1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
  • Master91
    Persze, de én kicsit nagyobb piroitást raknék arra hogy az ilyen élettelen barmok ne piszkítsák már MEGINT a fórumot.
    Itt van ez a jó design, az a tahó meg nem bír magával.
  • Dzsini
    Kicsit több info segítene szerintem - böngésző, beállítások, ilyesmik.

A "mobilról" elég tág fogalom.
  • Szabi #735
    Mobilról kb.10 mpenként újra tölti az oldalt.. :-/
  • Dzsini
    #725 - nem betűmérettől függ, hogy milyen sorrendben készülnek a dolgok.
  • Maximus4
    Ezt ne tőlem kérd.
  • Master91
    Checklistbe jó nagy betűkkel belehetne írni hogy a ban az legyen már tényleg ban
  • tomsolo
    de minek?

nem látsz elég szögletes dolgot ha innen kinézel? :D
  • Maximus4
    Ígéret van rá,hogy a kitiltott felhasználók még pm-et sem fognak tudni küldeni.Úgy látszik még nem lett beüzemelve.
  • Master91
    Ha bannolva van a szutyok alreges idióta, miért spammeli még mindig a chatet ?? 5 ! nem elég?
  • Breki33
    köszönöm így jó
  • SzirmosSzisza
    yo, aki itt csinálja a designt, egy ilyet rakjon már bele pls
    [spoiler]

.pagination {
    border-top-right-radius: 0px !important;
    border-top-left-radius: 0px !important;
    }

form[name="newmessage"] {
    border-radius: 0px !important;
    }

#topic-information {
    border-radius: 0px !important;
    }

#breadcrumb {
    border-bottom-left-radius: 0px !important;
    border-bottom-right-radius: 0px !important;
    }

#header-top {
    border-bottom-right-radius: 0px !important;
    border-bottom-left-radius: 0px !important;
    }

#header-bottom {
    border-top-right-radius: 0px !important;
    border-top-left-radius: 0px !important;
    }

• Bokafix2
    az utolsó látogatás dátumát nem jelzi pontosan a fórum
  • j0nNyKa
    állítólag azzal segítesz a legtöbbet, ha leoltod a fejlesztőket
    btw van ez az új dolog, hogy feladatlista, meg prioritás, meg ilyenek, ezt így a programozók szokák használni, ilyen furcsa black magic, ami rendszert visz a dolgokba, és választ ad a kérdésedre
  • Tinman #724
    Még egy!

Adott fórumban rákeresek egy szóra, ezt kapom:

"Hiba! :( Sajnáljuk, de por került a gépezetbe. Kérlek látogass vissza később."

Több, mint fél éve használhatatlan a hsz-ekben keresés. Komolyan nem hiszem el, hogy ezt ennyire bonyolult lenne megoldani.
  • Sir Quno Jedi
    Elárulom, még tegnapelőtt is a régi dizájnnal toltam, de most már nem tudom behozni.
  • tomsolo
    jó mi! már kezdetektől ilyen és te csak most vetted észre mennyire "feltűnően" zavaró - hihihi
  • tomsolo
    mondjuk ide az pont nem jó - hihihi
  • j0nNyKa
    ez a padding okozza a kicsúszást, szedd ki, vagy javítsd ahogy gondolod:
    #topic-information a, .body a {
    padding: 10px 30px;
    }
  • Breki33
    Ezt lehetne részletesebben?

Hogy tudom kijavítani?
  • Dzsini
    Tegnap este még egyik felhasználómmal működött, ma már egyik se. "HIBA - Nem sikerült csatlakozni a szerverhez"
  • VinylToy #717
    A topikok olvasása közben átdob a következő oldalra
  • Sir Quno Jedi
    Természetesen lehet állítani a monitoron hw-ból és sw-ből is sok mindent, azonban én az oldalon akarom állítania, csak itt és beállításokból, hogy semmi külső dolog ne kelljen hozzá (azokat ugyanis sok helyen nem szokták engedélyezni ugyebár). Ami megy az oldal saját "erejéből" az okés, más dolgok nem jöhetnek szóba (max. a zoom, de azt minden fisemfos böngésző tudja lassan alapból).
  • Dzsini
    Tomsolo dizájnol effekt :)
  • Sir Quno Jedi
    Meg ahogy elnézem, amék hozzászólásra rámutatsz, annak lesz egy még világosabb hájlájtja is. De minek? Semmi sem történik vele, semmit sem tudsz vele csinálni??!?!? Még ha ilyenkor ráklikkentésre (vagy jobb klikkre) jönne valami menü, vagy történne valami, az érthető lenne.
  • Dzsini
    Közvetlenül nem lehet, userCSS-ből igen. Kerülőútnak használhatod az f.lux nevű programot, ami a naplementével együtt szép lassan eltolja a színhőmérsékletét a képernyőnek, hogy ne legyen annyira kék, mint nappal. Persze csak akkor jó, ha nem foglalkozol színhelyes dolgokkal.
  • Sir Quno Jedi
    Nem lenne jobb dolog ezt beletenni a beállításokba? Egy plusz mezőcske és haller. A bevitele, a színválasztócska megvan előtte kétszer is, copy-paste.
  • j0nNyKa
    usercss
    #forum-posts-list .body {
    background: #ccc; // vagy bármi neked megfelelő szín
    }
  • Sir Quno Jedi
    A hozzászólások háttérszínét hol lehet állítani? Mert a hátteret, mindkettőt lehet állítani a beállításokban, de ennek a hátterét nem találtam, hogy hol? Ugyanis ez még mindig túlontúl világos nekem éjjelre.
  • Alexease
    Meggyogyult :)
  • Alexease
    Az egyik topic-ban hianyzik 4 hozzaszolas, ami nem latszik. Mas latta, valaszoltak ra. A hozzaszolo emberek pontjaival nincs gond, a hozzaszolasok egyszeruek, kulon a hozzaszolas szamat beirva megjeleniti oket. ?!:)
  • Fabio Capello
    Még mindig nagyon sokszor jelez olvasatlan üzenetet a topik, de belépve nincs új üzenet/az olvasatlanokat jelző vörös csík legfelül van.
  • jonika1buzi
    sziasztok jonni vagyok a moderátor
    ezt a profilképet szeretném beilleszteni a fejlécemb csak nem tudom mert szétbasztasztam a forumot az új disegnommal
    segíííííítsetekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

• akyyy
    ban

most nézem tényleg van szerkesztés :O

nálam müködik a szmájli (mosolyok) gomb.
  • Loco
    Olyan opcio van, hogy az early adopterek megkapjak az uj designt, mas meg kivarja azt a masfel evet, ameddig kiforr? A jelenlegi szinekkel embert lehet kinozni.

• tomsolo
    mert minden linkhez definiáltál egy bitang nagy paddingot hmmm?

body a
  • tomsolo
    Köszi, mondjuk elütöttem az 1-et, de ezt nem is néztem.
  • MerlinW
    Csak szólok, hogy ebben a topikban a "#forum-posts-list .header { }" definíció miatt elveszti az indexét a smiley div. Katt a mosolyokra.
  • tomsolo
    Nálad van a hiba.
  • tomsolo
  • Breki33
    Akkor mi miatt van?

A másikat beírtam, de ugyanúgy túlnyúlik

gondolom . helyett késmark jele kell