6762
-
#1913 $RECYCLE.BIN -> Lomtár
System Volume Information -> Rendszervisszaállítás
Ezek XP (a recycle bin régebb) óta mindig létező mappák, úgyhogy eddig maximum nem vetted észre, esetleg most lekerült róla a system attribútum valamiért :) -
Bal0924 #1912 Amióta újra telepítettem a 10-et összes partíciómra tett "$RECYCLE.BIN" és "System Volume Information" mappákat (rejtett)
Eddig nem voltak. Pedig előtte 2xis újra tettem, de ezeket nem rakta oda.
Most miért?
Milyen Windows beállításokat rontottam el, hogy a utorrent-et nem bírja a win10-em? (futtatása közben, szakad/ugrás a kép és a hang) -
Piko888 #1911 Az AsusVX239H monitoromhoz nem találok drivert, ötlet? -
#1910 Időnként nagyon sokáig keres, láttam már több mint 1 órás keresést is, igaz Windows 7-en. -
TomBond #1909 Köszönöm! Ez részben oldotta meg a problémát. A 2% ugyan eltűnt, de most meg csak a pontok mennek, de nem talál frissítést (pedig a keddiek nem lettek felrakva).
-
#1908 Van annak valami trükkje hogy win 10 storeban "vett" játékokból tudjak képet lopni frapssal?
Egyszerűen egyiknél sem aktív a fraps hiába fut. -
#1907 Törlőd a SoftwareDistribution könyvtárat és újra próbálkozól. -
TomBond #1906 Mit lehet kezdeni azzal, hogy a keddi frissítésből lejött 2 % és nem hajlandó semmit csinálni? -
#1905 Nekem adták az SSD-hez (Samsung) a migráló programot. Amúgy van néhány google találat: link -
#1904 Nem lehet betűtípust váltani. Nálam tűélesek a betűk amúgy. -
DearMan #1903 Üdv! Az Edge böngészőben hogyan lehetne beállítani a betűtípust? Vagy legalábbis azt, hogy ne ilyen pixelesek legyenek a betűk? Bocs ha buta a kérdés... -
#1902 sziasztok
tegnap kaptam meg a asus rog g751-et ... az olcsobb variaciot valasztottam mivel kevessebb osszegbol megoldhato az ssd es memoria upgrade mint amivel az upgrade-ed model dragabb .
A kerdesem az lenne , hogy a laptopban levo 1000GB HHD-rol amin a Windows 10 van , hogy tudom a leheto legegyszerubben az SSD-re varazsolni az oprendszert . CD nincs a szokasos pre-install dolog van a HDD-n . Elore is koszonom
Utoljára szerkesztette: gurubefree, 2015.10.17. 09:07:45 -
#1901 nem, nem oldotta meg. -
#1900 erre én is gondoltam, balanced on volt, átkapcsoltam high perfomancera és...
most megnéztem, hogy pontosan van e ezen belül valami USB re vonatkozó: USB selective suspend setting (ilyet szerintem még nem is láttam) be volt kapcsolva. Most kikapcsoltam, lehet akkor ez volt a bibi?
Köszi a tippet! -
Borg #1899 Esetleg valami energiatakarékossági opció? -
#1898 Amióta win10 :S Nem tudommi okozhatja. -
#1897 néha ír róla valamit event viewer:
Media disconnected on NIC /DEVICE/{18A55B46-F1DA-48A3-ACCA-8D820AC45014} (Friendly Name: Realtek PCIe GBE Family Controller).
Héten néztem, de azt hiszem mivel nincs win10 driver ezért nem tudtam telepíteni a legfrisebb realtek family controllert. Ha jól emlékszem eleinte nem csinálta.
bardocz: azóta amióta win10ed van, vagy csak pár hete kezdte ezt csinálni?
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.10.16. 15:05:20 -
#1896 Nekem a logitech kormányommal csinálja ezt. -
#1895 win 10 ideje sokszor elveszíti az USB-s egeret meg billentyűzetet, de van hogy teljesen, még ha ki és bedugom a billentyűzetet és egeret akkor sem hajlandó újra működtetni az eszközöket, egeremen a világítás is csak villog. alaplap usb driver legfrissebb, logitech szoftver meg minden legfrissebb. (ilyenkor csak a házon lévő kibekapcs és reset gombokat tudom használni...)
Először azt hittem alaplapi baj, de ha ilyenkor bedugom a bt os bill+egér kombót, akkor azokat tudom használni.
edit: épp szerkeszteni akartam a hsz-t, erre megint megtörtént, resetelnem kellett. ötlet?
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.10.16. 15:02:01 -
#1894 Sziasztok!
A sima Windows 10-ben lehetne valamit kezdeni az automata win updattel?
Tegnap egész nap nem működött a touchpadom notin, mert ahhoz nyúzott valami drivert. -
#1893 Megszakítás, gép újraindítás és újra próbálkozás, rendszerint jó szokott lenni. -
#1892 Írd be a keresőbe: netplwiz -
#1891 MS Fiókommal beléptem a store-ba hogy tudjak játszani a mobilos játékokkal végre pc-n is.
Most hazaértem kapcsolom be a gépet és nem az alap fiókom amit a win telepitésnél csináltam jelszó nélkülit, hanem a storeba belépőset kérte.
Ez hogy a jó fenébe tudom kikapcsolni? Nekem ne jelszavazzon itt. -
Bal0924 #1890 Miért csinálja?
Tegnap látta a frissítéseket, de nem akarta letölteni.
Ma meg csak keres és keres a végtelenségig... -
#1889 Lépj már túl ezen.
Parancssorból meg lehetett volna csinálni fe ahogy leírták arra nekem errort dobott.
Üres hddn meg amúgy is nehezen szedek le bármilyen managert és particiónálom vele ugyanis azzal kezdtem, hogy nem volt semmi rendszerem.
Levittem boltba 5 perc alatt megcsinálták nekem és mivel tőlünk ez max 8 percre van ez volt a legegyszerübb megoldás.
-
#1888 Milyen dosos buherálásról beszélsz? Hol írtam én dosról, parancssorról egy szót is? -
#1887 Windows 10-et telepítenék, az online játékot meg lehetséges, hogy a panzió routere tiltotta. -
#1886 Symantec Endpoint protection-t, tűzfalnak meg a beépített megteszi. -
#1885 Ez így jó is, mert asztalkiterjesztést, állítottál be. Lehet a képernyőt duplikálni is, gondolom ezt használtad még XP-nél. Jobb gomb az asztalon képernyő-beállítások. -
#1884 Megjöttek az e havi frissítések jó telepítést! -
zamballa82 #1883 Sziasztok.
lenne nekem is egy nagy kérdésem.
Nem rég tartottam egy kis bulit ahova elvittem a gépem win 8.1 -el és a wifin volt csatlakoztatva a hálózathoz.
Folyton letiltott a nettes működést.
Böngészni lehetett de bármilyen online játékot tiltott.
Lehet hogy a panzió rutere volt úgy be állítva hogy nem enged bizonyos dolgokat.
Nem sokára lesz egy lan party és nem tudom milyen wint telepítsek most.!?
Tudtok tanácsot adni? -
Bal0924 #1882 Mi történik vagy mi lesz ha leállítom a
pnrpsvc
p2psvc
p2pimsvc
szolgáltatásokat. -
#1881 én semmit.
#YOLO :o -
duzzogo #1880 Sziasztok!!Segítséget szeretnék kérni.A gépemen a Windows 10 van.Szerettem volna egy hdmi kábellel összekötni a tv vel.A háttérkép megjelenik ami a gépen van de semmi más nem .Az xp -n ez egyből működött.Mit tehetek??köszi :) -
#1879 Már megcsinálták a boltba. Dosos buheráláshoz nem értek. Más rendszerem meg nem volt.
Ki mit használ "védelem" céljából win 10 alatt?
-
Bal0924 #1878 A HPET mode a Biosban mit csinál?
Most 32, mi van ha 64re rakom? (win10 64bit-m van.) -
#1877 Két kattintás letölteni és elindítani a partíciókezelőjét. Ha erre sem vagy képes akkor inkább add szervizbe. -
Bal0924 #1876 Próbáltam, de csak a tálca menü jön be -
#1875 Linuxot soha nem használtam nem értek hozzá így nincs is. -
howarju #1874 Hi! :-)
Jobb gomb --> Beállítások --> Nyelvi eszköztár -->Legyen rejtett.
Utoljára szerkesztette: howarju, 2015.10.12. 20:11:38