6762
  • Bal0924
    Nekem a laptopra olyan jó óráig tartott a felfrissítés. És a C meghajtón maradt 15GB a 60ból.

De a nagygépre meg még mindig nem jött frissítés. de nem is gond.
    Holnap újra rakom, tisztán, a 10586-os verziót.
  • Jim Morrison
    azóta preparing után megint jött download, az már megint kb 20 percig tartott, na mindegy... :D egyik gépre 30perc alatt felment, másikon még megy, de gondolom ott se lesz lassabb.
    Eddig nem sok változást vettem észre, új ikonok (eszközök, safely remove hardware, tálcára jobb klikk, start menüben office ikonok, csempe szín). Meg talán szélesebb lett a sávja az összes alkalmazásnak.
    Néztem changelogot, de semmi érdemlegesen nem akadt meg a szemem :/

• papi08
    Azért volt 6 mp, mert a háttérben már leszedte..:D
    Nekem is 2 perc volt a letöltés. Az a része amit én is láttam belőle :D
  • Jim Morrison
    Egyik gépen 20 percig töltötte le, másikon 6mp O.o
  • Jim Morrison
    Nekem sem jelezte, de csak azért mert Speciális beállításokban be volt kapcsolva, a frissítések elhalasztása. kivettem a pipát, kerestem a frissítéseket, és egyből megtalálta, le is töltötte, most telepíti.
  • repvez
    Ha nem a media toolal akarom megcsinálni a telepitést hanem a rufussal UEFI-hez való telepitést USB-re, akkor honnan kell a win10pro 64 bites verziót leszedni?
  • zoltan54
    A toolal nekem is sikerült.

kép

kép

Egyenlőre jobbnak tűnik.. Van pár design változás, de elenyésző.
    Meg vannak ezek, amik nekem újnak tűnnek.
    Ez lenne a messenger app? Mer skype konkaktokat nem rakja be, tehát így értelmetlen.. H lehet ezt használni? Mire jó?

Meg van egy Telefon dolog. Nekem az is újnak tűnik, vagy csak nem vettem észre.
    Utoljára szerkesztette: zoltan54, 2015.11.13. 10:31:35
  • f3lhasznaloinev
    Aki türelmetlen, az töltse a Media Creation Tool segítségével és frissítse azzal, mert azon keresztül is a Build 10586 jön le !! Az oldal alján katt a Download tool now gombra !

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
  • Bal0924
    Nekem is. ;(

Nekem kell az a k*b*szott frissítés, hátha segítene a bajomon. (vagy megduplázza a bajom)
  • TomBond
    Nekem meg még mindig naprakész. :-)
  • zoltan54
    Nekem megjött, 97 % ig elment, majd dobott egy hibát, azóta meg naprakész a rendszer. :D :D
  • bon
    Hiába várod, ma jelent meg a végleges. Jönni fog, biztos szakaszosan jelenik meg.
  • Bal0924
    Sajnos nekem még mindig nem ajánlotta fel.. :S
    Pedig már 1 hete várom
  • bon
    Na ez jó hír. Remélem ma már telepítőm is lesz és holnap rakom is fel tisztán két gépre.
  • bon
    nem
  • papi08
    Sziasztok!

Anno bekerült a gépbe kipróbálásra egy nVidia VGA kártya a megszokott AMD-s helyett. Azóta a Win10 folyton szeretné frissíteni az nVidia drivereit, valamint folyton hibát is dob rá. Kipróbáltam már sok mindent, de nem sikerült eltávolítani a frissítések közül az nVidia féle drivereket/frissítéseket.

Valakinek valami ötlet? eléggé bosszantó már hogy naponta ajánlgatja a hibás, már nem létező hardverhez a frissítéseit :/
  • Bal0924
    Megérkezett az első nagy frissítőcsomag a Windows 10-hez
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.11.12. 16:46:51
  • lostprophet
    Mennyi idő után ajánlja fel a fast ringen? 2 napja várom, keresem a frissítést, de nem talál.
  • grebber
    Valakinek valami ötlete?
  • papi08
    Srácok, az Otthoni csoport lehet hogy lassítja néha az internetet? Úgy értem a böngészés felé..
    Beállítása óta nekem nagyon gyanús.
  • bon
    Bőven jó. Felesleges figyelgetni, ha gond van, leszabályozza az óra jelet és extrém esetben kikapcsol a gép.
  • bon
    Úgy néz ki de, gyakorlatilg egy új rendszert telepít. Legalábbis az Insider buildek tuti.
  • bon
    Letölti, nekem magyar van fent és tegnap kaptam meg insider keretében.
  • Bal0924
    Alap. mikor semmi nem megy.
    Amint beindítok (böngésző, sajátgép) valamit 45-47fokos..
  • ToM1113
    alap Workgroup munkacsoport mindkettőnél. Virusirtó off, tűzfal off... mindent próbáltam már.
  • morcosqtya
    hogy lenne már magas?
    :)
  • grebber
    Nálad van valami hiba.
    Win10 64 biten nálam az Aida tökéletes
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.11.11. 20:50:14
  • Bal0924
    A Specy 10 fokkal többet mutat a CPU-nál, mint az Aida.
    40fok CPU jó, elmegy, magas?
  • [HUN]FaTaL
    Remélem nem windows.old mappával fog frissülni mint a windows 8 - 8.1 váltásnál...
  • wantonly
    Én a Speccy-t használom.
  • lostprophet
    Emberek, Windows 10-nél a Windows Insideres buildeket nem tölti le magyar nyelv esetén, ha fel vagyok rá iratkozva (akár slow, akár fast ringen)? Azt tudom, hogy külön nincs ISO magyarul (meg holnap jön elvileg a Threshold 2).
  • morcosqtya
    Win10 64bit alatt az Aida64 már nem fut el rendesen csak hibákat generál, órajelet se látja, mi ennek a programnak az utód-alternatívája ami Win10 64-en is korrekt?
  • grebber
    Ott ki van kapcsolva! "Bejelentkezés szükséges" --> Soha

Mégis mikor bekapcsolom a gépet ez fogad: Nem sikerült csatlkozni a MS fiokhoz..... Beírom a kódom és beenged.
    Ez akkor mi hogy tudom kiszedni ezt?
  • Nitrobrain
    Ugyanaz a munkacsoport mindkettőn? Esetleg tűzfal kikapcsolással?
  • wantonly
    Gépház - Fiókók - Bejelentkezési lehetőségek
  • grebber
    Fagyott egy game. Nem akartam resetelni a gépet fiók kijelentkezéssel megoldottam a kilépést.
    Viszont azóta megint jelszót kér a gép bekapcsoláskor a windows belépéshez. Ezt hol is kell kiiktatni?
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.11.11. 06:38:19
  • Bal0924
    értem.
  • bon
    A 10586 a lett a végleges TH2, de én insider vagyok és csak lassú szint van engedélyezve, amire pont ma kaptam meg. egyre több nyelvű iso kerül ki a netre. Amúgy csütörtököt emlegetnek érkezésnek.
  • Bal0924
    Többször újrahúztam.
    Újra particionáltam mind 2 HDD-t.
    Újra dugdostam az alaplapon is.
    Kikapcsoltam a Windowsba 1-2dolgot, de amúgy minden más alap beállításon maradt.
    A torrent beállítás szinte ugyan az.

De abbahagytam. Le van szarva a win10!!

Ez a frissítő pakk tartalmazta? th2_release Professional 10586 ?
    Az utolsó infóm csütörtökön jön. De már ez is ugrott?
  • ToM1113
    Sziasztok!

A következő a problémám:

Adott egy frissen telepitett windows 10.
    Másik gépen Windows7.
    Otthoni csoportot akarok beállítani. A két gép egy routeren van. Akármelyik gépen hozom létre az otthoni csoportot, a másik gép nem látja azt az otthoni csoportot. Amíg mindkét gépen windows 7 volt, az otthoni csoport működött.
    Forumokat olvasva se lettem okosabb.
    Ötlet?