Adót vet ki az internetre a kormány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretem az SG fórumot, mert itt még egy NASA cikk elemzés kapcsán is megjelenik a fórumban a sok nobel díjas fizikus, aki elkezdi fikázni a tudósokat hogy ők mennyire gyökerek, pedig ő, Józsika (aki mellesleg pék vagy biztonsági őr) már rég megtalálta a földönkívüli életet és birtokában van a fénysebességnél gyorsabb űrutazás tudásának is, de a hülye NASA az nem ért hozzá....
Tessék kapaszkodni, kínkeservesen humoros rész következik, amit kimagasló intelligencia(hiány) és durva kapzsiság szegélyez (és ezekre bíztátok az országot bakker ?)
Kaptak valahonnan egy hasra számot, hogy 220 millió GB a magyar internet forgalom (aha, több mint 600 havonta, jó kis szagértőik vannak ám)
Úgy számolták az adó miatt lesz egy 30-40%-os visszaesés, és hát kellene minimum egy 20 milliárd havonta a kasszába, osszuk el (kerekítsünk vastagon fel) ... és már meg is van a Gigánkénti 150 forint
Taps, ekkora mocskos lenyúlást rég nem láttunk már <#taps>#taps>
És hogy poén is legyen:

Utoljára szerkesztette: mrzed001, 2014.10.22. 12:27:45
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
bocs, pont azokét vették el akik leszarták az ügyet... az enyém megvan, köszönöm szépen.
Az enyémet majd a brókergyerek fogja elbukni mielőtt megöregszem :)
Az meg hogy kizárnak pár kretént az USból miért érdekeljen. Én kimehetek ha akarom, menjenk tüntetni hogy a kis államtitkárunkat is engedjk be? Teljesen irreleváns az a téma, felőlem az egész kormáyt kitilthatják az usából - amíg engem nem korlátoznak a barmok miatt, inkább csak röhögök rajtuk :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.10.22. 12:16:16
Ehelyett mi van? Rejtegetik és susmussal akarták az egészet elintézni, esze ágában nincs a bűnözőket megnevezni arra hivatkozva, hogy a korrupció "amerikai magánügy?" De érdekes amikor az NSA-ról meg a polgárokról van szó, olyankor annyira azért nem kényesek a magánügyre?!
Miféle diplomata az olyan, aki szerint a korrupció elintézhető egy korrupt személy és egy idegen állam közötti titkos susmussal?!
https://fxmason.blogspot.com/
egyszerűen csak szomorú, hogy leszarjuk a fontos dolgokat, pl magánynyugdíj vagyon, de kiakadunk, ha +1000 HUF-ot kell fizetni a netre
egyébként szvsz zseniális húzás, ezen pörögjünk, ne azon, hogy milliárdos sikkasztás miatt kitiltanak kormányközeli embereket az USA-ból
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ha ezt meglépik, akkor biztos, hogy sátrat verek a házuk elé.
1997-óta volt egy telefonszámom a telefon adóig. Azóta nincs.
TV-t nem nézek. Kizárólag Internetem van. Ha azt is elveszik, akkor kibaszott dühös leszek.
Az anyámból szakítsak le havonta még plusz 30-40E forintot?
Teljesen megzakkantak ezek?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
internetadó kapcsán, valahol belefutottam egy jó kommentbe:
elvették a pénzt a kórházaktól? kit érdekel
a tanároktól? le van szarva
lenyúlták a magánnyugdíj pénzt? oda se neki
drágában torrentezhetek? rohadékok, szemétládák!
vicces dolog a görbetükör :D
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2014.10.22. 11:35:53
De hallották, hogy a giga az a kilónak a sok-sok szorosa, és hát egy gigagramm az gecinehéz lehet, azt még lézerjankó sem tudja felemelni, szóval akkor a gigabyte is biztosan sok.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
És ezt most nem viccből írom: Van egy olyan érzésem, hogy a parlamentben ülők túlnyomó többsége 1980-ban él. Minden mozzanatukból az látszik, hogy semmi közük ahhoz, hogy mi zajlik a világban. Kicsit olyan a helyzet az országban, mintha az Apple új vezetőjének Winnetout választanák. A többi "erényükről" már nem is beszélve.
Asszem a magyar szerverszolgáltatóknak lőttek, nem nagyon fogja megérni itthonról futtatni a honlapokat, mert ugye az üzleti vállalkozásokat is sújtja az adó.
szanalmas az egesz.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Persze akkor mindjárt bejön a másik probléma, hogy ma magyarországon nincs olyan politikai erő amire épeszü normális ember szavazna.
Lehet választani a f.s és a sz.r között...

Magyarország lesz az első és egyetlen ország, ahol nem fog létezni ingyenes software.
Jah, új windowsra a windows update rögtön lesz 150Ft.
Csak úgy csendben kérdezném meg ezt is, hogy ezek után ki fog bármi komolyat is felhőben tárolni?
Utoljára szerkesztette: SupraMKIII, 2014.10.22. 10:10:35
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
De látható az irány: vissza az 1920-as évekbe: minden jövedelmező ágazat és hivatal egy elit csoport kezébe, a többiek éhbérért dolgozhatnak nekik, akinek meg nem tetszik az leléphet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A 700 forintos határt természetesen a "királyi" hírgyárak dobták be a közösbe, a törvénytervezet szövegét oda és vissza elolvasva egy hang nincs róla sehol.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Az felett már csak az orvosilag "bemért" zsenik vannak. 1:1000000000-ból.
mindent áthárítottak eddig is.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Én ezt inkább úgy jellemezném, hogy Viktor kapott egy nagy pofont külföldről, majd kiharcolt magának egyet belföldről is.
Én is így látom. Ezek tényleg ennyire ostobák? És magyar szavazók tényle ennyire ostobák?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ezt bégettétek, most szeressétek is. (Ja hogy nem? Akkor ki volt ott az a 2/3.?)
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Na igen. És most mennyi a frissen bevezetett "nem-vizitdíj"?
Egyébként 9-ben jól leírta, a taxisblokád idején 12 forintos benzin áremelés miatt lettek páran idegesek, amit nagy kegyesen 8 forintra csökkentettek a balhé miatt. Ilyenekkel meg lehet etetni az itteni embereket.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2014.10.22. 02:35:19
Utoljára szerkesztette: Laky, 2014.10.22. 00:38:02
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Aztán majd jön a párt, mint a herceg a fehér lovon, hogy leszámoljon ezzel az igazságtalansággal. Cirkusz ami ebben az országban megy.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Én nem. Minden adó amit ide kivetnek, évtizedekkel repíti vissza az országot az informatikai fejlődésben.