Új fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont azért jó az 1080p-s monitor, mert sok minden elfér rajta ... de mintha visszaugrottunk volna az 1024x768-as korszakba .................
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem maradhatna minden a régiben? 😄
Eddig úgy örültem, hogy csak maga a magazin váltott át abba a khmm, érdekes felosztásba és designbe, és a fórum maradt a régi.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
/* = A Jedi visszatér...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy írtuk már, hogy sokunk szerint nagyon szellős a design, de a programozónak is meg van kötve a keze, mindent nem lehet megváltoztatni... arra majd idővel ott lehet az SG+ bővítmény.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Ez az ujjbegyre koncentrálós dizájn tényleg fáj.
Nekem például "csak" 60 kedvenc topikom van... mi van azokkal, akiknek több 100? Iszonyatos... 😞
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy ahogy nézem #274-be bekerültek random <br>-ek új sornál.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Legalábbis display none és opacity 0 nem ment 😄
Az egész olyan, mintha új szakmából kellene lediplomáznom
Azért, a kódot majd tisztázzátok le, mert így nagy katyvasz, hogy ide oda amoda is van css írva, legyen egybe, egy helyen, úgy szép és igényes.
Viszont arra figyelj, hogy a régi felületet látja minden "nem-házigazda" fórumozó, tehát a kódot tesztelés után tedd félre a teljes átállásig, ha szétesik a régi felületen.
Ide a hibajelentéseket kérjük, mert a programozó ezt a topicot olvassa, segítsünk neki azzal, hogy nem szemeteljük tele a témát felesleges dolgokkal.
Másik a "Hosszú cím" résznél, jó lenne ha lehetne beágyazni object tag-be flash tartalmat.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Összes üzenet: 0 db"
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ez a szerkesztés dolog megmarad? 😮
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"Nulla tenaci invia est via"
Csak nálam hibádzik az hogy egyes topiknál sokkal több új beérkezett hsz-t írna ki a kedvenceknél(mikor láttam már őket)? Jó néhánynál pedig kiírja hogy 1-5 új üzenete érkezett mikor azokat már szintén láttam(kb hasonló helyzet mint a mobilos verziónál).
Addig is marad az, hogy megnyitod-becsukod a topicokat, hogy nullázza a számlálókat.
Szóval a régi fórumban a kedvenceimnél (fórum főoldal) volt egy gomb amivel resetelni tudom azt a számot, amit a topik mellé rak, ami mutatja, hogy mennyi olvasatlan üzenet van az adott topikban. Az újban nincs ilyen gomb, összecsukni sem tudok és mindegyik topiknál egy őrületesen nagy számot mutat. A gomb visszakerül?
Parasite Eve 2, best game EVER!
- nem tudom kikapcsolni a vip csillagjaimat
- a képfeltöltés használhatatlan (nincs feltöltés gomb, csak mehet és azzal nem tölti fel a képet, csak elküldi a kommentett kép nélkül)
- az üzenet szerkesztés is (nem értem miért így nyílik meg és hogy miért nincsenek ott a mosolyok, bbcode stb gombok)
- nincs törlés gombom azokban a topikokban ahol házigazda vagyok
- a zöld küld gomb nagyon hülyén néz ki 😄
- a fejléckép és az első komment között túl sok hely van, a küld gomb mehetne feljebb a kékek mellé, a "****-ként be vagy jelentkezve oldalunkra.
Hozzászólásod ezen a néven fog megjelenni." szöveg meg teljesen fölösleges szerintem
"Nulla tenaci invia est via"
Ha az újat szeretnéd látni megint, akkor írd át /forum/ -ra (.php nélkül).
Egyelőre párhuzamosan működik mindkettő, de a topicok működését már az új felületre kellene megírni és az újon megkeresni a hibákat, hogy minél hamarabb át lehessen teljesen állni.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A beállításoknál a várost véleményem szerint nem kellene egy adatbázisra korlátozni, vagy legyen egy Külföld vagy Magyarországon kívül lehetőség is mint a régi fórumnál - nálam ez aktuális. A város megadása nélkül pedig már nem lehet menteni a módosításokat.
Véleményem szerint ezt a topikon belüli új üzenet érkezett értesítési link hover-re 2 méretnyit változó effekt gagyi. Legyen más színe, legyen félkövér vagy aláhúzott vagy nem tudom, de a méretét vagy 1 lépésből változtassa vagy egyáltalán ne változtassa.
A Mi kellene az SG-nek topikba is jeleztem, hogy a KÜLD gomb szövege sem tetszik, elég szerencsétlen szó így magában, sokkal szebben hangzik és látszik a KÜLDÉS, ELKÜLD vagy a régi MEHET is például.
Mosolyok gomb? 😄 Vissza a szmájlik feliratot is légyszíves!
Az új fórum szerint van 2700 új hsz a Képek, videók (humoros, aranyos) topikban, pedig kb fél órája néztem meg a régi felületen a topikot és naprakész vagyok vele. Értem, hogy egymás mellett fut a régi és az új fórum most, de átállásnál ha nincsenek szinkronban a kedvencek új üzenet jelzései akkor forradalom lehet.
Egyelőre ennyi észrevételem van. Bocs, hogy ilyen apróságokkal fárasztok, mint a város vagy a küld vagy mosolyok, de ezek javítása nem olyan nagy dolog szerintem.
sg.hu/forum címen eléred az új felületet, holnapra pedig a cache is frissül és nem lesz ilyen probléma már.
öüó?úéá?í
köszi az eddigi listavezetést! tényleg sokat segített.
<#worship>#worship>
öüó?úéá?í
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
öüó?úéá?í
öüó?úéá?í
Tekintettel erre, amit talán járhatónak tartanék, az az lenne, ha felkerülne egy horizontális sávba.
öüó?úéá?í
Megoldásként azt javasolnám, hogy
a, a videó beszúrása maradjon ilyen amilyen, de ne legyen pl youtube tag a neve és mellette maradjon a flash
b, maradjon a videó beszúrása opció, de népszerű oldalakat is ismerjen youtube mellett (vimeo, dailymotion, liveleak így fejből)
Illetve, ha hajthatatlanok maradtok és mindenképp csak YouTube lesz, akkor legalább az iframes megoldást használjátok (ami Ő is felajánlj, ha a megosztásra kattint valaki egy videó alatt). Így a videók flash nélkül is megjelennek majd (mobilosok szeretnek majd titeket, meg azok is akinek nincs felrakva flash).
Megint csak illetve, nem tudom a HTML video fel volt már-e vetve, de mindenképp jó lenne az is (gfycat pl), legalább egy autostart off-fal, hátha hangos.
Illetve, ezek a Boostrap modal-ok "ugratnak" egyet az oldalon (legalábbis Chrome alatt), tippre a scrollbar fele kéne nézelődni, ott látszik változás, ezzel nem tudom tudtok-e valamit kezdeni, Githubon lehet kaptam már PR-t rá 😊
ikon-hibát köszi! 😊
öüó?úéá?í
Forza Juve topik - nálam nem tölti be a hozzászólásokat
Star Trek Online topik - minden hozzászólást középre rendezett
Minecraft topik - minden hozzászólás félkövér
Ezeknek az okát a témakarbantartásban/designban érdemes keresni, vagy tudott dolog?
pluszegynek, frissen a modtopikból, öt büntetőpontnál kirakja az öt büntipontot és az átmeneti kitiltás ikont is: