1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
  • Gladiator
    Meg a legujabb temakat is tegyetek vissza legyszi a kedvencek ala. Most oszinten, erdekel valakit is a szulinaposok nevsora?
  • Gladiator
    Ja, ez lehet hulye kerdes, de lett egy orias nagytakaritas a topikok kozott, vagy eddig is csak ennyi tema volt a kedvenceim kozott?:D Kizart dolognak tartom, hogy altalanos temabol csak 3 kedvecem lett volna.
  • Gladiator
    Fuh, nagyon muszaj a forum fooldalra az az oriasi facebook ablak? Teljesen ertelmetlenul veszi el a helyet es kell miatta lejjebb gorgetni. Aki akar, az lajkolja magatol is az oldalt, azokat meg, akik mar lajkoltak, feleslegesen idegesiti.

Valamint en a felhasznalohoz tartozo menupontokat vagy miket (beallitasok, galeria, moderalasi elvek) is teljesen mashova tennem, mert nem hiszem, hogy olyan nagyon surun bujja barki is a moderalasi elveket. Regen teljesen eleg volt olyan kis minimal meretben felul. Magambol kiindulva, en megnyitom a forumot, megnezem van-e uj uzenet a kedvenceknel, ha nincs, es nekem sincs mondani valom, akkor vegeztem is. Szoval a kedvenceket kene eloterbe helyezni. Csak azert, mert ossze-vissza kell gorgetni a lenyeghez, meg nem lesz nagyobb a latogatottsag.
  • SuhiP
    A fórum menüponton már a jó link van, cache is ürítve lett, tehát elvileg már nálad se jelentkezik a probléma. Az új hsz jelző kedvenceknél pedig jól működik, ha csak az új, vagy csak a régi rendszert használod. A kettő együtt tényleg halálos, de nem lesz ezzel már foglalkozva, mivel az a terv, hogy már csak pár napig érhető el a régi felület.
  • RatBaG #570
    akárhányszor újból a fórumra kattintok, mindig a régi jön be, logout-login után viszont az új, az új hozzászólások kijelzése meg full megbolondult.
    na most mi van?
  • MerlinW
    Kérdés: a lapozás miért nem ajax-os?:)
  • Bronx South
    Nem szeretnék veled vitatkozni, de a főszerkesztő nem az apró módosításokat kifogásolta, hanem a szélességét ami megakadályozná a reklám elhelyezését.
    Legalábbis én ezt vettem ki a szavaiból, ha másként lenne én kérek elnézést.
  • MerlinW
    Sokszor le lett írva, hogy a főszerk. azt mondta nem.
  • Bronx South
    Továbbra is javaslom ezt fejlécnek, ha nem is ebben a szélességben de a megoldásait át lehetne venni belőle. Sokkal modernebb hatást kelt, de mégse tér el teljesen a jelenlegitől.
  • Bronx South
    Remélem ez a szaggatott csíkozás nem kerül a topikon kívülre, az új gombok nem rosszak csak lehetne egy picit szellősebb köztük a vízszintes távolság.
  • Calver
    főoldalon témákba érkezett üzenetek kijelzésének automatikus frissítése (mint régi felületen) jó lenne ha lenne újra.

másik dolog: email cím csere lehetősége még hiányzik új felületről
  • Coral Springs
  • SuhiP
    Melyik topic-ban írja ezt?
  • Coral Springs
    Ki szeretnék venni a fav -ból egy topikot, és azt írja hogy "nem létező témára szeretnék feliratkozni".
  • Coral Springs
    Többen írták hogy náluk szürke a háttér, nálam szép fehér a kezdetektől fogva. (semmit nem állítottam)
  • Coral Springs
    Gondolom nincs még a moderátori eszköztárban valakinek az instant kitiltása, azt a büntetőpontokkal kell vacakolni.
  • RatBaG #558
    a kedvencekbe rakott topicok miért nincsenek betűrendben, mint eddig?
    és hogyan tudok onnan topicot eltávolítani? eltűnt a csillag.
    szerk: ja nem, ott van, csak pont olyan szürke, mint a háttér...
  • Fresh Duke
    Elég érdekesen néz ki, mikor valakinek 30 büntetőpontja van. (Bár lehet ismert bug, ez esetben sorry.)
  • Ironman2
    Hát ez valami fenomentális lett!! Grat a fejlesztőnek! Nagyon egyszerüen lehet összedobni egy jó topik kinézetet!
  • kjhun
    Szellem topik?? (Konkrétan, a topik neve hiányzik.)
  • Master91
    Megoldotta köszi, bár vicces mert ezt már próbáltam egyszer.

• SuhiP
    Kivettem a háttérbeállításokat, elvileg elég egy ki-bejelentkezés...vagy csak várni kell, amíg megújul a session.
  • j0nNyKa
    próbáltad már átállítani a beállításaidban a háttérszínt?
  • Master91
    Hi.

Nálam van a galiba vagy majd később jobb lesz?

Topikokat látom rendesen.

• kifli
    kategóriák lehetnének külön is nyithatók/csukhatók, mivel elég hosszú lett a lista így az új dizájnnal.

• MerlinW
    Ha lenyitok egy választ (adott illető kinek válaszolt), nem tudok válaszolni annak írójának.
  • Calver
    hszeknél kijelölésnél be lehetne állítani valami kicsit eltérőbb színt? egyik fajta háttérszínen épp hogy látható, másikon gyakorlatilag semmi nem látszik, szvsz csöppet zavaró.
  • Maximus4
  • SuhiP
    Pár napon belül elérhető lesz
  • Maximus4
    Ez a link elérhető lesz valamikor még,vagy végleg megszűnik?
  • gergely1991
    Átadod a trolloknak a terepet.Na most dolgom van...
  • karajjj
    vöhöhöhö :D
  • pxxl
    azé van ez a topig ^^
  • Szabi #541
    ezt mondjuk nembiztos, hogy így kellet volna jelenteni :DD
  • pxxl
    saját fórum részen kicsit nem jó a történet. ha beírom a http://sg.hu/moderator/topic/szerkesztes/IDE BÁRMELYIK SAJÁT TOPIK id-jét, akkor tudom szerkeszteni a topikot. :O

a CSS box meg egyáltalán nem jó még? mert bármit írok oda, elszáll az oldal :C
  • ldavid
    ABP-m van, de az ilyenek nem igazán zavarnak
  • Dodo55
    #537: AdBlock... Alapból én nem is az átlag, békésebb reklámok miatt használom, hanem pont az ilyen képbemászó helyen lévő facebook és egyéb zavaró modulok kigyomlálására.

#533: Konkrétan jött a főszerkesztő, és megmagyarázta, hogy miért "nem lesz ebből semmi"
  • ldavid
    a facebookos modult nem lehetne valami fix magasságú cuccba rakni?
    kattintanék a fúrumok linkjeire és közben szépeny csúsznak lejjebb mert az a szar lassabban töltődik
  • SzirmosSzisza
    Ha nem az első oldalon van, akkor nekem nem ugrik az utolsó olvasatlan üzenethez.
  • Mortimer
    Ha felül végigmegy a csík, akkor az un. fordított U alakú (kapu) reklám - ahol felül, és jobb és bal oldalt is vannak bannerek - nem megvalósítható.