3813
  • TBTPumpa
    Overwatch League D Va Skin:

Megszerzéséhez 150 bitet kell cheerelni valamelyik csapatnak az Overwatch League Twitch oldalán.

Jövő héten megszerezhető in-game spray-ek:

Match’s On! with Hanzo, Zarya, Sombra, and McCree
    Watchparty: Gibraltar with Emily, Tracer, Winston, and Mei
    #1 Fan with D.Va
    Living Room with Brigitte, Reinhardt, Torbjörn, and Bastion

Megszerzésük:
    Watch 1.5 total hours on Friday, July 27 to unlock Match’s On!
    Watch 3 total hours on Friday, July 27 to unlock Watchparty: Gibraltar
    Watch 1.5 total hours on Saturday, July 28 to unlock #1 Fan
    Watch 3 total hours on Saturday, July 28 to unlock Living Room

+ a közvetítések ideje alatt dupla League Token jár (sajnos idehaza még mindig nem)
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.20. 20:28:18
  • Malakai
    Sombra változások már a jövő heti patchel jönnek live-ra, Hammond-al, meg pl a hitscan range buffal együtt.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.07.20. 02:22:17
  • MarkBlade
    Kiváncsi leszek rá.. Volt hír a hekker csaj átalakításáról is.. Az mikor várható? Több kérdésem nincs.:)
  • Malakai
    A PTR-os inkubáció változó, 3-4 hét, de néha előbb. Szerintem event után várható, hogy élesbe kerül.
  • MarkBlade
    Jó kis vérengzés lett. Ezek mikor kerülnek élesbe?
  • TBTPumpa
    Ismét ingyenes hétvége - most csak és kizárólag PC-n:
  • Malakai
    Egyéb változások is jöttek PTR-ra, többen is kaptak nerfet, pl sniperek.

Buffok:
    Ana, Lúcio, Moira említett változásai.
    Junkrat, Pharah, Roadhog, Zen, Genji és Winston újratölti a fegyverét ultival.
    Doomfist rocket punch-al megállás nélkül szedi le a Sym turretjeit.
    Zarya energiája lassabban csökken vissza (eddig 2/mp helyett 1,6/mp).

Bugfix általi buffok:
    Sombra fejének hitboxát csökkentették, hátulról a háta közepéig critet lehetett neki sebezni.
    Reinhardt barrierje kapott egy fixet, splash damages fegyók megfelelően meglőve tudták sebezni Rein-t eddig a barrieren keresztül.

Nerfek:
    Brigitte és Mercy említett nerfje.
    Doomfist nem tudja rocket punchal sebezni Sym tp-t.
    Hanzo vetődésének cooldown-ját 4mp-ről 5-re növelték.
    Widowmaker hookjának cooldown-ját 8mp-ről 10-re növelték.
    Zarya grav sugarát 8m-ről 6-ra csökkentették.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.07.19. 18:46:08
  • TBTPumpa
    Rip Mercy
  • szomferi
    na bazz, szegény Mercy-t megint nem bírták kihagyni... :/
  • Malakai
    Supportok kapnak egy átfogó re-balance-t PTR-on hamarosan.

Buffok:
    Ana ulti buffot kap, nano 300HP-t instant healel majd. Ez leginkább akkor lesz fontos, amikor a nano célpontját hirtelen lesebzik közben.
    Lúcio két buffot is kap, ultija 150%-os buffot kap, 500 shield helyett 750-et ad. Plusz az alap aurája (heal/speed) 10m-ről 12m-re növelik a sugárat az aurának.
    Moira heal regenje 20%-al gyorsul, amikor nem sebez senkit. Ez eddigi 45mp-ről így csökken 36mp-re nulláról fullra töltés esetén.

Nerfek:
    Brigitte stun nerfet kap, további 1mp-el növelik a shield bash cooldown-ját, így már 7mp lesz (anno 5-ön kezdett).
    Mercy nerf, alap healjét csökkentik 10-el, 60HP/s-ről 50HP/s-re (ez legközelebb az amp-elt Lúcio healhez van közel).

[forrás]
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.07.19. 00:47:31
  • Malakai
    Cool. Mondjuk ez azt is jelentené, hogy korábban érkezik akkor most az event. Én az utáni hétre tippelnék, ha követik az előző éveket.
  • TBTPumpa
    Jövő héten érkezik Hammond az éles szerverekre. Valószínűleg ekkor élesedik a Summer Games event is.
  • TBTPumpa
    Overwatch League All-Access Pass tulajoknak Lúcio legendary emote:

Elérhető: július 24-től.
  • TBTPumpa
    Hammond skinek és animációk:
  • TBTPumpa
    A hazai boltokban ismét kedvezményes áron van a játék!

Overwatch Game of the Year Edition - 5990 Ft
  • Evoluti0N
    Akkor jöhet a hererákos. Hammond vagy Zenyatta skinekből könnyű volna témához illő skineket csinálni.
  • TBTPumpa
    12.7 millió dollár gyűjt össze a BCRF kampányra:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.09. 18:19:10
  • TBTPumpa
    Hivatalos bejelentő videó:
  • MarkBlade
    Még mindig a Mercy a best..:)
  • TBTPumpa
    Hanzo szobor érkezik:

Megjelenés: 2018. utolsó negyedév
    Ár: 175 euro (kb. 57 000 Ft)

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.05. 13:58:30
  • Malakai
    Mellesleg egyéb karakter változások PTR-on.
    Távolsági sebzés csökkenésen módosítottak több karakternél, lényegében növelve a távolsági sebzést (a %-ok nem a sebzés csökkentés, hanem a max távolságon lévő sebzés %):
    - Bastion, McCree, Soldier: 30%-50%.
    - Mei-nél eltörölték teljesen.
    Egy valaki kapott ezen a téren nerfet, Widowmaker, igaz nem hatalmas dolog, SMG módban eddig nem volt csökkentve távolsággal, mostmár van (50%, mint a többi hitscan).

Hanzo Storm Arrows nerf: hossza 6mp-ről 5-re csökkent, cooldown pedig 8mp-ről 10-re nőtt.

Sombra buffok is PTR-on:
    - Láthatatlanság örökké tart, de nem tud közben pontot cappelni.
    - 2m helyett 4m távolságból láthatóvá válik.
    - Teleportja is örökké tart, de szétlőhető és ő is vissza tudja vonni.

Egyéb apróságok, hogy compon kívül (qp, arcade) az assault mapokon (2cp) rövidítettek, 4 perc mostantól a meccs idő.
  • Malakai
    Jah, Jeff meg is mondja, nem tud beszélni. :)
  • TBTPumpa
    Wrecking Ball Origin Story

Developer Update | Introducing Wrecking Ball

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.06.28. 20:57:32
  • Malakai
    Ja igen, a robot beszél alapból, az tesz kommentárokat, lehet voiceline-ok közt van amit a Hammond mond majd, de szerintem nem szólalt meg alapból egyszer sem (lehet nem is tud). Ha lövöd a "fejnél", akkor mindenesetre nyöszörög. :)

Csak no limits-ben próbáltam ki, még quick play sem volt aktiválva, szóval persze mindenki vele volt.
  • Malakai
    Ami a játékmenetet illeti:
    - Tank, 600HP-ja van összesen, talán 100 lehet ebből armor.
    - 1mp cd-on tud átváltozni golyó és lépegető közt [shift].
    - A fegyverét még nehéz megítélni, de kevésbé szór mint D.Va-jé.
    - Védelmi képessége egy shield [e], mármint HP-ra kerülő shield, nem barrier. A mértéke attól függ, hogy mennyi ellenfél van a közelben, minél több annál több shield-et kapsz.
    - Golyóként alapból nem sebez, akkor se ha nekimegy valakinek. Persze gurulva gyorsabban mozog.
    - Golyóként két másik képesség érhető el, grapling claw [rmb] és piledriver [lctrl] (ground slam).
    - Grapling claw teszi igazán különlegessé, kb 20m-re lehet talán kilőni célzott részre, nem tudod odahúzni magad, hanem a körül a pont körül tudsz lendülni. Wrecking ball a neve ugye. :) Ezzel fel tud gyorsulni és amíg gyors, akkor ha eltalál valakit, az sebez és knockback-et nyom.
    - Ha elengeded a grapling claw-t, akkor egy darabig gyors marad, de hamar visszalassul. A lendülettel viszont ki is tudod lőni magad a levegőben.
    - Piledriver csak levegőből használható, kilövi magát lefele, ahol földetér ott területen sebez és talán valami knockback is van.
    - Ultija a minefield, amivel egy rakat aknát dob ki maga körül, ezek láthatóak, a levegőben lebegnek, valszeg szét is lőhetőek, de ha valaki közel van ott elég nagyot sebeznek. Ha a levegőben tolod el, akkor nagyobb területre szórja szét őket.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.06.28. 20:49:19
  • Malakai
    Rosszul írtam, amikor nem golyó, akkor kint van a tetején a hörcsög, ott is van crit sebzés. :)
  • Malakai
    Játék közben mellesleg nem látod Hammondot, csak Wrecking Ball-t, az-az a mechát, a neve is Wrecking Ball.

De nagyon fura hős, egy elég új játékmechanika köré épül.
    Ja PTR-on kipróbálható már. :)
  • MarkBlade
    Az még laza.. de ez..jó hogy nem panda.. :D
  • Evoluti0N
    Beszélő űrmajom miben volt jobb? :D
  • Daermon
    Mert nagyon tré. :)
  • Malakai
    Mert? :)
  • MarkBlade
    őőő ez most vicc?
  • ChipHazard
    LOL
    Overtwatch: NEW Hero 28 Revealed! - Hammond The Hamster
  • Malakai
    Noh, LFG tapasztalatok eddig nekem jók, minden egyes játék egy rendes csapatmunkával ment, quickplay-ben is mindenki tryhard volt. :)

Persze ellen is, szóval ritkábbak lesznek olyan rollok, amikor a saját team rendesen a játszik, az ellen meg throwol. Erre mondják YourOverwatch-ék végülis, hogy így nehezebb a játék és sokan erre is panaszkodtak twitter-en is, hogy amióta 6v6-ok mennek azóta bukták a meccseket, pedig senki sem throwol. Lehet megmutatja ki az aki eddig bemákolta főleg a könnyű meccseket? :D

Endorsement szintekhez viszont úgy tűnik jó sok szavazatot kell kapni, amihez lehet nem játszok eleget, mert meccsenként 2-3 szavazatot begyűjtök, amikor healelek, de még mindig egyes szinten vagyok. :P
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.06.27. 20:55:45
  • Malakai
    Ja és endorsement is visszaesik idővel, szóval ha nem játszol, vagy nem kapod a szavazatokat, akkor ne lepődjetek meg, ha esetleg magasabb szint után újra 1-esen vagytok szürke kerettel. :)
  • Evoluti0N
    Hát, a szintet írja a profilodnál. Egyelőre mindenki 1-es, akit láttam. Azt nem tudom, h mutatja-e, hányan rakták rád.
  • Malakai
    Magas endorsementért fog járni valami, de random lesz, nem kiszámítható dolog, hogy ne erre menjenek az emberek. Néha adnak a top X szavazott embernek valamit, valszeg ládákat.
    A profilban szerintem még nem csináltak neki semmit külön, hogy meg lehessen nézni pontosan mennyien mire adtak. Csak a szintet látod a neved mellett, meg a színes keret mutatja, hogy arányaiban melyikből mennyit.
  • Malakai
    Igen, chokepointokban is többnyire szerintem le lehet tenni olyan helyre, hogy a csapat jelentős sebzést elkerüljön. Persze fentre rakni a leginkább működőképes.
    Pl Hollywoodon is okosan kell védeni, mert arra számítani kell, hogy Symm-el pillanat alatt fent tudnak lenni szemközti tetőn a támadók dive comp nélkül is.
    Szóval TP-t taktikusan kell, persze solo playben nem egy erős képesség, de ha csapatot mozgatod vele, vagy kombózásra használod, akkor eléggé az.

Egyébként szerintem kb mindenben jobb lehet az új Sym, csak nehezebb vele. :)
  • MarkBlade
    szerintem semmi nem jár majd gondolom öcsit raknak rá de alapvetően az hogy meg tudják állapítani mennyire vagy jó játékos.. Beverted e mythicen Argust vagy sem. .:D
    A szintet hol lehet megnézni amúgy? Mert nem találtam olyat hogy hányan rakták rám..
  • Evoluti0N
    Amúgy mi jár a magas endorsment szintért? Ja meg egyáltalán mennyit kell kapni, h szintet lépjen?