1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
  • Tinman #1234
    Tom & Jerry
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.08.17. 09:14:15
  • Tinman #1233
    Csak nyissuk meg szerkesztésre, ez lesz belőle:

"egy kettő három négy"

Lehet kitörölgetni, de baromi zavaró.
  • Tinman #1232
    Idézőjelbe írom:

"egy kettő három négy"
  • Maximus4
  • Zozo76
    A mobil verziot nezve mar nem latom a kedvenc topikjaim uj hozzaszolas-szamait. Megszunt ez a feature? :(
  • MerlinW
    A nagy kérdés: ha sehol sem látszódik az eredmény, mi értelme van a nyilacskának?
  • Papa01 #1228
    Igen, erre, köszi a segítséget! :-)
  • Rev Hard
    Szerintem ő arra gondolt hogy látszódna a hozzászólások száma, de mellette látszódna a plusszal értékel hozzászólások száma is, és ebből kijönne egy arány. Ez valamilyen szinten hasonlít a régi pontrendszerhez, ám ezzel már nem lehetne trollkodni.
  • j0nNyKa
    ez simán mehet sg+ bővítménybe, csak figyelni kell rá hogy ne csináljunk a bestofsgből spam totyikot
  • Fresh Duke
    Akkor talán megosztás gomb lesz helyette? Mondjuk, olyan gomb lehetne, ami megosztja a kommentet bestofsg-ben. :D
  • j0nNyKa
    vagy... vagy
    lehet hogy nem.
  • Maximus4
    Ne legyen :D
  • Fresh Duke
    Lehet össze lesz kötve a Facebookkal és "Tetszik" gomb lesz belőle.
  • Dzsini
    Az én kedvemért, hogy tudjam nyomkodni az összes elolvasott hozzászólásnál :) (vagy nem, de nekem pont jó ez az indok)
  • Papa01 #1220
    :))
  • Maximus4
    Én csak azt várom,hogy hátha kiderül,hogy miért maradt meg a + gomb.
  • j0nNyKa
    mindenesetre mondjuk hogy mindjárt 5 jegyű leszel :)
  • Papa01 #1217
    Oks, rendben. :) Én szerettem a százalékos kijelzőt, bár én szinte csak repülős topikokat látogatok, ott pedig nem nagyon szoktak elfajzódni a népek.. :D
  • Maximus4
    De az a topik pont ezért van.Szerintem kár ezzel foglalkozni.Sokan örülnek gondolom annak is,hogy a százalékos cucc kikerüt és ez már így is marad,gondolom.
  • Papa01 #1215
    A linkelt topikot ismerem, én is szoktam beírni. :) Szerintem, hasznos lenne, ha mindig lehetne látni. :) A hasznos érték pedig önmagában is adhatna egyfajta tájékoztatást a user-ről, főleg ha látszik az összes HSZ-e. De ez csak egy vélemény. :)
  • Dzsini
    Az összest megkérdezheted ebben a topicban, de nem nyilvános, mert régen versenyt csináltak belőle.

A hasznos-haszontalan százalék már nem látszik.
  • Papa01 #1213
    Sziasztok,
    Arra van lehetőség, hogy, az adatlapon látható lenne a hasznos és összes HSZ szám? :-)
  • Rev Hard
    Mellényúltál.
  • Fresh Duke
    Miért beszélgetsz magadban kocsis?
  • pxxl
    arra céloztam, hogy nem ez lenne az első eset :D
  • Rev Hard
    Az mi ? Ne festegesd az ördögöt, amilyen feszült a légkör még engem is beneveznek pihenőre.
  • pxxl
    Meg néha banokat megkerülni, nem igaz? :)
  • Jim Morrison
    azért hogy valaki így visszaéljen a hatalmával csak azért meg valaki kijavította a designját, hogy oldalbetöltéskor ne fekete oldal fogadjon... meg aztán ott van Efreet acc ban (Büntetés megkerülése másik reggel.), nem normális.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.15. 17:20:59
  • Rev Hard
    Igen az volt a legelső, azóta volt még néhány. Néha nem árt újítani nem igaz ?
  • Brena
    Üdv Usamen Power :) Logód elárulja.
  • Rev Hard
    Ha már ekkora az érdeklődés a regisztrációm valóban új, amúgy 2008 óta fórumozok az SG -n.
  • Jim Morrison
    hm arra én is gondoltam lehet ki kéne próbálni ékezet nélkül, de ha így van meghatározva így van meghatározva....:c köszi
  • Brena
    mennek ékezet nélkül
  • Jim Morrison
    brutálnagy betűk nálam nem mennek.
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Regisztráció időpontja: 2014. 08. 05."
    Gondolhatod. :)

Más:

Ha #1195 hsz csillagára mutat az egér akkor egy "userazonosító óta regisztrált...." szöveg látható .
  • SzirmosSzisza
    "Ha viszont ezt tényleg a Tomsolo csinálta itt jogfosztás lesz ha a főszerkesztő megtudja."

új vagy az SG-n?:)
  • Brena
    Johnykától kell elvenni a jogot, meg a többi moderátortól aki túllépte a hatáskörét.
    Johnyka is csak azért mdoerátor itt, mert dzsini megadta neki a jogot.
    Egyébként pont ő volt bannolva nem is olyan rég (johnyka) kb. egy éve, a pontrendszer meghackeléséért..
    Ilyen emberek hogyan kerülhettek eleve fel a hivatalos moderátori listára?
    Utoljára szerkesztette: Brena, 2014.08.15. 15:48:26
  • Fabio Capello
    wow.
  • Rev Hard
    Szerintem fel lett törve a Tomsolo regisztrációja, ahogy ez elvileg megtörtént anno a Sedó -val is. Ha viszont ezt tényleg a Tomsolo csinálta itt jogfosztás lesz ha a főszerkesztő megtudja. Én személy szerint örülnék ha lenne egy kis rotáció a moderátorok között, mert nem egy régi moderátor inaktív, vagy épp az agyára ment hogy ő a vasziszdasz egy fórumon és visszaél vele.
    Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.08.15. 15:42:40
    írd le 4 betűnél hosszabb szavakkal, akkor nem érti