Milyen hatást válthat ki a homoszexualitás génjeinek felfedezése?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
LZ forever
emiatt aztán ez az ember beleun a sima szexbe és elkezd a saját nemével is szexelni
tehát nem homoszexuális. csak éppen ezt nem vallja be magának, mert ügye így nem sajnálná/ünnepelné senki XD
a kutatók meg bemondásra elhiszik hogy valaki homoszexuális
így jön létre a hatalmas, öngerjesztő világ és ön-átverés
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
A tudomány önmagában nem változtathatja meg ezt az előítéletet, különösen akkor nem, ha különböző világnézetek határozzák meg a társadalmak képét. Számukra fontos a homoszexuális természetellenességének bizonyítása, aminek ellentmondani látszanak a genetikai bizonyítékok."
Ahogy előttem is írták, pont hogy azt bizonyítja, hogy természetellenes, genetikai mutáció. Persze, hogy a "normális" emberek ösztönösen ellenszenvesek, ez abból ered, hogy természetellenes, ha úgy vesszük a faj létfenntartását veszélyezteti, nem beszélve arról, hogy több ezer éves társadalmi normákat rúg fel. Szerintem az emberek döntő többségének amúgy semmi baja nem lenne velük, ha nem menne a folyamatos magamutogatás, nem erőltetnék ezt az elfogadtató propagandát és nem lennének ilyen undorító és gusztustalan felvonulások, ami az emberek döntő többségénél kiveri a biztosítékot és csak az ellenszenvet erősíti. Magánügy, de azzal, hogy az utcára viszik és mindenkire rá akarják erőltetni, hogy fogadják el őket, provokációvá válik.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ráadásul eltér a témától, mert döntően nem öröklődő betegségekről van szó.
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Nincs olyan betegség, ami embereknél, emlősöknél, madaraknál, stb. mind előfordul, fajtól függetlenül. Ez lenne a létező legsikeresebb, leginkább túlélő "betegség", ami csodálatos annak fényében, hogy önmaga szaporodását akadályozza.
Vicces, hogy egyesek mennyire komolyan veszik ezt a témát.
Utoljára szerkesztette: Narxis, 2014.11.20. 10:23:12
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"nagy valószínűséggel valaki érdekében álló műbalhé az egész"
Bizonyos, nagyon pontosan meghatározható, a társadalomban jelentős pozíciót elfoglaló, véleményformálásban kiemelkedő jelentőségű csoportban (pl. művészvilág) messze felülreprezentáltak a melegek. Ez teszi az egész kérdést sokkal jelentősebb megvilágításba, mint amilyen valójában.
A genetikai ok pont nem a természetességét bizonyítja, ellentétben azzal ahogy a cikk írja, mert akkor a sarlósejtes vérszegénység sem betegség ezexerint?!
Ha meg betegség, akkor az azzal a homók szempontjából az a gond, hogy lehet, hogy az olyan dolgokat is szépen el lehet felejteni, mint melegházasság, meg hogy gyerekük legyen, pláne valami béranyával kihordatott lombikturmix.
Egy szinten megértem őket, szolidáris is vagyok talán velük, de nem tartom természetesnek azt az állapotot. A határ valahol ott kezdődik, hogy tegyük fel a kérdést: működőképes lenne-e egy olyan társadalom, ahol az adott kisebbséghez tartozó emberek lennének a nagytöbbség? Ha a válasz igen, akkor az adott kisebbség bármilyen korlátozása, kirekesztése ellen harcolni kell. Szerintem.
Nemleges válasz esetén, meg nagy valószínűséggel valaki érdekében álló műbalhé az egész.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP