Új fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De lol akkor még nem javult meg. 😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
http://sg.hu/forum/tema/1199779177?page=1
Két gondom van vele, 7. oldalnál régebbi oldalra nem tudok visszamenni
A nagyobb képek túlnyúlnak
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
[merlinw.org]
Plusz még 1 ha bejelentkezem nem látszódnak a kedvenceim, csak ha ráfrissítek az oldalra.
kép
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
[merlinw.org]
Mobilról meg jó lenne, ha nem dobálna állandóan az m.sg.hu-ra ha már úgysincs olyan oldal.. 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Engem foleg a posztok "szettordelese" erdekelt, mert benaztam vele😉 Most mar mukodik. Koszi.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Tibor: koszi a valaszt, ha a hatterszin maradna a user altal valaszthato ?! csak mert azert en itt latok olyan dolgokat benne, amik legjobb tudomasom szerint nem elfogadhatoak, peldaul az sg kek le van cserelve erre a (szerintem) szebb, lathatobbra, meg nem tudom, hogy a lekerekites mennyire fer bele a "hivatalos" elkepzelesekbe
mindenesetre en legrosszabb esetben le fogom ezt nyulni tobb topicba is, nem gyozom dicserni 😊
tegnap volt gond az oldallal vagy csak nálam? mert minden oldal bejött csak az sg nem. sem IE11 sem chrome sem android alatt.
Kedvencnek jelölt topicokban nálam megjelenik a piros csík a legelső új hozzászólásnál de nem ugrik oda automatikusan.
Ezen kívül szép munka, így tovább.
Windows 7 Home Premium SP1 X64
Chrome Verzió: 36.0.1985.125 m
Köszi
szerk.: klikkelésre oda ugrik (e fölött elsiklottam :p ), csak magától nem
"Jabar sa bu eeda murishani!"
de ekkora hibát szerintem nem lesz nehéz megtalálni
az itteni topig dizájn meg még mindig epic, ki csinálja ?!
edit: tomsolo?! great job buddy!
már most annyira tetszik, hogy jó lenne, ha bekerülne a bővítménybe, mint bármilyen topicba választható dizájn, nagyon adja <#eljen>#eljen>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
1406096766
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szerk: Plussz pl küldésre is kétszer kell kattintani, hogy elküldje, gondolom ez se direkt.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Továbbá problémázik az új hozzászólások számának kijelzése is a főoldalon, előbb is kiírta egy topikra hogy 14 új hozzászólás de nem jött egy sem.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Egyszerűbb lenne, hogy legörgetek, és rányomok egy kis plusz jelre, mondjuk a mobil részleg melett, és akkor ott megjeleníti az összes kedvencemet, az adott témában.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"