Új fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Jó oké,csak gondoltam jelzem😊
A másik dolog,visszakanyarodva a saját topik szerkesztéséhez,a hiba csak részben oldódott meg.Szerkesztés után még mindíg előjön a por került..szöveg,viszont ha visszalépek a böngészőben a topikba,akkor már látszik a módosítás.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

A főoldali "Utolsó regisztrálók" lista végül kuka lett, hogy kisebb legyen az oldal magassága, a másik lista viszont jót mutat.
Az adatlapjukon hibásan jelenik meg, nem banon vannak, hanem e-mail megerősítést vár a rendszer...a lap pedig azt nézi, hogy aktív-e vagy sem, így ezt is bannak veszi. Éjjelre ez is javítva lesz.

öüó?úéá?í

Maximus4
Nem tudom,hogy bug vagy sem,mindenesetre csak érdekességként.
A főoldalon stasztikikák alatti utolsó regisztrálók listája nem egyezik a szintén főoldalon lévő utolsó regisztrálókkal.Aztán megnéztem,hogy Vivicica28,velvetine,lotimate adatlapjaik szerint banon vannak.Viszont,egyikük sem szerepel a büntetőpontlistába.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Köszönöm <#eljen>

REAL MADRID

Ez is javításra került már, csak még nem került ki élesre. Éjjel jön egy csomag és abban benne lesz ez is.

öüó?úéá?í

Ezt kibővíteném azzal, hogy az új felületen a zárt témák nyitva vannak és lehet bele írni. :/

REAL MADRID

Maximus4
Én köszönöm!

Meglett a hiba...csak a 'Saját fórumok' kategóriát érintették, aktív moderátori jog nélkül.
Javítva lett, csinálhatod nyugodtan. 😊 Köszi!

öüó?úéá?í

Okés, ránézek erre mindjárt

öüó?úéá?í

Maximus4
Mivel láttam,hogy hamarosan végleges lesz az új felület,gondoltam elkezdek én is foglalkozni a dizájnnal.De nem tudom szerkeszteni a saját topikomat,ha nem írok bele semmit(persze a hosszú cím nem marad üres),akkor is folyton a por került.....szöveget kapom és mindíg más számot mellé:
1405607137
1405607168
1405607288

Bronx South
Két hozzászólásonként van ez a halovány szürke. Egy árnyalattal lehetne sötétebb azt mehetne egységesen az egész fórum alá, szerintem bőven megtenné azoknak is akiknek bántja a szemét a sok fehér, és a fórumot sem rondítaná el.

Bronx South
Jelenleg kétféle háttérszín van, eléggé csúnya, miért nem volt jó a sima fehér ?

mire idetalálok, már berakja más 😄
Efreet
ez az a topic - próbáltam kinyitni és újrazárni az új felületen, de mindhiába.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Fabio Capello
Sportmod fórumból jelezték -

karajjj #1725 válasz privát ma, 12:20
hibát hol kell jelezni?
a lezárt témában tudok írni az új felületen, ott nincs zárva!

Efreet
BUG: spoilerbe rakott videó elrontja a spoiler taget

JS-nél és CSS-nél nincs különösebb korlátozás. JS-nél egyedül sütiket nem lehet kezelni, CSS-nél pedig csak a szabványos CSS3-at lehet használni, ami nem tartozik bele, azt kukázza a szűrő. Természetesen CSS-t és JS-t közvetlenül a hosszú címbe nem lehet tenni. HTML megkötésekhez pedig lesz írva egy kis lista, hogy miket lehet használni.

A 'tr' és a 'td' tag-ek is engedélyezve vannak. Csak abban az esetben szűrődnek ki, ha nem helyesen, vagyis pl 'table' tag nélkül vannak használva.

Hsz-ben való szűrés és már meg van oldva, semmilyen html tag-et nem enged be html kódként, hanem átalakítja sima szöveggé, így nem esik ki semmi. Ez a javítás majd a következő csomagban jön élesre.

öüó?úéá?í

kifli
Na a tr és a td az ami nincs engedélyezve hosszú címben. Ez lehetne engedélyezve esetleg? 😊

Ahogy nézem a nem engedélyezett dolgokat hsz-ből is kiszűri. Szerintem nem túl praktikus, egy it fórumon, ha kódrészletek a hsz-ből is ki vannak szűrve.
kifli
Van valami lista, hogy milyen css, js illetve html kódokat lehet használni?

Jól látom, hogy nincs engedélyezve? Esetleg ezek lehetnének engedélyezettek?
mrzoltan
Át van írva a háttérszín:

background: #e1ebf3;
adam46
Nem tárolja le az üzenetet
adam46
Nem tárolja le az üzenetet.
RelakS
Nem érted...
Az új dizájn esetén ennek a topiknak a szélei más színûek, mint az összes többié.

Vagy én nem értem, és az összes többi topik is ilyen lesz késõbb? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

MerlinW
Ez az új fórumdizájn😊

[merlinw.org]

RelakS
Ez a topik direkt nem úgy néz ki, mint a többi? 😄 Mintha egyedi háttér lenne beállítva.

Az oldalszámok körül valami keret meg háttér szerintem üdvös lenne, mert pl az én hülyekék hátteremmel a számok nem igazán látszanak.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

grebber
BUG: A régi SG-vel mobilon kb semmi gond nem volt.Amióta ez az új van állandóan átvált m.sg-re amit persze nem tölt be 😞
Fals komment számokat ír állandóan (xy új hozzászolás érkezett)

Next PC upgrade: 2022

Nem lehet kiválasztani az új design alap fejlécszínét a beállításokban.

(Én ügyes vagyok ezért ennek ellenére vissza tudtam állítani, de az UI nem ad rá lehetőséget)
j0nNyKa
Suhi: meg tudnád nézni, hogy az 1050234757 uidjû userrel mi lett?
az adatlapja sem az új, sem a régi rendszeren nem nyílik meg
a nickje komi volt
a keresõ nem talál ilyen nicket, viszont ha be akarja regelni, megkapja hogy van már ilyen felhasználónév
itt van egy példa, ahol neki válaszoltak, a "Válasz 'komi' üzenetére (#16311)" részben látszik, viszont a hozzászólása fejlécében már csak egy copyright jel van (onnan puskáztam ki egyébként az uidjét)
itt is van egy hozzászólása
?!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szabi
loál óra.. utálom telefonon az automata szóelrontást... 😄D

egyébként mobilon a m.sg.hu/furom-ot szeretné betölteni ha feljövök sg-re, de nincs olyan oldal.. ezt nem lehetne kikapcsolni hogy mobilról is egyből az sg.hu/forum-ra jöjjön ? 😊

"Nulla tenaci invia est via"

kösz, majd kipróbálom 😄
Szabi
lehet png, mentsd ki png-be, majd nevezd át gif-re.. évek óra így van png képem 😄D

IMYke2.0.0.0
Lehetne PIROS a topikokban az X új üzenet érkezett szöveg?!
És persze a CSÍK is lehetne elütő színű, mert ez így ... csúnya jelző.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

listában ezeket nem láttam:

- az aláírás elválasztó vonal túl kontrasztos, zavaró! halványabb szürkés sokkal jobb lenne
- szerintem jobb lenne minden hsz-nek szürke háttér - a sok színes csík miatt úgyse nagyon lehet észrevenni a különbséget, akkor meg mi értelme?
- nick kép miért nem lehet még mindig PNG?
- téma fejlécének sem ártana valami háttérszín, mert így eléggé beleolvad mindenbe
- ha egy képre linket rakok és úgy postolom, ott marad mellette a link bbcode-ja
kifli
akkor mostmár minden érthető 😊
Ez elméletileg csak akkor lehetséges, ha megújul a session, tehát kilépsz böngészőből és újra megnyitod az oldalt. De majd körbejárom ezt a dolgot.

öüó?úéá?í

Tegnap éjjel került ki egy csomag javítás, amiben meg lett oldva, hogy a szűrő ne dobja ki az ID-ket.

öüó?úéá?í

kifli
Most, ha csak colort írok, akkor megy linux alól is. Azt akkor nem értem, tegnap mikor hosszú címbe próbáltam egy div-nek id-t adni miért nem engedte...
Maximus4
A moderálási időlimit (3 óra) pár perc után nem működik.Az utolsó regisztrálókat néztem kb. 5 perc elteltével újra ráklikkeltem,de már jött az üzenet:
"Hiba: Nem rendelkezel a megfelelő jogosultsággal, vagy lejárt a bejelentkezésed!"

kifli
új felületről megyek rá a karbantartásra, és eddig nem volt gond azzal, hogy jött-e hsz vagy sem. Arra viszont nem emlékszem, hogy linux vagy win alól csináltam-e. De úgy rémlik, hogy mikor tudtam szerkeszteni akkor asztaliról csináltam, ahol win van telepítve.
erre majd ránézek.
annyi apróság, hogy font-color property nincs css-ben, a betűszín állítása simán color property-vel történik.

öüó?úéá?í

tomsolo
új felületen addig nem jelenik meg változás - ha a régirõl frissítettél - míg nem érkezik rá hsz 😉

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

kifli
Hg-ként nem tudok topikot szerkeszteni, de nem mindig, csak néha.
Windows phone topikot elkezdtem multkor, aztán dolgom volt így félbehagytam, legközelebb mikor próbáltam már nem tudtam.
Belépek a téma karbantartásba, és módosítom amiket szeretnék, rányomok amentésre, átirányit a topikra de nincs változás.
Tegnap egy div-nek akartam id-t adni, de nem tudtam, aztán végül csak sikerült de csak később.
Most css résznél betűszínt szeretném változtatni pl (font-color:#ffffff), de nem tudom, hiába nyomok a mentésre nem történik változás. És ha rámegyek a téma karbantartására megint valóban nincsenek ott a beírt dolgok.

Nem emlékszem pontosan, de legutóbb mikor tudtam szerkeszteni asztali gépről csináltam win alol, notin meg linux van. Próbáltam linux alol most ff-el és chrome-al is, de nem engedi, majd kipróbálom win alol is valamikor...
Szabi
<#worship>

Efreet
A főoldali kedvencek összecsukásánál a főcsoport-feliratok megmaradnak, még ha nincs is bennük új hozzászólásos topic.

Bronx South
Miért nem látom a saját hozzászólásaimat ?

Bronx South
Az miért van hogy idáig szép fehér volt az oldal ahogy a korábbi képemen is látható, most meg ilyen csúnya lett ?

Maximus4
Úgy nézem,hogy privát üzeneteknél nem lehet letiltani az üzenetküldést,illetve lehet,hogy működik,de nem vált át letiltás után "üzenetküldés engedélyezésre".

Papa01
Köszönjük! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Jim Morrison
szuper<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Friss:
- VIP csillag kikapcsolható
- Felhasználói hsz szerkesztésnél BBCode, URL, IMG, stb. gombok
- 'Ennyi pontszám alatti hsz elrejtése' élesítve
- 'Ennyi pontszám alatti user elrejtése' élesítve
- Felhasználó által beállított háttér minden oldalon aktív
- Kapott a fórum egy átlátszó-fehér hátteret, hogy sötétebb háttérrel is használható legyen
- Fórumban hsz-hez képfeltöltés javítva
- Az 'Utolsó olvasatlan üzenet' vonal nem töri meg a hsz-ek hátterének szürke-fehér színezését
- Hosszú címben h1-h6 tag-ek engedélyezve
- Target attribútumot nem dobja ki a szűrő
- Kép- és videóbeillesztésnél ha üresen a mégse gombra van nyomva, nem dob 'Üres vagy érvénytelen URL!' hibát

öüó?úéá?í