6762
-
#3274 mondjuk úgy, hogy már van eredeti windowsom :) (igen, a win10-ből már vettem egy példányt :D )
Leszedtem elvileg hozzá egy telepítőt, amit szerintem oda tettem, amit ez a tetű win7 meg nem lát
Ezen még dolgozom, ha más nem, letöltöm újra a telepítőkészletet... -
Piko888 #3273 Eredeti windowsod van. ha igen akkor szedd le a legújabb verziót és telepítsd azt. -
#3272 Hurrá...
Mivel a legutolsó windows frissítés óta a hangkártyám szoftvere folyton .NET3.5-öt akar telepíteni, de ez nem megy neki, MSConfiggal átállítottam a gépet "Hibakeresési Indítás" üzemmódra
Azóta fekete képernyőt kapok, amin egy egérkurzor meg tud jelenni, azt is legfeljebb mozgatni lehet.
Csak várni kéne, míg történik valami?
Ha nem, van valami trükk arra, hogy visszakapcsoljam normál indításra?
Win7 van felfrissítve Win10-re, szóval rendszerlemez nemigen van -
#3271 Türelemmel, idővel megkapja. Ha nincs türelem: link -
Bal0924 #3270 Van egy laptopom ami nem képes megtalálni az új javítást. Hogyan tudom rávenni hogy megtalálja és telepítse? -
#3269 Na laptopot most vettem elő. Eredeti win 8.1-el. Eddig nem lehetett frissíteni, mert vinnyogott h nem kompatibilis a vga se hardveresen se sehogy... Most benyomtam rajta alant link-elt microsoft oldalt, leszedtem a windowsupgader app-ot. Erre mindent kompatibilisnek ír. Most telepíti. Kiv. leszek mi lesz vele. -
#3268 lenne egy hülye kérdésem: Nincs a windows 10-re olyan program, amely aszerint módosítani az oránál a naptárat, hogy hogyan állítom be (milyne a beosztásom). Itt egy PS-elt példa :D
-
#3267 Konrétan az Edge-en nem tudom, csak gondolom, mint a többin. :-) Lehet, hogy azon nem is lehet. -
#3266 Mappát azt hogy kell arra a kedvencek sávra kirakni ? Sajnos nem jöttem rá:( Sokkal átláthatatlanabb mint a firefox :( -
#3265 4K monitor esetén dupla annyi talán, ha mappákat raksz weboldali link helyett, akkor legördülő menüt kapsz, nagyjából ezer címet érsz el így két darab kattintással. -
#3264 A cím sor alá (kedvencek sáv) befért kulturáltan 16 weboldal az egyelőre elég. -
#3263 Tehát vannak weboldalak, appok stb. amik ezt tudják illetve erre hivatottak, de te is készíthetsz ilyen weboldalt, amit mondjuk a desktopodon helyezel el, arra mutat a böngésződ home page linkje, majd arról tovább léphetsz a netre az adott linkekről. -
#3262 "there are also a few online services that provide you with highly customizable home pages where you can add widgets, links, RSS headlines and all sorts of information. iGoogle is probably the most popular, but you also have Netvibes, Symbaloo, HomepageStartup and PageFlakes, among many others." -
#3261 20+ -ot nem tudom 3-4 oldalt simán. -
#3260 Edge böngészőbe nincs rá mod ,hogy a kezdőoldalra be tudjak rakni mondjuk 20+ sokszor látogatott oldalt?
Vagy nem lehet valahogy előcsalni valami böngészősor alatti részt ahova be tudom őket rakni?
Kedvencek sáv megvan már..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.05. 22:31:26 -
Nephin #3259 Köszi, kiderült, hogy a virtuális kábelt törölte a lejátszóeszközök közül. -
#3258 Google turkálással, vagy lemented a jelenlegi rendszered és felraksz egy Windows 10-et. -
#3257 igen -
#3256 Honnét tudod? -
#3255 Azt hogyan lehet kideríteni, hogy egy Layla Echo 3G nevű eszköz és a hozzátartozó hangkeverő szoftver kompatibilis-e a Windows 10-zel? Az utolsó driver hivatalosan a Win 8.1-essel működik.
Func MS 3 R2 egerem gyártója is megszűnt... erről is kellene egy tuti infó.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.08.05. 16:27:08 -
#3254 Van már létező megoldás erre a gép indulásnál fekete képernyő és pörgő pontok jelenségre?
Közvetlen Win10 upgrade után megy a gép rendesen, de ha innen restartolom, már az életben nem indul el, max csökkentett módban :( -
Nephin #3253 Igen, minden zöld is, viszont a Realteknél ez: Device HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0887&SUBSYS_10438616&REV_1003\4&24686cee&0&0001 requires further installation, a VB Cable-nél ez: Device ROOT\MEDIA\0002 requires further installation. van kiírva az eszközkezelőben az eseményeknél (az alatt, ahol felsorolja, hogy telepítette át az eszközt a frissítés alatt). Rakjam fel újra mindkettőt ezek szerint?
Utoljára szerkesztette: Nephin, 2016.08.05. 14:30:33 -
Borg #3252 Nem mintha nem szarnák le magasról, hogy ki mit ír a feedbackbe... -
#3251 Eszközkezelőben megvan a Realtek? -
Nephin #3250 Ha jól látom, eltűnt az a fül a hangeszközöknél, ahol azt tudtam beállítani, hogy másik hangeszközt figyeljen pl. a hangszóró (VB Cable-t használok stream miatt). -
Nephin #3249 Sziasztok! Tegnap/most reggel frissített a rendszer, de most nincs hang a gépen. :D Valakinek nincs esetleg tippje? :D Realtek alaplapi hangkártya.
Utoljára szerkesztette: Nephin, 2016.08.05. 07:02:29 -
#3248 köszi, megnéztem, lehet egér volt még ha nem is mozog. powercfg -lastwake sem segített.
Csomó windows beállítás 'elveszett' update során :( -
eos0001 #3247 Sziasztok! Én az évfordulós frissítés feltelepíte után nem tudok bejelentkezni az Áruházba, XBox alkalmazásba, stb. Frissítés előtt működtött. Most úgy viselkedik, mintha offline profilom lenne, de nem az. Találkozott már ezzel valaki? -
#3246 Lehet reklamálni, erre van a feedback alkalmazás. Amúgy meg csoportházirendben állítható, tehát ki be kapcsolható. -
#3245 Alvó módból valamelyik hardver ébreszti fel, pl. egér billentyűzet, nézd meg az eszközkezelőben az energiagazdálkodásukat. -
#3244 Attól még tökre lefosom, miért nem lehet átrakni? Semmi értelme, hogy valami nem beállítható.
A VPN is milyen logikusan működik továbbra is.. Rákattintasz a hálózat ikonra akkor feldobja a vpn kapcsolatokat, rákattintasz akkor nincs ott egy connect gomb mint win7-ben hanem új ablakban kiválaszthatod mégegyszer. Gondolom ezt is a userek akarták :DD
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2016.08.03. 21:34:22 -
#3243 :o
mondjuk amit ma észrevettem, hogy alvó módból mindig magától felébred... remélem majd orvosolják
Na meg Pin kóddal nem tudtam belépni, nem fogadta el. El kellett távolítanom, majd újra hozzáadnom a bejelentkezési módhoz. -
#3242 Eddig. Nálam jelenleg 26 alkalmazás küldhet üzenetet oda. -
#3241 Én speciel jobban örülnék, ha óra másik oldalán lenne, még mindig nem szoktam meg. Eddig is csak Defender és frissítés üzenetek jöttek oda...^^ -
#3240 Csodálatos. És hallot már vajon az MS arról, hogy valami opcionális? Gondolom nem lett volna egyszerűbb megcsinálni azt hogy az óra is egy mozgatható elem legyen, mint a többi és akkor mindent oda pakolsz ahova akarsz. A start menü meg nyugodtan lehetne egy kapcsoló, vagy fél nap fejlesztés is lett volna megcsinálni. -
djcom #3239 Igen tényleg megjavult.
Köszönöm a segítséget! -
Ironman2 #3238 Be lehet kapcsolni az automatikus szineket a háttértémához,ott van a gépházban a személyreszabás,és szinek menünél.
szerk:próbáld ki-be kapcsolni,és megjavul szerintem
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.03. 13:51:45 -
#3237 Úgy már lehet hiba, mert én ha pl. kattintgatok a témaszíneken akkor is változik a keret színe. -
djcom #3236 De nekem a csempék kékek. -
#3235 Én is erre gondoltam, ez nem hiba, nálam úgy változik a színe mint ahogy a csempéké a start menüben.