6762
-
Pares #1712 Sziasztok! Szeretném kikérni a véleményeteket: egy kisebb konvertibilis, érintőképernyős notebook esetében, amit legalább fele-fele arányban az érintőképernyővel fogok használni, érdemes-e win 8.1-ről win10-re upgradelni? Mennyivel jobb egyik vagy másik OP rendszer érintőképernyős funkcionalitása? Milyen állapotban van a Win10? Ezek a kérdések főleg azok felé irányulnak, akik mind a kettőt használták(ják) (érintőképernyővel). Én mind a kettőhöz teljesen új vagyok, szóval nem okozna különösebb gondot a váltás. -
zsozso29 #1711 Valamelyik új frissítés a ludas benne nekem is ez van, meg még jó páran panaszkodnak, minden gép újraindításnál visszaáll normál nézetre és balra pakol mindent, hülye automatikus frissítés, most mért kellett már ez is. Akkor legalább javítanák már. -
bolic80system #1710 Melyik nVidia videókártyád van? Az nvidia.com driver letöltésnél figyelj oda, hogy melyik videókártyád és melyik operációs rendszered van. -
Bal0924 #1709 Én is véletlenül jöttem rá erre, vagy 2nap után. :D
Még az elején. -
Bal0924 #1708 Hogyan tudom telepíteni az Nvidia 353,62 win7es változatát. Win10re?
Ezt kapom válaszul, csak magyarul :) link
Asszem az össze driver verziót kipróbáltam, és még mindig produkálja (kép,hang hiba). Még csak ezzel nem próbáltam, mert nem tudtam feltenni. -
Jude666 #1707 annyit hozzá tennék, hogy jött egy update cséj góhoz ami tönkrevágta a steamem (behalt a gép, újra kellett indítani) ezután a reboot után minden parancsikon fogta magát és bekempelt a képernyő baloldalára, az istenért sem mennek el :D -
#1706 bazmeg....................................és tényleg. mindent csináltam már csak ezt nem :DDDDDDDD most nagyon röhögök. köszi! -
#1705 Megfogod a start menü bal oldalát és összenyomod mint egy ablakot. -
#1704 nincs bekapcsolva. a kép amit beszúrtam nem az egész képernyő, annak csak egy része csak nagy a felbontás -
Jude666 #1703 Sziasztok!
az lenne a probléma, hogy valahányszor frissítek egyet az ikonok mind balra pakolódnak.
Próbáltam már újraindítani, az autómatikus rendezés sincs bekapcsolva :( -
#1702 Tisztára úgy néz ki mintha a teljes képernyős mód be lenne kapcsolva. Kapcsold ki a személyre szabás start menü részénél. -
#1701 Mióta újratettem a w10-et nem tudom normálisan megcsinálni a start menüt és kurvára idegesít. hogyan csökkentem a méretét? a nagy üres területet el akarom távolítani, de sehogy sem megy
-
TomBond #1700 Igen, de nem hivatkozásként. :-(
Bár lehet az marad.
-
#1699 start menübe kirakható a képek, dokumentumok meg még jó néhány mappa. -
#1698 Windows 8-tól kezdve már nem. Amúgy is próbáld meg az F8-at nyomogatni egy kb 2-3 másodperc alatt elinduló gépnél, boot képernyőt se látni. -
TomBond #1697 A legnagyobb bajom a w10-zel az volt, hogy a "start menüben" nem volt lehetőség a dokumentumok és a képek hivatkozáskénti megnyitására, csak ha megnyitom az intézőt és abból nyitom meg amit szeretnék. Erre kitaláltam, hogy ha eszköztárként a tálcára kiteszem akkor működik. Viszont most már az sem működik. Rámegyek a nyíllal, fel is ugrik a lista, de nem nyit meg semmit, se képet se dokumentumot.
Van erre valakinek ötlete? -
kl24h #1696 Nálam az F8 lenyomásával bejön a boot menü, ekkor kiválasztom hogy pl. a HDD-ről bootoljon és rögtön miután lenyomtam az Entert már nyomom is az F8-at, ekkor már bejön hogy a Windowst milyen módban akarom elindítani. Ez a módszer működött XP-vel és 7-el is.
Szerintem más géppel is megpróbálható ez a módszer. -
#1695 Nem UEFI-s gépnél az F8 is működhet (nekem még nem sikerült előcsalni így) -
#1694 shift + újraindítás gomb. -
#1693 Manapság egy router alap és megfizethető cucc. -
#1692 De ha rákényszerülsz valami rendszer hiba miatt, akkor nem lehet választani a bootolásnál? Tehát nem egyéb Win10 alól akarom újra indítani csökkentettbe, hanem boot előtt. -
aikon16601 #1691 futtatás/msconfig/rendszerindítás, és ott pipálod a biztonságos indítást és ujraindít :) -
#1690 De. Ugyanugy bootnal kell nyomni valami gombot, vagy a kikapcsolora shift+click? Valami ilyesmi azt hiszem. -
Bal0924 #1689 Megvolt. most várok.
Win10 alatt nem létezik már csökkentett mód? -
#1688 Huh nekem win 10 csak másodlagos. Amúgy win 8 ;) -
#1687 Nincs valami plugin vagy valami? zavaró asztalra váltani stream közbe :D -
#1686 CoD-oknál megszűnt tudtommal a támogatás win7 után. -
#1685 Nincs mert ezeket vagy majd csinálja, vagy most a felhasználó tudta nélkül. :) -
#1684 Cod2-t win10en nemismeri fel az OBS. Eddig ennyi problémám volt vele. win7-en semmi baj nem volt vele. Amugy egy kis fps növekedést tapasztaltam GW2, Dio3 nál. -
Anonymusxx #1683 Remek hogy minden szart beleraknak a windowsba, de az hogy a net magától csatlakozzon, az esélytelen... -
#1682 Nekem egyelőre nincs gondom vele, igaz csak 1,5 hete van meg. -
#1681 Telepítsd újra a videókártya drivert, előtte teljesen szedd le a régit. -
Bal0924 #1680 igaz.
Letiltottam az eszközkezelőben a vga-t és gondolom az alaplapira állt át.
Újra indítottam a gépet és akkor nem csinálta amit szokott csinálni.
SZóóval, valami tipp? -
kl24h #1679 Mivel Intel, akkor innen válassz hogy mi érdekel (processzor pontos típusa, HD grafika, chipset, stb.): Automatically detect your product vagy lennebb a BROWSE TO IDENTIFY YOUR PRODUCT.
Általában a processzorba beépített "videokártyáról" van szó és a processzor a pontos típusa alapján megnézheted itt, hogy milyen HD grafika van benne, de persze a fenti linkel egyszerűbb.
Van olyan laptop is, amibe van külön videokártya! -
#1678 Hogyan tiltod le a vga-t? Ha nem üzemelne kép se lenne? -
#1677 Akinek nincs gondja az nem ír a topic-ban. -
#1676 Nemár hogy azt hidjük hogy jó lesz bármi is gépen, olyan nincs hogy a gémereknek jó. :P -
#1675 Basszus eléggé elszomorító ,hogy jön a gamerség álma a dx12 azt jót még nem olvastam a win 10-ről :(
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.09.13. 21:36:58 -
Bal0924 #1674 Valaki tudna segíteni hogy hardver vagy driver a gond? (driverre gondolok)
Amióta win10 van, ugrik a hang, kép, 1-1 pillanatra. (vagy 20x panaszkodtam miatta az oldalon. :D)
De azt hiszem megtaláltam a gondot. A videokártya.
Mert mikor letiltottam, nem produkált ilyesmit.
Valami megoldás?
Egy 650Ti
Win10 pro 64bit.
driver 355,82 Mennyivel mennyek vissza a driver verzióba?
Vagy milyen beállításokat csinálhatok hogy ne csinálja? -
#1673 Aida-ban nem találtad?