Új fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Jim Morrison
ha nem muszáj nem akarom 😞 ez legyen a legnagyobb baj.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tomsolo
Majd azt én eldöntöm, nem kellesz ehhez, köszi.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
az nem is baj, imho

tessék diszkréten megoldani js-el

Jim Morrison
Még valami:
Hosszú címben az 'a' html tagekben a szűrő szűri a 'target'-t (=_blank).
és jó lennének a lennének h1, h2, h3.. h tagek is!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Jó lenne, ha
 taget lehetne rendesen használni, ha html-t szeretnénk beszúrni. Sajnos a < és > karaktereket csak úgy szereti, ha át vannak alakítva,de jó lenne ha ezt automatán megcsinálná.

N o N a m e
Véleményem szerint először az egész bal oldali oszlop szélességét kellene néhány pixelnyit növelni, majd aztán lehetne az oszlopmagasságot is csökkenteni, mert még így is szinte kilóg az új üzenetek száma ha már új sorba vannak tördelve..

Tudom, hogy lehetnek akár ennél hosszabb topiknevek is, ezért akár az is megoldás lenne a tördelés szempontjából, hogy egy x karakter után ...-al levágni a topik nevét, mint a Legújabb témák résznél.
Efreet
A hozzászólás törlése szándékosan lett körülményesebbé téve? (most próbáltam csak ki) Egy popupban elég lenne rákérdezni, nem külön oldalt betöltögetni. Főleg ha több hozzászólást kell valahol elpucolni, akkor nagyon sok ide-oda cikázás ez így.

A törölt hozzászólást el lehet átmenetileg tüntetni az oldalról (nagyon régen így működött), aztán ha kész van a takarítás, akkor majd én újratöltöm a topicot.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

mrzoltan
Köszönjük az update-et.
---
Kérdés: Iframe használhatóság várható?
j0nNyKa
kurvagyorsan fejezd abba.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

MerlinW
Ja és a textarea is lehetne kicsit magasabb, ha belekattintunk.

[merlinw.org]

MerlinW
Összelegóztam a Steam topik alapját, de lesz még vele munka.

Apróságok:
- A beállításokban ha "Fórum lapszín" nincs kitöltve, transzparens (=olvashatatlan) lesz az egész oldal.
- Ha a "Fórum háttérszín" sötét, a #menu-family nav betûszíneinek világosnak kellene lenniük.

Saját probléma:
- a kedvencek sormagasságán lehetne csökkenteni. Egyrészt 100+ topik esetén ez kilométeres scrollozás, másrészt átláthatatlan. Valamint a kategóriákat ki lehetne emelni valamilyen háttérszínnel, szintén az átláthatóság érdekében.

Kérdés:
- Ennek a topiknak miért más a szélessége? A forrás alapján nem topik script/css miatt van.

[merlinw.org]

N o N a m e
a fórum képek nagyítása általában jól működik, de vannak esetek amikor magasabb képnél "befagy" a scrollbar, sem kattintásra sem görgetésre nem reagál: KÉP
N o N a m e
A statisztikáknál vannak ezek a Friss üzenetek és Friss témák adatok, ezeket hogyan kell érteni, mennyire frissek? Elmúlt 24 óra vagy 48 óra akár 1 hét adatai?

Ha beállítottam egy fórum háttérszínt, akkor a beállításokra, felhasználói adatlapra stb lépve miért nem marad meg az a szín? Ez megoldható lenne?
tomsolo
Mesélj még btamasról nekünk légy szíves... <#gonosz1>

...btw tök felesleges hisztizned mert semmi sértő nem volt a kérdésben.

Papa01
Ha jól látom, az új oldalon az oldalak lenyílómenü (a lapozó) nem elérhető, míg a régin igen.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Köszönöm a választ! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

IE-be nem lehet bővítményeket telepíteni, így szerintem semmilyen megoldás nincs IE alatt a css módosítására. más böngészőben megoldható a dolog.

öüó?úéá?í

Papa01
Nincs mit, szívesen! 😊
Értem, viszont nagyon örülök a szerkesztés gombnak, egy durva helyesírási hibámat javíthattam! 😄
Azt meg tudnád mondani, hogy az aláírás feletti vonalat el lehet-e távolítani? Szerintem IE alatt kissé vastag is, és annál is megjelenik, akinél nincs aláírás. Szerintem (!!!), ez egy picit zavaró.. 😊

ó, őőő, upsz <#rolleyes> az is egy bug, elmaradt egy osztás 1024-gyel. köszi!
amúgy nem tudok róla, hogy tervben lenne a jelenlegi 20 és 200KB-os korlát növelése, bár én se látom az értelmét ennek így, hogy third-party dolgot használva fel lehet tölteni akármekkora képet.

öüó?úéá?í

Alexease
Vegigneztem a checklistet, es megtalaltam ezt: "Új felület: Asztali gépen zavaróan szellõs az egész."

Egyetertek, szerintem is feleslegesen szellos es zavaro, de gondolom a tabelet-ek es telefonok miatt lett ilyen(?!).

Talan lehetne a sajat beallitasokhoz tenni egy reszt, ahol ezeknek a "cellaknak" a "plusz" magassagat lehetne allitani?

Szukre veve megmaradhatna az uj letisztult design de attekinthetoen, es erintos kutyukon is be lehetne allitani kenyelmesre. (Nincs tapasztalat, semmilyen erintos kutyum nincs😛)
Papa01
Értem, köszi a választ! 😊 Ha jól látom a feltölthető fájlméretből, akkor a külső képfeltöltőket nem lesz muszáj használni? 😊

a képfeltöltő még nem szuperál úgy, ahogy kéne neki. holnapra az első teendők közé írtam fel magamnak a javítását.

ez is csak egy munka, de mindenesetre jól esik, ha valaki értékeli. 😊 azt viszont nem szeretem, ha valaki, akinek nem sok beleszólása van a dolgok menetébe, olyan stílusban kér tőlem számon valamit, mint ahogy tomsolo tette.

öüó?úéá?í

Papa01
Sziasztok! Nálatok működik az SG saját képfeltöltője? Kipróbáltam, a HSZ megjelenik, de a kép nem..
@SuhiP: Köszi a munkádat! 😊

azt mondd meg, hogy miért kérsz számon...nem neked dolgozok. változtass a stílusodon, kérlek, mert eléred ezzel, hogy nem fogom nézni ezt a topicot se, befejezem mihamarabb a projektet és viszont lángos mindörökre, aztán lehet pislogni, hogy megint nincs olyan fejlesztő, aki foglalkozna a user-ekkel is egy kicsit.... <#gonosz3> kezdem érteni btamast

br azért van kilőve, mert nl2br alapból betolja, adatbázisban meg csak feleslegesen foglalja a helyet. css formázást pedig a szűrő csinálja, szintén helytakarékosság miatt, hogy a sok whitespace ne telepedjen be db-be. ha nem tetszik akkor megírod külön editorban, elmented magadnak hogy szép legyen a drága két szemednek, és csak a végeredményt másolod be az oldalra.

öüó?úéá?í

Jim Morrison
<#eljen>

tomsolo
Azt mondd meg mi szükség van az automatikus br/p parserre meg a béna css formázás kényszerítésére...

A mai napra:
- Házigazdák is tudnak hsz-t törölni
- Gumiszobában nem lehet hsz-t értékelni
- CSS poblémák javítva
- Hosszú címben id-probléma megoldva
- Topic hosszú címében új html tag-ek:
map, area, embed, object, audio, video, ol, ul, li, header, footer, section, textarea
- Régi felületen újra megjelennek a smiley-k
- Moderátoroknak 'Utolsó regisztrálók' lista
- Topicválasztó legördülő lista hibája javítva
- Fórumban a képek nagyíthatóak
- Kedvencek új kinézetet kapott
- Kedvencekben a kategóriákon is vannak linkek
- Lazább hover effekt az 'Ugás az utolsó olvasatlan üzenethez' és 'x új üzenet érkezett a témába' gombokon
- 'Küld' helyett 'Küldés' gomb
- Statisztikában 'Összes üzenet' érték javítva

öüó?úéá?í

Papa01
Köszi az infót, megnézem! 😊
Azóta még egy érdekes dologgal találkoztam:
- IE11 alatt nem jeleníti meg a beágyazott YT videót.

A Téma lezárva funkció nem működik.

REAL MADRID

Jim Morrison
javascript részen nincs véletlen felesleges karakter? (😉, vagy rossz css syntaxnál is ilyen hibát dob ha jól tudom.

Papa01
Még annyi talán, hogy a módosítások mentésre kerülnek.

Papa01
Sziasztok!

Nálam minden mentés (amikor szerkesztem a topic-ot) után ez jelenik meg:

N o N a m e
szerk: ha egymás után nyitom meg a topikokat új fülön akkor az első topiknak még jó a neve mindkét helyen, a többinek viszont elugrik a lenyíló listás név a képen látottra.
N o N a m e
A Chuck topikban járva a címben jól szerepelt a név, viszont a lenyíló listában már más topik neve jelent meg.
Amíg nincs élesítve a rendszer, addig cache alapján van kigenerálva a link, és ez még úgy néz ki nem frissült mindenkinél.

tomsolo
Nem véletlen béta a dolog -.- üdvözlöm

öüó?úéá?í

az "Utolsó olvasatlan üzenet" vonal megtöri a váltakozó háttérszínt:
tomsolo
Innováció.

RelakS
kérdés: a fórum link miért visz még a régi fórum felületre?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Örülök 😄

öüó?úéá?í

tomsolo
Megoldottam anélkül is... -.-

item
A rendes fórumban nem mûködik a smiley-rész. Betölti az ablakot,de nem jelennek meg a kis figurák. Elnézést,ha már jelezte valaki. Amúgy nekem tetszik az új design,szerintem jó lesz.

Böngészõ: Chrome. Verzió: 35.0.1916.153 m

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Este (szokásomhoz hűen inkább éjjel) jön egy csomag javítás, abban benne lesznek.

öüó?úéá?í

tomsolo
Köszi!

Maximus4
Jól látom,hogy hosszú idõ óta a régi felületen most jól mûködik a népszerû téma és tényleg a legnépszerûbbek vannak elöl?
Az újon sajna nem.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Fabio Capello
Egy automatikus frissítés a kedvenceknél nem lenne megoldható? Mittudomén, két percenként frissít egyet a kedvenceken automatikusan, hogy lásd van e új olvasatlan üzenet - most nálam csak f5 után frissít és írja ki, ha érkezett azóta új hozzászólás.

szerk: híreknél, ha közvetlen a hozzászólásokhoz lépsz be, nem a hírt nyitod meg, nem ártana egy link, ami az eredeti hírhez vezet, most ha jól láttam csak az alcímet/első mondatot másolja be a bannerbe.

mrzoltan
Akkor < embed> és/vagy < object> is várható? Illetve mikorra tervezitek a rajtot?
N o N a m e
a fórum lapszín opciót ne hagyd üresen, írd be a fehér kódját pl és jó lesz.
lesz html5 is, de ezt nem tudom ígérni ma estére, lehet csak holnap este lesz. id és class szintúgy meg lesz oldva.

öüó?úéá?í