3813
  • MarkBlade
    A sentry nem csak kilövöd hanem többet is sebez és több élete van. Most 3 annyit üt mint régen 6. A teleport tényleg körülményes.. Viszont a golyó amivel lősz secondban az nagyon jó sorozatlövő lett.. A pajzs meg brutál erős főleg hogy nem megy át a heal rajta.. nem csak a damaget fogja.
    Azon gondolkodtam hogy a teleportal a Hanamurán az egész csapatot el lehet vinni balra és onnan betámadni.. meg egy csomó olyan helyre el lehet menni ahova eredetileg nem jutott el senki. Most már olyan helyekről is jöhet a támadás ahol elméletileg védve volt a def csapat. Mondjuk kell dumálni hozzá. Eddig deffenziv játékos volt most már támadó lett..
  • Árnyvadász
    Az új Symmetra nekem nagyon furcsa. Hiányzik a pajzsa. A teleportja csak kis ideig aktív és belépéshez még külön F gombot is nyomni kell. Ami érthető, de nagyon zavaró is. Érthető, mert ha valaki véletlenül belesétál, az nem jó, de körülményes is a gombnyomás miatt. No meg állandóan rakosgatni kell és kicsi a távolság is amit le lehet így vágni. Esetleg alacsonyabb helyről magasra vagy fordítva rakva van előnye igazán.

Aztán ott van a sentry, amiből csak három lehet egyszerre a falon. Ez nagyon kevés. Az jó, hogy ezeket ki lehet lőni és feltapad bárhova, de az nem jó, hogy ennyire levették a számát. Meg így inkább zavarónak jó, az ellent sebezni, idegesíteni vele, nem feltétlenül arra mint eddig, bevédeni vele egy adott helyet. Arra is jó, de már nem olyan hatásos.

A nyaláb kiegyenesítése az rendben van, op volt korábban és még így is viszonylag jól lehet vele célozni, persze nehezebb, pontosabbnak kell lenni. Az ultija meg végül is elég korrekt, ezt szerintem jól kitalálták. De amúgy még ráférne egy rework, mert így jelenlegi állapotában nekem nem tetszik. A régebbi meg azt azt megelőző lényegesen jobb volt. Én így látom.

A kijelzőket sikerült visszahozni, így már helyre állt a világ rendje. Köszi Malakai. :)

Az új endorsment rendszer, meg nem tudom. Kapom én is orrba-szájba ezeket, látom a többiekét is, de valahogy még nem tudom hova tenni. Talán majd idővel kialakul ez is.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2018.06.27. 13:06:54
  • MarkBlade
    tegnap Tank-ként orrba-szájba kaptam a endorsment-et. Pedig annyira nem voltam jó. :) Nem tudom elképzelni hogy ez alapján mérjek valakit..
  • TBTPumpa
    Ezt anno a LoL-ban is meglépte a Riot. Érdekesmód néhány év kihagyás után visszatérve kicsit normálisabb lett a community. Remélhetőleg ilyesmi javulás lesz az Overwatch-ban is.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.06.27. 10:08:47
  • MarkBlade
    Nekem bejött az új rendszer. Az első pár meccsem inkább tünt egy jobb comp nak mint qp nek.. Csapatjáték nem összevissza beválasztott karakterek és több győzelem. Nyilván fog változni de akkor is jobb szerintem így. Ezt az új +- olást meg nem értem még mitől lesz jobb.. Ja a Sym rohadt erős lett..szerintem. Komoly dpsel bír, bár mostmár célzást is igényel.
  • Evoluti0N
    Az tuti. :)

Szerk: Most látom, h az előző hozzászólásomban azt írtam, h "úgy", ahelyett, h "új".
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.06.27. 01:41:28
  • Malakai
    Lehet álszentség, de még mindig jobb mondjuk, mint a toxic szardobálás. :)
  • Evoluti0N
    Elkezdődött a dolog. Már találkoztam játékban nagyon barátságos, kedves játékossal, akinek már volt egy néhány endorsmentje. Úgy időszak kezdődik a játékban, emberek. A mézes-mázas, erőltetetten barátságos játékosok időszaka. :D
  • Malakai
  • TBTPumpa
    Meg is érkezett a patch!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.06.26. 20:33:01
  • MarkBlade
    Igen arra.. :)))
  • Malakai
    Looking For Group-ra gondolsz gondolom. :)

Igen, ez lesz az eddigi talán legnagyobb update önmagában.
    - Looking For Group,
    - Endorsements,
    - új Symmetra,
    - új Horizon,
    - sok állítgatás és bugfix egyéb hősökön, mint Doomfist, Brigitte, McCree, Orisa.

És ja, ma vagy csütörtök a legvalószínűbb, mert úgy lenne értelme, ha ezt az új comp season előtt fellőnék. Na meg előtöltés se jellemző hetekkel korábban.

1-2 héten belül meg valszeg PTR-on a (ki tudja mennyire) átdolgozott Sombra és lehet, hogy az új hős is.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.06.26. 14:32:32
  • MarkBlade
    Nu meg az LFR ami az egyik legfontosabb frissítés lesz..
  • Árnyvadász
    Rendben, megnézem azt is.

Ja Symmetria is jöhetne már. Én arra gondoltam, az előtöltés is miatta volt.
  • MarkBlade
    Kíváncsi leszek hogy ma lesz e új Sym meg LFR.. Szeretnék már végre egy normális csapattal compozni..
  • MarkBlade
    Igen.. erre anno ráfutottam én is ! Pontosan így van.. :)
  • Malakai
    Az előtöltésnek kétlem, hogy köze lenne hozzá, mivel futó fileokhoz elméletileg nem nyúl (és a PTR-on lévő buildel is működik a stat nálam).
    Ha Display Performance Stats On, akkor esetleg nézd meg alatta az Advanced Performance Stats-ot is, ha ott ki van kapcsolva minden, akkor dettó nem mutat semmit szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.06.26. 12:43:43
  • Árnyvadász
    Napokban volt egy előtöltés és azóta eltűnt a bal felső sarokban egyébként állandóan látható latency és fps kijelzés. Szomorú vagyok. :(

Néztem a beállításoknál, de ott ON-ra van állítva az érték, tehát nem az állítódott vissza. Nem tudok így élni. Most mi lesz?
  • Malakai
    Jaja, ha tartják magukat az eddigi ütemtervhez, akkor ideje van.
  • TBTPumpa
    Pedig már jönni fog. Elmúlt 2 év alapján július közepén érkezik a következő karakter. Az augusztusi GamesCom-on pedig új map lesz, utána meg majd novemberben kapunk új karaktert + új pályákat, játékmódokat.
  • MarkBlade
    Új karakterről beszélnek, de nem hiszem hogy már jönne.. Jövő héten új Sym lesz már?
  • TBTPumpa
    Vihar előtti csend

Már elkezdték teaselni az érkező újdonságokat.
  • MarkBlade
    Itt egy videó az LFR -ről..Végre ez már nagyon kellett..
  • TBTPumpa
    Az Overwatch League Twitch oldalán újabb 2 skin oldható fel (Mercy, Genji):

A Mercy skinhez 1300 Cheer kell, míg a Genji skinhez 2600.
  • Evoluti0N
    Uccsó nap elkúrtam 24 fontot, de nem lett meg a Brigitte skin.
  • TBTPumpa
    Thank You | Overwatch Anniversary 2018

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.06.12. 18:08:04
  • Malakai
    Kedd reggel 8:59 a vége a dupla xp-nek.
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Dupla XP a hétvégén!

Indulás:
  • Maala
    Szóval, vélemények az új Symmről az OverCC játék keretein belül?
  • Malakai
    Hozzá a devupdate:
  • Malakai
    Nagy változások PTR-on.
    Endorsements, Looking for Group, Új Symmetra
  • TBTPumpa
    Heti Brawl menetrend:
  • TBTPumpa
    Még jó, hogy nem rendeltem elő a Mercy szobrot. Erre vártam már a tavalyi BlizzCon-os pletyka óta. Immáron rendelhetünk mindenféle cuccot vám és áfa mentesen! Hatalmas köszönet Blizzard!
  • TBTPumpa
    Az év híre!
    Elindult a Blizzard GearStore az EU-ban is!
    "European Union countries include the 28 EU member states (excluding overseas territories): Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden , United Kingdom"
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.06.05. 08:49:03
  • TBTPumpa
    A Legendary Edition tartalma:
  • TBTPumpa
    Egy kis statisztika a második évforduló alkalmából:
  • TBTPumpa
    A szinkronszínészek már megkapták a "saját" modelljüket. Képet még nem közölhetnek róla.

Brace yourself!
    2 nap múlva kezdődik az ingyenes hétvége:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.23. 14:21:43
  • Maala
    Milyen jó kort is élünk gyereket csinálni. Mire kinövi, marad apának a szekrényre... D.Va... :-D
  • TBTPumpa
    Lego rajongók örülhetnek!
    Az Activision Blizzard és Lego közreműködésének köszönhetően érkeznek a hivatalos Lego szettek az Overwatch-ból!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.23. 13:52:43