49903
  • Plata
    Ez az újság vicces,kár hogy csak 5 darab volt.
    Bár az első tuti hogy kacsa volt,mert sosem törtem össze a hajóm. XD
    De ez is poén.
  • Plata
    Még hogy én összetörtem a hajómat?
    Na nemáá. :D
  • Orbancapitan
    CSAK vicces üzenet/hírek a karaterünkell vagy a hajónkal
  • PiszkosFred
    Ez a mostani "ujsagpapir" jutalom mire jo?
  • Plata
  • Plata
    Szerintem sok jó cuccot már nem fognak adni.
    Tegnap úgy felhúzott dantuin hogy szinte mindent elfelejtettem.
    Tényleg,ma keresni akartam egy leírást róla,mert nekem ez a hely kínai.
  • gunji
    Csak hárman maradtak, így inkább bevásároltam jópár képet a guildnek.
    Itt meg a mai ajándék: 5 andóriai száncsengő, vasárnap este 19.00-ig lehet felvenni. Lassan elfogynak, már csak kettő van ez után.
  • Plata
    Nálunk már elolvadt.
    Jut eszembe ma majd ha nagy karival leszek fent még rakok be pár táncoslányt a klánnak,ha gondolod majd pakolj ki párat. XD
    Kiskarival vettem meg a bundle-t és nem volt nála sok lóvé.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.01.01. 13:27:03
  • gunji
    Ó, én szeretem a Winter Wonderland alatt: 6 hóember vagy gumikelgyó. Úgyis kaptunk itt mi is egy kis RL Winter Wonderlandet, úgyhogy élvezem a hógolyózást :D Hamar eltelt megint az év vége :(
  • Plata
    Az nagyon szar. :D
  • gunji
    Három hete várom az endeavort, már lemondtam róla: Defeat Captains (6).
  • gunji
    Az új ajándék a szilveszter esti rágcsálódásokhoz: 3 tányér kandírozott csőféreg :D Boldog új évet! :D
  • Plata
    Aux szint sci karinál legalább 125 kell, hogy igazán hatékony legyen.
    Valamikor én is ki akarom próbálni,csak nem tudom melyik karival.
    Mindegyiknek megvan a neki való hajó.
    Akkor át kellene szerelnem,új fegyverek stb.
    Félek hogy megint bebugol a játék és ha visszaváltok régi karira megint lejönnek traitek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.31. 12:44:57
  • Kotomicuki
    Annyit a hajó előnyére írnék, hogy kiegyensúlyozott (50% mind) energiaszintnél már eléri/elérheti az AUX a maximumot és emellett a többinek is marad jócskán, így ez a hajó, ebből a szempontból az egyik legalkalmasabb az osztályában az energiafegyverek használatára a SCI-tevékenység mellett, azzal együtt, egy időben történő alkalmazására - nem kell a csúszkákat húzogatni és várni a feltöltődésekre.
  • Plata
    Na kipróbálom,ez a jem'hadar satyival nagyon pofás. :D
    Végül is sikerült,bár nekem romulán kari és head covering nincs,de alapból moopsy lett neki.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.30. 19:13:57
  • Plata
    Ebbe simán belefér 8 hangár meg 20 aknavető. XD
  • pite
    Itt egy skicc én hogyan tudom beállítani.
    Moopsie Hoodie kiválasztás
  • Orbancapitan
    plata
  • Plata
    Ma is jött egy kis zen.
  • Plata

Öt szint jött. :D
  • Plata
    Nekem ott csak hülye kalap van meg valami ökörség.
  • pite
    Most novemberben húztam egy karit, de nem emlékszem rá hogy minden frakciónál be lenne tárazva a Tour of Duty (bár nem is az admizás volt a cél, hanem a gyors szintezés és az ahhoz kötődő recruitment jutalmak behúzása és a dilire konvertálás/finomítás tesztelése egy reddit thread/komment alapján).
  • pite
    Emlékszem korábbi években Winter Event alatti epohh beváltás hozott sok repu markot, mivel Bonus Mark hét futott. Most ebben az évben ez valahogy nem jött össze. Lehet hogy az event utolsó napján, jan. 7-én lesz rá alkalom.
  • pite
    Moopsy Hoodie

Head section, then change the top category to Helmets and hats, then scroll down to head coverings.
  • Plata
    Én még mindig nem jöttem rá hogy a fenébe lehet felvenni az új winter moopsy ruha sapkáját.
  • gunji
    Az új ajándék 5 bajori (hála-)gyöngysor (vagy hogy fordították a DS9-ben), azaz Bajoran Gratitude Beads. Felvehető szerda (szilveszter) este 19.00-ig ;)
  • Plata
    Lol.
    Jó időzítés,holnaptól admiralty hét.

Admiralty Bonus Week
    Captains on PC can earn bonuses to their Admiralty Projects for a week!
    By Fero December 29, 2025, 08:00 AM

We’re launching the Admiralty Bonus event! From December 30th at 8am PT to January 6th at 12pm PT on PC, your Admiralty missions will give out bonus rewards! During this special event, you’ll find that all of your assignments give out extra Campaign XP, allowing for faster progression, no matter whose missions you’re completing. Get in good with the Ferengi, serve the Federation or the Klingon Empire, or help rebuild the Romulan Republic. In addition, all Tour of Duty missions will award bonus Dilithium Ore during this event!

We hope you enjoy this special event, Captains. Command your fleet to take to the stars!

Basszus én ezt ma rohadtul megéreztem.
    Ma délután is toltam doffozást és ha már úgyis ráértem raktam be admiralty küldiket is,erre most kiderül hogy holnap admiralty hét. XD
    Ha nem tettem volna meg akkor mehetnék fel újra.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.29. 20:48:08
  • Plata
    Raktáros karim a sok doffozástól 52-es lett.
    Úgyhogy mostmát mehetek vele is admiraltyzni.
    Kapásból lett neki 4 tour.
    Vajon minden friss 52-es karinak van kapásból 4 tour hogy gyorsabban felhúzza?

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.29. 20:38:52
  • Plata
    Na ez a hajó mitől klingon?

Jó lenne ha végre jönne egy jó lego vagy valami erős raptor.
    Ennek a kinézete idegesítő,plusz hülye a mozgása.
    Nem is szoktam vele játszani.
  • Plata
    Állítólag ütős cucc amúgy ha jól szereled fel.
    Bár mivel a külseje miatt nem nagyon érdekel így nem is figyeltem oda hogy mit mondtak róla mivel kell felszerelni.
    Tudom hülye dolog,de nekem a hajó külseje is számít.
    Mai napig rühelem a 9 részes pilot bundle-ban lévő raptorokat. XD
    Pedig erős lenne,csak baromira nem ST kinézete van,majdnem oylan mint a Star Wars-ban az egyik vadászgép.
    Emiatt nem is komálom.
    Rendesen fel sincs szerelve. :D
  • Plata
    Igazából nekem a külseje a gond. XD
  • Kotomicuki
    Mondod ezt Te...
    ...de egy hozzám hasonló, kezdő egyorrúnak ez is lehet egy megoldás - pl. GW3+torp'&akna.
    Igaz, most nézem, hogy az N+1., de akkor is. :)
    Admiralty-ban is jól jöhet még...
  • Plata
    Azt hiszem nem sokat fogom használni ezt a fura izét.
  • Plata
  • gunji
    A mai ajándék 5 üveg sör Nog receptje alapján (Nog's Nog). Felvehető vasárnap este hétig.
  • Plata
  • Plata
    Most reggel csinálom a doff assigmenteket,disco engi karival indítanám el a küldit erre ott volt felette a felirat tervezésnél hogy critical. XD
    Na most ez valami hülye bug,vagy a doff küldik már tervezésnél el vannak döntve hogy milyenek lesznek?
    Na jó másik enginél is előjött.

Csak itt figyeltem és lekaptam.
    De először View details felirat van.
    Valamire nem figyeltem oda?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.27. 06:55:35
  • Orbancapitan
    valóban
  • Plata
    Találtam egy régi hírt:
    Give the Gift of a Starship!
    For a limited time on PC, you'll be able to purchase the greatest gift of all - a T6 Starship from the Zen Store - for your friends and family!
    By Ambassador Kael July 01, 2019, 10:00 AM

From July 3rd at 8am PT to July 8th at 10am PT, in Star Trek Online on PC, Captains will be able to purchase the T6 Starship Coupon Gift! This item, which costs 3000 Zen, allows you to purchase any ship from the Zen Store at 100% off. When you purchase this item, it will appear in your inventory in a reward pack that is tradeable to other players! Mail it or trade it to your friends, and gift the people in your life a brand new T6 ship of their choice. (You just can't put it in the Exchange.) Once you open the reward pack, the Coupon itself is bound to account, so be careful not to open it before you send it off to your friends. Give the best gift in the galaxy, Captains, give the gift of space travel.

Na meg ez:
    Give the Gift of Three Starships!
    From November 20th to November 30th, you'll be able to purchase a T6 Gift Coupon Three Pack! Get three ships from the C-store for you or your friends.
    By Ambassador Kael November 19, 2020, 09:00 AM

From November 20th at 8am PT (17:00 CET) to November 30th at 10am PT (19:00 CET), Captains will be able to purchase the T6 Starship Coupon Gift Three Pack! This item, which costs 6000 Zen, allows you to purchase any three ships from the Zen Store at 100% off. When you purchase this item, it will appear in your inventory as three separate reward packs, one for each coupon, that are tradeable to other players! Mail it or trade it to your friends, and gift the people in your life a brand new T6 ship of their choice. (You just can't put it in the Exchange.) Once you open the reward pack, the Coupon itself is bound to account, so be careful not to open it before you send it off to your friends. You can purchase this bundle once per account. Give the best gift in the galaxy, Captains, give the gift of space travel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.26. 12:58:04
  • Plata
    Manapság is szoktam kapni t6 gift kupont,csak mindig egyet,azt általában oda adom valakinek,de nagy ritkán régebben kb másfél évente volt a store-ban egy pack,csak három T6 kupon volt benne,franc tudja mennyiért.Ha jólemlékszem 2023 karácsonyán volt,meg előtte talán 2022 nyarán,az előtt meg a franc sem tudja mikor.
    A wiki halott szóval passz.
    Ha megveszed és kinyitod lesz benne három darab 100%-os T6 ship kupon ami nem acc bound és eladhatod pénzért vagy ajándékba.
    Nagy hajó csomagokhoz mindig van egy darab.
    A bankban most is van egy rakás T6 kuponom.Csak azok acc boundok.
    Van hogy egy nagy pack vagy bundle acc boundos kupont ad,hogy miért bound vagy miért nem bound egy csomaghoz adott kupon passz,gondolom a készítőjének épp ilyen vagy olyan kedve volt.
    De a gift kupon pack limitált volt.Egyet vettél akkor többet nem láttad a store-ban.
    Szerintem ha az idén tényleg bekerült,akkor elkövették azt a hibát hogy az előző karácsonyit tették be,amit így én nem láthatok,mert megvettem már.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.26. 12:47:55