1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
ha egy cikket olvasok és késztetész érzek arra, hogy irjak oda hozzászolást, de még nem vagyok bejelentkezve, feljon ilyen "felugro" ablakba, hogy bejelentkezzek. ha kész, meg a fórum főoldalára dob. kereshetem meg a cikket megint. ezzel nem lehetne valamit kezdeni? -
Meg merem kockáztatni, hogy van olyan topik, ahova tényleg érkezett üzenet, szimplán törölve lett vagy nem jelenik meg, mert az illető ki lett tiltva. (Az, hogy a Moderátor figyelmében topiknál nem az az utolsó kommentelő, akit a lista jelez, (és az is eljátszotta ezt) erre enged következtetni.) -
eh..
csak ott ? -
Ha az F1 topicok bejelentkezés nélkül megnyitom minden hozzászólásnál aktív a "Törlés".
-
a nem látszó kommentekkel mi a helyzet?
pl a főoldalon 4 új hsz-t jelez, de belépve csak kettőt látok (a sorszámnál látszik a gubanc).
kíváncsiságból küldtem egy kommentet, és akkor már megjelent mind. -
Ez a végleges dizájn, így ezt kell megszokni. Vagy megszökni. -
Nem tudom ebben a topikban volt-e, de a kepbetoltos-ugral az oldalra az egyetlen megoldas az, haeltarolja az oldal a beillesztett kepek mereteit, mert a lazyload akkor akkora placeholdert fog az oldalba biggyeszteni, es akkor nem ugral majd az oldal.
Speciel nem hiszem, hogy egy eltaroljak meg a beillesztett kep szelesseget es magassagat, de ki tudja :) -
Nem tetszik hogy a képek "betöltődnek" (betárcsázós net kinek van?).
Nem tudok szavazni pl. az egyik topic-ban.
A design okés de:
Összességében szar.
Pedig eddig minden újdonságot kedveltem. De ez... Foskazal.
Remélem ez még valami pre-pre-pre-alpha-zero dolog...
Utálom.
-
Áhhá:) -
nincs benne a szerződésbe = nem lesz -
Sima html5-ös datalist-es input-ra gondoltam, 10 perc megoldani:) -
Ma többször előfordult, hogy a oldalt kedvencelt topikoknál új hozzászólást jelez pirossal, de kattintás után látszik, hogy nincs is új. A piros vonal és az "utolsó olvasatlan üzenet" pedig a legfelső hsz felett villog. Szóval vaklármázik a rendszer vagy mi. -
Ugye milyen jó hogy van! :D
-
A fórumokban csak nekem nem lehet ABC szerint rendezni a témákat?
Ez ismert feature vagy ismeretlen bug?
-
A pong-ot nem a fejlesztők tették ide, hanem egy fórumtársunk. -
Megnyugtató, hogy a Pong a prioritás elején volt
-
Ha már itt tartunk egy gépelésérzékeny szűrődoboz is hasznos lenne a kedvencek szekció tetején:) -
Meg egy haszos funkció is jó lenne, hogy ne csak a fömenüből lehessen bejelentkezni, hanem egy megnyitott topicban állva is legyen lehetőség bejelentkezni és utánna abban a topicban maradva akár irhassak is oda.
Most ilyen esetbe ki kell lépni a fömenübe bejelentkezni majd vissza a topicba.
DE néha mivel valamiért nem marad bejelentkezve igy párszor el kell ezt a müveletet végezni naponta. -
-
Én még el tudnám viselni ha a forum főoldalán a kedvenceknél a sorok között még kisebb tér lenne és a doboz szélessége is lehetne keskenyebb ugy 1-2 cm-el is, úgy sincs olyan hosszú topic cim. igy nagyobb hely maradna a főrésznek.
A bejelentkezés részn is lehetne olyan, hogy csak a felhasználó nevet irja ki és ha rákattintunk akkor adja be a mostani menűket, lejjebb csúsztatva arra az időre a kedvenceket.
Új privát üzit meg egy piros szám jelezné a nick név mellett . -
meg akkor a másik háromezernyolcszázmilliárd bejelentésén a bugnak
bár inkább többször, mint egyszer se, főleg egy ilyen hibát -
Thx, pedig visszaolvastam, de ezen pont átsiklottam. -
#750, bug -
Az mitől van, hogy az új fórumban néha a téma felsorolásnál jelzi a legutóbbi hozzászólást, de a topikban nem látom, csak ha x hozzászólás érkezik megint? -
ne parázz, jövő hét eleje környékére be van iktatva a cset moderálás helyrepakolása -
Az utolsó üzenetek időpontján is az utolsó látogatások időpontján még javítani kellene :)
-
jó, hát nem sikerült rájönnöd
majd mutasd meg a mit kattingattál össze _te aztán majd tanulunk belőle -
Tegnap mar egyszer irtam, aztan megjavult;) A hibalistaban nem lattam.
Neha, nem csak nekem, random eltunnek hozzaszolasok. Egy darab vagy egymasutan tobb. Tegnap hianyzott 4, ma reggelre mar mutatta. Most is eltunt egy, de nehany perc utan megjelent. Nem az utolso friss hozzaszolasok, hanem a kozeperol ossze-vissza:)
A design-tol nem fugg (teszteltem, toroltem, maradt default-on), de login-tol sem, megneztem az oldalt Chrome incognito modban is. Es persze a hozzaszolok pontozasa sem a hozzaszolas tartalma nem indokolja.
-
Lehetnének-é-e retina avatar képek? A 120x20-as maximális felbontás helyett, 240x40-esek, css-ben pedig visszaskáláznátok a 120x20-ra. Csak egy felvetés, szebb lenne HiDPi kijelzőkön.
Amúgy nagyon jó ez a flat dizájn, ráfért már nagyon a fórumra. Mély twiszteletem nektek!
-
Oké,köszi az eddigi segítséget :D -
Vársz :D
vagy Ctrl+F5 -
Már csak az a probléma,hogy a chetnél hibát ír,hogy nem tudott a chethez csatlakozni.Mit lehetne tenni? -
Örök hálám komám
-
mert a régi felületű, .php-s végződésűre akarsz belépni
sg.hu/forum így egyből jó -
Azt megkérdezhetem,hogy ha be akarok lépni akkor először miért írja ki,hogy eltűnt? Segítségét előre is köszönöm :) -
Azt hittem nem tudod, hogy kell (direkt ilyet nem csinál az ember), de akkor ez fícsör, ha esetleg mást is zavar, akkor ott a megoldás, szerintem erre kár több szót pazarolni. -
nem véletlenül lett ilyen hanem muszájból
szólj ha rájössz miért is -
Alapvetően szerintem bután néz ki, ha két dolog között 0 hely van és mégis kerekített a sarok, aztán úgy néz ki csak szerintem :D -
https kapcsolaton keresztül nem működik a cset, valamint a fórum főoldalon azt sem jelzi ki, ha új hozzászólás érkezett a fav-olt topikokba (firefox 31.0) -
Alap Chrome, nem állítottam el rajta semmit
Szerk.: 10mp alatt nehéz novellát írni és még el is küldeni