1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
#1193 Mondhatod nyugodtan,bár ezek után semmin se csodálkoznék :D
Én is azt várom mikor lesz az,hogy nem tudok majd bejelentkezni :)
Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2014.08.15. 15:25:52 -
#1192 szeretnék valamit mondani én is, de attól félek én is bant kapok...nem jó ez így. -
#1191 "Büntetés megkerülése másik reggel"
Na ez az űber LOL kategória.Mi ez ha nem bosszú.Szánalom. -
#1190 O.o
az szép -
#1189 Az kemény... -
#1188 amiatt kaptuk :)
jóaz, majd elmúlik -
#1187 Ha amiatt kapta, mert megjavította a dizájnt, nagyon fogok nevetni :D -
#1185 Most erre mi szükség volt? -
#1184 ránézek, jogos
szerk: elvileg kb helyreállt
ez a rész cuki volt benne:html,body {
background-color:#000;
}
body {
display:none!important;
}
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.15. 10:57:43 -
#1183 Tomsolo biztos tudja, az ő játszótere. -
#1182 Lazyload kiiktató cucc megvárja, míg betölt az oldal és után kezd el bűvészkedni, nem szabadna fekete képernyőt okoznia. Ellenben valamit tényleg kéne vele kezdeni, mert zavaró, tippre az itteni design miatt van. -
#1181 Az köszönhető a rengeteg (leginkább felesleges) scriptnek, amivel telerakták a fejlécet. Itt is van fekete képernyő, és még sok topicban, ahol nekiálltak pl. a lazyloadot kézzel kiiktatni.
Ezeket a házigazdáknak-moderátoroknak ki kellene szedniük. -
#1180 A képbetöltést azt láttam,de a képmegjelenitésre gondoltam amikor kinagyitva nézem meg és a YT-os video ablaka kitakarja a képet , ha az a kép közelében lévő Hsz-ben van.
erre a hibára gondoltam.
ÉS a humoros aranyos képek topic még mindig több másodperces fekete képernyő van mire megjelenik , azután már látszanak a képek. -
#1179 a visszaolvasás is segíthet
szerk: mi kellene topicba is beírtam, csak hogy nehéz legyen megtalálni
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.15. 08:55:26 -
#1178 #1138 erre a problémára lesz vajon megoldás? ( Ha lehet ne az legyen, hogy ne használjak IE-t ) -
#1177 Nagyon szépen köszönöm a H betűt!!! -
#1176 Köszönöm a feltölthető nick-logo méretének növelését -
#1175 Akkor te nem jártál eleget például a tudományos részen. Ott már az is elég volt a mínuszhoz hogy ha valaki egy témában a saját álláspontja mellett érvelt, és ha netán túl sok embernek mondott ellent akkor meg is szórták mint szódás a lovát. Hogy példával is éljek - mitől hasznosabb az a hsz amelyik azt mondja hogy a holokauszt egy létező dolog, mint amelyik azt mondja hogy a holokauszt egy létező dolog, ám nem abban a formában ahogy föl van fújva ? Előbbi természetesen pluszt kapott mert egyet értenek vele, a másik meg mínuszt. Arról nem is beszélve hány embert mínuszoltak csak úgy spontán pofára, mert esetleg korábban leírta a véleményét és ez több embernek nem tetszett. Amit még tapasztaltam hogy a mínuszra könnyebben nyom rá az ember mint a pluszra, a negatív érzelmek erősebb ingereket keltenek mint ha csak tetszik egy hozzászólás.
Ez nem a youtube több milliárd felhasználóval ahol tökéletesen tud működni a közösségi moderáció, hanem egy jóval szűkebb közösség ha lehet így nevezni, itt ez csak problémákat generál.
Utoljára szerkesztette: Bronx South, 2014.08.15. 00:20:54 -
#1174 Sziasztok! Lehet hogy rossz helyre írok, de benneteket olvaslak folyamatosan és szerintem kapásból tudjátok a választ...!
Amióta az új motor van, nem tudok képet feltölteni a galériába! Már mikor a fájt kiválasztom, már akkor is azt mondja, hogy a tárhely "0"!
Aztán a lap bal alján az állapot jelző elkezdi beszámolni a feltöltendő fájlt és a végén megjelenik az új kép feltöltése felirat alatt egy piros sáv jelenik meg! Az Elfoglalt tárterület: 6.84 Mbyte
Esetleg, ha van köztetek olyan Admin, akinek van egy perc ideje és épp nagyon "unatkozik" az legyen olyan kedves és a nevem kezdőbetűjét írja át nagy betűre! hont>Hont :)
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat, az esetleges megoldásokra! -
#1173 *levegővétel fomájában -
#1172 "Amúgy üdvözlöm a pontrendszer átalakítását, úgy tűnik meghallgatottak a szavak. Másra sem volt jó mint egy eszköz a trollok kezében. "
gondolom mindenkinek akinek volt pár negatív értékelése lelki problémákkal küszködött. Normális topikokban eleve nem nagyon fordultak meg ilyen hatalmas mínuszozó trollok, de így legalább leszámoltak a trollok fegyverével... ja várjunk csak... a trollokkal csak a trollkodás a baj hozzászólások formájában. -
#1171 Ez nem a LoL. Ott kell report, itt nem. Csak a trollok élvezkednének rajta, mint a mínuszolós rendszeren.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.14. 21:49:48 -
#1170 ezek nagyon fontos észrevételek, abban a maradék ~2 hétben, amíg fejlesztés folyik, mindenképp más dolgok elé kerülnek -
#1169 Amúgy üdvözlöm a pontrendszer átalakítását, úgy tűnik meghallgatottak a szavak. Másra sem volt jó mint egy eszköz a trollok kezében.
Ezt a hozzászólást #599 pedig figyelembe lehetne venni a további fejlesztéshez.
Utoljára szerkesztette: Bronx South, 2014.08.14. 20:55:33 -
#1168 A felhasználói beállítást is átlehetne kicsit szabni. Például mi az a ICQ elérhetőség ? Használja egyáltalán valaki ? Az MSN már megszűnt, helyette van a Skype. Továbbá a Honlapod címe mellett felesleges a Blogod címe. Egyelőre ezeket találtam hirtelen. -
#1167 Így tényleg nem sok értelme van, esetleg mehetne valami report gomb. -
#1166 -
#1165 Egész sok minden élesedett most: a jobb felső kereső topicon belül indítva "hozzászólások" között már a topicon belül keres :) -
#1164 Én arra a piros vonalat használom. :C -
#1163 Nekem olvasottságjelzőként jól működik sok hónapja :) -
#1162 Pont ezért nem értem,hogy miért maradt.Bár lehet,hogy még nincs kész. -
#1161 Facebookon is csak "lájk" van, gondolom annak a mintájára. (Bár nem látom, hogy kiírná az SG, hogy "x embernek tetszik ez.") -
#1160 Vajon a + minek maradt benne? -
#1159 :( -
#1158 Úgy látom végre eltűnt a "-" funkció a fejlécből,illetve az adatlapon pedig a statisztika. -
#1157 felhasználói beállításokban már kikapcsolható a lazy loados kép betöltés
Képek görgetésre való betöltése : rész, alul -
#1156 az időutazók is az SG-t használják -
kamionosjoe #1155 ...xyz írta, 1970. 01. 01. 01:00
üzeneteket kapok a multbol -
#1154 Ha rámész az ugrás az utolsó olvasatlan üzenet gombra, és át akarsz lépni a topikon belül egy másik oldalra, akkor nem vált oldalt. (A címsorban megjelenik a "page=...", de ott marad a "jump=..." is.) -
#1153 Nem tom. Én is kénytelen vagyok weboldalakat is gyártani, intranetre és webre is, de ha ezt mondanám bármék főnökömnek, hogy bocs, ie, azon nem megy, az ilyen, azonnal kirúgnának és még meg is kéne köszönnöm... De ha ti mondjátok, nektek elhiszem...