Új fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Ezek után milyen (lesz) a mobilos? 😊

Pont azért jó az 1080p-s monitor, mert sok minden elfér rajta ... de mintha visszaugrottunk volna az 1024x768-as korszakba .................

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Szavunk nincs itt. 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Laza
Nekem is túl nagynak tűnnek a betűk vagy a közök, nem tudom, de görgetnem kell a kedvenceim között, míg eddig elfért egyben az egész a képen ... illetve ez a minden második hozzászólás esetén keret nélküli színes, szagos oldal is érdekes, nekem kicsit összefolyik a szememben 😊

Nem maradhatna minden a régiben? 😄

Eddig úgy örültem, hogy csak maga a magazin váltott át abba a khmm, érdekes felosztásba és designbe, és a fórum maradt a régi.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Nos, akkor a megrendelõt kellene erõsen galléron fogva kitartani Sarlacc* fölé...

/* = A Jedi visszatér...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Efreet
Össze lehet csukni a felirat mellett balra a kis ikonnal, és akkor csak az olvastatlanok látszanak... meg egyszer végig kell nyomkodni, hogy a fals új hozzászólás jelzők kipattanjanak 😊

Amúgy írtuk már, hogy sokunk szerint nagyon szellős a design, de a programozónak is meg van kötve a keze, mindent nem lehet megváltoztatni... arra majd idővel ott lehet az SG+ bővítmény.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

IMYke2.0.0.0
Most, hogy látom mi lesz a Fórummal... <#wilting>

Ez az ujjbegyre koncentrálós dizájn tényleg fáj.
Nekem például "csak" 60 kedvenc topikom van... mi van azokkal, akiknek több 100? Iszonyatos... 😞

Dynamic
Lehet, hogy egyedül vagyok, de egyelőre nem jön be az új dizájn. Ez a khaki szín, egyáltalán nem szép, nem is igazodik az új arculathoz. Az meg végkép zavaró hogy az egyik hozzászólás dobozban van, a másik meg nyitott (legalábbis látvány szempontjából ) , miközben a fejlécek színei is mások, így végképp zavarossá válik az egész. Ennek semmi értelme. Szerintem minden hsz-t dobozba kéne rakni, legfeljebb a dobozok színe váltakozzon, pár árnyalatnyi különbséggel, vagy mindegyik legyen "nyitott".
Bronx South
Szerintem a legújabb és népszerű témák kikerülhetnének vissza baloldalra.

SzirmosSzisza
Illetve középsõ "oszlopnak" lehet kéne valami háttérszín, mert, ha olyat hátteret adunk meg, ami pl középen fekete, akkor a felsõ teteje nem látszik (pl)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Az, hogy a body tagnek body az osztálya és a hozzászólás belsejének is nem a legjobb ötlet 😄

Amúgy ahogy nézem #274-be bekerültek random <br>-ek új sornál.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Efreet
#275 - lesz 😊

SzirmosSzisza
Megengedett (inkább tiltott) CSS tulajdonságokról lehetne valami lista.

Legalábbis display none és opacity 0 nem ment 😄

Efreet
Készítettem egy új témát a topicok karbantartásához (fejlécben is elérhető, kiemelt téma az általánosban), remélem segítőkész társaság gyűlik ott össze.

IMYke2.0.0.0
Nekem nagyon jól jönne egy kis segítség a banner beállításához.
Az egész olyan, mintha új szakmából kellene lediplomáznom ...

mrzoltan
Illetve, az tag jó lenne a beágyazott tartalom miatt.
mrzoltan
Ezen oknál fogva csináltam egy saját topicot, - még amikor régebben csináltam - hogy tudjak zavartalanul fejleszteni.
Azért, a kódot majd tisztázzátok le, mert így nagy katyvasz, hogy ide oda amoda is van css írva, legyen egybe, egy helyen, úgy szép és igényes.
Efreet
A legnagyobb része valószínűleg már végleges, csak apróságok változhatnak a hibajelzések alapján.

Viszont arra figyelj, hogy a régi felületet látja minden "nem-házigazda" fórumozó, tehát a kódot tesztelés után tedd félre a teljes átállásig, ha szétesik a régi felületen.

Efreet
Tudjuk, mivel újra lett írva - a régi az előző felület bezárásával meg fog szűnni.

Ide a hibajelentéseket kérjük, mert a programozó ezt a topicot olvassa, segítsünk neki azzal, hogy nem szemeteljük tele a témát felesleges dolgokkal.

mrzoltan
A default css marad ilyen ahogy most van, vagy még fejlesztés alatt van ? Mert tele van inline elemekkel és egyéb "érdekességekkel" és nincs nagy kedvem megcsinálni a design-t, ha aztán tervezhetem át.

Másik a "Hosszú cím" résznél, jó lenne ha lehetne beágyazni object tag-be flash tartalmat.
gergely1991
A régi és az új felület chatje elkülönült. 😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
"Statisztikák
Összes üzenet: 0 db"

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Szabi
- a galériába se tudok képet feltölteni

"Nulla tenaci invia est via"

Efreet
Bug: a gumiszobás topicokban megjelenik a fel-lepontozó nyilacska, bár helyesen nem működik (felül hibaüzenettel jelez).

gergely1991
Most boldoggá tettetek. 😄
Ez a szerkesztés dolog megmarad? 😮

j0nNyKa
150-200 kedvencnél még kevesebb is lehet, mint egy perc!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szabi
nem, ez is egy bug, szépen újlapon nyitogasd őket végig majd zárd be őket egybe, max 1perc 😄

Fpocok
Nálam is ilyen volt. Menj be, gyere ki és akkor megint 0 lesz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

gergely1991
Sziasztok!
Csak nálam hibádzik az hogy egyes topiknál sokkal több új beérkezett hsz-t írna ki a kedvenceknél(mikor láttam már őket)? Jó néhánynál pedig kiírja hogy 1-5 új üzenete érkezett mikor azokat már szintén láttam(kb hasonló helyzet mint a mobilos verziónál).

Fpocok
Ja, ezt nem tudtam.

Efreet
Az a gomb az SG plusz bővítmény része, az alap verzióban nincs ilyesmi. Ha Jim adaptálja a bővítményt az új felülethez, akkor oda kerülhet.

Addig is marad az, hogy megnyitod-becsukod a topicokat, hogy nullázza a számlálókat.

Fpocok
Remélem jó helyre írok.
Szóval a régi fórumban a kedvenceimnél (fórum főoldal) volt egy gomb amivel resetelni tudom azt a számot, amit a topik mellé rak, ami mutatja, hogy mennyi olvasatlan üzenet van az adott topikban. Az újban nincs ilyen gomb, összecsukni sem tudok és mindegyik topiknál egy őrületesen nagy számot mutat. A gomb visszakerül?

dedurva az új dizájn 😄 élőben még jobb, mint képen! <#wow2>
Szabi
+ a régi sg-s kék színnel (#e1ebf3) háttérszínnek beállítva meglepően jól néz ki az új dizájn 😄

- nem tudom kikapcsolni a vip csillagjaimat
- a képfeltöltés használhatatlan (nincs feltöltés gomb, csak mehet és azzal nem tölti fel a képet, csak elküldi a kommentett kép nélkül)
- az üzenet szerkesztés is (nem értem miért így nyílik meg és hogy miért nincsenek ott a mosolyok, bbcode stb gombok)
- nincs törlés gombom azokban a topikokban ahol házigazda vagyok
- a zöld küld gomb nagyon hülyén néz ki 😄
- a fejléckép és az első komment között túl sok hely van, a küld gomb mehetne feljebb a kékek mellé, a "****-ként be vagy jelentkezve oldalunkra.
Hozzászólásod ezen a néven fog megjelenni." szöveg meg teljesen fölösleges szerintem

Efreet
A főoldalról a fórum gomb a /forum.php -t tölti be, ami a régi felület.
Ha az újat szeretnéd látni megint, akkor írd át /forum/ -ra (.php nélkül).

Egyelőre párhuzamosan működik mindkettő, de a topicok működését már az új felületre kellene megírni és az újon megkeresni a hibákat, hogy minél hamarabb át lehessen teljesen állni.

Kimegyünk a fõoldalra,majd vissza a fórumba,akkor visszaáll a régi felület nálam.Amúgy nem rossz az új,csak a sorok lehetnének sûrûbben is!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

N o N a m e
Halihó. Elsőre nekem nagyon tetszik az új fórum! Külön tetszik, hogy a hozzászólások fejlécében a dátumnál írja a tegnapelőttöt is.

A beállításoknál a várost véleményem szerint nem kellene egy adatbázisra korlátozni, vagy legyen egy Külföld vagy Magyarországon kívül lehetőség is mint a régi fórumnál - nálam ez aktuális. A város megadása nélkül pedig már nem lehet menteni a módosításokat.

Véleményem szerint ezt a topikon belüli új üzenet érkezett értesítési link hover-re 2 méretnyit változó effekt gagyi. Legyen más színe, legyen félkövér vagy aláhúzott vagy nem tudom, de a méretét vagy 1 lépésből változtassa vagy egyáltalán ne változtassa.

A Mi kellene az SG-nek topikba is jeleztem, hogy a KÜLD gomb szövege sem tetszik, elég szerencsétlen szó így magában, sokkal szebben hangzik és látszik a KÜLDÉS, ELKÜLD vagy a régi MEHET is például.

Mosolyok gomb? 😄 Vissza a szmájlik feliratot is légyszíves!

Az új fórum szerint van 2700 új hsz a Képek, videók (humoros, aranyos) topikban, pedig kb fél órája néztem meg a régi felületen a topikot és naprakész vagyok vele. Értem, hogy egymás mellett fut a régi és az új fórum most, de átállásnál ha nincsenek szinkronban a kedvencek új üzenet jelzései akkor forradalom lehet.

Egyelőre ennyi észrevételem van. Bocs, hogy ilyen apróságokkal fárasztok, mint a város vagy a küld vagy mosolyok, de ezek javítása nem olyan nagy dolog szerintem.
megkaptad az új fórumhoz a jogot, csak a cache még nem állt rá, és nagy eséllyel még a session-öd is a régi.
sg.hu/forum címen eléred az új felületet, holnapra pedig a cache is frissül és nem lesz ilyen probléma már.

öüó?úéá?í

tommygear
kaptam mailt, hogy használhatom az új sg-t, beléptem, kb 30 másodperc után visszaállt a régi design, wtf??...
jajam, összeszedem. épp most kezdtem el összeírni, hogy mit kellene a kövi 1-2 napban megcsinálnom.
köszi az eddigi listavezetést! tényleg sokat segített.
<#worship>

öüó?úéá?í

j0nNyKa
fúhát ilyen rohammal tuti nem bírom tartani a lépést, Suhi a checklist szerintem marad a mostani állapotában, a nagy dolgokat úgyis tudod, a kicsiket meg.. hát fene tudja, majd összevadászod?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

persze, meglesz oldva

öüó?úéá?í

Panzeradler
Nekem csak egy apró észrevételem lenne, régen a kedvenceknél a kategóriák is linkek voltak, ezt meglehetne itt is oldani?
Ezzel kapcsolatban én nem tudok mit tenni. Elfogadott designterv alapján lett megírva a frontend, tehát nincs sok beleszólásom.

öüó?úéá?í

Ezt én is észrevettem, de az a baj, hogy annak az oszlopnak a többi doboz (kedvencek, stb) miatt nem árt ez a szélesség.
Tekintettel erre, amit talán járhatónak tartanék, az az lenne, ha felkerülne egy horizontális sávba.
jelenleg nem a flash tag és a videókorlátozás a legfontosabb, de ha lesz időm, gondolkozok majd rajta, hogy mit-hogy kellene e téren.

öüó?úéá?í

SzirmosSzisza
Oh, még annyi, hogy a menüt amiben a felhasználó dolgai vannak (üzenteim, galéria, ...) lehetne kisebbre venni, nekem legalábbis túl nagynak tűnnek.

A "legújabb témák" ott lent szerintem nagyon el van dugva. Nem mehetne oda vissza a kedvencek alá ahol eddig volt?
SzirmosSzisza
Emiatt már sírtam a másik topikban, de a videó beszúrásának korlátozása szerintem nem jó ötlet, elő szokott fordulni, hogy pl vimeo-ról akar valaki videót beszúrni. Másrészről ne kapjon monopóliumot a Google 😊

Megoldásként azt javasolnám, hogy

a, a videó beszúrása maradjon ilyen amilyen, de ne legyen pl youtube tag a neve és mellette maradjon a flash
b, maradjon a videó beszúrása opció, de népszerű oldalakat is ismerjen youtube mellett (vimeo, dailymotion, liveleak így fejből)

Illetve, ha hajthatatlanok maradtok és mindenképp csak YouTube lesz, akkor legalább az iframes megoldást használjátok (ami Ő is felajánlj, ha a megosztásra kattint valaki egy videó alatt). Így a videók flash nélkül is megjelennek majd (mobilosok szeretnek majd titeket, meg azok is akinek nincs felrakva flash).

Megint csak illetve, nem tudom a HTML video fel volt már-e vetve, de mindenképp jó lenne az is (gfycat pl), legalább egy autostart off-fal, hátha hangos.

Illetve, ezek a Boostrap modal-ok "ugratnak" egyet az oldalon (legalábbis Chrome alatt), tippre a scrollbar fele kéne nézelődni, ott látszik változás, ezzel nem tudom tudtok-e valamit kezdeni, Githubon lehet kaptam már PR-t rá 😊

igen, ezek tudott dolgok, pont ezért kapták most meg a házigazdák is az új felületet, hogy ehhez igazítsák a saját kis egyedi css-üket és a script-jeiket.

ikon-hibát köszi! 😊

öüó?úéá?í

Fabio Capello
Nem tudom volt e már írva, de néhány topik az új felület alatt elég érdekesen viselkedik, például:

Forza Juve topik - nálam nem tölti be a hozzászólásokat

Star Trek Online topik - minden hozzászólást középre rendezett

Minecraft topik - minden hozzászólás félkövér

Ezeknek az okát a témakarbantartásban/designban érdemes keresni, vagy tudott dolog?

pluszegynek, frissen a modtopikból, öt büntetőpontnál kirakja az öt büntipontot és az átmeneti kitiltás ikont is: