6762
  • MerlinW
    Szvsz butaság 200k körüli VGA-t venni. Nem "tart" kétszer tovább, mint egy 100k-s, ellenben 100k-ért 2+x erősebbet vehetsz, mikor a 980Ti már nem elég. Márpedig egy mostani 100k-s VGA mindenre elég még sokáig.
  • grebber
    980Ti ára ha így halad nemsokára bekúszik 200k alá!
  • Solt
    No igen, a csúcs GPU-k árazása mostanában egy csöppet elszabadult! :) A Titan X 1000 euró körül nyitott! :D
  • MerlinW
    Oh, akkor félre lettem informálva. Mondjuk ennyiért akkor sem venném, ha kést szorítanának a torkomhoz:)

*na jó akkor talán*
  • Solt
    Folyamatosan elérhető, ráadásul már az ára is "értelmesebb" szinten van. LINK

Egyébként sem limitált! ;)
  • grebber
    Az nem is érdekel a hűtése miatt.Léghűtéses Fury játszik csak. De amit tudnak szerezni az lesz.Addig bámulom a dobozokat :D
  • MerlinW
    Fury X-ről nagyjából már lemondhatsz, mert limitált volt és nem igen lehet már kapni sehol, így egy gonddal kevesebb:)
  • grebber
    Tápom én win10-em van csak. A többi után VGA hírbe se.
  • bardocz
    Nincs még meg az aláírásban lévő?
  • grebber
    Én még csak a dobozát nézegetem,még nincs mire felraknom :D
  • bardocz
    Nekem is ez az első eredeti windowsom. A csempés startmenü kifejezetten tetszik, windowsphone után nagyon otthonos, jobb mint ami a win7-ben van.
  • grebber
    Most picit boldog vagyok. Most vettem át életem első eredeti windows-át.
    Windows 10 Home USB verzió.
  • Bal0924
    Driver lesz.
    Másik monitor és másik kábel...

Nvidia driver 350,12.
    Kevesebb az akadozás, de most már a játékokban is csinálja.. (inkább a játékban is csinálja, de legalább kevesebbet akad a tv programom)
  • cement
    valami driver probléma lehet,
    vagy nem lehet h a csatlakozoval van problema?
  • zsozso29
    Várj a következő frissítésig és reménykedj hogy kijavítják

• Bal0924
    Az számít, hogy 1-1ezred másodpercre és nagyon ritkán elmegy a kép a 2.monitorról? (az elsődlegesnél 1xsem csinálta)

?
    Mi változik ha win7ről upgradelek win10re és jó a kép/hang
    de mikor tiszta telepítéssel, win10. Akkor kép/hang ugrik/szakad.
    ?
  • MerlinW
    GPU: nincs kép, oprendszer fagyás
    Memória, shader egységek: anomáliák a képernyőn, driver összeomlás, oprendszer fagyás
    Ventilátor (túlmelegedés): oprendszer fagyás
  • Bal0924
    Miből lehet tudni/észrevenni hogy egy videokártya haldoklik?
  • cement
    szintén
  • MarkBlade
    Sziasztok! Hátha tudja valaki a megoldást. Az asztalon nem tudom átpakolászni az ikonokat.. minden újraindításnál vissza áll az eredetibe mintha az automata rendezés be lenne kapcsolva. Persze az nincsen. Valaki?
  • Bal0924
    Nekem az összes verziója elindul. most a legújabbat használom. 3.4.4
  • simonl #1731
    Sziasztok melyik uTorrent verziót érdemes/lehet telepíteni? Melyik hajlandó elindulni másnap is?

Köszönöm a válaszokat
  • bon
    Nem hiszem, hogy ssd és hdd lenne a probléma oka. A leállítás után a képernyő lecsukása előtt minden led kialszik a gépeben? Azt nézted már, hogy a gép melegszik e kikapcsolás után?
  • k0trapali #1729
    Kikapcsolom és utána csukom le. :) Rámegyek a leállításra a főkapcsolónál. Leállítás... leáll, nem hallom, hogy menne. Aztán reggel nem kapcsol be mert 0%-on az akksi. Nem akarom, hogy mindig be legyen dugva áram alá, főleg nem este ezért húzom ki estére miután feltöltött. Az lehet a baj forrása, hogy SSD + HDD is van a laptopban?
    Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2015.09.23. 21:17:24
  • Bal0924
    Igen.
    Minden fajtát kipróbáltam amit csak ismerek.
  • bon
    Simán lehet driver gond is.
  • bon
    Már a 8-is így csinálja és nem ez zabálja le az akksit. Pláne, hogy a hibernáció az a merevlemezre menti a memóriába lévő cuccokat majd a gép kikapcsol.
  • bon
    Megnézted, hogy a Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Energiagazdálkodási lehetőségeknél mit csinál a rendszer a fedél lecsukás esetén?
  • bon
    Próbáltad kézzel letölteni és telepíteni a driver-t?
  • SötétBarom
    Megoldódott. A settingsben ki kellet kapcsolni a "give me tips on windows 10" funkciót :DDDD
    Memóriahasználat szépen visszaállt 30%-ra.
  • SötétBarom
    Helóka.

Van valakinek valami ötlete, hogy a memória kihasználtság miért áll mindig 95-100% között? A listázott folyamatokat összeadva kizárt, hogy összejönne 8 giga..
  • bardocz
    Én éjszaka az áramról is lekapcsolom a gépet, és mégis amikor bekapcsolom, returning from hiebrnationt ír.
  • cement
    valamit mintha olvastam vagy hallottam volna arról, hogy ez az új windows, hogy a bootolást megrövidítse, igazából nem állítja le teljesen a gépet, csak hibernálja. hogy ezt hol lehet módosítani, azt most nem tudom megmondani mert munkában vagyok és itt win7 van
    ui: meggoogliztam és ezt talátam: http://www.tenforums.com/tutorials/4189-fast-startup-turn-off-windows-10-a.html
    van ez a gyorsindítás funkció, amit ki kéne kapcsolni, próbáld meg
    Utoljára szerkesztette: cement, 2015.09.23. 11:33:59
  • k0trapali #1719
    Help!

3 éjszaka is megcsinálta a gépem, hogy kikapcsoltam és reggel nem kapcsolt be, mert 0%-on volt az akksi!! Pedig este 100%-al tettem le az asztalra! Ez mi a fenétől lehet? Nem kapcsol ki mikor rámegyek a leállításra? (nem hallom, hogy menne) 1 hónapos a gépem, alig használtam még akkumulátorral! Ha akksiról üzemel nagyon sokáig bírja, nem hiszem, hogy annak van baja! Inkább valami Windows beállításra gyanakszom.
    Miért nem vált automatikusan az üzemmódok között a gép, ha pl kihúzom a töltőt? Ugyan úgy energia takarékosban marad. Különös...
    Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2015.09.23. 09:28:27
  • Bal0924
    Akkor csak nálam szórakozik, már megint.

Ha újra visszaraknám a win7-et, amit win10re fel upgradelt. Ugyan olyan jogtiszta és ugyan úgy frissítgetné? Csak azzal a különbséggel hogy nem fogom újra win10re vinni.
  • bon
    Simán telepítettem a 355.98-at geforce experience-ből.
  • bardocz
    Nekem ma simán felrakta, geeforce experienceből, express telepítéssel.
  • Bal0924
    A Win10 hülye vagy az Nvidia telepítője? Esetleg közösen csinálják?
    "Az Nvidia telepítő nem tudja folytatnyi"
    "Renszer-újraindítás szükséges. Indítsa újra a rendszert, majd próbálja meg újra."

355,30 volt rajta.
    Most hogy kijött a 355.98 megpróbáltam feltenni, ez a válasz jött. (A saját programja töltötte le a drivert és próbálta feltenni)

Az eszközkezelőből megpróbáltam frissíteni és ott feltette.
    Megpróbáltam ismét a telepítőjét elindítani. Hogy tisztán tegye fel a verziót. Ugyan azt a választ kaptam.

Valami reakció? :)
  • bardocz
    Yaay, sikerült, megtaláltam. Personalizationnál lehet választani slideshowt is.
  • bardocz
    Itt nem lehet beállítani a háteret úgy, hogy 10 percenként változzon? Win 7, 8.1-nél volt ilyen, de 10-en nem találom.