1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
1406095680 -
IE10 alatt kedvenclista nem lecsukható.
Szerk: Plussz pl küldésre is kétszer kell kattintani, hogy elküldje, gondolom ez se direkt. -
1406095416 -
Amúgy még írhatnák pár tucat számot, de gondolom kettő elég. EZ is két különböző szekcióból, hátha az is számít. -
1406094926, 1406094937 -
1406094928 -
1406094890 -
A por kerülésnél jobb alul van egy számsor, azt mellékeld hozzá, régebben az segített a hiba megtalálásában. -
Gyárekök, nálatok is az van, hogy rakat topic (sajátba pláne) be sem jön, asszongya, hogy por került a gépezetbe és ennyi?!! -
Árvíztűrőtükörkúró -
Most már mindenhol rossz :) -
hol van ez az oldalankénti hozzászólások száma opció? én nem találom a beállításokban :o -
Coral Springs #642 Nem jó az oldalankénti hozzászólások száma. Alapból ugye 50 van beállítva de vagy 39 -et vagy 40 -et mutat egy oldalon, átállítottam magamnak a régi fórum alapbeállítására tehát 80 -ra de így sem változott a helyzet.
Továbbá problémázik az új hozzászólások számának kijelzése is a főoldalon, előbb is kiírta egy topikra hogy 14 új hozzászólás de nem jött egy sem. -
Mert van ott egy lezáratlan <font size=4> -
ok, de akkor is nyitnom kell a listát, hogy keressek.
Egyszerűbb lenne, hogy legörgetek, és rányomok egy kis plusz jelre, mondjuk a mobil részleg melett, és akkor ott megjeleníti az összes kedvencemet, az adott témában. -
Oldalon belül szövegre kereső azért létezik minden böngészőben, ctrl+f vagy f3 vagy ilyesmi, és pár karakter után már ott is vagy :) -
Van olyan topik,mint például ez,ahol baromi nagy a bejelentkezési név és az oldallapozó,pedig nincs a topikba csak egy banner.Nem gáz,csak érdekesség:) -
Én a kedvenceknél látnám szívesen azt, hogy ne csak az összes, hanem külön-külön a kategóriák is nyithatók-csukhatók legyenek. Így hogy ennyire szellős lett most a a lista az új dizájnal hosszú a lista. Így inkább összecsukom, de ha mondjuk szeretnék egy topikba írni, ahova nem érkezett új hsz, akkor görgethetek a lap tetejére, kinyitom az egész listát, majd kezdhetem a lefelegörgetős bogarászást, hogy megtaláljam a kívánt topikot. -
Jaa - olyat láttunk már (pl. a mi kellene topicban), szólj hozzá egyet, és helyreugrik - utána kitörölheted a hozzászólást.
Hogy mitől van, az passz.
-
Borg #634 Ott nem dizájn gond van, eddig jó volt, most nincs 1db hsz se... -
Borg #633 A módszer igazából mindegy, a lényeg, hogy a user eldönthesse akarja e még látni a továbbiakban azt az információ halmazt, vagy bannert. -
fejlécben ajánlott topic a design-problémákkal kapcsolatban -
Borg #631 Btw az autómánia topikot valami érte... -
A sütik biztonsági okokból le lesznek tiltva a továbbiakban... -
Ezt megcsinálhatja a házigazda. Mondjuk cookie-t nem lehet birizgálni fejlécből, de egy klikkre összecsukást igen. Lehet beszélni a házigazdával, hogy esetleg olvashatóbbá tehetné a topicot, mielőtt ágyúval megyünk verébre. -
Borg #628 Esetleg lehetne összecsukható topik-fejléc. Nagyon sok topikban egy egész képernyőnyi fejléc van, ami csak zavaró, főleg ha mindössze statikus infókkal van tele. Szóval ha valaki már olvasta, összecsukhatná magának, amit cookieval megjegyezhetne a fórum. -
pl. a the crew topikban, az új felületen néhány komment nem látszódik, de ha válaszolok rá, a válasz részben mutatja :D -
Coral Springs #626 Ez a topik is érdekes, az első oldalról eltűntek a hozzászólások. A főoldalon pedig ki volt jelezve hogy 2 új üzenet érkezett. -
-
btamas86 #624 Nem igazán van időm most visszaolvasni mik voltak amióta utoljára olvastam, de most kicsit örülök, hogy kikerült élesre a "szörnyem". Azt hiszem megérte a sok munkaóra amit beleöltem/beleöltünk és remélem mindenkinek tetszeni fog, akinek meg nem, az csináljon jobbat. :) -
Jó lesz az új dizájn,csak így tovább van még mit javítani/fejleszteni rajta de így is profi munka :) 
-
ráadásul az újított fórumhoz is tök sok köze van :D
kifli: arra még bőven várni kell -
Nem igazán fontos, de régi fórum bejelentkezésénél elromlottak az ékezetek. -
Az emberek többsége az íze miatt issza a kávét, nem azért, hogy felébredjen:) -
mobil verzió is változik majd? mert ott jelenleg karakterkódolási hibák vannak...
az ennyire off dolgokat tényleg lehetne hagyni itt, nem beszélgetős topik.... -
Coral Springs #618 Bármilyen hihetetlen nem iszok kávét, sőt semmi koffeines szart. Ha felakarok ébredni betolok valami pörgős zenét azt problem solved. -
Te a kávét is fehéren iszod? :) -
Coral Springs #616 A háttér lehetne valami más, a sötét színek hosszú távon becsavarják az agyamat. Max egy autó néz ki jól feketén, minden más agyhalál. -
Borg #615 Na, hát ez a topik már kezd egész kiforrott dizájnt mutatni. -
Nekem még mindig az hiányzik, hogy topikokban csak 40 hsz látható egy oldalon. Túl kevés. A régin 80 volt a maximum és azt is kevésnek tartottam. A beállításokban lehetne erre egy opció.