6762
-
aikon16601 #1793 Telepítheted ahogy akarod, ha egyszer már frissítetted, aktivált lesz ha a 8-as is az volt. -
#1792 Sziasztok! Át szeretném rakni a Win 10-emet egy másik vinyóra. Mi a legjobb megoldás? Stickről újratelepítek(gondolom engedi vagy előbb megint telepítsem a Win 8.1-et és azt frissítsem?) vagy klónozom(ezt meg nem tudom, mi a legjobb program hozzá). Jól jönne egy-két ötlet, akár olyan is amire nem gondoltam. :)) -
Bal0924 #1791 Egész éjszaka ment a DVBViewer és 1xsem akadt meg! :D
Végre!
Utorrent legfrissebb verziója okozta problémát.
Ha előbb tudtam volna... Több heti felvétel megúszhatta volna a törlést. -
#1790 Kíváncsi leszek, hogy mi a problémát okozó program neve. -
Bal0924 #1789 Utoljára olyat hallottam/olvastam hogy Október közepe felé jön.
De.
Lehet Végre megtaláltam a hibát, de nem akarom elhinni hogy csak ennyi az egész!
2hónap szarakodás után csak 1 programot kellett kikapcsolnom! (napra pontosan)
Annyiszor elkiabáltam hogy "most végre sikerült". Most nem kiabálom el előre hogy 100%siker :)
Holnap-ig még tesztelem, de ez nevetségesen egyszerű megoldás, ha az volt a gond.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.09.29. 23:03:56 -
#1788 Folyamatosan jönnek a javítások, frissítlsek. Az első nagyobb lélegzetű frissítés novemberben ha jól emlékszem. -
#1787 Köszi a választ, de ha a NOD anivirusra gondolsz nem azt használom. -
#1786 NOD hibája. Remélhetőleg a köv. verzióban javítják. -
#1785 Az mitől van, hogy minden indításkor a rendszer magától átrendezi az asztalon lévő parancsikonokat? -
Bal0924 #1784 Föladtam!
Telepítettem, frissítettem, töröltem, manuálisan telepítettem a driverket. És semmi javulás.
Most 1 asztali gép helyett. 1 asztali és 1 laptopot használok. Az asztalin játszok, netezek. A laptop tv program fog futni, ott nincs akadás.(használhatók a felvételek)
Win10re mikor fog kijönni valami nagy javítás? -
#1783 LOL. -
#1782 Na szóval...
Kihúzom a táp kábelt a gépből és nem történik semmi. Nem kapcsol energia takarékos módba, nem veszi le a fényerőt pedig beállítottam mindent szépen sorjában. Mi legyen, ha telepről megy, mi legyen, ha be van dugva stb. Dell oldalán néztem, hogy van e valami ehhez való driver, de semmit sem találtam. -
Bal0924 #1781 Mi van akkor ha csak alaplapi VGA van a gépben és mégis szakad a kép/hang?
Máshogyan csinálja mint a Gtx650ti-vel. (mintha kevesebbszer és kevesebb ideig tart, de nem biztos)í
És sajnos alaplapi VGA-val csak 1 monitort lát, miért?
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.09.27. 22:43:20 -
#1780 Az elsőt megtaláltam már, de nálam nincs olyan menüpont, hogy Change your account name. Nem tudom mi lehet. Amit utólag csináltam account annál lehet, de azzal nem megyek semmire.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.09.27. 19:06:44 -
#1779 Winodws 10-es leírás:
Method 1: Please follow the steps to rename the user account.
1.In the search box, type user accounts and click on User Accounts.
2.Click on “Change your account name”
3.If it’s prompting for password please enter and click on Yes. If you do not have password click on Yes.
4.Enter the new user name.
5.Click on change name.
Method 2:
Note: Before you start, please back up all you data and create a system restore point first.
1.Press Windows Key + R combination and then type netplwiz in the Run dialog box. Click OK. If prompted for UAC, click Yes.
2.Now in the User Accounts window, check Users must enter a user name and password to enter this computer, if it is unchecked.
3.In the User Name section, select the user name to which you want to change the name and click Properties.
4.In the Properties window, in the User name field, provide the desired user name. Then click Apply followed by OK.
5.Reboot to see the change.
Change User Folder name: Even after you change the username using this method, your personal folder will continue to display the old username. To rename the user folder, do the following.
1.Create a system restore point first. Then open Registry Editor and navigate to the following key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList
2. You will find several folders here like S-1-5-. Search through them till you find a ProfileImagePath pointing to your old username. Double-click on it and replace your old username with your new username.
3. Restart your computer to see the change.
Utoljára szerkesztette: bon, 2015.09.27. 18:58:25 -
#1778 Erre azt írják, hogy lehetnek vele gondok win10 alatt. Ékezetes nevet nem én raktam se felhasználónévbe se sehova, hanem még a valós nevemet adtam meg microsoft account regisztrációnál a név résznél, és magától így nevezte el...Eleve angol az oprendzser, nem tudom minek használ egyáltalán ékezeteket bárhol. -
#1777 Rename User Folder in Windows 7 Step-by-step:
First of all change your user account name by accessing the Control panel. Click Start Menu then Control Panel.
On the Control Panel Windows click on user account name link
Type in your new user account on the box bellow your profile picture and then click on the “Change Name” Button
The next step would be to change your folder profile. First of all you need to create a new account with administrator rights to execute the next steps. This new account is only needed to change the folder profile name. You may remove this account after you use it to change the folder profile name. To create a new account click Manage Another Account > Create a new Account
Type in the new account. Make sure you assign “Administrator” right for this new account.
Log off your computer and then log in with the newly-created account
Open Windows Explorer and then navigate to C:\users
Right click on the folder you want to rename and change it to the same name as your new user profile with which you log in to your Windows 7
At this point you have successfully renamed your Windows 7 user folder but to avoid possible error you need to perform a registry edit. Go to registry editor by typing “Registry” (without quote) in Start Menu. Navigate to the following registry value:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList .
Righ click on the profile list and navigate to “Find” Menu
Type in your old user in the search box and then hit ‘Find Next”. Navigate to the “ProfileImagePath” located on the right pane of the registry editor and click twice on it
Edit the registry value to rename it to your new user profile.
Done
Valószínűleg még most is működik. Azért backupolj :)
Mondjuk alapszabály, hogy felhasználónévbe és folder névbe nem teszünk sem szóközt, sem ékezetet, sem semmilyen speciális karaktert. -
#1776 Erre, viszont nálam nem látszik ez a menü :D
Ja megvan, jobbklikkes menübe tették. Gondolom megerőltető lett volna otthagyni a gombot neki :D
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.09.27. 15:38:43 -
#1775 Ez a drága windows az user mappát a nevem alapján nevezte el, és van benne ékezet. A microsoft oldalán átírtam a nevem ékezet nélkülire, természetesen nem változtatta meg. Sajnos van program, ami valószínű emiatt nem működik(Ansys). Új felhasználót csinálva természetesen annál nem működik a licensz. Ha visszaállítom win8.1-re, aztán újra win10-re, akkor vajon átnevezi az user mappát? Nagyon jó lenne. Játékok meg hasonlókkal nincsen gondom, de ezek az egyetemi programok kihozzák belőlem az idegbeteget ezekkel a faszságokkal és fontos lenne, hogy működjenek. -
KaBuTo666 #1774 -
Bal0924 #1773 Erre gondolsz? kép -
#1772 Azt egyébként tudja valaki, hogy az alkalmazásonként állítható hangerőt miért vették ki a rendszerből? -
#1771 Arról hogy nem tudod mi a max én nem tehetek és nem is kell hozzá szívni semmit csak szem kell amivel lát az ember. -
simonl #1770 Nem tudom mit szívsz öregem, de nekünk is hagyjál belőle........ -
Bal0924 #1769 Köszi.
Most reggel beindítottam az Windows Update-t és már több mint 1,5órája csak a "..........." megy. (Csak kíváncsi voltam, van-e valami hülye frissítés)
Nektek is?
Kijavíthatnák már az VGA hibákat. (347,88-355,98ig minden driver-t kipróbáltam. Eddig a 350,12 a leg nem idegesítőbb)
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.09.27. 09:27:38 -
#1768 Mert mindig csak a terelés megy. Amikor felhozom a maxot egyből jönnek az ezermillió fps-ek de amikor megint mondom szédülsz mert MAX -ról beszélek ,hogy abszolút mindent koxra tenni amit lehet ,felskálázás, élsimítás minden akkor mindig csak azt kapom vissza ,hogy azt minek nem látni különbséget? Tehát nem minek bekapcsolni hanem fingotok sincs mi a max pedig kiszúrja az ember szemét ha ott egy beállítás és OFF-on van. YT-on is van ilyen max settints az ott van OFF-on a cumo.
Elhiszem ,hogy vannak játékok amik maxon mennek 60+ fps-el,de a brutál gépigényűek még véletlenül sem. Igaz nekem bőven elég az a 30-50 fps is.
-
#1767 - A VGA-hoz adják az SLI kábelt (ha mégsem lenne a dobozban, lehet külön venni, nem drága), amivel összekötheted őket.
- Nem duplázza meg a memóriát, az erőforrást ~másfélszerezi meg.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.26. 20:28:00 -
#1766 Kell egy összekötő kábel is, adni szokták az alaplaphoz. -
#1765 Hagyd a fenébe, csak maréklepke... -
simonl #1763 Ha 980Ti -t használok, és megosztom a tapasztalatomat - talán éppen veled, ha VGA vásárlás előtt állsz - akkor ezt te miért nevezed baromságnak?
Szerintem higgadj le egy kicsit....jóbarátom.
-
#1762 Tényként közölni a baromságaidat ,hát izé nem is tudom.
YT tele van 980Ti max grafikás vidókkal. Mivel nekem csak ezek nézegetése jut évek óta tudom,hogy
1. Mit jelent a csutka max
2. Mire elég a 980Ti
Ezért is mondtam láthatóan sok embernek halvány lila gőze nincs a csutkamax grafika beállításról.
2k-4k nem érdekel még 6-8 évig nem is fog vagy ha tovább birja a mostani monitorom akkor meg főleg.
De ez nem VGA topik részemről befejeztem. Ott a YT csak nézelődni kell nem hazudozni a levegőbe. -
simonl #1761 Nagyon köszönöm
Bár ez kicsit bonyolultnak tűnik....
-
simonl #1760 öööööööööööö, bocs, hogy kéretlenül beleszólok, de a 980Ti kicsit többet tud mint "full hd csutkamax"....
2k minden ultra 80+ fps
4k minden ultra (itt már felesleges az élsimítás) 40+ fps
Ezek a tények.
-
#1759 TileCreator? (intowindows blogpost) Gugli dobta, (még) nem vagyok w10 alatt, hogy ki is próbáljam. -
#1758 Valamilyen szinten egyetértek, ha már ennyi pénzbe kerül akkor adjon inni is a cucc:)))
Bal0924 #1753
nem úgy volt hogy a dx12vel összeadódik? vagy valami? mondjuk nemtudom hogy egyáltalán megoldható-e, nem értek hozzá annyira, csak hallottam -
#1757 Igen!!!! Erről ugatok 5 éve ,hogy nekem ez kell. Full HD kompromisszum nélkül. Erre a 980Ti alkalmas csak éppenhogy...
Az hogy más malmozni veszi az meg engem hol érdekeljen, nekem dolgozzon a VGA ennyi pénzért! -
#1756 ja hogy mindenszrszreffektet be kell nyomni, ha csak az fps-t felezi és semmi mást nem csinál, akkor is.. de legalább a lelkivilágodat megnyugtatja, hogy csutkamaxgigaultrán játszhatsz egy autó áráért
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1755 Miért erőlteted a butaságaidat?
Azért mert te max grafikát egy játékba se löhettél be igazán ,hogy ezt állítod lépten nyomod az egy dolog ,de ne erőltesd.
Bizonyított tény hogy a 980Ti éppenhogy elég FULL HD csutkamaxhoz. 970 meg lószarra se elég ilyen beállítások mellett. Főleg dx12-ben majd.
"Márpedig egy mostani 100k-s VGA mindenre elég még sokáig."
Végülis igazad van a 460-am is 5 éve elég mindenre és még sokáig mert az aknakereső meg a passziánszok még 100 év múlva is mennek rajta -
simonl #1754 Sziasztok, win10 -ben lehet a csempéket start menün belül testre szabni?
Olyasmire gondolok mint az Obleytile volt a win8 -ban. Egyszerű, áttekinthető használat.....
Köszönöm -
Bal0924 #1753 Ehhez nem értek, de ha veszek még 1 650ti-t a mostani mellé és berakom, felismeri a gép mind a 2töt és a GPU memóriák összeadódnak vagy kell hozzá valami?