Új fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik dolog,visszakanyarodva a saját topik szerkesztéséhez,a hiba csak részben oldódott meg.Szerkesztés után még mindíg előjön a por került..szöveg,viszont ha visszalépek a böngészőben a topikba,akkor már látszik a módosítás.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Az adatlapjukon hibásan jelenik meg, nem banon vannak, hanem e-mail megerősítést vár a rendszer...a lap pedig azt nézi, hogy aktív-e vagy sem, így ezt is bannak veszi. Éjjelre ez is javítva lesz.
öüó?úéá?í
A főoldalon stasztikikák alatti utolsó regisztrálók listája nem egyezik a szintén főoldalon lévő utolsó regisztrálókkal.Aztán megnéztem,hogy Vivicica28,velvetine,lotimate adatlapjaik szerint banon vannak.Viszont,egyikük sem szerepel a büntetőpontlistába.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
REAL MADRID
öüó?úéá?í
Ezt kibővíteném azzal, hogy az új felületen a zárt témák nyitva vannak és lehet bele írni. :/
REAL MADRID
Javítva lett, csinálhatod nyugodtan. 😊 Köszi!
öüó?úéá?í
öüó?úéá?í
1405607137
1405607168
1405607288
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
karajjj #1725 válasz privát ma, 12:20
hibát hol kell jelezni?
a lezárt témában tudok írni az új felületen, ott nincs zárva!
A 'tr' és a 'td' tag-ek is engedélyezve vannak. Csak abban az esetben szűrődnek ki, ha nem helyesen, vagyis pl 'table' tag nélkül vannak használva.
Hsz-ben való szűrés és már meg van oldva, semmilyen html tag-et nem enged be html kódként, hanem átalakítja sima szöveggé, így nem esik ki semmi. Ez a javítás majd a következő csomagban jön élesre.
öüó?úéá?í
Ahogy nézem a nem engedélyezett dolgokat hsz-ből is kiszűri. Szerintem nem túl praktikus, egy it fórumon, ha kódrészletek a hsz-ből is ki vannak szűrve.
Jól látom, hogy nincs engedélyezve? Esetleg ezek lehetnének engedélyezettek?
Az új dizájn esetén ennek a topiknak a szélei más színûek, mint az összes többié.
Vagy én nem értem, és az összes többi topik is ilyen lesz késõbb? <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Az oldalszámok körül valami keret meg háttér szerintem üdvös lenne, mert pl az én hülyekék hátteremmel a számok nem igazán látszanak.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Fals komment számokat ír állandóan (xy új hozzászolás érkezett)
Next PC upgrade: 2022
(Én ügyes vagyok ezért ennek ellenére vissza tudtam állítani, de az UI nem ad rá lehetőséget)
az adatlapja sem az új, sem a régi rendszeren nem nyílik meg
a nickje komi volt
a keresõ nem talál ilyen nicket, viszont ha be akarja regelni, megkapja hogy van már ilyen felhasználónév
itt van egy példa, ahol neki válaszoltak, a "Válasz 'komi' üzenetére (#16311)" részben látszik, viszont a hozzászólása fejlécében már csak egy copyright jel van (onnan puskáztam ki egyébként az uidjét)
itt is van egy hozzászólása
?!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
egyébként mobilon a m.sg.hu/furom-ot szeretné betölteni ha feljövök sg-re, de nincs olyan oldal.. ezt nem lehetne kikapcsolni hogy mobilról is egyből az sg.hu/forum-ra jöjjön ? 😊
"Nulla tenaci invia est via"
"Nulla tenaci invia est via"
És persze a CSÍK is lehetne elütő színű, mert ez így ... csúnya jelző.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- az aláírás elválasztó vonal túl kontrasztos, zavaró! halványabb szürkés sokkal jobb lenne
- szerintem jobb lenne minden hsz-nek szürke háttér - a sok színes csík miatt úgyse nagyon lehet észrevenni a különbséget, akkor meg mi értelme?
- nick kép miért nem lehet még mindig PNG?
- téma fejlécének sem ártana valami háttérszín, mert így eléggé beleolvad mindenbe
- ha egy képre linket rakok és úgy postolom, ott marad mellette a link bbcode-ja
öüó?úéá?í
öüó?úéá?í
"Hiba: Nem rendelkezel a megfelelő jogosultsággal, vagy lejárt a bejelentkezésed!"
annyi apróság, hogy font-color property nincs css-ben, a betűszín állítása simán color property-vel történik.
öüó?úéá?í
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Windows phone topikot elkezdtem multkor, aztán dolgom volt így félbehagytam, legközelebb mikor próbáltam már nem tudtam.
Belépek a téma karbantartásba, és módosítom amiket szeretnék, rányomok amentésre, átirányit a topikra de nincs változás.
Tegnap egy div-nek akartam id-t adni, de nem tudtam, aztán végül csak sikerült de csak később.
Most css résznél betűszínt szeretném változtatni pl (font-color:#ffffff), de nem tudom, hiába nyomok a mentésre nem történik változás. És ha rámegyek a téma karbantartására megint valóban nincsenek ott a beírt dolgok.
Nem emlékszem pontosan, de legutóbb mikor tudtam szerkeszteni asztali gépről csináltam win alol, notin meg linux van. Próbáltam linux alol most ff-el és chrome-al is, de nem engedi, majd kipróbálom win alol is valamikor...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
- VIP csillag kikapcsolható
- Felhasználói hsz szerkesztésnél BBCode, URL, IMG, stb. gombok
- 'Ennyi pontszám alatti hsz elrejtése' élesítve
- 'Ennyi pontszám alatti user elrejtése' élesítve
- Felhasználó által beállított háttér minden oldalon aktív
- Kapott a fórum egy átlátszó-fehér hátteret, hogy sötétebb háttérrel is használható legyen
- Fórumban hsz-hez képfeltöltés javítva
- Az 'Utolsó olvasatlan üzenet' vonal nem töri meg a hsz-ek hátterének szürke-fehér színezését
- Hosszú címben h1-h6 tag-ek engedélyezve
- Target attribútumot nem dobja ki a szűrő
- Kép- és videóbeillesztésnél ha üresen a mégse gombra van nyomva, nem dob 'Üres vagy érvénytelen URL!' hibát
öüó?úéá?í