1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
#533 Nagyon jól néz ki. A tetejére még ezt oda lehetne rakni és egy szavam sem lenne.
De mindjárt jön a szokásos duma hogy hát a főszerkesztővel kell megbeszélni, nem lesz ebből semmi. -
#531 Mindjárt jobban néz ki így szélesen a design. -
#530 mind1, behúztam js-el :)
akkro újra, itt az átszabott dizájn :)
(bekerült egy gomb, majd jólesz most megyek folytatom a szabimat... :D) -
#529 hai!
vótmá, hogy a téma karbantartásánál nem lehet használni a @import url('/css/styles.css'); opciót, mert elszáll tőle az oldal (króm alaptt "por kerül a gépezetbe"...)
boldogság lenne, ha be lehetne húzni egy külső fájlt :) -
#528 Erről jut eszembe, hogy a végleg banamákra küldött juzerek neve mellett egy is befigyel,az uj dizájnnál ez normális lesz? -
#527 Ha az utolsó olvasott hozzászólás egy másik oldalon van, akkor a megfelelő oldalra ugrik, ha rányomok az ugrásra, de a hozzászóláshoz már nem ugrik oda. -
karajjj #526 ez mitől van? (nem, nincsenek törölve a hozzászólások)
-
#525 Lehetne egy olyan feature-t berakni a backlog-ba, hogy, ha a hozzászólás tartalma meghaladja írás közben az alapértelmezett magasságát a textarea-nak, akkor ne scrollbar jelenjen meg, hanem automatikusan növekedjen a mérete? Hasznos lenne az összes topikban alapból, mint egyedileg implementálni minden normálisabb szobába.
-
#524 Arra van valami esély hogy a pontrendszer megváltozzon, esetleg végleg megszűnjön ? Sok vita ment arról hogy mennyire hasznos vagy sem, inkább az utóbbi, szerintem egy sima like rendszer bőven elég lenne. A jelenlegi pontrendszer a youtube mintájára közösségi moderálás céljából jött létre, ennek nem vált be, helyette viták forrása lett. -
#523 Azt szerintem meglehetne csinálni hogy az átlag usernek 5 perc, a VIPnek pedig 10. Amig én is VIP user voltam engem is rendkívül zavart amit leírtál.
továbbá pedig amit korábban leírtam, a hsz aljában fel lehetne tüntetni hogy szerkesztve ekkor és ekkor. -
#522 Igen én is erre gondoltam, valami az új designban nagyon összeakad a benti dolgokkal, mert pl nem tudok kommentre válaszolni se, legalábbis az eddigi hszeimben nem sikerült, és 1 darab kép sem jelenik meg, mindegy, majd próbálok kunyerálni chromeot. -
SuhiP #521 Ez így elég egyedi problémának tűnik, mert senki nem panaszkodott így az eltelt két hét alatt ilyenre. Én is két gépen (friss böngészőkkel), és telefonról mobilneten keresztül is ellenőrzöm néha az oldalt, de semmi ilyen nem jelentkezett. -
#520 Nekem melóhelyről az új designban konkrétan 1 darab kép sem jelenik meg és nem is jeleníthető meg, igaz a kutyát nem érdekli a nyomorom, csak úgy leírtam.
A régi designnal az összes kép megjelenik. -
#519 Egy pici apróság, de azért leírom :)
- Amikor "Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez" linkre kattintok, az ugrás, megtörténik, de a piros vonal a villogó szöveggel ott marad. -
#518 Értem,köszi! -
SuhiP #517 Szerintem jövőhét végefele jön majd ez is. Addig a meglévő apróságokat csinálgatom, hogy azok minnél előbb meglegyenek. -
#516 - Kitiltott felhasználók teljesen ki lesznek tiltva
:
Hálás köszönet!
Másik kérdés.Volt róla szó,hogy a linkelt hozzászólásnál is fog működni a moderálás.Ezzel még nem volt időd foglalkozni,vagy majd csak később jön? -
#515 Óóó, ahhoz képest, h eddig semmi nem volt, öröm és bodottá' :) -
#514 mondjuk ettől az 5perctől is hülyét kapok, eszembe jut még valami amivel bővíteni akarom amit írtam, gyorsan utána nézek és már le is telt az 5perc.. de persze az egy mondatból egy szó azért még véletlenül ott marad :DD -
#513 Köszi a válaszokat! :) -
#512 Ráér, a release-be működjön az a lényeg. Köszi. -
#511 na azért az is érdekes, hogy kifizetem a vip-et 8 hónapra bizonyos, hogy szerkeszthessem a hsz-em, erre 1 héttel később már mindenki ingyen szerkesztheti és ugyanannyi ideig mint akik még fizettek ezért.. :D
ha valaki lenyomja a billentyűzeten az A betűt, az esetek többségében megjelenik egy A betű.. ha valaki rányom a bezárás gombra, általában bezár vele valamit.. így azért sejthető, hogy a szerkesztés gomb megnyomásával a szerkesztő nyílik meg.. de ha nem elég egyértelmű, akkor a "*****. hozzászólás szerkesztése" felírat és hogy ott van amit előzőleg írt talán eléggé egyértelmű kéne legyen mindenkinek :D
szinte mindegy, hogy hogy néz ki a szerkesztős rész, de amíg nem kell másik oldalra fölöslegen elmenni hozzá, addig még láthatod hogy jött-e újabb komment, ami már esetleg a tiédre válaszol -
SuhiP #510 mrzoltan #508
Rá lesz nézve, de nem tudom ígérni, hogy ma meglesz.
SZABI #509
Mert most már nem csak a VIP-ek kiváltsága és modik joga lesz a hsz szerkesztése, hanem pár percig mindenki szerkesztheti majd az üzenetét, és az új felhasználóknak nem feltétlen egyértelmű, hogy ha bekerül abba a dobozba a hsz-ük, ahol postolni lehet, akkor ott az már szerkesztés, és nem pedig újraküldés. Persze fel lehetne tűntetni nagy-villogó-hupilila betűkkel, hogy "Szerkesztés", de ez sem feltétlen megoldás a dologra, és ha az is, ilyenkor a user azt kezdi el keresni, hogy hogyan léphet vissza a szerkesztésből, ha mégis inkább új hsz-t akarna küldeni, és ha nem találja meg a gombot, akkor csak szimplán kitörli az üzenetet és begépeli az újat.
Nem azért írtam ezt így le, mert hogy buta-ostoba embereknek tartom a usereket, hanem azért, mert itt mindenki ember, és nem feltétlenül csak nagy tapasztalatú userek lehetnek itt, használhatják a fórumot pl olyan idős nénik-bácsik, akik heti szinten ülnek csak le gép elé és nem olyan mindennapi pl ennek az oldalnak a használata, mint mondjuk Neked.
Választható megoldást pedig már nem szeretném behozni. Nem sokáig leszek itt hivatalosan és van még mit csinálgatni. Másrészt meg (lehet csak én látom így, de szeintem) felesleges két megoldás hsz szerkesztésre. -
egyébként a szerkesztés miért nem maradhat úgy ahogy a régi felületen is van, tehát hogy a beíró mezőbe kerüljön vissza a szöveg és ott lehessen szerkeszteni ? :)
vagy esetleg beállitásoknál választhatónak megcsinálni túl macerás lenne ? :D -
#508 Az oldal FF alatt, nem tördel hosszú karaktersorozatot mezőszélességre és ha be van rakva a fejlécbe valami beágyazott objektum, akkor a bbcode és a képfeltöltés pop-up-ja, az element mögé ugrik. Chrome alatt tökéletes. Jó lenne valamit vele kezdeni.
Itt lehet csekkolni. IE-vel is hasonló a helyzet. -
SuhiP #506 Gyorsdolgok:
- Hsz törlés átalakítva felugróablakos-megerősítéses cuccra
- Hsz hivatkozás javítva
- BBCode-ok javítva
Gyorsválaszok:
- Privát üzenet hosszlimitje nem nagyon fog változni. Senki sem szeretné, hogy itt írjon valaki egy trilógiát...max 2000-ig fog felmenni.
- Privát üzenetben lesz BBCode
- Hsz szerkesztést nem szándékoznám kiszedni külön ablakba. Nagyjából ugyanannyi kérés jön-megy szerver irányába, tehát ilyen okból nincs értelme kiszedni, valamint így tableten is felhasználóbarátabb.
- Kitiltott felhasználók teljesen ki lesznek tiltva -
#505 meghalt a képbeszúrás -
#504 Na igen, ha ki van valaki tiltva, akkor bejelentkezni sem lehetne neki, nemhogy ilyen funkciókat engedélyezni:) -
#503 Lenne gy kérdésem,ami már rég a vesszőparipám:)
Ha hülyeséget kérdezek,bocs,de az új felületen is úgy fog működni az a dolog,hogy ha valaki ki van tiltva,az továbbra is tud majd privátot küldeni? -
#502 Amikor más fórumok között osztom meg az infót, akkor - és amúgy is 99,99%-ban - KÉZZEL írom be a BB-kódokat. -
#501 A privát küldéssel kapcsolatban:
- Az 1500 karakter hosszon lehet esetleg növelni? :)
- BB kódókat lehetne használni? Legalább az url beszúrását! :) Az szerintem hasznos lenne.
-
#500 A nyomógombot láttad? :) Én nagyon örülök, h bekerült! :) -
#499 S ahogy látom, az ÚJ még mindig nem szereti a spoiler-taget, ráadásul azt se, ha duplán van egy hozzászólásban... -
#498 Nem tudom jelezték-e [lusta vagyok olvasni a checklistet], de:
* ÚJ felület alól, kézzel begépelt URL így néz ki
(kép):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ugyanaz a RÉGI alatt meg így (kép):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#497 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#496 Nem mondasz újat:#433 -
#495 a GTA IV topikban minden komment bekerült középre :D -
#494 A Játékosok fórumában (LINK), és a többi fórum csoportban sem működik a rendezés. Pl: HSZ szám szerint. -
#493 ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss -
#492 Köszi szépen! :) Lehet elkerülte a figyelmed, de IE11 alatt a beágyazott videók nem jelnnek meg.