3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#2851 Ezek akkor csüt. jönnek, jól értettem? -
#2850 Az a napszemüveg nagyon laza :D De akkor is Rein.. már megvan a zseton rá :D -
#2849 Catcher Winston
@PlayOverwatch/status/1026226471906377729 -
#2848 Malakai, TBTPumpa : Köszi, akkor majd megpróbálom megszerezni vagy megvenni, ha lesz elég kreditem :) -
#2847 Sombra skina Talon a legjobb szerintem.. ez meg a dance a legjobb kari :D -
#2846 Az event-es skinek azok az event ismétlésekor újra megszerezhetőek. Sőt, credit-ből olcsóbbak is, annyiba kerülnek mint a sima skin-ek azonos tier-ben.
Eddig minden event ismétlődött, a jövő héten induló Summer Games az most lesz harmadjára (ez volt a legelső event). -
#2845 Az a Sombra skin majd a téli event során lesz elérhető (december közepétől január elejéig). Illetve most lehetett nemrég az Anniversary esemény jóvoltából.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.04. 22:16:31 -
#2844 őőő.. Most lebuktam.. Majd ha jön a kieg. Olyan sok mindent nem lehet csinálni már.. ami kellett már megvan.. A célom a 2000 pont OW-ben.. szerencsére nem sok kell már. Meg rákaptam a Twichre.. :D sokat közvetítek.. HA valaki sztár akar lenni szóljon! -
#2843 Nekem a szerencse marad sajnos :D Kezdőként még nincs olyan sok mindenem :)
Egyébként Sombra állati jó téli külsője is megszerezhető valahogy? Vagy erről már lecsúsztam, mert későn érkeztem? :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.08.04. 22:01:17 -
#2842 Majd kapsz te is DJ Khaled performanszot, amiért nem Wowozol! -
#2841 Na ez NEEEEEED.. :D Mostanában végig tankolom a comp meccseket.. bakker melós a tankolás :D -
#2840 Igen, esélye viszonylag kicsi, de másra nem lehet alapozni, ez a lootbox rendszer hátránya, aki fizet annak se garantálja semmi, hogy megkapja. Ha sokat játszik event alatt az ember, akkor azért össze lehet jó párat, vagy akár mindet szedni, mert eventes skinekre azért nagyobb az esély, mint alapra olyankor.
A magas szint és, hogyha már majdnem minden alap item megvan az annyiból jó, hogy akkor gyorsabban jön már a credit (duplika item-ek esnek, amire akkor ad egy kevés credit-et, konkrétan a kiesett item értékének 1/5-ödét), amiből meg lehet direktbe venni a skint (3000 az eventes legendary).
Ilyenkor megy a grind, hogy meglegyenek a skinek... :)
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.08.04. 20:53:48 -
#2839 Csinos :D Gondolom kevés esély van rá, hogy loot boxból kiessen :) -
#2838 Gridironhardt Reinhardt
@PlayOverwatch/status/1025803556425740288
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.08.04. 20:44:05 -
#2837 Azért remélem nem csak Deva lesz boostolva :D -
Evoluti0N #2836 -
#2835 Uhh, az de béna műsor volt felvezetésnek... -
#2834 Csak nehogy egy DJ Khaled ugorjon elő a boxból.
Another one! -
#2833 Vagy lúciobox-ból. :) -
#2832 Jó kis legendary skin, 3000-ért. -
#2831 Megburherálták a kompetitív SR-jutalmát? alig kapok győzelmekért valamit... Vagy lenullázták a rejtett SR-emet a 2 hónap no játék alatt, és azért? :-D -
#2830 WAVERACER D.Va
@PlayOverwatch/status/1025531766256230400
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.08.04. 03:00:27 -
#2829 Busan aréna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2828 Summer Games augusztus 9 - 30
Kivételesen csütörtökön érkezik, nem kedden. :(
A teaser "gif" alapján ha jól látom új Lúcioball aréna is lesz (jobb oldalon a háttér), más nagyon nem derül ki. Ez meg kb a legkevésbé érdekes újdonság, amivel jöhettek... :P
src: @twitter.com -
#2827 Köszi mindkettőtöknek :) Azt hiszem már el is döntöttem melyik lesz :) -
#2826 Csak úgy mellesleg, stat mániásoknak, kis skin összefoglaló.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Event-eken kívüli, alap lootbox-os skinek:
- 112db rare (28 hős × 4 alt szín)
- 60db epic (28 hős × 2db + négyen kaptak utólag)
- 128db legendary (28 hős × 4db + pár random év közben, pl hots promó skinek, vagy a Blizzard World-ös skinek)
Summer Games (augusztus):
- 6db epic
- 13db legendary
Halloween Terror (október):
- 8db epic
- 12db legendary
Winter Wonderland (december):
- 7db epic
- 12db legendary
Lunar New Year (január-február):
- 6db epic
- 13db legendary
Arhives (április):
- 2db epic
- 15db legendary
Anniversary (május-június):
- 3db epic
- 19db legendary
Legendary Edition skinek:
- 5db legendary
Már meg nem szerezhető, limitált skinek:
- 2db epic BlizzCon skin (Bastion, Winston)
- 2db legendary (előrendelői Widowmaker skin és a Mercy BCRF skin)
Feltételezhetően a jövőben már nem megszerezhető skinek:
- 5db Overwatch League cheer reward skin (Tracer, Widow, Junkrat, Hanzo, D.Va)
- 15db Overwatch League All-Access Pass skin
- 2db Overwatch League All-Star Weekend skin (Tracer, Genji)
Normál módon nem megszerezhető, kizárólag pénzért, vagy OWL nézéssel, a jövőben esetleg kikerülő skinek (ha egy team megszűnik):
- 336db epic skin (12 csapat skinje a 28 hőshöz)
Ezekkel a csapatskinekkel együtt összesen 783db skin. :) -
#2825 Legendary Edition-ben nincsenek eventes skinek, van 5 legendary skin (1 2 3 4 5) és 5 epic skin (1 2 3 4 5). Ezek sima skinek, bármikor dobhatja lootboxból, vagy meg lehet őket venni bármikor ingame credit-ből is (legendary 1000, epic 250). Plusz van 5 skin, ami kimondottan csak ehhez kapod, azokat egyáltalán nem lehet máshogy megszerezni (1 2 3 4 5). -
Árnyvadász #2824 Idővel, ha sokat játszol vele, akkor meglesznek azok. Emiatt nem feltétlenül kell több pénzt kiadnod. A vereségtől meg ne félj. Az új endorsement rendszerrel már barátok nélkül is egész jó emberkékkel rak össze, no meg bele kell tanulnod a játékba, megismerni és kitanulni a hősöket és egyénileg is jobb leszel annyira, hogy akár Te is tudsz fordítani egy meccs menetén. Sőt van amikor jó időben bedobsz egy ultit és miattad nyer a csapat.
A játék már több, mint 2 éve megy, de én például még nem tudtam beleunni. Ritka az ilyen még a multis játékok közt is, tehát az árát biztosan bőven visszahozza majd. Mondjuk emiatt akár még a felárat is kifizetheted, ha bizonytalan vagy. Frissítések folyamatosan érkeznek hozzá, a hősöket meg mindig átvariálják egy idő után, jönnek újabbak is, új pályák és sok sok egyéb, ami miatt mindig változik annyit a játék menete, hogy ne laposodjon el. -
#2823 Most az ingyenes hétvége alatt kipróbáltam a játékot és nagyon tetszik :) Ami annyira már nem, az a sok vereség :D Látszik, hogy ez egy nagyon a "barátokkal együtt játszok" típusú lövölde. Ettől függetlenül szerintem megveszem, a kérdés hogy a legendary edition megéri azt a +15 skint az alap játékkal szemben? Könnyen meg tudom őket szerezni a sima vagy eventes loot boxokból is?
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.08.01. 14:57:18 -
#2822 Összejöttem egy jó külföldi bandával: TWITCH szoktam mostanában felvenni meccseket.
Kb ennyit számít az hogy csapatban játszik az ember. -
#2821 Augusztus folyamán érkeznek:
-
#2820 A szint egyébként nem sokat számít, elsősorban skill alapú MMR alapján oszt be, ami egy rejtett statisztika.
A 40 szint meg még dettó nagyon az elején van ám, gyorsan röppennek el, rengeteg játékos van 1000-2000 szint között is már (a szintek végtelenségig mennek, habár csak 2301-ig tudni, hogy a kerettel jelzi is).
Rossz - jó meccsek meg lutri kérdése sajnos, inkább az, hogy az emberek mennyire hajlandóak a feladatot csinálni, vagy csak deathmatch-elnek lesz ami lesz alapon. És igen, a legjobb, ha valakivel együtt játszik az ember.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.07.27. 20:41:37 -
#2819 Annyira nem vészes ha nem olyan csapathoz csatlakozol ahol magas szintűek vannak nem oszt be nagy lvl-üekkel.
Mindenképpen javasolt legalább egy barát akivel tudsz játszani. 2-en összedolgozva már lehet mit kezdeni amúgy valóban szenvedés.
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2018.07.27. 20:28:46 -
#2818 Most már emlékszem miért nem vettem meg sose ezt a játékot... Lv10 alatti játékosok a bőven 40 feletti premade ellen... ~3 órát játszottam élvezni nem lehetett a sok overskilled nolife pro ellen a görcsölést.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2018.07.27. 18:14:53 -
#2817 Hehe. :D
Végül csak nem lett Summer Games, bár kevésnek is tűnt annyi tease, ami ott a háttér volt.
Jövő hét kedd esetleg, az mondjuk még mindig júli 31, ami korainak tűnik (az utáni hét kedd a legvalószínűbb), de talán.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.07.24. 20:30:17 -
#2816 Begurult Hammond az éles szerverekre:
-
#2815 Hmm, akkor ez kimarad, túl sok greed ez már nekem ekkora CC-feszt metás fosért. -
#2814 Nem tudom ér e de tegnapi 10 comp meccs felvétele.. 7:3 Twitch -ra nyertünk. Tank-kal voltam végig. 3 óra 27 perc.. nem kevés volt a végére elfáradtam rendesen :D
-
#2813 Sajnos nem annyira egyszerű:
"Gyűjts össze mind a 13 csapathangulatjelet, hogy feloldd az exkluzív D.Va külsőt! Szurkolj legalább 150 bitért minden csapatnak, hogy feloldd a hangulatjeleiket!"
Csak ezután lehet feloldani D.Va skint:
-
#2812 Itt az ideje free bitet szerezni az ingyenes twiccs prájmmal...