1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
#1276 hát ez tényleg hamarosan volt :D -
#1275 Te amúgy azt hiszed, hogy van fogalmad róla mi a dolga egy moderátornak itt és hogy mi mit csinálunk amúgy errefelé?! -
#1274 majd az új modok törölgetnek :P -
#1273 ha titkos infó akkor mehet a törlés nyugodtan :D -
#1272 amiről te nem tudsz, meg senki nem tud... :)
anyway, tényleg nagyon hamarosan úgyhogy mind1 -
#1271 elméletileg hamarosan lesznek új moderátorok :D -
Rev Hard #1270 Hát, inkább bezárták a politika szekciót és a Hír topikot mint hogy a moderátoroknak kelljen ezekkel foglalkozni. Persze annyiban egyet értek velük hogy nincs megfelelő kapacitás, ahogy nézem már Cifu is inaktív jó ideje, kevés a moderátor. -
Rev Hard #1269 Ez a ticket dolog nem rossz ötlet, viszont felesleges limitálni ki mennyit küldhet mert aki trollkodik azt úgyis bannolni fogják. Én még hozzátenném hogy a moderátor topikokat meg kéne szüntetni, és egy külön fórum főoldalon kiemelt moderátor topikot kéne nyitni a félreértések tisztázására. A moderátoroknak pedig jogot kéne adni mindenhová, szerintem sokkal hatékonyabb lenne a moderáció.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.08.18. 16:57:03 -
#1268 Ti amúgy így moderátori melót azért vállaltátok, mert azt hittétek nem kell semmit se csinálni? -
#1267 1mp amíg ránézel a ticketre és látod hogy jogos-e vagy trollkodás-e. Szerintem működhetne. -
#1266 Akkor kéne bele egy gomb, amivel azonnal banolni lehet egy menetben azt, aki küldte a ticketet. -
#1265 ez nagy királyság (apróságokat változtatnék azért), de erre már tutira nem lesz idő
sg+-ba már jó ötlet lehetne, csak adatbázis nélkül elég macerás meg ronda -
#1264 Felhasználó nyom egy gombot felugrik neki egy div benne legördülővel (hsz törlése, felhasználó jelentés, fejléc buzerálás, stb.), input amibe a hsz sorszáma kerül, textarea az egyedi problémákra.
Moderátor kap egy ticketet, a fent megadott adatokkal, az esetlegesen megadott hsz tartalmával (törlési, módosítási lehetőséggel), topik nevével, címével, fejléc szerkesztés linkkel.
Minden felhasználó X óránként egy reportot küldhet.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.18. 15:48:54 -
#1263 tökjó lenne 0-24 azt az ablakot bezárogatni, mer kocsis nyomkodja
need! -
#1262 Szerintem bőven elég lenne egy report gomb amire az éppen bejelentkezett moderátoroknál felugrik valami ablak, hogy héló meló van. -
#1261 ja igaz, így már világos :) -
#1259 Ide szerintem sincs semmi szükség. Ez nem az a fórum:) A pontozási rendszer a "szálrendszerű" fórumokra van kitalálva, ahol gyakorlatilag minden kérdés egy topik és a válaszokat értékelik, hogy a többiek rögtön lássák azt. Az ilyen általános fórumokon nem sok értelme/haszna/létjogosultsága van a dolognak. -
#1258 Én már azt sem értem minek erőltetni bárminő pontozási rendszert? Mi ez, a valóvilla vaze?!?!? -
#1257 A matematika. Ha a feliratkozók pl. 10%-ának kell pluszolnia egy hszt, hogy kiemelt legyen, és van 100 feliratkozó, akkor 10 plusz után lesz kiemelt egy hsz. Ha az alreg feliratkozik, akkor 101-en lesznek, azaz több plusz után lesz kiemelve. Írni kell rá egy függvényt.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.18. 14:33:45 -
#1256 és mi akadályozza meg az alregeket, hogy feliratkozzanak? egyel több kattintás, és ugyan ott van -
#1255 Level 1-en még talán élvezhető lesz,de később...:)
Inkább welness hétvégéket kellene kisorsolni a top kiemelt hozzászóló userek között,amit persze a vezetőség finanszírozna :P -
#1254 Ezt úgy kellene csinálni, hogy a topikokat nem kedvencnek kellene jelölni, hanem feliratkozni rájuk. Csak azok szavazhatnak, akik feliratkoztak. Ezután egy hsz akkor lesz kiemelve, ha a feliratkozók X%-a pluszolta azt. Ennyi a történet. -
#1253 egyel több ok alregeket gyártani :D -
#1252 nekem tetszik ez a szkenárió, legalább nem fogunk unatkozni -
#1251 Ja,aztán meg mindenki ezzel fog foglalkozni egy topikban,aztán akinek nem lesz kiemelt hozzászólása bedurcizik,rászól a többiekre,azok meg vissza,aztán a te anyád,nem,hanem a tiéd stb.Utána irány a modi topik és sorba mennek majd az userek bahamákra:) -
#1250 vagy az egész topik kiemelt hsz-ekből fog állni, csak mert poénból... -
#1249 Mondjuk sok értelme ennek se lesz.Ez megint kukiméregetésre jó :P -
#1248 aztán látod kb 10percig, mert eltűnik a topikban. főleg egy pörgős topikban. aham sok értelme van :D -
#1247 csak hogy mások is értsék: a plusz rendszerrel most az a haditerv, hogy ha egy hsz elér egy bizonyos + számot (mondjuk akkor legyen ez 5, teszelendő), akkor valamilyen módon kiemelt lesz, első körben más háttérszínt kap, aztán majd látjuk -
#1246 Na,az perfect.Annyit össze lehet szedni:) -
#1245 ez jogos :)
bár a topic méretétől is függ, de szerintem első körben egy 5ös szám jó lehet -
#1244 Ha túl nagyra lesz állítva a limit,akkor azt soha nem fogjuk látni "működés közben" :D -
#1243 Talán bug (nehéz ellenőrizni): ha több, mint egy oldalnyi olvasatlan hozzászólás van, akkor az ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez bepakol a címsorba egy jump= változót hozzászólásszámmal, amivel az adott oldalt tölti be.
Utána viszont nem lehet a normál számsorral lapozgatni, mert a jump= ott marad, és felülbírálja a page= paramétert, hiába kerül bele az is a címsorba. Ilyenkor a lapozásnál a jump=-t ki kellene onnan szedni. -
teszt
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.18. 09:18:05 -
#1241 lesz nagy faszaság a plusz rendszerrel, türelem :) -
#1240 felírva, mennek a fejlesztőnek, köszi
mindenesetre böngésző adatokat (cookie, cache) törölj már légyszi, és teszeld végig úgy is, sanszos hogy 1-2 dolog megjavul -
#1239 IE10 alatt nem mennek az alábbi dolgok:
- bejelentkezés után fehér képernyő, nem lép tovább automatikusan a fórumra. Frissíteni kell az oldalt manuálisan.
- A válasz gombra kattintva nem válaszként megy el az üzenet.
- A "válasz 'XY' üzenetére" feliratra kattintva nem jelenik meg az előzmény.
- a spoiler-re kattintva felugrik az oldal tetejére, de nem bontja ki a spoiler tartalmát.
- nem jelennek meg a belinkelt képek a hozzászólásokban. jobb klikkre a tulajdonságokban is minden üres viszont legalább a youtube videók jól mennek.
- az üzenet beírására szolgáló mező alatt lévő gombok (pl. moyolyok, bbcode, stb) nem működnek.
Több gépen próbálva is ugyan ezek a hibák.
A problémákra ne az legyen a válasz, hogy "használj más böngészőt", köszi!
-
#1238 A példa kedvéért copy-paste... -
#1237 de ez nem is szerkesztett hsz -
#1235 Az "and" jel sem oké szerkesztés után...