1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
  • Dzsini
    Nálam régi és új Operával is rendben van a topic is és a chat is - melyiket használod? Nincs valami bővítmény vagy egyéb dolog bekapcsolva? (pl. oldalhoz illesztés, egyéni nézet a régi Operában)

A chat egy túlbuzgó tűzfal vagy pl. céges proxy hibája is lehet, nem a normál 80-as porton át kommunikál...
  • j0nNyKa
    neeeeeeeeeeeee, elmész örökre 1,5 órára te is? :(
    tényleg nem maradunk itt 10en se
  • mousee
    Sziasztok,

Lövésem sincs, hogy ki dizájnolta ezt a "remek" fórumot, de 2005-ös regisztrációm óta most jutottam el oda, hogy szeretném megköszönni az eddigi lehetőséget, de mostantól nem élnék az oldal által biztosított fórumozás jogával. Legalább egy témaválasztót berakhatnátok, elég sok emberkének futkorászik a hideg a hátán ettől az undormány lapostetű dizájntól.
  • Kata
    Operában nem működik a chat.
    (Másrészről operában még ennek a topiknak a fejléce is szét van esve.)

Plusz kérem vissza a tiltás funkciót a privátoknál!
  • Maximus4
    Bocs a dupláért,de ezt most vettem észre.Az adatlapja szerint banon van az illető,tegnap este mégis tudott kommentelni.
  • Maximus4
    Itt a válasz a kérdésedre.Viszont,hogy a topik tele van már off hozzászólásokkal,és az esetlegesen felfedezett hibák jelentése elvész a sok fölösleges komment között,így nem tudom,hogy mi várható továbbiakban.Ezzel kapcsolatban érdemes ezt is elolvasni,főleg a 2. bekezdést.
  • Coral Springs
    Amúgy ezzel hogy az új dizájn mindenkinek elérhetővé vált az oldal fejlesztése egyben le is állt ?

Számíthatunk további bug javításokra, esetleg további változtatásokra ? (Azt hogy a közösségi érdekeket figyelembe véve inkább meg se kérdezem.)
  • PeeTeR
    regen volt hogy "Magyarorszagon kivul" de most csak elore megadott varasokat lehet beallitani. legalabb "K" betuhoz egy "Kulfold" opcio lehetne
  • tomsolo
    régen is így volt - bár sose értettem mire jó
  • PeeTeR
    sajat beallitasok kozott csak magyar varosokat lehet beallitani ellenkezo esetben nem is engedi elmenteni a valtozasokat.
  • MerlinW
    Láttam láttam:) Meg is tetszett a kilógó gomb, így csináltam egy lebegő panelt vele:)
  • tomsolo
    jó ez a localstorage, már összekalapáltam egy fejléc kissebítőt is
  • MerlinW
    Köszi, betettem őket.
  • SzirmosSzisza
    Itt van bár, bár ezeket lehet CSS-el is

Küldés gomb eggyel feljebb rakása:
    b = $("#post-submit");
    $("#forum-codes").append(b);

XY-ként bejelentkezve szöveg 1 sorba
    $("#comments-login").html($("#comments-login").html().replace("<br>", ""));

Itt lehet megnézni mindkettőt.
  • Sir Quno Jedi
    Igen, problem?
  • Misuka963
    Azt hogy lehetne megcsinálni,hogy rendesen kimutassa az utolsó látogatás időpontját és az utolsó hozzászólás időpontját ?
    Össze vissza mutatja sajnos,de úgy látom mindenkinek :/
  • MerlinW
    Scriptek összeszedve, ezt fogom bővíteni.

Ha valakinek van valamije, dobja át és hozzáadom.
  • Kandurex
    a leáldozott topik miért nem elérhető?
  • tomsolo
    2 topikban (= csomó?) köszön vissza amit te látogatsz. De majd kikapcsolható lesz.
  • tomsolo
  • SzirmosSzisza
    Ezt írjátok be JS konzolba / házigazda rakja be, de a legértelmesebb az lenne, ha ki lenne kapcsolható profilban.

$(".forum-post img").each(function(){var src=$(this).data("original");if(src)$(this).prop("src", src);});

Nekem még mindig villog amúgy, de a magasság már okés, tippre ennek a lazy bizbasz eventjét kéne leszedni róla
  • j0nNyKa
    egyreszt nem a neten mulik a kepek betoltesenek sebessege, masreszt pl nalam minden eszkozrol gyorsan toltenek be, pedig vannak gyengebb eszkozeim
  • Sir Quno Jedi
    Az a baj, hogy ez csomó topicban már visszaköszön. Az hogy itt mi van, nem izgat, de a kedvenc topicjaimban, vaze!
  • Dzsini
    Ezért Tomsolo a felelős, ő csinált játszóteret a topicból.
  • Sir Quno Jedi
    A másik ez a kivilágosodik a hozzászólás, ha rámutatsz. Na ez is vadborzalom... De ez nem az alap design része, így nem is szólok a programozóknak erről, van elég bajuk. Oldja meg, aki ezt a bővítményt kitalálta... :D
  • Sir Quno Jedi
    Jaja. A képbetöltéssel kéne valamit csinálni, mert ez így tökéletesen használhatatlan (de legalábbis súrolja). Simán túlmész a képen még görgővel is, mire nekiáll tölteni, pláne nagyításban (2,5k-n, meg afelett nem árt). Jelenleg pl. otthon is 120mbiten szép lassan, folyamatosan kell kolbászolgatni a képes topic-okban, ha valami képet keresel (és mégis honnan tudnád melyik hzszben volt?!?!?). Őrületbe viszi az embert, verem a fejem az asztalba. Nodepláne ez a villanás ahogy bejön, ha epilepsziás lennék, már habzana a szám (így is közel álltam hozzá párszor). Ráadásul kisebb teljesítményű gépeken még szaggat is, mikor bejön egy-egy kép és megy tovább a scroll, iszonyat. Ez brutál. Elhiszem én hogy 2014 és csilivili, de ez, ez, ezezez... kész...

Ezzel teljesítményt nem takarítotok meg, mert a képek 99%-a nem az sg-s doménből van linkelve (és ha mégis, mehetne csak azokra ez a butus töltési izé, hiszen forráscímből kiderül mék domén).

Vagy legalább legyen kapcsoló a beállításokban, hogy igen, minden képet kérek az oldalon MINDIG letölteni, ahogy betöltődik az oldal. Vagy ilyesmi.

Plíz, könyörgöm! Kéremszépen! Valaki! Tudom, hogy nehéz a fejlesztők élete (ha valaki én aztán tudom). DE csak van valami reménysugár...
  • SzirmosSzisza
    Vagy https alól böngészik és sok böngésző ilyenkor nem tölt be titkosítatlan helyről képeket
  • Dzsini
    A képek gondolom amiatt nem jelennek meg, mert a scriptek futása tiltva van a böngészőben, és a lazyload nem indul be (és/vagy nagyon régi a böngésző, és valamit nem értelmez úgy, ahogy kellene).

A bejelentkezés passz.
  • j0nNyKa
    rugassunk ki vagy wat?
  • Zenszkij
    valamit csináljatok már, mert a munkahelyemen nem látom a betett képeket, továbbá a bejelentkezés is rossz, eddig nem fain ez az új külső
  • j0nNyKa
  • akyyy
    máshol emiatt kapnak kizárást, mert a piros az a moderátor szine, sóval mit képzelsz TE (pedig csak idézet lool)

vajon igy is müködik:
  • Dzsini
    Bugocska: ha off hozzászólás közepére megnyitok egy beidézettet, az megörökli az offot:
    például ha ide írom hogy #783 akkor az a hozzászólás off lesz, pedig csak ez a szöveg az
    vajon a pirosra színezés is #781 öröklődik?
    és #779 a nagybetű?

.. a betűméret nem, de a szín igen :)
  • SzirmosSzisza
    Valami pörgő bizbasz mehetne oda ahol éppen képnek kéne betöltődnie, pl nekem az alattam levő komment üres és nem tudni, hogy épp kép töltődik vagy csak üres a hsz.
  • tomsolo
  • mcmoha
    Most látom, de elötte csak azokat az üzeneteit láttam amire válaszoltam és csak akkor ha a "válasz bla-bla üzenetére" kattintottam.
  • j0nNyKa
    én látom, most is van ez a hibád?
  • DanielT
    porSZEM!!!!!!!!!!!!! Került a gépezetbe, nem por!

Iszonyúan irritáló ez a hibaüzenet.
  • mcmoha
    S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha topikban "TOMSILENT" hozzászólásait nem látom, pedig nem tiltottam le.
  • mcmoha
    Csak azt néztem meg, de most már jó.