1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
Nem sajnos kedvenceknél is üres a span :( -
mi volt a címe, tudja valaki ? -
invisible topic wtf -
többször jelentettem, szerencsére legalább a sima feltöltés működik, bár az is hibás mert gyakran meghülyül és háromszor szúrja be a képet a kommentbe és van hogy elküldeni se engedi a kommentet :(
több gépről és többféle böngészőből próbáltam, mindegyik meghülyül néha -
Igen, ezt már én is észre vettem! Nekem sem megy a kép feltöltés! -
Nem tudom volt e már róla szó de a galériámba nem tudok képet feltölteni. -
Ha már előjött a topicból belépés, akkor én azért hozzátenném, hogy szerintem mindenképpen olyan kéne, hogy link legyen belépésre és csak egy visszairányítás belépés után a topicba.
Ne az legyen, hogy valaki okoskodik scriptel és akkor jön a hajcihő. :) -
Pédául ebben aa topikban :) -
Tényleg kényelmes lenne egy bárhonnan működő belépési lehetőség, ha a hibákat sikerült eltakarítani - még mindig sokszor fordul elő "új üzenet" jelzés konkrét üzenet nélkül... (ami utólag megjelenik általában, tehát nem beírt és törölt üzenet - aminek szintén nem kellene az olvasatlan jelzést beindítania) -
Nem tudom eldönteni mi fontos és mi nem az. Csak azt tudom elmondani ami engem zavar. Ha szerinted nem fontos én hiszek neked, akkor tárgytalan amit írtam, lehet törölni. -
ha belépsz az egyik megnyitott tabodon, a többit úgyis f5ölnöd kell :\
én úgy érzem, ennél csak fontosabb dolgok vannak terítéken -
hali,
nem tudom mi lesz a helyzet ezzel a dologgal, de... fog az változni a jövőben, hogy a belinkelt képek előre betöltődjenek a topicban, vagy ez marad így ?
bocsi, ha már volt róla szó, azaz igazság nem nagyon követem ezt a topikot. -
Opera-t használok, és a kedvenc oldalaim meg vannak nyitva benne. Ha elindítom a böngészőt ezek alapból megnyílnak. SG-ről 2-3 topik van így. Olvasgatom, majd ha látok valami olyat akkor írnék rá, de ekkor el kell mászni a főoldalra, ott belépni, majd keresgélhetem az adott topikot, ami amúgy egyáltalán nem biztos, hogy elöl lesz a listában. Apró kényelmetlenség, de nem lehetne egy oldaltól független bejelntkező mező, hogy ne kelljen kilépkedni az adott topikból? Jó tudom, nyissak meg mégegy lapot amin a bejelntkezés van, és utána a többi megnyitott lapon csak F5 és be vagyok jelentkezve, de ez elég béna megoldás. -
ldavid #845 nem tudom szólt-e már valaki de az adatlapokon elég furán látszik a legutóbbi látogatás/hsz ideje.
néha a hsz frissebb mint a látogatás, vagy nem is frissül, pedig itt vagyok. -
-
:o))))))))))))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ami szemmel láthatóan szar, az azért ilyen mert ez tényleg ilyen szarul van megcsinálva - behátterezve jól látszik ugye.
Míg az előzőnél elég volt pár szabályt írnom itt még egy pixelnyit ps-eznem is kellet az egyik a helyen. -
Na ez már emberibbül fest. -
ismét nice job 
lenyúlható (lesz) ez is ? -
Borg #840 Na ez a két oldalsó feature kellemes :) -
:o)))))))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ja mer az csak oda lett hányva -.- -
hja most ránéztem IE-vel, bár a moderálás perfektül működik, de js errot dobál a site, meg a main jsekre alapból, sima topic olvasásnál is
az első 2 a lényeges, a 3. az ennek a topicnak a fejlécében levő error, azt kidobja a többi böngésző is
SCRIPT1002: Szintaktikai hiba
site_c34b816c6c9d72fac7e13e9afc18780c.js, sor 9 karakter 1
SCRIPT5009: '$d' nincs definiálva
main_6b0b72cbb936131038f1c56a0f5cbeeb.js, sor 1 karakter 1
SCRIPT5007: Nem lehet lekérdezni a(z) 'replace' tulajdonság értékét: az objektum null értékű vagy nincs meghatározva
1404334166_1406371270.js, sor 158 karakter 2 -
btw nekem Win7 64bit maxra frissített 11-es IE és nem műxik.
Másik hiba, hogy pár másodperc után SIMÁN visszabasz az előző oldalra a fórum, akkor is, ha az nem is az SG-n volt. Vittzes tud lenni. :D Gondolom valamék frissítő script (ajax lehet nemde) nem bír magával. :DDD -
Ferenc4 #835 normális ember ilyen felhasználó nevet nem választ. jonika1buzi"
-
btw megint csak azt tudom írni, hogy nálam működik, ki is töröltem -
Feladom fiúk. Nem tudok segíteni a júzereknek, hiába kérnek meg. Egyrészt nem tudok moderálni, hiába lépek be modinak a moderálás menüvel, sehol sincs semmire sem jogom (bár ez azt kamuzza belépéskor). Másrészt NEM tudok privát üzenetet írni csak úgy a privátokból (hanem csak így ha látom a hozzászólását a júzernek), sem továbbítani másik modinak (mivel továbbítás eleve nincs). Egyéb probléma?
Így ezúton kérem meg Dzsinit (vagy másik modit aki ráér), hogy a Defiance MMORPG topicban törölje "jonika1buzi" nevű kedves felhasználónk beszólását. Nem lesz nehéz meglelni... meg elküldöm neki privátban is, innen tán megy a másolgatósdi... -
Ferenc4 #832 azért nem tetszik mert kb. 10 sg forum oldalt el mentettem,és most ujbol meg kell keresni az oldalt a linket átirni mert a régi link nem jó :( most láton hogy szerkeszthetem is amit irok.pedig mostanába(2 éve) nem kértem vip tagságot smsbe. ha ez igy marad annak örulnék!
-
Egy ötlet mégis: adblockot tiltsd le próbából, hátha az túlbuzgólkodik... -
:( Hát, én egyelőre kifogytam az Opera-specifikus ötletekből... -
Pontosan.
A linkre kattintva le akarja menteni mint valami file-t, nem tudja futtatni. -
Sima F12-re megjelenő menüben bővítmények, javascript, sütik, hivatkozó információk küldése bekapcsolva, turbo és proxy kikapcsolva? -
na ez már előrelépés
32143 porton menne a kérés, az lehet baj? ha ezt megnyitod, mi történik? -
Nincs bekapcsolva, sose volt.
A konzol csak annyit ír, hogy messages és forum instanced. -
Egy már elég, akkor valószínűleg valami Operás beállítás a gond... Turbo nincs bekapcsolva véletlenül? beállítások - weblapok - Opera Turbo - fix kikapcsoltra állítsd, ha nem úgy lenne.
(próbából bekapcsoltam a Turbot, és pont úgy viselkedik ahogy írod...) -
fórum főoldalon f5 után a dev konzol miket ír? elvileg megy 4 GET kérés a socket ionak, meg 1 POST, azokra jön rendesen a válasz? -
Chrome-ban megy rendesen, IE8-ban még bejelentkezni sem lehet, Firefoxot meg nem használok. -
Húha, sok tippem nincs így hirtelen... másik böngészővel ami a gépen van működik? (sima IE, vagy bármi) -
Semmi változás, chat továbbra is üres és minden oldalon csak tölt a végtelenségig. -
Pár napja nekem is csinált ilyesmit (igaz az új Opera, de vagy üres chatet mutatott, vagy fekete feliratot, hogy nem sikerült csatlakozni), ott az SG-hez tartozó helyben tárolt tartalmak kipucolása segített:
- jobbgomb az SG weboldal egy üres részére - webhely beállításainak szerkesztése
Sütik fül - és lent a listából minden sort törölj ki
okézd le, aztán:
- ctrl+f12 (beállítások) - haladó fül, tárhely oldal
itt a listából keresd ki az "sg.hu" -hoz tartozó sort, és töröld ki azt is.
Elvileg ezután egy új SG fület nyitva újra kell töltenie mindent (persze újra be kell jelentkezned), és ha minden jól ment, helyreáll a dolog...
-
12-est használom, nincs hiperaktív tűzfal se céges proxy. Egyedül egy adblock bővítmény van rajta. A chaten a névsor és a csevegő ablak sem töltődik be. Néha a névsorban 1 vagy 2 név megjelenik, de az a maximum.
És szinte minden topikban vagy oldalon nem áll meg az oldalbetöltés, mintha valami végtelen ciklusba keveredne.