1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
  • Alexease
    Az editor resznel, az enter-kezeles-problema valtozni fog? Ez igy eleg elvetemult megoldas:)
  • wollnerd #697
    Nálam a fórum főoldali chat nem jelenik meg! Csak a üzenetszövegdoboz. Én próbáltam frissíteni (Ctrl+F5-tel is) az oldalt, de semmi. (Google Chrome, Win7) Másnál van ez a jelenség?
  • Tinman #696
    Küldtem egy p.ü.-t egy ismerősömnek benne kb. 60-70 db. játék címével... eredménye:

"Az üzenet maximum 1500 karakterből állhat."

Most ez valami vicc? VIP-ért fizettem, fizetek érte, ha több karaktert küldhetek. DEAL?
  • MerlinW
    A "Fórum lapszín HTML kódja" beállításnak legyen #fff az alapértelmezett értéke mindenkinél. Alapból transzparens és sok ember össze van zavarodva miért áttetsző borzalom minden (főleg ahol dizájnolt a topik és nincs definiálva háttérszín).
  • tomsolo
    http://sg.hu/listazas.php3

:DDD
  • Master91
    lol!
  • gergely1991
    Utolsó üzenet időpontja: 1970. 01. 01. 01:00
  • tomsolo
    > 7. oldalnál régebbi oldalra nem tudok visszamenni

nincs, nem lehet köze ehhez a designnak

> A nagyobb képek túlnyúlnak

.forum-post .body img{
    max-width: 930px;
    }
  • gergely1991
    Igen "vótmá". :)
    De lol akkor még nem javult meg. :D
  • tommygear
    saját fórumokban nincs hsz törlés
    vótmá gondolom
  • j0nNyKa
    moderatori topic torles nem megy, szokasos hibaval elszall, es le sem fut
  • Breki33
    Köszönöm, próbaképpen beraktam ide, pár dolgot javítva átírva

http://sg.hu/forum/tema/1199779177?page=1

Két gondom van vele, 7. oldalnál régebbi oldalra nem tudok visszamenni
    A nagyobb képek túlnyúlnak
  • SzirmosSzisza
    Arra gondolok, hogy a Google látja, hogy van itten egy uj-forum, aztán valaki átnevezi Új ötletekre és változik a cím.
  • MerlinW
    Most eszmélek, kisebb lett minden a főoldalon Máris használhatóbb:)
  • Panzeradler #684
    Ohh, köszi.
  • MerlinW
    Ezt a címet használd: http://sg.hu/forum/ és itt jelentkezz be.
  • MerlinW
    Miután a topikok listázása ciklussal történik nem sok helyen kellene átírni:)
  • Panzeradler #681
    Csak nálam nézz ki így a bejelentkezés?
    Plusz még 1 ha bejelentkezem nem látszódnak a kedvenceim, csak ha ráfrissítek az oldalra.

kép
  • SzirmosSzisza
    A régi oldalról nem linkelték át a dolgokat újra, nem hinném, hogy visszamenőleg az összes topik címre megcsinálnák :)
  • MerlinW
    Annak mi az oka, hogy az url-ekben nem topikcím szerepel, mint pl. sg.hu/forum/uj-forum ? Nem cél, hogy google szeresse a fórumot vagy hogy könnyebb legyen a navigálás/linkcsere?:)
  • SzirmosSzisza
    Vááá, ha másért nem a Google miatt csináljatok már egy 301-es redirectet pls :C
  • Szabi #677
    Remélem ilyesmi lesz majd az alap dizájn is minden topikoz

Mobilról meg jó lenne, ha nem dobálna állandóan az m.sg.hu-ra ha már úgysincs olyan oldal.. :D
  • Alexease
    Koszi! :)
    Engem foleg a posztok "szettordelese" erdekelt, mert benaztam vele;) Most mar mukodik. Koszi.
  • tomsolo
    ITT meg már fut egy mutációja, saját menüvel fejléc képpel... etc
  • tomsolo
    Azt csináltok vele amit akartok.

egybként nincs még kész, meg nem ezt csinálom 24/7
  • j0nNyKa
    nem hivatalosan nyilvan barmit lehet, csak tolem mar tobb topicban is kertek ezt, egyszerubb lenne, ha el lenne fogadva alapnak, minthogy lenyuljam :)

Tibor: koszi a valaszt, ha a hatterszin maradna a user altal valaszthato ?! csak mert azert en itt latok olyan dolgokat benne, amik legjobb tudomasom szerint nem elfogadhatoak, peldaul az sg kek le van cserelve erre a (szerintem) szebb, lathatobbra, meg nem tudom, hogy a lekerekites mennyire fer bele a "hivatalos" elkepzelesekbe

mindenesetre en legrosszabb esetben le fogom ezt nyulni tobb topicba is, nem gyozom dicserni :)
  • Alexease
    Az iFrame "problema" meg mindig erdekelne:) Teljesen megszunt a lehetoseg, nem lesz, vagy csak egyelore nem mukodik?
  • Alexease
    Es nem hivatalosban, sajat topicra lekoppintani/nyulni, lehet?:)
  • Mortimer
    Valóban vannak benne jó részek, de pl. a fekete szélek nem tetszenek, szerintem túl komor.
  • j0nNyKa
    jo lenne Tibortol egy annyi, hogy "nem mer sajt", vagy hogy "vegulis menjen", mert nekem is piszkalja a csorom, hogy milyen fasza lett
  • Alexease
    En is ezt irtam multkor, ez a design teljesen hasznalhato. Ha ilyen lenne alapbol, vagy lenne ilyen valaszthato, nem kellene semmit piszkalni:)
  • SzirmosSzisza
    Átirányítás mehetne a régi linkekről :/
  • repvez
    A bejelentkezést is még ugyanugy elfelejti mint a régi dizájnnál,hiába pipálom be a maradjon bejelentkezve opciot. és néha ilyenkor kapok por került a gépezetbe hiba üzit.

tegnap volt gond az oldallal vagy csak nálam? mert minden oldal bejött csak az sg nem. sem IE11 sem chrome sem android alatt.
  • ldavid
    most sokkal jobban néz ki ez a topic mint az alap design, lehetne ez a háttér default is
  • Jabar
    Üdv!

Kedvencnek jelölt topicokban nálam megjelenik a piros csík a legelső új hozzászólásnál de nem ugrik oda automatikusan.
    Ezen kívül szép munka, így tovább.

Windows 7 Home Premium SP1 X64
    Chrome Verzió: 36.0.1985.125 m

Köszi

szerk.: klikkelésre oda ugrik (e fölött elsiklottam :p ), csak magától nem
  • j0nNyKa
    srácok ezek a számok timestampek amit írkáltok, erőteljes a gyanum, hogy semmilyen információtartalma nincs :)
    de ekkora hibát szerintem nem lesz nehéz megtalálni

az itteni topig dizájn meg még mindig epic, ki csinálja ?!
    edit: tomsolo?! great job buddy!

már most annyira tetszik, hogy jó lenne, ha bekerülne a bővítménybe, mint bármilyen topicba választható dizájn, nagyon adja
  • karajjj
    focis témák is halottak
  • Malakai
    IE10 alatt meg széleskörű problémák vannak js terén, maradi cégesek ejtve úgytűnik. :P
  • DIESEL DOG #660
    Valami nem stimmel a sajét fórumokkal...

1406096766
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy privátoknál most hogyan lehet tiltólistára tenni valakit, illetve hova lett a lista maga?!??