1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
#1234 Tom & Jerry
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.08.17. 09:14:15 -
#1233 Csak nyissuk meg szerkesztésre, ez lesz belőle:
"egy kettő három négy"
Lehet kitörölgetni, de baromi zavaró.
-
#1232 Idézőjelbe írom:
"egy kettő három négy" -
#1230 #1219 -
Zozo76 #1230 A mobil verziot nezve mar nem latom a kedvenc topikjaim uj hozzaszolas-szamait. Megszunt ez a feature? :( -
#1229 A nagy kérdés: ha sehol sem látszódik az eredmény, mi értelme van a nyilacskának? -
#1228 Igen, erre, köszi a segítséget! :-) -
Rev Hard #1227 Szerintem ő arra gondolt hogy látszódna a hozzászólások száma, de mellette látszódna a plusszal értékel hozzászólások száma is, és ebből kijönne egy arány. Ez valamilyen szinten hasonlít a régi pontrendszerhez, ám ezzel már nem lehetne trollkodni. -
#1226 ez simán mehet sg+ bővítménybe, csak figyelni kell rá hogy ne csináljunk a bestofsgből spam totyikot -
#1225 Akkor talán megosztás gomb lesz helyette? Mondjuk, olyan gomb lehetne, ami megosztja a kommentet bestofsg-ben. :D -
#1224 vagy... vagy
lehet hogy nem. -
#1223 Ne legyen :D -
#1222 Lehet össze lesz kötve a Facebookkal és "Tetszik" gomb lesz belőle. -
#1221 Az én kedvemért, hogy tudjam nyomkodni az összes elolvasott hozzászólásnál :) (vagy nem, de nekem pont jó ez az indok) -
#1220 :)) -
#1219 Én csak azt várom,hogy hátha kiderül,hogy miért maradt meg a + gomb. -
#1218 mindenesetre mondjuk hogy mindjárt 5 jegyű leszel :) -
#1217 Oks, rendben. :) Én szerettem a százalékos kijelzőt, bár én szinte csak repülős topikokat látogatok, ott pedig nem nagyon szoktak elfajzódni a népek.. :D -
#1216 De az a topik pont ezért van.Szerintem kár ezzel foglalkozni.Sokan örülnek gondolom annak is,hogy a százalékos cucc kikerüt és ez már így is marad,gondolom. -
#1215 A linkelt topikot ismerem, én is szoktam beírni. :) Szerintem, hasznos lenne, ha mindig lehetne látni. :) A hasznos érték pedig önmagában is adhatna egyfajta tájékoztatást a user-ről, főleg ha látszik az összes HSZ-e. De ez csak egy vélemény. :) -
#1214 Az összest megkérdezheted ebben a topicban, de nem nyilvános, mert régen versenyt csináltak belőle.
A hasznos-haszontalan százalék már nem látszik. -
#1213 Sziasztok,
Arra van lehetőség, hogy, az adatlapon látható lenne a hasznos és összes HSZ szám? :-) -
Rev Hard #1212 Mellényúltál. -
#1211 Miért beszélgetsz magadban kocsis? -
#1210 arra céloztam, hogy nem ez lenne az első eset :D -
Rev Hard #1209 Az mi ? Ne festegesd az ördögöt, amilyen feszült a légkör még engem is beneveznek pihenőre. -
#1208 Meg néha banokat megkerülni, nem igaz? :) -
#1207 azért hogy valaki így visszaéljen a hatalmával csak azért meg valaki kijavította a designját, hogy oldalbetöltéskor ne fekete oldal fogadjon... meg aztán ott van Efreet acc ban (Büntetés megkerülése másik reggel.), nem normális.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.15. 17:20:59 -
Rev Hard #1206 Igen az volt a legelső, azóta volt még néhány. Néha nem árt újítani nem igaz ? -
Brena #1205 Üdv Usamen Power :) Logód elárulja. -
Rev Hard #1204 Ha már ekkora az érdeklődés a regisztrációm valóban új, amúgy 2008 óta fórumozok az SG -n. -
#1203 hm arra én is gondoltam lehet ki kéne próbálni ékezet nélkül, de ha így van meghatározva így van meghatározva....:c köszi -
Brena #1202 mennek ékezet nélkül -
#1200 brutálnagy betűk nálam nem mennek. -
#1199 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Regisztráció időpontja: 2014. 08. 05."
Gondolhatod. :)
Más:
Ha #1195 hsz csillagára mutat az egér akkor egy "userazonosító óta regisztrált...." szöveg látható . -
#1198 "Ha viszont ezt tényleg a Tomsolo csinálta itt jogfosztás lesz ha a főszerkesztő megtudja."
új vagy az SG-n?:) -
Brena #1197 Johnykától kell elvenni a jogot, meg a többi moderátortól aki túllépte a hatáskörét.
Johnyka is csak azért mdoerátor itt, mert dzsini megadta neki a jogot.
Egyébként pont ő volt bannolva nem is olyan rég (johnyka) kb. egy éve, a pontrendszer meghackeléséért..
Ilyen emberek hogyan kerülhettek eleve fel a hivatalos moderátori listára?
Utoljára szerkesztette: Brena, 2014.08.15. 15:48:26 -
#1196 wow. -
Rev Hard #1195 Szerintem fel lett törve a Tomsolo regisztrációja, ahogy ez elvileg megtörtént anno a Sedó -val is. Ha viszont ezt tényleg a Tomsolo csinálta itt jogfosztás lesz ha a főszerkesztő megtudja. Én személy szerint örülnék ha lenne egy kis rotáció a moderátorok között, mert nem egy régi moderátor inaktív, vagy épp az agyára ment hogy ő a vasziszdasz egy fórumon és visszaél vele.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.08.15. 15:42:40 -
#1194 írd le 4 betűnél hosszabb szavakkal, akkor nem érti