Új fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
öüó?úéá?í
Nem flém, csak vélemény némi értetlenkedéssel.
Entereket rak bele, attribútumokat szűr ki a css-bõl, szűri a scriptet. A veszélyes dolgok kiszűrésével egyet értek, maximum nem értem, hogy valami miért veszélyes. A házigazda elméletileg megbízható fórumozó, képes rendet tartani egy topikban, miért lopna accountokat?
Ahogy én látom csináltatok magatoknak meg a házigazdáknak egy csomó munkát. Két üdvös út van, minden más munkát és feszültséget generál:
1. A topikok tejesen "személyre szabhatóak" a házigazda által, és meg is bízunk benne, hogy ezzel a "hatalommal" nem él vissza.
2. Egységes kinézetet akarunk, és a fejlécben legfeljebb a fórum leírónyelvét lehet használni (képek, linkek, szövegdekorálás, szájlik)
Ennek a jelenlegi működésnek nem látom értelmét, részemről áttérek a fejléccel arra, mintha a kettes számú opció lenne életben, de ehhez felesleges a html, a css meg a javascript. Szerintem felesleges munkát generáltok magatoknak.
Megismétlem, nehogy félreértés legyen: nem flém. Nem vagyok felháborodva, nem azért írom, hogy beszóljak, hanem mert segíteni akarok, illetve próbálom megérteni a célt, és próbálom jelezni, hogy mit értek el a jelenlegi mûködéssel.
ಥ_ಥ
Jó lenne, ha nem csak minden második hozzászólásnak, de minden hozzászólásnak és aláírásnak megmaradna 😊
Köszi
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
hm, érdekes, akkor megnézem miért vágja le a hosszú hosszú scriptemet.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
script-re és css-re amúgy nincs hosszúsági limit
öüó?úéá?í
Mondjuk,jobban is ki lehetne emelni a linket <#papakacsint>#papakacsint>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Scriptre is jó lenne, ha _legalább_ 20.000 lenne a karakter limit (egyik topik scriptem tömörítve 19901 karakter, de még jönne hozzá)
- új fórum olyan nem olvasott hsz-eket mutat, amit a régin már olvastam, illetve dátumban is 2-3 hónaposat mutat olvasatlannak.
- házigazdaként nem tudok hsz-t törölni
- linkelés yt-ról nem megy.
- Chrome böngészõben az SG plugin (új hozzászólások megjelenítése) nem megy.
eddig ennyi.
Efreet:
Köszönöm, hogy így besegítesz! <#worship>#worship>
öüó?úéá?í
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ah, android topikomból loptam, csak ott mivel be van állítva háttérkép, (meg background-color, nem color) nem vettem észre hogy így nem működik.
Így viszont tényleg jó:
css:
#content, #forum-posts-list .body { background: white; }
#menu-family {color:white;}
js:
$('body').css({'background-color': 'orange'});
mi új rajta ? 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
body { color: #4d4b4c; }
#content, #forum-posts-list .body { background: white; }
#menu-family { color:white;}
Szerintem lehessen ezt is állítani.
------
A css mező beviteli korlátozásait fel kéne oldalni, mert nem lehet pl. !important attribútumot beállítani és mivel pl. a háttér inline css-be van benne, nem lehet include-olt css-el felülírni az öröklődés miatt.
Képben:

Más: topikonként változik a bejelentkező szöveg kinézete is (XY-ként vagy bejelentkezve, stbstb) - van ahol normális, van ahol kicsi, van ahol pedig batárnagy a betűméret, ez is a topikdizájnnal babrálható (ha igen, akkor van értelme? A szöveget változtatni úgyse tudjuk, viszont nekem pl zavaró, ha batár nagy betűkkel van kiírva.
Megint más: a duplikálások, kiütések fixálva lesznek, vagy a hiba ott a gyökereknél keresendő, és sokmindent kéne megbolygatni hozzá? (Ha egyszerre nyomják le egy topikban a küldést, az egyik hozzászólás kiüti a másikat és duplikálódik)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Arra szeretnénk kérni, hogy az általad karbantartott fórumtéma egyedi felületét és script-jeit alakítsd át az új fórumhoz.
FIGYELEM! Ha az új felületen mented a topic változásait, a ''hosszú cimből'' elvesznek a script-ek és a css-ek, így ezek kimentésével kezd!
Nem én csináltam az egyik topikon ahol házigazda vagyok, de még ha én is csináltam volna mégis mi alapján kellene tudnom, hogy mi a jó...?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ezt mégis minek ? Ki kíváncsi arra hogy Ambrus Kocsis naponta 20x kitiltatja magát ?
A házigazdás törlés hiánya új, azt köszönjük! (fel lesz írva a fenti jegyzékbe)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A hozzászólások része príma, én a fórum főoldallal nem tudok még megbarátkozni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Chrome.
* 1 fülön nyitva a RÉGI felület - Fórum - érkezik új hozzászólás egyik kedvenc topikomhoz. Benézek, elolvasom, vissza fõoldalra
* Ugyanakkor, ÚJ felületen: Fórum - fentebb leírt topik mellett 749 új üzenet jelenik meg...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- a design fő vonása nem vita tárgya, ez van, lehet szeretni, lehet utálni, de egyiktől se fog változni a dolog, viszont segíteni lehet abban, hogy mindannyiunknak a lehető legjobbat hozzuk ki belőle
- a fejlécben van egy checklist, ahova sok ötlet, módosítási felvetés bekerült (az is benne van, hogy túl szellős a főoldal), ezeket a programozó látja, olvassa (sok apróságot meg is csináltak már a kérésünkre, de alapjaiban nem változhat meg a mostani design)
- a programozó szerződés alapján dolgozik, sok mindent nem tud csinálni azzal, hogy "ez nekem nem tetszik"
- a topicba működési hibákat, anomáliákat kérünk, esetleg olyan javaslatokat, amik még nem szerepelnek a fejlécben található checklistben
Köszönöm!
De most sikerült visszatérnem a régi nézetbe a könyvjelzõk közé mentett bejelentkezés php-rõl 😊