1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
  • tugyiti
    Nem sajnos kedvenceknél is üres a span :(
  • j0nNyKa
    mi volt a címe, tudja valaki ?
  • tugyiti
    invisible topic wtf
  • Szabi #861
    többször jelentettem, szerencsére legalább a sima feltöltés működik, bár az is hibás mert gyakran meghülyül és háromszor szúrja be a képet a kommentbe és van hogy elküldeni se engedi a kommentet :(

több gépről és többféle böngészőből próbáltam, mindegyik meghülyül néha
  • Hont
    Igen, ezt már én is észre vettem! Nekem sem megy a kép feltöltés!
  • wedge31
    Nem tudom volt e már róla szó de a galériámba nem tudok képet feltölteni.
  • Malakai
    Ha már előjött a topicból belépés, akkor én azért hozzátenném, hogy szerintem mindenképpen olyan kéne, hogy link legyen belépésre és csak egy visszairányítás belépés után a topicba.

Ne az legyen, hogy valaki okoskodik scriptel és akkor jön a hajcihő. :)
  • tomsolo
    Pédául ebben aa topikban :)
  • Dzsini
    Tényleg kényelmes lenne egy bárhonnan működő belépési lehetőség, ha a hibákat sikerült eltakarítani - még mindig sokszor fordul elő "új üzenet" jelzés konkrét üzenet nélkül... (ami utólag megjelenik általában, tehát nem beírt és törölt üzenet - aminek szintén nem kellene az olvasatlan jelzést beindítania)
  • zolee145
    Nem tudom eldönteni mi fontos és mi nem az. Csak azt tudom elmondani ami engem zavar. Ha szerinted nem fontos én hiszek neked, akkor tárgytalan amit írtam, lehet törölni.
  • j0nNyKa
    ha belépsz az egyik megnyitott tabodon, a többit úgyis f5ölnöd kell :\
    én úgy érzem, ennél csak fontosabb dolgok vannak terítéken
  • bertino
    hali,

nem tudom mi lesz a helyzet ezzel a dologgal, de... fog az változni a jövőben, hogy a belinkelt képek előre betöltődjenek a topicban, vagy ez marad így ?

bocsi, ha már volt róla szó, azaz igazság nem nagyon követem ezt a topikot.
  • zolee145
    Opera-t használok, és a kedvenc oldalaim meg vannak nyitva benne. Ha elindítom a böngészőt ezek alapból megnyílnak. SG-ről 2-3 topik van így. Olvasgatom, majd ha látok valami olyat akkor írnék rá, de ekkor el kell mászni a főoldalra, ott belépni, majd keresgélhetem az adott topikot, ami amúgy egyáltalán nem biztos, hogy elöl lesz a listában. Apró kényelmetlenség, de nem lehetne egy oldaltól független bejelntkező mező, hogy ne kelljen kilépkedni az adott topikból? Jó tudom, nyissak meg mégegy lapot amin a bejelntkezés van, és utána a többi megnyitott lapon csak F5 és be vagyok jelentkezve, de ez elég béna megoldás.
  • ldavid
    nem tudom szólt-e már valaki de az adatlapokon elég furán látszik a legutóbbi látogatás/hsz ideje.
    néha a hsz frissebb mint a látogatás, vagy nem is frissül, pedig itt vagyok.
  • Szabi #844
  • tomsolo
    :o))))))))))))

Ami szemmel láthatóan szar, az azért ilyen mert ez tényleg ilyen szarul van megcsinálva - behátterezve jól látszik ugye.
    Míg az előzőnél elég volt pár szabályt írnom itt még egy pixelnyit ps-eznem is kellet az egyik a helyen.
  • Sir Quno Jedi
    Na ez már emberibbül fest.
  • j0nNyKa
    ismét nice job
    lenyúlható (lesz) ez is ?
  • Borg
    Na ez a két oldalsó feature kellemes :)
  • tomsolo
    :o)))))))

• tomsolo
    ja mer az csak oda lett hányva -.-
  • j0nNyKa
    hja most ránéztem IE-vel, bár a moderálás perfektül működik, de js errot dobál a site, meg a main jsekre alapból, sima topic olvasásnál is
    az első 2 a lényeges, a 3. az ennek a topicnak a fejlécében levő error, azt kidobja a többi böngésző is
    SCRIPT1002: Szintaktikai hiba
    site_c34b816c6c9d72fac7e13e9afc18780c.js, sor 9 karakter 1
    SCRIPT5009: '$d' nincs definiálva
    main_6b0b72cbb936131038f1c56a0f5cbeeb.js, sor 1 karakter 1
    SCRIPT5007: Nem lehet lekérdezni a(z) 'replace' tulajdonság értékét: az objektum null értékű vagy nincs meghatározva
    1404334166_1406371270.js, sor 158 karakter 2
  • Sir Quno Jedi
    btw nekem Win7 64bit maxra frissített 11-es IE és nem műxik.

Másik hiba, hogy pár másodperc után SIMÁN visszabasz az előző oldalra a fórum, akkor is, ha az nem is az SG-n volt. Vittzes tud lenni. :D Gondolom valamék frissítő script (ajax lehet nemde) nem bír magával. :DDD
  • Ferenc4
    normális ember ilyen felhasználó nevet nem választ. jonika1buzi"
  • j0nNyKa
    btw megint csak azt tudom írni, hogy nálam működik, ki is töröltem
  • Sir Quno Jedi
    Feladom fiúk. Nem tudok segíteni a júzereknek, hiába kérnek meg. Egyrészt nem tudok moderálni, hiába lépek be modinak a moderálás menüvel, sehol sincs semmire sem jogom (bár ez azt kamuzza belépéskor). Másrészt NEM tudok privát üzenetet írni csak úgy a privátokból (hanem csak így ha látom a hozzászólását a júzernek), sem továbbítani másik modinak (mivel továbbítás eleve nincs). Egyéb probléma?

Így ezúton kérem meg Dzsinit (vagy másik modit aki ráér), hogy a Defiance MMORPG topicban törölje "jonika1buzi" nevű kedves felhasználónk beszólását. Nem lesz nehéz meglelni... meg elküldöm neki privátban is, innen tán megy a másolgatósdi...
  • Ferenc4
    azért nem tetszik mert kb. 10 sg forum oldalt el mentettem,és most ujbol meg kell keresni az oldalt a linket átirni mert a régi link nem jó :( most láton hogy szerkeszthetem is amit irok.pedig mostanába(2 éve) nem kértem vip tagságot smsbe. ha ez igy marad annak örulnék!

• Dzsini
    Egy ötlet mégis: adblockot tiltsd le próbából, hátha az túlbuzgólkodik...
  • Dzsini
    :( Hát, én egyelőre kifogytam az Opera-specifikus ötletekből...
  • Kata
    Pontosan.

A linkre kattintva le akarja menteni mint valami file-t, nem tudja futtatni.
  • Dzsini
    Sima F12-re megjelenő menüben bővítmények, javascript, sütik, hivatkozó információk küldése bekapcsolva, turbo és proxy kikapcsolva?
  • j0nNyKa
    na ez már előrelépés
    32143 porton menne a kérés, az lehet baj? ha ezt megnyitod, mi történik?
  • Kata
    Nincs bekapcsolva, sose volt.

A konzol csak annyit ír, hogy messages és forum instanced.
  • Dzsini
    Egy már elég, akkor valószínűleg valami Operás beállítás a gond... Turbo nincs bekapcsolva véletlenül? beállítások - weblapok - Opera Turbo - fix kikapcsoltra állítsd, ha nem úgy lenne.

(próbából bekapcsoltam a Turbot, és pont úgy viselkedik ahogy írod...)
  • j0nNyKa
    fórum főoldalon f5 után a dev konzol miket ír? elvileg megy 4 GET kérés a socket ionak, meg 1 POST, azokra jön rendesen a válasz?
  • Kata
    Chrome-ban megy rendesen, IE8-ban még bejelentkezni sem lehet, Firefoxot meg nem használok.
  • Dzsini
    Húha, sok tippem nincs így hirtelen... másik böngészővel ami a gépen van működik? (sima IE, vagy bármi)
  • Kata
    Semmi változás, chat továbbra is üres és minden oldalon csak tölt a végtelenségig.
  • Dzsini
    Pár napja nekem is csinált ilyesmit (igaz az új Opera, de vagy üres chatet mutatott, vagy fekete feliratot, hogy nem sikerült csatlakozni), ott az SG-hez tartozó helyben tárolt tartalmak kipucolása segített:

- jobbgomb az SG weboldal egy üres részére - webhely beállításainak szerkesztése
    Sütik fül - és lent a listából minden sort törölj ki

okézd le, aztán:
    - ctrl+f12 (beállítások) - haladó fül, tárhely oldal
    itt a listából keresd ki az "sg.hu" -hoz tartozó sort, és töröld ki azt is.

Elvileg ezután egy új SG fület nyitva újra kell töltenie mindent (persze újra be kell jelentkezned), és ha minden jól ment, helyreáll a dolog...

• Kata
    12-est használom, nincs hiperaktív tűzfal se céges proxy. Egyedül egy adblock bővítmény van rajta. A chaten a névsor és a csevegő ablak sem töltődik be. Néha a névsorban 1 vagy 2 név megjelenik, de az a maximum.

És szinte minden topikban vagy oldalon nem áll meg az oldalbetöltés, mintha valami végtelen ciklusba keveredne.