1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
TomStorm #613 Ugyanúgy abc sorrendben van a többi amelyikhez nem jött új üzenet és ha elolvastam akkor a helyére ugrik vissza.Sz.tem ez profi munka -
Coral Springs #612 Nem látszódnak egyes helyeken a hozzászólások, itt kapásból minden harmadik vagy negyedik a számozás alapján. -
#611 Esetleg ennek a topic-nak a design reszet el lehet kerni?:) -
#610 A fejleceknel/bannereknel az iFrame teljesen megszunik vagy csak jelenleg nem mukodik? -
#609 A kedvenceknél még jó lenne az is ha megmaradnának fixen a helyükön, mint a régi desingnél.
Mert most ha jött valamelyikhez uj hsz akkor felugrik az első helyre,de ha elolvastad akkor meg lehet a végére megy és ha meg akarod nézni csak ugy, hogy nem jött uj akkor csak keresgél az ember,mert nem ott lesz ahol megszokta régebben vagy ahol elötte 5-10 perce volt. -
#608 átállítod :o)))))) -
#607 én meg a munkakerülőket, de ez a dizájn akkor is tetszetős féle
gondolom Tiborral nem kompatibilis :( -
#606 én nem szeretem a görbe dobozokat, de ez az én véleményem :) -
TomStorm #605 Üzeneteknél a törlésnél "mind" opció hiányzik! -
#604 Marha nagy szakértő vagy. Ülj hátra légy szíves. -
#603 Akkor azt a házigazda törölje vagy legyen egy offtopic kapcsoló és a beállitásokban lehessen állitani, hogy az illető szeretné e látni vagy nem.
Esetleg a házigazda jogokat kapna, hogy az ilyen trollok ne irhassanak abba a topicba. Névre rákeres bepipál, hogy tiltás ebben a topicban és olvashatja,de nem tudna hozzászolni -
#602 Ebbe a topicba tényleg csak a hibajelentéseket kérjük, mert a programozó ezt a topicot olvassa, segítsünk neki azzal, hogy nem szemeteljük tele a témát felesleges dolgokkal.
: -
TomStorm #601 Arra jó ha valaki folyamatosan Troll azt ugye lepontozza a nép így rejtve lesznek a hozzászólásai.Másra nem jó..
Az új Fórum Design nagyon pöpec!!:) -
#601 Az ok, de akkor is bejön valaki egy "hivatalos" topikba ne legyen már átszabva. Mintha maguknak az üzemeltetőknek sem tetszene az új dizájn -
#600 Ez szerintem is jó ötlet! a szavazós dolgot én sem értem, hogy mire jó,de ez hogy egy hozzásólás mennyire volt segitség egy kérdésre az mindenképp jó és kiemelten a hozzászólás háttérszinét is lehetne, hogy ne nagyon kelljen keresni .
Egyébként mikor lesz az áttállás?ÉS utánna is lehet még modositani a dolgon? -
Coral Springs #599 A szavazós marhaságot ki kéne szedni mert semmi értelme nincs, helyette egy like gomb kéne ami +1 -től kiírná minden hozzászólásra melyik hányat kapott. Esetleg azzal meglehetne spékelni hogy ha minél több like -ot kapott egy hozzászólás kapna egy kiemelést is hogy ez hasznos. -
ManoNegra #598 1. Bal oldalt néha eltünedezik egy-egy téma, ha fölé viszem az egeret, akkor megint látszik.
2. Közel-kelet topikban a legújabb hozzászólás nem látszik az új fórumban, pedig a hozzászóló neve ott van. A régin látszik. -
Coral Springs #597 Szerintem a fejlécre kellene feltenni a felhasználónevet (bejelentkezve elérhető), és ha valaki erre rákattintana tudná megnézni ezeket a dolgokat, beállítások, üzentek, stb. Szerintem is hülyeség erre a főoldalon helyet pazarolni, mellesleg jah a születésnaposok sem érdekelnek senkit, helyette kilehetne írni akár hogy kinek van ma névnapja. Az új / legnépszerűbb témákat pedig vissza lehetne rakni oldalra. -
#596 Minden házigazda kapott értesítés pár hete,hogy látogassa meg ezt a topikot,ahol felkészülhet a dizájnváltással az egyedi topikok átszabására.Ergo,mindenkinek magának kell,hogy megcsinálja,mert nem kompatibilis az új felületttel. -
#595 A bal oldali kedvencek lista, fog még változni? Mert most elég szellős és sok helyet foglal el ha sok kedvenc topic van akkor nagyon hosszúra nyúlik. Lehetne kisebb betűs és kisebb sorközzel is , illetve a különböző fórumtípusok , jól láthatóan külön szinnel kiemelve.
A facebookos ablak tényleg felesleges ekkorába felülre
Egyébként az egyedi desingos topicokban meg fog javulni a kinézet a végleges forum motorba vagy azt mindenkinek egyénileg kell javitani? -
#594 Nem.Meg fog szünni a régi link. -
atiwrc #593 A régi linkekről később is elérhető lesz régi designnal a fórum? -
#592 Ti most komolyan funkcionális analfabéták vagytok? Le lett írva, hogy ezt kérték ezt kapták. -
#591 Mondjuk remélem, hogy Tiborunk nem fizetett egy fillért sem az új dezájnért - ha igen, elkönyvelheti magának élete legnagyobb baklövését :P -
#590 Ez a topic nem a kinézetről szól, hanem a működési hibák jelentéséről, és azok javításáról.
A dizájnhoz pár ajánlat volt, de nem az a fő irányvonal. -
#589 Az itteni topik dizájn módosítás esetleg az egész fórumra alkalmazódik majd? Ha nem akkor szerintem nem kellene módosítgatni, formát színeket stb egy olyan témában ami pont az új kinézetről szól... -
#588 A lezáratlan vagy hiányzó spoiler taget is parsolja a rencer. -
#587 nem lenne jobb ha a pozitív rating lenne a jobb oldalon ? -
#586 Az sg bug, nem pedig topik design - kiesik hsz doboz az ul tagból (nincs lezárva v. vmi?)
Dzsini #584: A ratingot javítottam. -
#585 hát meg 576tól szét van csúszva az egész
de kurvajól néz ki akkoris -
#584 a fel-lepontozó gombok kicsit furán működnek, de amúgy tetszik nekem is
(egyrészt piros a felpontozás, másrészt klikk után fura dolgok történnek) -
#583 ki csinálja ide a topic dizájnt? k* jó -
#582 Szerintem kicsit eröltetett ez a "mosolyok" fordítás. :) Nyugodtan maradhatott volna szmájli. -
#581 Hiba: a minuszos felhasználók posztjai úgy sem látszanak, hogy a megjelenítési limitem -99. Bíztam benne, hogy kikerül az új rendszerből, mert az alapötlet is borzalmas. -
#580 Mindenki eléri az új felületet, legfeljebb a régit nézi, mert a könyvjelzőkben a forum.php van eltéve, és nem kell újra bejelentkeznie. -
#579 Mikorra várható a végleges átállás, amikor az összes felhasználó az új felületet éri el? -
#578 ékezethiba:
-
#577 Nem kötözködésből írom, de ilyen apróságokra oda lehetett volna figyelni, ha már új felületet kap a fórum is (még nem merültem bele mi változott, csak a fórum főoldalon megakadt ezeken a szemem:
http://i60.tinypic.com/10olgys.jpg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az elsőre megoldás lehet, mint eddig is, hogy rázoomolok a böngészőben az oldalra, de azzal csak rosszabb lesz a 2. Apróság :(
A szerkesztés lehetőségért viszont hatalmas piros pont! -
#576 Otlet:
Mar evekkel ezelott felvetettem, akkor a nagy tetszes utan gyors erdektelenseg kovetkezett, de akkor ujra: Tehat ha valaki valaszol az uzenetemre, arrol kapjak ertesitest olyan modon, hogy ha kedvencek kozott van a topik, akkor a piros uj uzenetek szama mellett ott lenne zolddel a valaszok szama is. Ha nem lenne kedvencek kozott, akkor meg vmi uj kategoria alatt megjelennenek ezek a topikok. Ez mondjuk kikapcsolhato lenne, vagy alapjaraton legordulo menuben jelenne meg, hogy 200 kulonbozo topikban levo valasz eseten, ne legyen 200 uj topik.
Tovabba a topikba belepve, a valasz komment hattere nem szurke lenne, hanem kicsit zoldes, hogy konnyen ki lehessen szurni.
Szerintem... -
#575 jé, a küldés gomb végre jó helyen van ebben a topikban, meg a milyen néven fogok írni felírat is
a lapozgatós rész is jobban néz ki így, de a szavazós pöttyök már szerintem hülyén néznek ki, meg az a zöld utsó kommentes "gomb" is :D