Just Cause 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyissál neki topikot!<#buck>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

grebber
grebber
grebber
355
Köszönöm! <#eljen>

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

Shep
A többségük fegyver, jármű ezek bekerültek a játékba, és meg lehet őket találni a világban, a story DLC-k pedig ugyanúgy indíthatóak majd, mint bármelyik másik küldetés. A térképen lehet majd látni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

355
Sziasztok, segítség kéne. A gyerök tegnap megkapta a JC3 Goldot. Beírtuk a PS Store-ban a kapott kódot és letöltötte az összes kiegészítőt, de hogy a rákba' lehet ezeket használni? Valahogy le kell tenni őket, mint a GTA-ban, vagy mi?

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

Technikai hibák redukálva. A helyzet az, hogy már terveztem a 16 GB memória beszerzését, de halogattam. Most viszont kedvező áron hozzá tudtam jutni és pont kapóra jött a JC3. Gyakorlatilag ég és föld 8 GB vs 16 GB közt a különbség a játékban. Eddig akadt, néha megállt a kép és beakadt a hang is, illetve egy bő 40 perc játék után már elkezdett be be rángani is. Aztán nagyobb robbanások esetén is akadt vagy lesett a frame sajnos. Most ebből semmi nem tapasztalható. Gyönyörűen fut és robbanások alkalmával sem esik le drasztikusan a képkocka sebesség, folyamatos, megy ahogy kell, nagyjából minden szituációban.

Igaz nem maximális grafikával, de így is szép. Víz és árnyék közepesen, élsimítás kikapcsolva és textúrák magas beállításon, míg a többi beállítás az maximálisan. Nos így végül is tudja tartani azt a bizonyos 60 fps értéket. Viszont az összes, eddigi fent felsorolt hiba teljesen megszűnt. Ez igazából azért érdekes, mert ősszel már jönnek a 16 GB memóriát elváró címek, sok köztük nyílt világú szabadon bejárható nagy területekkel, pl. Assassin Creed: Origin. A JC3 pedig ékes példa rá, hogy ezt beruházás nélkül nehéz lesz megúszni. Vagy az ember kap cserébe egy félig élvezhető játékot. Nem mindegy szerintem.

Sajnos már a GTX 970 is eléggé csere éretté válik lassan, de én inkább kivárom az új szériát, ami feltehetőleg jövőre már megjelenik. De legalább addig is ki lehet hozni egy 50-60 fps körüli számot némi nemű butítással az AAA játékoknál (2560*1080 esetében.) A Just Cause 3-nak sem elég már a teljes részletességhez, de a memória miatt most legalább már élvezhetően lehet folytatni a kalandokat.
Utoljára szerkesztette: Federation, 2017.06.30. 23:09:05
Steam nyári akcióban megvettem a játékot. Eddig 8 órát töltöttem el vele és a korábbi részekkel nem foglalkoztam. Csak tudtam, hogy van egy ilyen játék, de nem mozgatott meg igazán. A technikai problémákat leszámítva ez egy nagyon szórakoztató és főképpen igazi kikapcsolódást nyújtó játék.

A grafikájára meg nem mondanám, hogy 2015 év végi. Ha tegnap adták volna ki azon sem csodálkoznék. A fizikai modelre (Havok) és a robbanás effektekre meg ennyire jó megvalósítást igen ritkán láttam, vagy igazából lehet nem is láttam még. De alapvetően az egész játék adta szabadság és lehetőségek, amiket meg lehet csinálni, az adja az igazi erejét ennek a címnek.

Tipikusan az a fajta játék, amiből raklap számra lehetne feltenni videókat a Youtube-ra. Vicces is, látványos és eléggé kreatív, holott csak pusztítani kell mindent amit nem szégyenlek. Itt például egyetlen főküldetésben nagyobb akció orgia van, mint egy komplett Call of Duty részben. Elképesztő mennyire brutálisan van ábrázolva benne az erőszak és a pusztítás.

A szabad kóborlások során meg annyi, de annyi mindent lehet csinálni, hogy felsorolni is nehéz lenne, de élvezetesek és kihívásban sem utolsók annyi biztos. Jó helyre ment a 10 euró én úgy vélem. DLC részeket én most kihagytam, csak az alapjátékot vettem, de videók alapján szerintem jól döntöttem.

Esetleg ezekhez a játékokhoz tudnám hasonlítani élményben: Prototype, The Saboteur. Nyilván azért nem ugyanaz, de ezek ugrottak be elsőre. A készítők korábbi (Mad Max) játékát is akciósan vettem a Steam-en. Az is jó volt, bár egy idő után nálam leült és nem éreztem késztetést folytatni. Itt ezt nehezen tudom elképzelni. Ha nem is 100%-ra, de tuti végigviszem, ahogy időm engedi. A térkép méretét elnézve ez biztosan legalább szeptemberig el fog tartani.

Pro:

+ Látványos
+ Azt csinálsz ami akarsz, megkötés nincs
+ Ahogy jól esik, minden rád van bízva
+ Szórakoztat és teljesen kikapcsol -> Ami igazából egy játék célja kellene, hogy legyen.
+ Tartalmas

Kontra:

- Technikai bakik
- Irányítást igencsak szokni kell, de idővel rögzül
- Földi járművek kanyarodása = a kézifék használatával, mert más különben könnyen szalagkorlátot átvivő zuhanás lesz belőle

Nagyjából ennyi.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2017.06.30. 10:42:38
scomcomputers
Minek....a JC2-ben is egy fos volt a multi....<#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

grebber
Nagyon nehezen csatlakozik a szerverhez,vagy egyáltalán nem csatlakozik.Nektek?

UoNokedli
https://www.youtube.com/watch?v=woZmBJ64bm8 egy kis stream

Origin: ProXim86 (FIFA15)

Rayden02
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elvileg kijött!! "Just.Cause.3.Hybrid.Crack-Voksi

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

grebber
Nincs. Amikhez ígértek nem igen jött semmihez. Project Cars se kapta még meg.

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
Srácok, van már dx12 támogatás?
Zs0lt1
Hello, megvettem ezt a Weaponized Vehicle Pack DLC-t, de nem jelenik meg a rebel dropnál. Van valami trükkje, vagy mi a teendő? Köszi!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Shep
Hát aki a mech dlc megvásárlásán gondolkodna esetleg azt csak lebeszélni tudom róla, nagyon gyenge lett, 2-3 óra, egy küldetés az elején, egy a végén, meg közte fel kell szabadítani egy kis szigetet ami durván 15 bázisból áll, szóval harmatos, ráadásul a küldetések is ötlettelenek a mechek meg idegesítőek. A Sky Fortress is elég gázos volt de ettől kicsit jobb. Jól végiggondolva a DLC-k nem sokat érnek, nyugodtan kihagyhatóak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hello!
Pc-s Just Cause 3-at vennék. DLC-k nem fontosak,se az esetleges kódok. Csak single player módokat szoktam játszani, offline.
Előre is kösz!
Shep
Hát a storyt és a főküldetéseket író designerek nem erőltették meg magukat. Ennyire gyenge és ötlettelen feladatokat nem is tudom mikor láttam utoljára, az utolsó küldetés a Tábornok ellen meg, tisztára 90-es évek volt. Úgyhogy újrajátszási faktor az lényegében 0, mivel az őrposztokat a játék végeztével újra lehet húzni és előröl lehet kezdeni a pusztítást, így persze végtelen óra beleölhető a játékba. Ja, megtaláltam az F1-es gépet az egyik út mellett félig felborulva, kipróbáltam és elég durva, csak hát elég az úton tartani. 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.10. 17:30:25

Shep
Lassan a játék végére érek így majd egy hónap alatt. 30+ óra úgy, hogy felszabadítottam mindent, de a kihívásokkal nem igazán foglalkoztam, mert nem érdekeltek, meg a fejlesztéseknek sem láttam nagy értelmét. Ami fura, hogy igazából 0 történet, folyamatosan ugyanazt csinálja az ember de valahogy mégis szórakoztató az egész. Úgyhogy a technikai problémák ellenére is azt mondom ,hogy ez egy jó játék de a megjelenéskori árát nem érte meg azért, mert ilyen pocsék portot adtak ki.

Mindkettő megállapításoddal teljesen egyetértek. Vicc, hogy nem tudták javítani és valami tuti van a memóriakezeléssel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Igen, közben én is megpróbáltam, szerencsére megoldotta a problémát, de vicc ,hogy ennyi idővel a megjelenés után is benne van ez a hiba, mert a netet nézegetve elég sokaknál előjött. Ami még feltűnt, hogy szerintem a memória kezeléssel vannak gondok, ahogy telik az idő a játékban egyre gyakoribbak a lassulások, megállások, és kilépés után is kell 1-2 perc mire magához tér a gép, vélhetően totál telenyomja a memóriát és csak éppen a már szükségtelen cuccokat elfelejti kipucolni.

Lépj kis és lépj be újra....Úgy majd jó lesz (nekem is előjött ez a hiba). Bebugol a hőkövető rakéta.

Korábban kérdezted, de hátha még aktuális (monitorok szerintem a megfigyelőrendszert érted...háztetőkön vannak kikapcsoló gombok hozzájuk). Flare-t asszem e-vel lehet ledobni, de csak azután, hogy kijelölted milyen rebel dropot akarsz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Hát jó, ez mi a szar? Meg kellene védeni Rosa gépét de marhára esélytelen, mert célozni nem lehet normálisan azzal a szar géppel, de a homing meg nyilván működik, egy másik játékban, de nem itt.Hogy csináltátok meg azt a küldetést, vagy ennyi? Nem lehet végigvinni a játékot?

Shep
Az egyik városban a felszabadításhoz szét kellene lőni valami monitorokat, ezek mik, vagy merre vannak? Másik, a flare-t mivel dobom le, nem igazán találom a bill kiosztásnál?

Shep
Nem akarom elkiabálni de úgy fest sikerült belőni a játékot. Úgy fest nem fagy, nem kezdenek el villogni a textúrák, annyi, hogy ha high a textúra akkor nagyobb robbanásoknál előfordul némi akadás.

Maxtreme
Természetesen nem segített...

Maxtreme
Na itt az az 1 amivel most nincs gond..
Az optimizációra nem lehet panasz. A Legkevesebb fps amit a legnagyobb robbanás közepette láttam az 48 volt (fhd ultra, txaa élsimítással)

Nekem semmi baja a játéknak,bár néha néha csúnyán be tud laggolni 😊
Fagyással még nem találkoztam,pedig napi 4-5 órákat simán játszok vele 😊

Maxtreme
hm. Én win10 x64.
Nem e ez a bökkenő (bár még semmivel nem volt eddig probléma)
Mondjuk többek között a steam forum is tele van az ilyen jellegű problémákkal.

Shep
Win7 64

Maxtreme
igen? Lehet újra kéne húznom.
szerk: Milyen OS-t használsz?
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.03.24. 10:01:10

Shep
Nekem a beállításokat megjegyzi de ez, hogy a textúrák elkezdenek villogni majd kifagy marhára idegesítő, mert maga a játék nem rossz, lényegében ugyanaz, mint a 2 csak kicsit felturbózva.

Maxtreme
Sajna az utolsó patch óta van ez..Kilépés után elveszíti a billentyűbeállításokat, fagyások tömkelege stb. Előtte nem volt nálam semmi baj, de most használhatatlan a játék.
nagy kár hogy ilyenkor már nem lehet visszatérítést kérni.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.03.24. 05:40:12

Shep
Örülj neki, ahogy nézem steam meg egyéb fórumok is tele vannak a fagyás és egyéb gondokkal.

60 óra alatt szerintem fagytam vagy 2x. A járművezetés borzalom ez tény és való.

Shep
Borzasztó gyenge ez a PC-s port technikailag. 15-20 perc játék után fogja magát és kifagy, előtte azért a textúrák elkezdenek villogni, először azt hittem túlmelegszik a GPU, de nem, 63 fokos, szóval semmi extra. A mikrolagokat sikerült nagyjából megoldani szóval egész stabil 30fps-em van de ez az állandó fagyás teljesen megöli a játékot. A földi járművek irányítása is szörnyű, az előző részben sokkal jobb volt, a grapling hook is nehézkesebb.

Sziasztok.Megvettem a játékot.S iszonyat jó lett. Olyan kérdésem van,hogy az elején mindig be kell írni az email-címet... ami kicsit unalmas,s nem mindig fogadja el csak ha felmegyek a mebers.squar enix oldalra... akkor tudom le submitolni.Ezt ki lehet valahogy kapcsolni?Vagy mi a megoldás rá?

52 óra...100% minden....még a sky fortress is 100%...Kérdezz ha valami nem megy! Tudok segíteni.

Sziasztok.Az új patchel gyorsult a játék teljesítménye is?
Mert oké hogy a betöltési idő gyorsult.... de az lófasz egy frissitésnél 😄

60 órányi játék idő után csak 97%-ra sikerül vinnem.
Kinek hogy ment?
-jó néhány játmű hiányzik (4%)
-meg még 1-2 fegyver amit nem tudom hogyan kell megszerezni.
- De azok a kihívások... Jó néhány idegesítő. De legalább mind unlock-olva van. De nem mind 100%os.

lac coo
Dehogy segit, egyik hasonlo gepen jol fut masikon akad mint a csuda 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

grebber
YT+ google pedig elég szépen segít benne!

lac coo
Demo nincs ?
Nem tudom eldönteni, hogy fog-e futni a gépemen, vagy nem 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

grebber
Just Cause 3-hoz pár hónap múlva lehet hogy jön majd egy DX12 patch, viszont ROV és CR használata miatt AMD jelenlegi kártyái kimaradhatnak a buliból.

Intel and Avalanche have been working closely together to optimize the game on Iris graphics, but also to make use of DX12's features to improve the performance even further as well as bring additional visual quality to the game!
This session will cover the changes Avalanche made to their engine to match DX12's pipeline, the implementation process and best practices from DX12. We'll also showcase and discuss the PC exclusive features enabled thanks to DX12 such as Ordered Independent Transparency, and G-buffer blending using Raster Ordered Views and light assignment for clustered shading using Conservative Rasterization.

link

Köszi de sajnos nem segített mert nekem nincs ott amit be kell pipálni.Azért köszi.Tovább nem offolom a topicot.

grebber

az megvan,de így játék közben nem látom. Vagy azt hol kell beállítani?

grebber
MSI Afterburner pl.