1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
#574 Meg a legujabb temakat is tegyetek vissza legyszi a kedvencek ala. Most oszinten, erdekel valakit is a szulinaposok nevsora? -
#573 Ja, ez lehet hulye kerdes, de lett egy orias nagytakaritas a topikok kozott, vagy eddig is csak ennyi tema volt a kedvenceim kozott?:D Kizart dolognak tartom, hogy altalanos temabol csak 3 kedvecem lett volna. -
#572 Fuh, nagyon muszaj a forum fooldalra az az oriasi facebook ablak? Teljesen ertelmetlenul veszi el a helyet es kell miatta lejjebb gorgetni. Aki akar, az lajkolja magatol is az oldalt, azokat meg, akik mar lajkoltak, feleslegesen idegesiti.
Valamint en a felhasznalohoz tartozo menupontokat vagy miket (beallitasok, galeria, moderalasi elvek) is teljesen mashova tennem, mert nem hiszem, hogy olyan nagyon surun bujja barki is a moderalasi elveket. Regen teljesen eleg volt olyan kis minimal meretben felul. Magambol kiindulva, en megnyitom a forumot, megnezem van-e uj uzenet a kedvenceknel, ha nincs, es nekem sincs mondani valom, akkor vegeztem is. Szoval a kedvenceket kene eloterbe helyezni. Csak azert, mert ossze-vissza kell gorgetni a lenyeghez, meg nem lesz nagyobb a latogatottsag. -
SuhiP #571 A fórum menüponton már a jó link van, cache is ürítve lett, tehát elvileg már nálad se jelentkezik a probléma. Az új hsz jelző kedvenceknél pedig jól működik, ha csak az új, vagy csak a régi rendszert használod. A kettő együtt tényleg halálos, de nem lesz ezzel már foglalkozva, mivel az a terv, hogy már csak pár napig érhető el a régi felület. -
#570 akárhányszor újból a fórumra kattintok, mindig a régi jön be, logout-login után viszont az új, az új hozzászólások kijelzése meg full megbolondult.
na most mi van? -
#569 Kérdés: a lapozás miért nem ajax-os?:) -
#568 Nem szeretnék veled vitatkozni, de a főszerkesztő nem az apró módosításokat kifogásolta, hanem a szélességét ami megakadályozná a reklám elhelyezését.
Legalábbis én ezt vettem ki a szavaiból, ha másként lenne én kérek elnézést. -
#567 Sokszor le lett írva, hogy a főszerk. azt mondta nem. -
#566 Továbbra is javaslom ezt fejlécnek, ha nem is ebben a szélességben de a megoldásait át lehetne venni belőle. Sokkal modernebb hatást kelt, de mégse tér el teljesen a jelenlegitől. -
#565 Remélem ez a szaggatott csíkozás nem kerül a topikon kívülre, az új gombok nem rosszak csak lehetne egy picit szellősebb köztük a vízszintes távolság. -
#564 főoldalon témákba érkezett üzenetek kijelzésének automatikus frissítése (mint régi felületen) jó lenne ha lenne újra.
másik dolog: email cím csere lehetősége még hiányzik új felületről -
Coral Springs #563 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SuhiP #562 Melyik topic-ban írja ezt? -
Coral Springs #561 Ki szeretnék venni a fav -ból egy topikot, és azt írja hogy "nem létező témára szeretnék feliratkozni". -
Coral Springs #560 Többen írták hogy náluk szürke a háttér, nálam szép fehér a kezdetektől fogva. (semmit nem állítottam) -
Coral Springs #559 Gondolom nincs még a moderátori eszköztárban valakinek az instant kitiltása, azt a büntetőpontokkal kell vacakolni. -
#558 a kedvencekbe rakott topicok miért nincsenek betűrendben, mint eddig?
és hogyan tudok onnan topicot eltávolítani? eltűnt a csillag.
szerk: ja nem, ott van, csak pont olyan szürke, mint a háttér... -
#557 Elég érdekesen néz ki, mikor valakinek 30 büntetőpontja van. (Bár lehet ismert bug, ez esetben sorry.) -
Ironman2 #556 Hát ez valami fenomentális lett!! Grat a fejlesztőnek! Nagyon egyszerüen lehet összedobni egy jó topik kinézetet! -
kjhun #555 Szellem topik?? (Konkrétan, a topik neve hiányzik.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#554 Megoldotta köszi, bár vicces mert ezt már próbáltam egyszer.
-
SuhiP #553 Kivettem a háttérbeállításokat, elvileg elég egy ki-bejelentkezés...vagy csak várni kell, amíg megújul a session. -
#552 próbáltad már átállítani a beállításaidban a háttérszínt? -
#551 Hi.
Nálam van a galiba vagy majd később jobb lesz?
Topikokat látom rendesen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#550 kategóriák lehetnének külön is nyithatók/csukhatók, mivel elég hosszú lett a lista így az új dizájnnal.
-
#549 Ha lenyitok egy választ (adott illető kinek válaszolt), nem tudok válaszolni annak írójának. -
#548 hszeknél kijelölésnél be lehetne állítani valami kicsit eltérőbb színt? egyik fajta háttérszínen épp hogy látható, másikon gyakorlatilag semmi nem látszik, szvsz csöppet zavaró. -
#547 -
SuhiP #546 Pár napon belül elérhető lesz -
#545 Ez a link elérhető lesz valamikor még,vagy végleg megszűnik? -
#544 Átadod a trolloknak a terepet.Na most dolgom van... -
karajjj #543 vöhöhöhö :D -
#542 azé van ez a topig ^^ -
#541 ezt mondjuk nembiztos, hogy így kellet volna jelenteni :DD -
#540 saját fórum részen kicsit nem jó a történet. ha beírom a http://sg.hu/moderator/topic/szerkesztes/IDE BÁRMELYIK SAJÁT TOPIK id-jét, akkor tudom szerkeszteni a topikot. :O
a CSS box meg egyáltalán nem jó még? mert bármit írok oda, elszáll az oldal :C -
ldavid #539 ABP-m van, de az ilyenek nem igazán zavarnak -
Dodo55 #538 #537: AdBlock... Alapból én nem is az átlag, békésebb reklámok miatt használom, hanem pont az ilyen képbemászó helyen lévő facebook és egyéb zavaró modulok kigyomlálására.
#533: Konkrétan jött a főszerkesztő, és megmagyarázta, hogy miért "nem lesz ebből semmi" -
ldavid #537 a facebookos modult nem lehetne valami fix magasságú cuccba rakni?
kattintanék a fúrumok linkjeire és közben szépeny csúsznak lejjebb mert az a szar lassabban töltődik -
#536 Ha nem az első oldalon van, akkor nekem nem ugrik az utolsó olvasatlan üzenethez. -
Mortimer #534 Ha felül végigmegy a csík, akkor az un. fordított U alakú (kapu) reklám - ahol felül, és jobb és bal oldalt is vannak bannerek - nem megvalósítható.