219
-
hm. Én win10 x64.
Nem e ez a bökkenő (bár még semmivel nem volt eddig probléma)
Mondjuk többek között a steam forum is tele van az ilyen jellegű problémákkal. -
Win7 64 -
igen? Lehet újra kéne húznom.
szerk: Milyen OS-t használsz?
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.03.24. 10:01:10 -
Nekem a beállításokat megjegyzi de ez, hogy a textúrák elkezdenek villogni majd kifagy marhára idegesítő, mert maga a játék nem rossz, lényegében ugyanaz, mint a 2 csak kicsit felturbózva. -
Sajna az utolsó patch óta van ez..Kilépés után elveszíti a billentyűbeállításokat, fagyások tömkelege stb. Előtte nem volt nálam semmi baj, de most használhatatlan a játék.
nagy kár hogy ilyenkor már nem lehet visszatérítést kérni.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.03.24. 05:40:12 -
Örülj neki, ahogy nézem steam meg egyéb fórumok is tele vannak a fagyás és egyéb gondokkal. -
ratgab #133 60 óra alatt szerintem fagytam vagy 2x. A járművezetés borzalom ez tény és való. -
Borzasztó gyenge ez a PC-s port technikailag. 15-20 perc játék után fogja magát és kifagy, előtte azért a textúrák elkezdenek villogni, először azt hittem túlmelegszik a GPU, de nem, 63 fokos, szóval semmi extra. A mikrolagokat sikerült nagyjából megoldani szóval egész stabil 30fps-em van de ez az állandó fagyás teljesen megöli a játékot. A földi járművek irányítása is szörnyű, az előző részben sokkal jobb volt, a grapling hook is nehézkesebb. -
WinStar #131 Sziasztok.Megvettem a játékot.S iszonyat jó lett. Olyan kérdésem van,hogy az elején mindig be kell írni az email-címet... ami kicsit unalmas,s nem mindig fogadja el csak ha felmegyek a mebers.squar enix oldalra... akkor tudom le submitolni.Ezt ki lehet valahogy kapcsolni?Vagy mi a megoldás rá? -
ratgab #130 52 óra...100% minden....még a sky fortress is 100%...Kérdezz ha valami nem megy! Tudok segíteni. -
WinStar #129 Sziasztok.Az új patchel gyorsult a játék teljesítménye is?
Mert oké hogy a betöltési idő gyorsult.... de az lófasz egy frissitésnél :D -
Bal0924 #128 60 órányi játék idő után csak 97%-ra sikerül vinnem.
Kinek hogy ment?
-jó néhány játmű hiányzik (4%)
-meg még 1-2 fegyver amit nem tudom hogyan kell megszerezni.
- De azok a kihívások... Jó néhány idegesítő. De legalább mind unlock-olva van. De nem mind 100%os. -
Dehogy segit, egyik hasonlo gepen jol fut masikon akad mint a csuda :) -
YT+ google pedig elég szépen segít benne! -
Demo nincs ?
Nem tudom eldönteni, hogy fog-e futni a gépemen, vagy nem :) -
Just Cause 3-hoz pár hónap múlva lehet hogy jön majd egy DX12 patch, viszont ROV és CR használata miatt AMD jelenlegi kártyái kimaradhatnak a buliból.
Intel and Avalanche have been working closely together to optimize the game on Iris graphics, but also to make use of DX12's features to improve the performance even further as well as bring additional visual quality to the game!
This session will cover the changes Avalanche made to their engine to match DX12's pipeline, the implementation process and best practices from DX12. We'll also showcase and discuss the PC exclusive features enabled thanks to DX12 such as Ordered Independent Transparency, and G-buffer blending using Raster Ordered Views and light assignment for clustered shading using Conservative Rasterization.
link -
WinStar #123 Köszi de sajnos nem segített mert nekem nincs ott amit be kell pipálni.Azért köszi.Tovább nem offolom a topicot. -
Hátha ez segít -
WinStar #121 az megvan,de így játék közben nem látom. Vagy azt hol kell beállítani? -
MSI Afterburner pl. -
WinStar #119 Hát,azért egy i3 4150-as processzor jóval erősebb... az minimum még 10-15% teljesítménybeli sebesség.
Egyébként mi annak a programnak a neve amivel méri játék alatt a benchmarkot?
Utoljára szerkesztette: WinStar, 2016.01.11. 18:16:36 -
YT nem fog lecsukni ha megnézed
JC 3 750Ti -
WinStar #117 Sziasztok. Lecserétlem a konfigomat: Phenom X4 9850 2.5 Ghz,6 GB RAM,HD 7770 1 GB
Erre: Athlon II X4 955 3.2 GHZ,8 GB RAM,GTX 750 Ti.
Szerintetek hogy menne rajta ha megvenném? Kb. Márciusban tervezem a megvételét,mert addigra tudok összekuporgatni rá pénzt :) -
http://www.allcdkey.com/index_EUR.html
27 euró -
Menni fog a kérdés hogyan. -
WinStar #114 Akkor várok a virágboltira aztán meglátjuk :) -
GPU nem éri el a minimum követelményt, én nem próbálnám meg a helyedben (meg csak 1GB-s) -
WinStar #112 Sziasztok.Hogy futna szerintetek ezen a gépen?Érdemes lenne ilyen paraméterekkel megvenni?:
AMD Q9850 2.5 Ghz(4 mag)
8 GB RAM
HD 7770 1 GB DDR5 -
Na, kijött egy javítás a játékhoz.
Így már minden kilépésnél hibát dob :) -
Ok. Csojsz isz jorsz -
Mivel kényszeredetten megosztod eme álláspontodat úton-útfélen, majd legközelebb odaírom, hogy neked nem szól a kérdés ... a Tiédet már sokszor sok helyen láttuk, nem tudsz újat mutatni :) -
Gondoltam mar a kommentem leirasa pillanataban, annyi ertelme lesz, mint falnak a pofon, nem okoztal csalodast :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.12.16. 12:51:08 -
Feltettek egy kérdést egy fórumon aki mindenkihez szól.
Leírtam a véleményem. Azt ,hogy máshol is ezt teszem és ugyanaz a véleményem és téged zavar engem nem tud se érdekelni se meghatni.
Ha zavar nem kell olvasgatni a fórumokat ahol évről évről mindenki a saját dolgait szajkózza ugyanúgy ha nem tűnt volna fel.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.16. 12:47:53 -
Grebber nem unod akar 5 fuggetlen forumon, oldalon minden elbaszott jatekhoz leirni ugyanezt a hulyeseged? (Igen megha, az alkotmany engedi is)
Mert olvasni rohadt unalmas, ha erdekelne :)
Szerintem anyamat megkerdezve is azt mondana, persze tudja ki vagy, a nok lapja online-on is kepviseled ezt a hozzallast. De ott csak ugy hivnak szabadon a film utan, hogy a harminc eves filleres szuz :)
Akar betehetned ezt a lablecedbe is, a geped helyett
"Majd 1500 alatt a teljes verziót megveszem ,részemről így állok."
Szivesen, ingyen adtam az otletet.
ui: ma ilyen napon van nehezen toleralom az emberi hulyeseget bocs. -
Majd 1500 alatt a teljes verziót megveszem ,részemről így állok.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.16. 12:33:59 -
Amúgy senki sem tolja a gamet? Nincs warez, vagy mi ez a nagy csend? :D -
Hát de ebben aztán kva jóó :)
http://www.twitch.tv/lazahun/v/29989584
http://www.twitch.tv/lazahun/v/29989849 -
Ez a játék csak erről szól x)
-
Én 14 óra, de már nemrég átmentem a második szigetcsoporthoz a főküldi szálon ... persze előtte lent mindenkit felszabadítottam ... de még egy kihívást sem csináltam meg, pedig kéne a modok miatt. -
Bal0924 #100 Ezek a kihívások nagyon durvák.
Némelyiket alig vagy nem tudtam megcsinálni. :S
Valamelyik meg nagyon feltud húzni.
A sikló repülésekkel meg se próbálkozom. Már az elején meghalok. :S
Eddig 17órányi a játékidő. És még mindig csak az első sziget csoportnál vagyok. :)
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.12.08. 23:31:49