának mélyre nyúló és komplex gyökerei vannak, amik részben maguk is a biológiából erednek,az ellenszenv belülről fakadó ösztönösségből adódik.

A tudomány önmagában nem változtathatja meg ezt az előítéletet, különösen akkor nem, ha különböző világnézetek határozzák meg a társadalmak képét. Számukra fontos a homoszexuális természetellenességének bizonyítása, aminek ellentmondani látszanak a genetikai bizonyítékok."

Ahogy előttem is írták, pont hogy azt bizonyítja, hogy természetellenes, genetikai mutáció. Persze, hogy a "normális" emberek ösztönösen ellenszenvesek, ez abból ered, hogy természetellenes, ha úgy vesszük a faj létfenntartását veszélyezteti, nem beszélve arról, hogy több ezer éves társadalmi normákat rúg fel. Szerintem az emberek döntő többségének amúgy semmi baja nem lenne velük, ha nem menne a folyamatos magamutogatás, nem erőltetnék ezt az elfogadtató propagandát és nem lennének ilyen undorító és gusztustalan felvonulások, ami az emberek döntő többségénél kiveri a biztosítékot és csak az ellenszenvet erősíti. Magánügy, de azzal, hogy az utcára viszik és mindenkire rá akarják erőltetni, hogy fogadják el őket, provokációvá válik.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ez sem igaz.
Ráadásul eltér a témától, mert döntően nem öröklődő betegségekről van szó.

A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk

Lényegtelen de minden élőlényt vmilyen formában súlyt ez a betegség csoport
A rák nem egy betegség, hanem több száz. Ráadásul a legtöbb rákfajta többféle genetikai mutáció hatására létrejöhet.

A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk

Rák?
yesname
😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

"A genetikai ok pont nem a természetességét bizonyítja, ellentétben azzal ahogy a cikk írja"

Nincs olyan betegség, ami embereknél, emlősöknél, madaraknál, stb. mind előfordul, fajtól függetlenül. Ez lenne a létező legsikeresebb, leginkább túlélő "betegség", ami csodálatos annak fényében, hogy önmaga szaporodását akadályozza.

Megtalálták a gént... Ez jó. Most már le tudják ellenőrizni hogy ki divatbuzi, és ki meleg. 😊 Majd ha kifejlesztenek rá egy gyorstesztet az lesz a vicces rész. 😄
Hoppá, itt azért megbukott a matek 😄 Az az állítás, hogy a homokos ikertestvérek 98%-ának hetero az ikertestvére, egyáltalán nem jelenti, hogy a hetero ikertestvérek 98%-ának homokos a testvére 😊
Narxis
És a mondandódat alátámasztja az óperenciás tengeren túli királyság kutatása. 😄

Vicces, hogy egyesek mennyire komolyan veszik ezt a témát.
Utoljára szerkesztette: Narxis, 2014.11.20. 10:23:12

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Egyetértek azzal, amit írsz.
"nagy valószínűséggel valaki érdekében álló műbalhé az egész"
Bizonyos, nagyon pontosan meghatározható, a társadalomban jelentős pozíciót elfoglaló, véleményformálásban kiemelkedő jelentőségű csoportban (pl. művészvilág) messze felülreprezentáltak a melegek. Ez teszi az egész kérdést sokkal jelentősebb megvilágításba, mint amilyen valójában.
NEXUS6
Ez a hír engem nagyon nem lepett meg. Egyrészt szerintem akárki-akármit is mond az emberek többsége betegségnek tartja, ez a fajta viszolygás a homofóbia alapja is, szerintem. Ez nem jelenti azt, hogy ne lenne az emberek többsége többé-kevésbé toleráns, de csak mint egy beteggel szemben. A hatalmas bevérzésés tumorral az arcán közeledő embereket sem szivesen ölelgetjük ugye. Minden tiszteletem az övüké, amit a betegséggel szembeni kűzdelem jelent, de pl egy golyvás-pride, vagy sztómás-pride elég visszateccő lenne ugye. Bár vannak szolídaritás menetek, de az tökre másképp működik, mint amit a homók csinálnak.

A genetikai ok pont nem a természetességét bizonyítja, ellentétben azzal ahogy a cikk írja, mert akkor a sarlósejtes vérszegénység sem betegség ezexerint?!
Ha meg betegség, akkor az azzal a homók szempontjából az a gond, hogy lehet, hogy az olyan dolgokat is szépen el lehet felejteni, mint melegházasság, meg hogy gyerekük legyen, pláne valami béranyával kihordatott lombikturmix.

Egy szinten megértem őket, szolidáris is vagyok talán velük, de nem tartom természetesnek azt az állapotot. A határ valahol ott kezdődik, hogy tegyük fel a kérdést: működőképes lenne-e egy olyan társadalom, ahol az adott kisebbséghez tartozó emberek lennének a nagytöbbség? Ha a válasz igen, akkor az adott kisebbség bármilyen korlátozása, kirekesztése ellen harcolni kell. Szerintem.
Nemleges válasz esetén, meg nagy valószínűséggel valaki érdekében álló műbalhé az egész.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

qetuol
nem, én nem leszek hülye, hogy akaratom ellenére házasodjak 😛

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

qetuol
ez azt is jelenti, hogy azoknál a heteroknál, akiknek van ikertestvérük, az ikertestvér 98% -ban nem hetero. Akkor is , ha egypetéjű ikrek. Vagyis a génállómány egyáltalán nem determinál hetero viselkedésre. Minden ember maga dönti el, hogy hetero akar e lenni, vagy nem. Pont olyan ez mint a gyilkosság. A gyilkös dönt úgy, hogy gyilkolni akar.

Azoknál a homokosoknál, akiknek van ikertestvérük, az ikertestvér 98% -ban nem homokos. Akkor is , ha egypetéjű ikrek. Vagyis a génállómány egyáltalán nem determinál homokos viselkedésre. Minden ember maga dönti el, hogy homokos akar e lenni, vagy nem. Pont olyan ez mint a gyilkosság. A gyilkös dönt úgy, hogy gyilkolni akar.
NEXUS6
Mondd csak, akarsz beszélni róla?
😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

qetuol
nem is gondolnád, hány férfi házasodik meg társadalmi nyomásra, megfelelési kényszerből, abban reménykedve, hogy "majd evés közben jön meg az étvágy", és majd homoerotikus vágyai eltűnnek. csakhogy ezek a vágyak nemhogy nem tűnnek el, hanem éppenhogy erősödnek, majd a 30 év házasság után, pár gyerekkel kapnak észbe, hogy a francba is, mielőtt meghalok, jó lenne boldognak is lenni.

Bla bla bla... Persze aki leél 30x évet házasként, aztán rájön én meleg vagyok az vele született..

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

← ElőzőOldal 2 / 2