6762
-
djcom #3234 Erre a lilás keretszínre gondoltam! Nézzétek meg a képeket. Frissítés után jött elő:( -
djcom #3233
-
djcom #3232 Nem, nem nem nem erre gondoltam. Az rendben van, az tudom. Mindjárt felteszek egy képet valahova.
-
#3231 Pontosan -
#3230 Előbb felment a frissítés. Összekapottabb lett, kétségtelen. Kb ugyanaz mint a 8-8.1 esetében, utóbbival kellett volna kezdeni. -
#3229 Érdemes megnézni, sok hasznos dolog elhangzik benne: link -
#3228 Tuti nem hiba, több ezer dolgot módosítottak a rendszerben, ez is közte lehetett. Most pl. barna, ahogy változik a start menüben a csempe színe úgy változik a kereté is. -
djcom #3227 Szia. Köszi a választ, de a színkeret eddig nem volt ám! Úgyhogy biztosan hiba.
-
#3226 Old mappa törölhető ha minden rendben a rendszerrel. Lemezkarbantartó troli, de 30 nap után magától is törlődik. A színes keret meg nem hiba, nálam most éppen kék, másik gépen zöld. mindig a Windows színét követi. Engem nem zavar, pláne, hogy teljes képernyőn használom a programok jelentős részét. -
#3225 Start menü kérés volt a visszajelzések alapján csinálták meg. Műveletközpont meg fontos gomb azért került az óra mellé, sok üzenet szokott rá jönni. -
Ironman2 #3224 Pff,már mindegy.Mikor uninstalláltam a steamet,vitte magával az összes játékot is,ezért kellett újrarakni őket.(nem gond,mert csak 11 játékom volt aktiv éppen,csak az egyik 60 megás.D).Azért kösz!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.03. 12:05:14 -
#3223 egyből jött steam hotfix. De ha kicsit utána néztél volna, akkor láthattad volna, hogy steam optionsben a directwire t kikapcsolod és jó lesz... Amúgy meg egy sima rátelepítés a régi steamre is elég lett volna... Nem is értem minek telepítesz egyből újra valamit ha már 1 percig nem jó :) -
djcom #3222 Csinált egy Windows.old mappát a C-n. Nem nagy, csak 28 G. Szerintetek törölhető?
Másik. Ha megnyitok egy bármit, ami nem teljes képernyőben van, a kereten körbe látható egy vékony színes csík. Nálam épp élénklila. És hát eléggé zavaró.
Ez másnál is van? Egyéb disznóságot nem vettem észre. -
#3221 Nálam semmit se cseszett el, pedig egy ideje használom már a teszt változatokat és volt, hogy hetente települt új. Steam játékokat nem kell újrarakni, simán a régi könyvtárra rátelepíted a steam-et. -
#3220 Nekem egyedül a feladatkezelő váltott vissza összecsukott nézetbe, steamnek semmi baja (bár nem a c-re van telepítve). -
#3219 Nekem semmit nem vágott haza. Steam-et se. Játékokat se, progikat se. Nem értem...
Amit észrevettem így hirtelen:
- kikapcsolódott a rendszervédelem c: -n (mondjuk csak azon is volt bekapcsolva).
- VPN-t visszakapcsolta (eddig bug-os volt, kikapcsoltad de visszakapcsolódott. rem. már kikapcsolva marad).
- kamerát bekapcsolta (hogy hozzáférhessenek az alkalmazások [hisz nincs is], meg az is ki volt kapcsolva).
- visszarakta parancsikon nyilacskákat
Meg "pár" apróság, belső gyík, külső csicsa... -
Ironman2 #3218 Steamet is hazavágta,most telepítettem újra,és jó lett a steam.Telepíthetem újra az összes játékot.Előtte szólhattak volna erről.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.02. 23:51:24 -
#3217 Ez az update... Miért kellett szétbarmolni a start menüt? Az elmozdíthatatlan, óra mellé jobb oldalra behányt action center gombról nem is beszélve.
Viszont a linux shell fasza -
Ironman2 #3216 Na ez a frissítés hazavágott egy-két dolgot,majdnem olyan mintha friss telepítés lett volna -
#3215 De jo, hogy mult heten csinaltam tiszta telepitest anyukamnak, azt hittem meg odebb lesz... -
Gabesz06 #3214 Üdv. Tiszta telepítéssel telepítettem a Windows 10 1607 verziót, de nem aktiválódik a rendszerem. Jogtiszta Win7 kóddal éltem az ingyenes frissítés lehetőségével. Mindig aktiválódott újratelepítésnél, de ennél az új rendszernél már nem. Ha beírom a kulcsot nem fogadja el. Hardver változás nem volt. Mit tudok csinálni? Másnak aktiválódott a rendszer? -
#3213 Tárolt változatban még "próbálkozik". De nem indul el. -
#3212 LoL
Vmelyik nap néztem, még működött a ...windows10ISO oldal (MediaCreationTool nélkül is le lehetett tölteni bármelyik ISO-t)
De ma már nem.
De a keresés még beadja elsőnek. De visszaugrik az Upgrade-os oldalra. -
scarabeus86 #3211 Köszönöm, közben le tudtam szedni az iso-t a media creation toollal, mert a notimon volt elég szabad hely a c meghajtón. Arra már telepítem is. Remélem működni fog ez a link, későbbiekben jól jöhet még. Az isora vigyázok, hogy ne kelljen megint előszednem a notit, ha véletlenül törlöm. -
#3210 Na szép, az itt feltüntetett link pont nem megy: link gondolom az évforduló frissítés miatt, de még keresgélek. -
#3209 lefagy biztos, úgy hagytam egy órát.. nem létezik nem megy tovább.. majd megpróbálom valamikor máskor még egyszer hátha tovább megy.. -
#3208 Biztos, hogy lefagy és nem csak dolgozik a háttérben? Amúgy tiszta telepítés megoldás lehet. -
scarabeus86 #3207 Honnan tudom letölteni az ISO-t? A www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 oldalon nem találom, csak azt a creation toolt, meg valami Windows10Upgrade9252 fájlt. Torrentről nem akarom leszedni, ha már (elvileg) hivatalos forrásból is le lehet. -
#3206 sziasztok
olyan problémám van, hogy leszedtem a funkció frissítést, de amikor a gép újraindul és telepít 23%-nál megáll és lefagy.. ilyenkor mit lehet tenni? -
#3205 Most nyomtam be a gépet. Nekem már szedi is lefelé... -
#3204 Töltsd le az iso-t, azt oda mented ahova szeretnéd. Amúgy ajánlott megnövelni a c:-t ha kevés a hely. -
scarabeus86 #3203 Üdv! Win10 ISO telepítőt szeretnék készíteni. Valahogy nem lehet megoldani, hogy a Media creation tool ne a C-n keresse a 8 GB szabad helyet (mert azon annyi nincs), hanem a másik partícióra pakolja a cuccait, ahol van 100 GB-nyi hely? -
#3202 Évfordulós frissítés: Hivatalos tájékoztató Hullámokban fog érkezni, elsőnek az Insider-ek kapják meg utána a többi felhasználó, lehet, hogy még ma de előfordulhat, hogy csak napok múlva. Türelmetleneknek elérhető ISO formátumban is, meg a Media Creation Tools-al letöltve is (nem tudom frissül e már az új változatra) -
TomBond #3201 Megérkezett a "funkciófrissítés"! :-)
-
#3200 Tudtommal Insider-nél nem gond az alaplap csere sem, mert az online account-hoz kötődik az aktiválás. -
#3199 Alaplap csere miatt kellene, majd a jövőben. -
#3198 Nekem is retail, szintén insider-ként, mondjuk nekem még a 8.1-es frissítési alap is Retail volt. Kulcs meg minek? Újra telepítéshez nem kell. -
#3197 Leginkább Bonhoz szól a kérdésem, de lehet más is tudja a választ.
Szóval nekem anno a win insider program miatt járt az original win 10, na már most a konzol parancs szerint nekem retail verzióm van. Pedig én úgy tudom ott oem járt. Akkor most ez milyen és ha retail hogy tudom előszedni a serial kulcsom? -
#3196 Tárgytalan, valahogy találtam "gyári ikonok tálcára helyezése" opciót ott meglett a lomtár is. -
#3195 Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni.
Novemberben telepítettem a win10-et (akkor először) Nem tudom akkor mit állítottam, hogy állítottam. Volt több HDD, amiknél korábban kikapcsoltam még win7 alatt a lomtárt, azóta viszont lett egy új is. Most szembesültem vele, hogy itt amit törlök az ugyebár nem végleges törlés.... valahova teszi
Kérdés, hogy hol a lomtár :D
fájlkezelőben nem látom, startnál se találom.
Kikapcsolni meg gondolom csak úgy tudnám az új HDD-n is hogy a lomtár beállításoknál.
Valakinek ötlet?