Új fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dzsini #584: A ratingot javítottam.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
de kurvajól néz ki akkoris
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
(egyrészt piros a felpontozás, másrészt klikk után fura dolgok történnek)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Adversus solem ne loquitor
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

http://i60.tinypic.com/10olgys.jpg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A szerkesztés lehetőségért viszont hatalmas piros pont! <#worship>#worship>
Mar evekkel ezelott felvetettem, akkor a nagy tetszes utan gyors erdektelenseg kovetkezett, de akkor ujra: Tehat ha valaki valaszol az uzenetemre, arrol kapjak ertesitest olyan modon, hogy ha kedvencek kozott van a topik, akkor a piros uj uzenetek szama mellett ott lenne zolddel a valaszok szama is. Ha nem lenne kedvencek kozott, akkor meg vmi uj kategoria alatt megjelennenek ezek a topikok. Ez mondjuk kikapcsolhato lenne, vagy alapjaraton legordulo menuben jelenne meg, hogy 200 kulonbozo topikban levo valasz eseten, ne legyen 200 uj topik.
Tovabba a topikba belepve, a valasz komment hattere nem szurke lenne, hanem kicsit zoldes, hogy konnyen ki lehessen szurni.
Szerintem...
a lapozgatós rész is jobban néz ki így, de a szavazós pöttyök már szerintem hülyén néznek ki, meg az a zöld utsó kommentes "gomb" is 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Valamint en a felhasznalohoz tartozo menupontokat vagy miket (beallitasok, galeria, moderalasi elvek) is teljesen mashova tennem, mert nem hiszem, hogy olyan nagyon surun bujja barki is a moderalasi elveket. Regen teljesen eleg volt olyan kis minimal meretben felul. Magambol kiindulva, en megnyitom a forumot, megnezem van-e uj uzenet a kedvenceknel, ha nincs, es nekem sincs mondani valom, akkor vegeztem is. Szoval a kedvenceket kene eloterbe helyezni. Csak azert, mert ossze-vissza kell gorgetni a lenyeghez, meg nem lesz nagyobb a latogatottsag.
öüó?úéá?í
na most mi van?
Per Aspera Ad Inferi.
Legalábbis én ezt vettem ki a szavaiból, ha másként lenne én kérek elnézést.
másik dolog: email cím csere lehetősége még hiányzik új felületről
"The trees move. Do you not see it?"
öüó?úéá?í
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
és hogyan tudok onnan topicot eltávolítani? eltűnt a csillag.
szerk: ja nem, ott van, csak pont olyan szürke, mint a háttér...
Per Aspera Ad Inferi.
A heavy cost. I pay it gladly.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
öüó?úéá?í
Nálam van a galiba vagy majd később jobb lesz?
Topikokat látom rendesen.

[merlinw.org]
"The trees move. Do you not see it?"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
öüó?úéá?í
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
a CSS box meg egyáltalán nem jó még? mert bármit írok oda, elszáll az oldal :C
All hail the double x!
#533: Konkrétan jött a főszerkesztő, és megmagyarázta, hogy miért "nem lesz ebből semmi" <#hehe>#hehe>
kattintanék a fúrumok linkjeire és közben szépeny csúsznak lejjebb mert az a szar lassabban töltődik