24
-
Zenty #24 Egyébként tényleg jo film -
Richard Donkies #23 -
nlght #22 egy paródiát viszont el tudnék képzelni belőle ilyen Leslie Nielsen stílusban :D -
#21 ezt a sok ratyi kommentelőt :S -
nlght #20 én láttam a trailert, gyakorlatilag elspoilerezte a filmet, a történet sablonos és nekem sem jön be ez a témavilág, szóval én sem siratom... ha meggondolom magam, majd kikölcsönzöm a torrenttékából... -
SanMaster #19 Jajjj, most mi leszz?!!!! Pffff, ki nem..... -
gombabácsi #18 a régi film sokkal jobb volt, főleg az első rész
ezt az újat megnéztem, de már semmire se emlékszek belőle -
zetortraktor #17 Láttad? Nincs több kérdésem.
(Az Edge tavaszi premier volt.) -
#16 Ez a nyár legjobb filmje? Ne vicceljünk már. Ha már sci-fi, akkor inkább az Edge of Tomorrow. -
#15 +1 Én sem sajnálom,a régi sem tetszett.Nekem ez nem sci-fi,hanem fantasztikus kalandfilm vagy mesefilm. -
Yagami #14 Ne húzd fel magad drága barátom, tudod te is, hogy sok a tudatlan és hozzá nem értő egyén a témában, ők azok aki ka Transformers-szel se tudnak mit kezdeni.
Hovatovább ez a történet gondolom annyira "gagyi" (és még véletlenül sem lesz semmilyen mondanivalója, ahogy az eredetinek se volt), hogy ezért nem akarják bemutatni... -
#13 ez gagyi cg? Épp arról cikkez a világsajtó mennyire új és újító a módszer és menynire realisztikus. Első részben is egy emberre huzták a majom bört.. legnagyobb majom szaki náluk van. Ha ez szar akkor.. -
#12 Annyira gagyi CG az egész, olyan szintetikus textúrájuk van a majmoknak. Nekem nem jön át... -
dzsagon #11 Lovagló majmok. Mi jön még? Vizisíelő mókus? -
Richard Donkies #10 "Az eredeti filmeket sem szerettem."
Össze sem lehet hasonlítani a régi gagyi maszkos filmekkel.
Usában már kasszasiker. Itthon is az lesz, a Cinem City nélkül is. -
#9 Nem kár érte. Lehet minőségi - az előző részből kiindulva, de annyira gagyi ez a történet... Az eredeti filmeket sem szerettem. -
Richard Donkies #8 Persze, az anyagiakon...
Mikor volt erre bárikor példa?
" gyártó stúdió: 20th Century Fox"
"Budget: $170 million"
Még csak nem is egy extra drága film.
Ez politika. -
Vol Jin #7 Hát ez a PR-s picsa is elég semmitmondó szöveget nyomat.
Nyilván az anyagiakon vesztek össze. -
#6 a nyár legjobb filmje....
heheheheeee -
Richard Donkies #5 "vagy amit a kommentelők gondolnak, mondanak, nem állja meg a helyét"
Csak nem a Gary Oldman interjúra gondolnak? -
#4 Vagy irány a Pólus mozi :D
A röhej, hogy e héttől még a Gödöllői Városi moziban is megy :D -
#3 -
#2 MUHAHAHAHAHA -
Merwenus #1 HÁHÁHÁHÁ azt a looser mindenüket, pedig ezt vártam tavasz óta :D
Sebaj, marad őszre tévén ingyé. :)