1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
Borg #1031 Az csak nekem van, hogy akárhányszor belépek, mindig újra össze kell csuknom a kedvenceket? Nem jegyzi meg... -
#1030 Ez a kérdés elsikkadt, remélem nem baj, ha újra felhívom rá a figyelmet. :)
- Privát üzenet írásakor is lehessen használni a MOSOLYOK nyomógombot -
#1029 de lehet, ne fórumozz 2 böngészőből tökfölöslegesen -
#1028 Azzal lehet kezdeni valamit, hogyha másik böngészöben megnyitom a forumot akkor a másikból ne jelentkeztessen ki? Most ha IE alatt bejelentkezek és egy másik topicot Chrome alatt meg akarok nézni akkor ott először be kell jelentkeznem majd ha visszatérek IE alá akkor nem tudok beirni a topicba mert kijelentkezett . -
#1027 "- A régi oldalon van a topicok alján volt egy külön kereső, ami csak az adott topicon belül keres, az viszont most nem elérhető, és nagyon sokszor szükség van rá. "
Kérem, könyörgöm, légy szíves :-( -
Coral Springs #1026 Az már többször is volt téma hogy a pontozást meg kéne szüntetni, de minimum átalakítani. Erre van valami esély ? -
#1025 Köszi az információkat! :) Nagyon jó lett/lesz a fórum! :)
- Eltűnt a lenyíló menüs lapozó.
Ez alatt nem igazán értem, hogy mire gondoltok. Ha a fenti topic-legördülőről van szó, ez is van már egy ideje.
Lenyitott állapotban látható:
Jonnyika is ezt írta le. :) -
#1024 -
#1023 - Moderátor toplista, Legszigorúbbak, Fórumozó toplista nincs?
Nincs, nem is tervezem, de ha tömeges ostorozás jön emiatt, akkor lepacsizhatjuk a dolgot, hogy legyen.
Nem találtam ostozós smiley-t :D
De ilyet találtam -
#1022 Eltűnt a lenyíló menüs lapozó.
Ez alatt nem igazán értem, hogy mire gondoltok. Ha a fenti topic-legördülőről van szó, ez is van már egy ideje.
szerintem itt arra gondolt, aki kerte, hogy itt topicban volt olyan lapozas az oldalak kozt, ami legordulo menus, es nyilvan az osszes lehetseges oldal szama volt a legorduloben (ebben a topicban jelenleg ez tehat 1tol 10ig)
ha emlekeim nem csalnak, ugy volt, hogy alul a mostanihoz nagyon hasonlo lapozo volt, az oldal tetejen pedig ilyen sima legordulos -
SuhiP #1021 Előveszek a másik farmerem zsebéből egy másik szervert :) ...hát ha még ilyen könnyen menne. Ne szívassuk egymást, egy szerver van sg-nek, nekem azzal kell dolgoznom. A szerveren foglalt a 80-as port, hiába lenne aldomain ugyanarra a gépre mutatva, nem lehet elindítani sehogy két service-t ugyanazon a porton.
Lazyload pedig mint már mondtam, meg lesz oldva. -
#1020 Hát átrakod külön szerverre akkor simán át tudod proxyzni a 80-as portot, igazából szerver se kéne csak egy másik aldomain.
Lazyloadot meg, ha nem akartok túl szépek lenni, akkor simán profil beállítástól függően le lehetne futtatni azt a scriptet, ami "kikapcsolja".
A placeholder kép pedig amiatt kéne, hogy tudja az illető, hogy egyáltalán ott kép van. -
#1019 Legyen fél rekesz, hogy nekem is jusson. Meleg nyarunk van.. -
SuhiP #1018 Majd még megálmodom, hogy mennyire lenne bonyolult. 86 soros elágazást tuti nem fogok rá írni, szóval ha mást nem tudok kitalálni, akkor ebből nem lesz semmi. Viszont abban, amit épp írsz, ha van mód js-re, azzal egyszerűen megoldható az url olvasása, hogy épp hol van a userünk.
MerlinW #1016:
Egy rekesz sör lesz
megencsak tomsolo #1017:
Így lett kitalálva, ennyire egyszerű. Nem lesz már redesign, ezt kell szeretni.
Értem én, hogy ki lehet kapcsolni, de nekem általánosan kell néznem minden módosítást. Oké, hogy itt elfér az off gomb, de (ha a hsz szerkesztést nem is nézzünk, mert "ott van a sidebar, minek?", akkor is) pm írás alatt nem férne el ez a szélesség. -
#1017 éne ott pl teljesen feleslegesnek érzem a sidebart - milért is nem lehetne ugyanaz a felület mint ami itt van?
egyébként meg kikapcsolható az itteni design ott a gombja | Ω ] -
#1016 Hamár így összejöttünk, az mibe kerülne nekem, hogy a nick kép max méretét megnöveljük 10KB-al (20-ról 30-ra)? -
#1015 Nagyon örülnénk, ha body minden esetben kapna vmi vezérlő osztályt éppen hol járunk, pl:
//főlap
body class="home"
//téma mint pl tudomány
body class="theme tudomany"
//fóum főlap
body class="forum forum-main"
//forum topc
body class="forum topic topic-1404334166'
etc -
SuhiP #1014 Igaz, jó meglátás. Legyen magyarázat, hogy nekem is lassan hétvége van Lehet mégis lesz opcionális beállítás erre.
tomsolo #1012:
Lehet nevetségesnek tartod, de pl hsz szerkesztésnél is ugyanazt a gombsort használjuk, és ugyanez a gombsor fog bemenni pm írás alá is, szóval nagyon nem mindegy a méretek miatt. Tudom, hogy ritkán látod, mert mindenhova be lett rakva ez a css, de nekem az alapot kell néznem. -
#1013 -
#1012 > Alapértelmezett off gomb a spoiler mellé.
> Gondolkozom, hogy hogyan férne el szépen
:) -
#1011 Placeholder esetében egy sima fix méretű loading képre gondoltunk. Az opcionális témával kapcsolatban, nem tudom mi folyik a háttérben, de elvileg elég lenne a data-original-t src-re cserélni függően a beállítástól.
-
SuhiP #1010 j0nNyKa frissítette a checklist-et (köszönet érte még egyszer), és ezúton válaszolnék a 'Kérdések - ötletek' résznél felmerültekre. Válaszolok mindenre, ha aktuális, ha nem, csak hogy tisztázva legyen minden.
- Lazyload opcionálissá tétele? Vagy legalább egy placeholder.
Ez elég bajos lenne...php-val kellene kigenerálni mindenkinek a javascript-et, ami - szerintem - felesleges erőforrás-pazarlás lenne. Placeholder mellett pedig felesleges lenne a lazyload, mert külső képről nem tudjuk, hogy mekkora, és ha lekérjük a méretét, akkor eleve először megkapjuk az egész képet. Az lehet megoldás a problémára, hogy aki sokáig visszamenőleg lentről felfele akarja olvasni a topicokat, az átállítja fordított rendezésre, és ellapoz a topic végére.
- Szerkesztett hozzászólásba "utoljára szerkesztve ekkor-meg-ekkor"
Meglesz...az is ott lesz, hogy ki szerkesztette, így az is látszik, így ha modi szerkeszti a hszt, az is látszani fog.
- Html5 video
Erről még nem tudok mit mondani...jelenleg nincs tervben.
- HiDPI
Macerás lenne...akkor az oldalon lévő összes ikont újra kellene rajzolni, újraírni a css-t a sprite miatt. Pláne, hogy én azt se tudom, ki rakta össze a design-t, hogy beszéljek vele, hogy miket kellene újrarajzolni nagyfelbontásban
- m.sg.hu működésképtelen lassan
Ez egy átmeneti probléma volt...át lett állítva a mobil oldal is hhvm-re, de az a kód túl réginek bizonyult és ezért nem lehetett semmit se betölteni fórumból. Vissza lett állítva php-re, azóta jó.
- Topicból belépési lehetőség
Megoldva...fórum területén bejelentkezetlenül a fenti 'fórum' link átvált 'bejelentkezésre'.
- Chatnek nem elég a 80-as port
80-as portot a http használja, nem lehet egy foglalt portra ráállítani egy plusz service-t (jelen esetben node.js chat).
- Több dizájnelem/betűméret állítási lehetőség beállításokba?
Nincs tervben.
- Volt lehetőség a főtémákon belül hozzászólásszám / név szerint sorbarakni a topicokat, ez eltűnt.
Eltűnt, de már újra van.
- Gyorskereső a kedvencekben
Nincs tervben.
- A privát üzenetekben jó lenne a használható karakterszám további növelése.
Növelve lett, az eredeti 1500-ról 2500-ra nőtt. Ettől tovább nemigen lesz emelés...
- Eltűnt a lenyíló menüs lapozó.
- Alapértelmezett off gomb a spoiler mellé.
Gondolkozom, hogy hogyan férne el szépen. Lesz...
- A szmájlik lehetnének kategorizálva úgy, mint az SG bővítményben.
Nincs tervben.
- Szülinaposok listája legyen regisztráció ideje szerint rendezve.
Szerintem ABC rendben előbb lenne értelme rendezni...de bármilyen elfogadható indok jöhet, hogy miért pont regisztráció ideje szerint kellene.
- Nem értem a + jelek koncepcióját.
Ez így sikerült :) Nem tudok jobb választ adni erre.
- A KÜLDÉS gomb vékony betűje, és világos színe bántja a szemet, és lehetne erősebb hover effektje.
Ezen is próbáltam javítani.
- Textarea: max-height miért?
Már ez sincs.
- Asztali gépen zavaróan szellős az egész.
Nem az én reszortom a design.
- Topic listában a fekete hover effekten jó lenne valami transition effekt.
Került rá.
- A beállítások oldalon az információs ikon 1px-el el van csúszva.
Megoldva ez is.
- A beállítások oldalon az aláírás textarea lehetne 100% széles.
...és ez is.
- Moderátor toplista, Legszigorúbbak, Fórumozó toplista nincs?
Nincs, nem is tervezem, de ha tömeges ostorozás jön emiatt, akkor lepacsizhatjuk a dolgot, hogy legyen.
- A fórum kereső még mindig megtalálja a már hivatalosan nem létező főcsoportok (warez, politika) témáit.
Ez felsőbb akarat, hogy így maradjon. -
#1008 hmhmhm -
#1007 hmm -
#1006 wuhu, végre megy flash nélkül \o/ -
#1005 mindenki itthagyta az sgt örökre 1,5 órára -
hugopareiros #1004 Arról van valami statisztika, hogy az új design-re való váltás előtt és után mennyi hozzászólás érkezett a topicokba naponta?
Viszonylag látogatott témákat követek figyelemmel, viszont meglátásom szerint az új design óta alig vannak új hozzászólások. Elvándoroltak a népek? -
#1003 Köszi szépen az infót, megnézem! :)
Megnéztem, király! :) -
SuhiP #1002 Ha bent vagy a fórum területén bejelentkezetlenül, a fenti 'fórum' link átvált 'bejelentkezésre' - nem túl rég óta.
jazzy #991:
Változott a youtube videók beágyazásának módszere, ettől javult meg közben. -
#1001 Arra van lehetőség, hogy ne csak a főoldalon lehessen bejelentkezni, hanem a topikok oldalán is legyen egy link a bejelentkezésre? :) -
#1000 melóhelyen dolgozni kell
-
#999 Cat rakott be egy "képek betöltése" gombot a League of Legends topicba, ami a lazyshitet letiltja és betölti az összes képet és így faszán működik melóhelyről is, ha már marad a ez a csodás újítás, egy ilyen gomb lehetne a topicokban elrejtve szegény halandóknak mint én :( -
#998 dehogynem olvasom, látod lentebb is azért irtam azt az ötletet hogy nekelljen mindig másolni. csak nem vettem benne észre :D -
#997 Csak te nem olvastad a hibalistát, ami legalább négyszer szerepel az elmúlt két napban és/vagy a checklistet, ami a fejlécben olvasható?
Mert mindkettőben szerepel. -
#996 csak másnak felejti el hogy be voltak zárva a kedencek csoport, és csak az uj hozzászólású topikokat mutassa? -
#995 Már most nálam is oké IE11 alatt a YT! :)
Régebben SuhiP kiposztolta ide, az adott napi fejlesztéseket. Nekem ez nagyon tetszett, kár hogy már nincs ilyen. -
#994 Értem amit írsz, kikapcsoltam nem volt jó, visszakapcsoltam és jó lett, nekem mindegy mitől, lényeg, hogy megoldódott
-
#992 -
#991 Tárgytalan, már nem tudtam szerkeszteni a hszt, kikapcsoltam, az lett ami a képen, visszakapcsoltam ugyanott és most megjeleníti, pedig minden úgy van ahogy azelőtt, ty -
#990 Most ennyivel lett jobb