Just Cause 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor ezek szerint előtte még rosszabb volt. :)
Mondom, kibírható, csak mehetne jobban is. Előbb volt valami checkpoint-os autóverseny, ott is azért érezhető volt, ahogy visszalassul a játék.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A fizikás dolgot meg nem is értem, már hogy ne lenne fizika ... pont hogy van ... ha nem lenne, akkor minden potyogna le egyenesen, vagy meg sem mozdulna ... van itt kéremszépen fizika, csak baromira nem valós, de ide nem is az kell ...
Az tény és való, hogy akinek nem jött be a 2. rész, annak ez sem fog .... viszont akinek bejött, az kétszeresen kapja ugyanazt, szóval nekik kötelező :)
Szerintem jó irányba 'fejlődött', ezt vártam.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Kva jó robbanás lökéshullám :)
Megkerget a gázgolyó :)
A teljes, kb 2 órás gameplay, 1 óránál támadok be egy katonai bázist :)
Nálam nincsenek grafikai bugok, GTX960 -on tolom, kb minden highon, ahogy gyárilag indult.
MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA
- Irányítás kellőképpen nehéz (értsd: rossz + nehéz), autók fizikája/irányítása valahol a borzalmas és a rossz között, mondhatni tipikus Just Cause, szóval megszokható. :)
- Nekem kétszer simán elszállt a játék a pokolba, legelőször mindjárt a legelején, szóval error ablak, dump mentés, stb...
- Sebesség: 5820k @ 4.3, GTX970, 32 GB RAM: 1920, minden maxon, megy-megy szépen, FPS-t nem néztem, de nincs gond, hatalmas robbanásoknál mintha belassulna, nem darabosodik, de érezhetően lassul, szóval azért nem tökéletes, de bőven játszható
Összességében: Just Cause minőség. Ez értendő a pozitívumokra, ész nélküli pusztítás, kb. nulla fizika, pörgős játékmenet, továbbá a negatívumokra is, bugos, lefagy, nulla fizika (hopp, ezt már írtam a pozitívumoknál), a játék hiába jó, mindent áthat az a tipikus gagyiság, csak úgy mint eddig bármelyik részben, szóval ez nem lepett meg, erre számítottam.
Egy szó mint száz, akinek tetszettek az eddigi Just Cause-ok, mint nekem is, az vegye-vigye, csak ne várjon tőle többet, mint amit az előző részekben talált, legfeljebb szebb grafikát.
Remélem, hogy a bosszantó hibákat - és itt most elsősorban a játék hibával kilépésére gondolok - az első 20-30 patch valamelyikében javítják majd.
De az a szemét GLS szállító nem hozta ki!!!!!
Annnyi játékom van ,hogy a 2-3-4+ végigjátszások már nem megengedettek. Max az ilyen 4-7 órás Crysis, Cod fps szökevények.
Ezzel majd játszok 3-4 év múlva. Van így is vagy 50 game amit újra kell tolnom a VGA teszt miatt is meg ugye hogy végre maxon tolhatom őket.
Next PC upgrade: 2022
Amúgy a játékmenet JC 2?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én megvettem és élvezem ... ennyi :D
Amúgy mikor láttál utoljára bugmentesen kiadott AAA játékot, mert én még az idejére se emlékszem?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: Mike333, 2015.12.01. 19:50:49
MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA
Az meg megint más kérdés, hogy, ha valaki másra számít. Én személy szerint annyit várok a játéktól, hogy ugyanaz legyen, mint a 2 csak nagyobb világgal meg több rombolással és ezt adja is ahogy nézem (meg egy steam vásárral ahol 10-20 euró között lesz :D)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mondjuk arra is azt mondod az is csak egy hiba.
Szánalom amit leművelnek AAA címszó alatt.
Akkor adjanak 1-1 ingyen game-et pár fannak aki tesztelné is a szarjukat mielőtt kiadják.
Ezért fogom csak évek múlva megvenni a gotyot max ezerér addigra kész lesz.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.01. 18:26:10
És még mindig nem jött meg, miért???
Hülye GLS egyre lassabb!!!
Egyszerűbb lett volna ha felmegyek pestre és ott veszem meg..
Főleg hogy a mostani amd driver hulladék lett.
na ne már..
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
btw neki eléggé bejön?
Az már 100% hogy ezeket csak a pénz érdekli (ami nem meglepő ,nem is ez a lényeg) ,de hogy csak összerakják a biteket és a lőtéri kutya se teszteli az biztos.
A robbanások fizikája baromi jó lett!!!
Amúgy az indulás egy kicsit kapkodós lett, de valszeg ez a legrövidebb része a játéknak :D
Azóta sem volt ilyen jó 'sandbox' játék, ezernyi bázissal, óriási robbanásokkal, és mindenféle faszányos járművel :)
De nekem ennyi elég is, az előző részt is ezekért szerettem. Mondjuk itt négyszemközt kicsit soknak tűnik a robbanás a 3. részben, de majd még kiderül ez mennyire zavaró ténylegesen a játék folyamán.
Szóval ez nem gond.Várjuk ezerrel azt az évet amikor 1000ft körül utánam dobják majd addig nem tolom.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2015.11.24. 19:08:18
Oprendszer: Vista SP2, Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit)
CPU: Intel Core i5-2500K, 3.3 Ghz | AMD Phenom II X6 1075T 3 Ghz
Memória: 6GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 670 (2GB) | AMD Radeon HD 7870 (2GB)
Just Cause 3 ajánlott gépigény
Oprendszer: Vista SP2, Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit)
CPU: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
Memória: 8 GB Ram
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 780 (3GB) | AMD R9 290 (4GB)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0