Új fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
Az sg bug, nem pedig topik design - kiesik hsz doboz az ul tagból (nincs lezárva v. vmi?)

Dzsini #584: A ratingot javítottam.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

j0nNyKa
hát meg 576tól szét van csúszva az egész
de kurvajól néz ki akkoris

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Dzsini
a fel-lepontozó gombok kicsit furán működnek, de amúgy tetszik nekem is

(egyrészt piros a felpontozás, másrészt klikk után fura dolgok történnek)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

j0nNyKa
ki csinálja ide a topic dizájnt? k* jó <#eljen>

mcmoha
Szerintem kicsit eröltetett ez a "mosolyok" fordítás. 😊 Nyugodtan maradhatott volna szmájli.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Moby
Hiba: a minuszos felhasználók posztjai úgy sem látszanak, hogy a megjelenítési limitem -99. Bíztam benne, hogy kikerül az új rendszerből, mert az alapötlet is borzalmas.

Adversus solem ne loquitor

Dzsini
Mindenki eléri az új felületet, legfeljebb a régit nézi, mert a könyvjelzőkben a forum.php van eltéve, és nem kell újra bejelentkeznie.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mrzoltan
Mikorra várható a végleges átállás, amikor az összes felhasználó az új felületet éri el?
Dzsini
ékezethiba:

benőmenő
Nem kötözködésből írom, de ilyen apróságokra oda lehetett volna figyelni, ha már új felületet kap a fórum is (még nem merültem bele mi változott, csak a fórum főoldalon megakadt ezeken a szemem:
http://i60.tinypic.com/10olgys.jpg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elsőre megoldás lehet, mint eddig is, hogy rázoomolok a böngészőben az oldalra, de azzal csak rosszabb lesz a 2. Apróság 😞

A szerkesztés lehetőségért viszont hatalmas piros pont! <#worship>
Gladiator
Otlet:

Mar evekkel ezelott felvetettem, akkor a nagy tetszes utan gyors erdektelenseg kovetkezett, de akkor ujra: Tehat ha valaki valaszol az uzenetemre, arrol kapjak ertesitest olyan modon, hogy ha kedvencek kozott van a topik, akkor a piros uj uzenetek szama mellett ott lenne zolddel a valaszok szama is. Ha nem lenne kedvencek kozott, akkor meg vmi uj kategoria alatt megjelennenek ezek a topikok. Ez mondjuk kikapcsolhato lenne, vagy alapjaraton legordulo menuben jelenne meg, hogy 200 kulonbozo topikban levo valasz eseten, ne legyen 200 uj topik.

Tovabba a topikba belepve, a valasz komment hattere nem szurke lenne, hanem kicsit zoldes, hogy konnyen ki lehessen szurni.

Szerintem...

Szabi
jé, a küldés gomb végre jó helyen van ebben a topikban, meg a milyen néven fogok írni felírat is <#worship>

a lapozgatós rész is jobban néz ki így, de a szavazós pöttyök már szerintem hülyén néznek ki, meg az a zöld utsó kommentes "gomb" is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Gladiator
Meg a legujabb temakat is tegyetek vissza legyszi a kedvencek ala. Most oszinten, erdekel valakit is a szulinaposok nevsora?

Gladiator
Ja, ez lehet hulye kerdes, de lett egy orias nagytakaritas a topikok kozott, vagy eddig is csak ennyi tema volt a kedvenceim kozott?😄 Kizart dolognak tartom, hogy altalanos temabol csak 3 kedvecem lett volna.

Gladiator
Fuh, nagyon muszaj a forum fooldalra az az oriasi facebook ablak? Teljesen ertelmetlenul veszi el a helyet es kell miatta lejjebb gorgetni. Aki akar, az lajkolja magatol is az oldalt, azokat meg, akik mar lajkoltak, feleslegesen idegesiti.

Valamint en a felhasznalohoz tartozo menupontokat vagy miket (beallitasok, galeria, moderalasi elvek) is teljesen mashova tennem, mert nem hiszem, hogy olyan nagyon surun bujja barki is a moderalasi elveket. Regen teljesen eleg volt olyan kis minimal meretben felul. Magambol kiindulva, en megnyitom a forumot, megnezem van-e uj uzenet a kedvenceknel, ha nincs, es nekem sincs mondani valom, akkor vegeztem is. Szoval a kedvenceket kene eloterbe helyezni. Csak azert, mert ossze-vissza kell gorgetni a lenyeghez, meg nem lesz nagyobb a latogatottsag.

A fórum menüponton már a jó link van, cache is ürítve lett, tehát elvileg már nálad se jelentkezik a probléma. Az új hsz jelző kedvenceknél pedig jól működik, ha csak az új, vagy csak a régi rendszert használod. A kettő együtt tényleg halálos, de nem lesz ezzel már foglalkozva, mivel az a terv, hogy már csak pár napig érhető el a régi felület.

öüó?úéá?í

RatBaG
akárhányszor újból a fórumra kattintok, mindig a régi jön be, logout-login után viszont az új, az új hozzászólások kijelzése meg full megbolondult.
na most mi van?

Per Aspera Ad Inferi.

MerlinW
Kérdés: a lapozás miért nem ajax-os?😊

[merlinw.org]

Bronx South
Nem szeretnék veled vitatkozni, de a főszerkesztő nem az apró módosításokat kifogásolta, hanem a szélességét ami megakadályozná a reklám elhelyezését.
Legalábbis én ezt vettem ki a szavaiból, ha másként lenne én kérek elnézést.

MerlinW
Sokszor le lett írva, hogy a fõszerk. azt mondta nem.

[merlinw.org]

Bronx South
Továbbra is javaslom ezt fejlécnek, ha nem is ebben a szélességben de a megoldásait át lehetne venni belőle. Sokkal modernebb hatást kelt, de mégse tér el teljesen a jelenlegitől.

Bronx South
Remélem ez a szaggatott csíkozás nem kerül a topikon kívülre, az új gombok nem rosszak csak lehetne egy picit szellősebb köztük a vízszintes távolság.

Calver
főoldalon témákba érkezett üzenetek kijelzésének automatikus frissítése (mint régi felületen) jó lenne ha lenne újra.

másik dolog: email cím csere lehetősége még hiányzik új felületről

"The trees move. Do you not see it?"

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Melyik topic-ban írja ezt?

öüó?úéá?í

Coral Springs
Ki szeretnék venni a fav -ból egy topikot, és azt írja hogy "nem létező témára szeretnék feliratkozni".

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Többen írták hogy náluk szürke a háttér, nálam szép fehér a kezdetektől fogva. (semmit nem állítottam)

Coral Springs
Gondolom nincs még a moderátori eszköztárban valakinek az instant kitiltása, azt a büntetőpontokkal kell vacakolni.

RatBaG
a kedvencekbe rakott topicok miért nincsenek betűrendben, mint eddig?
és hogyan tudok onnan topicot eltávolítani? eltűnt a csillag.
szerk: ja nem, ott van, csak pont olyan szürke, mint a háttér...

Per Aspera Ad Inferi.

Fresh Duke
Elég érdekesen néz ki, mikor valakinek 30 büntetőpontja van. (Bár lehet ismert bug, ez esetben sorry.)

A heavy cost. I pay it gladly.

Hát ez valami fenomentális lett!! Grat a fejlesztőnek! Nagyon egyszerüen lehet összedobni egy jó topik kinézetet!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Szellem topik?? (Konkrétan, a topik neve hiányzik.)

Master91
Megoldotta köszi, bár vicces mert ezt már próbáltam egyszer.

Kivettem a háttérbeállításokat, elvileg elég egy ki-bejelentkezés...vagy csak várni kell, amíg megújul a session.

öüó?úéá?í

j0nNyKa
próbáltad már átállítani a beállításaidban a háttérszínt?

Master91
Hi.

Nálam van a galiba vagy majd később jobb lesz?

Topikokat látom rendesen.

kifli
kategóriák lehetnének külön is nyithatók/csukhatók, mivel elég hosszú lett a lista így az új dizájnnal.

MerlinW
Ha lenyitok egy választ (adott illetõ kinek válaszolt), nem tudok válaszolni annak írójának.

[merlinw.org]

Calver
hszeknél kijelölésnél be lehetne állítani valami kicsit eltérőbb színt? egyik fajta háttérszínen épp hogy látható, másikon gyakorlatilag semmi nem látszik, szvsz csöppet zavaró.

"The trees move. Do you not see it?"

Maximus4
<#worship>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Pár napon belül elérhető lesz

öüó?úéá?í

Maximus4
Ez a link elérhető lesz valamikor még,vagy végleg megszűnik?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

gergely1991
Átadod a trolloknak a terepet.Na most dolgom van... <#hehe>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

vöhöhöhö 😄
pxxl
azé van ez a topig ^^

All hail the double x!

Szabi
ezt mondjuk nembiztos, hogy így kellet volna jelenteni 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

pxxl
saját fórum részen kicsit nem jó a történet. ha beírom a http://sg.hu/moderator/topic/szerkesztes/IDE BÁRMELYIK SAJÁT TOPIK id-jét, akkor tudom szerkeszteni a topikot. 😮

a CSS box meg egyáltalán nem jó még? mert bármit írok oda, elszáll az oldal :C

All hail the double x!

ABP-m van, de az ilyenek nem igazán zavarnak
#537: AdBlock... Alapból én nem is az átlag, békésebb reklámok miatt használom, hanem pont az ilyen képbemászó helyen lévő facebook és egyéb zavaró modulok kigyomlálására.

#533: Konkrétan jött a főszerkesztő, és megmagyarázta, hogy miért "nem lesz ebből semmi" <#hehe>
a facebookos modult nem lehetne valami fix magasságú cuccba rakni?
kattintanék a fúrumok linkjeire és közben szépeny csúsznak lejjebb mert az a szar lassabban töltődik