6762
-
#2153 Nem lehet, hogy ami az alaplap cd-jén van, az nem támogatja a win10-et? Nekem se futott le, azt a pár alkalmazást meg drivert ami kellett viszont le tudtam szedni a gyártó oldaláról, és működik. -
Bal0924 #2152 -Nagyon imádom a Windows intelligens hardver felismerőjét!
Fel tett sok általános drivert, amit talált és nem hajlandó kicserélni, az alaplap oldaláról szerzett driverrel. (és nehéz megtalálni a pontosat ha nem tudom mit is keressek)
És emiatt szívok, amióta csak tisztán telepítettem a win10-et.
Feltenném az alaplaphoz kapott drivereket, de nem lehet futtatni a CD-jét. (pedig az mindent feltett, anélkül hogy nekem kellett volna válogatni)
-Hogyan lehet mindig láthatóvá tenni Tálca(ákat)?
-Szeretném a 2.monitoromra is órát kirakni,
a tálcára nem lehet kirakni órát vagy egy mini/asztali alkalmazás óra? -
#2151 Akinek Nem megy XBOX appban a Game DVR az töltse le (windows 10pro N re) ezt: link
Ez megoldja a raptr kliens hwlvl=-3 problémát is.
KB3099229 -
#2150 Ha nincs hiba akkor igen. Én ma telepítettem két Windows 10-et és ha jól emlékszem csak 1db összegző frissítése volt az Office-okat nem számolva. -
Bal0924 #2149 Nem lehet a 2.tálcára kirakni órát? -
MauroN #2148 Az normális, hogy a nagy update óta nem frissített a win semmit? -
Bal0924 #2147 Sajnos nekem is vissza rakja ott amit beállítottam.
pl. a GTA-t lejjebb vettem ott a hangerejét és mikor újra beindítottam a GTA-t vissza ált.
Jobb egérgomb a hangjelzőre és a "hangok". A hangsémáknál állítsad a "Windows alapértelmezett"-et "nincsenek hangok"-ra.
Nekem azóta csinálja mióta a legfrisebb drivert telepítettem. Talán ha egy régebbit felteszel akkor megjegyzi a beállítást.
(Megint elkiabálom..De.)
Végre tudok rendesen tv/videó/youtube-t nézni miközben torrentezek!
Ma több óráig ment a Bones, és 1xsem vettem észre hogy hiba lett volna benne.
Szerdán egész nap menni fog és ha nem szakad, megcsináltam! 3,5hónapnyi szenvedés után.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.11.16. 23:47:11 -
#2146 Az óra melletti hangjelző ikonon belül az most nem tudom melyik a kettőből amit leírtál! -
#2145 Gondolom itt: Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Energiagazdálkodási lehetőségek\jelszókérés ébredéskor. -
#2144 Kamerám nincs, így ezen részét nem tudom a kérdésnek, a partner felvételét próbáltad (figura plusz jellel)? Szín változtatás: minden beállítás\személyre szabás\színek automatikus témaszínt kikapcsolod. -
#2143 Jah igen. Hülyeséget írtam... Azt szeretném megoldani, hogy NE kelljen megnyomni a "Bejelentkezés" feliratot minden egyes ébredésnél. Hanem lépjen be egyből asztalra.
VPN-t meg kikapcsolom, lelövöm alvóba, majd vissza. Újra BE van kapcsolva. -
#2142 Atom stabil ez is. -
#2141 Próbáltad, hogy visszakapcsolod a jelszó kérést majd kikapcsolod? -
#2140 Vedd fel a felhasználód, sőt a tulajdon jogot is állítsd magadra. -
#2139 A Skype videohívásokat, hogy lehet működésre bírni? Nem jeleníti meg a kamerát, illetve egy felvett ismerősöm sincs meg. Az ablak színét, hogy tudom átállítani? -
Bal0924 #2138 Hang keverőben kapcsoltad ki a hangot vagy a hangok beállításnál?
És egyetértek, stabilabb, jobb volt a win7. -
#2137 Pont erről beszélek legalább egy hete. Minden számomra létező helyen (amit most ti ketten írtatok ott is) ki van kapcsolva hogy kérje a jelszót.
Mégis kéri.
Bár mondjuk okádék ez a win 10 pl a hang beállításokat se jegyzi meg :( Win hangokat kilövöm jó . Következő gép bekapcsolásnál már megint ott vannak a nyomorék hangok. :(
Sajnos eddig semmivel nem jobb mint a windows 7 -
tyukol #2136 Ezt írja ki
Lehet én vagyok a béna de ezt írja ki -
#2135 Ezt most nem rétem Windows 10-nél egyből az asztal jön be. -
#2134 Jobb gomb a mappán tulajdonságok, biztonság fül. Megnézed a felhasználód jogosultságát és ha nem jó akkor állítasz rajta. -
tyukol #2133 Üdv mindenkinek!
Egy olyan gondom lenne hogy a nemrég telepített win10-em gondolt egyet és letiltotta az egyik mappám. Lehet én vagyok a hibás mert valamit rosszul csináltam de fogalmam sincs hogy mit. Ezt írja ki pontosan ha meg akarom nyitni a mappát: "A hozzáférés le van tiltva"
Hogy lehet ezt helyrehozni? -
Blum #2132 Üdv!
Nem tudom volt-e már itt erről szó, én elég sok külföldi fórumon belefutottam már a problémába...
Az a problémám, hogy egy Win10 Pro-val frissen telepített, minden driverrel ellátott DELL Inspiron 3537 laptop nem tud elaludni rendesen. Ha lehajtom a fedelet akkor hallani, hogy a vinyó leáll, jobb esetben a hűtő ventilátor is de a power led világít tovább nem pedig elkezd villogni ahogy azt kéne neki. Ha ilyenkor ismét kinyitom a gépet akkor nem történik semmi, a bekapcsoló gomb megnyomása sem segít. Csak annyit tudok csinálni, hogy hosszan nyomom a bekapcsoló gombot, ilyenkor a gép teljesen leáll és utána lehet indítani.
A gépen lévő összes driver a DELL hivatalos oldaláról lett beszerezve és telepítve, megkapta a legújabb BIOS-t is. Külföldi fórumokon szinte mindenhol azt találtam, hogy eszközkezelőből frissítsem az intel VGA drivert de újat nem mindig talál és ha mégis akkorse működik.
Power Manager beállítások teljesen érintetlenek, semmihez nem nyúltam hozzá.
Valami ötlet, hogy mit kéne megnéznem/beállítanom/telepítenem? -
#2131 Arra van -e valami mókolás, hogy bejelentkezés után egyből az asztal megjelenítése legyen látható?
"Go to the desktop instead of Start when I sign in" féle beállításra? Mert nincs ott, ahol kéne, hogy legyen...
-
#2130 Win + R ---> netplwiz, Előugró ablak pipa ki auto-nál, OK gomb, előugró ablak üresen hagyod (csak a neved van kitöltve, NE adj meg neki jelszót, ne írj oda semmit), OK, OK. Bezár. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.11.15. 10:51:14 -
simonl #2129 WIN10 Jelszó Kikapcsolása
Nyomjuk le a WIN+R billentyűkombinációt, gépeljük be ezt a parancsot: netplwiz majd üssünk entert.
Itt a fenti sor: “A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni.” elől vegyük ki a pipát. Az oké gombra kattintva meg fog jelenni egy jelszót kérő ablak, ahol kétszer meg kell adni a bejelentkezéshez használt karaktersorozatot, majd indítsuk újra a rendszert.
-
#2128 Senki? -
#2127 Itt hibás video driver -ra írják, hogy azt nem tudja frissíteni. Valahogy szedd le, vagy tegyél fel kézzel újabbat, aztán úgy próbáld meg újra az update-et.
Am. ez mindent vissza/ elállított. :/ Pl: Biztonság karbantartás üzeneteknél mindent bekapcsolt, VPN-t kikapcsoltam, újraindítottam a gépet, megint be volt kapcsolva . telepítés alatt újra scannelte a win eredeti aktiválását a háttérben , parancsikonban a nyilakat visszarakta , törölte a már létrehozott biztonsági mentéseket , áruházat bekapcsolta, meg visszakapcsolta az összes kikapcsolt alkalmazást, létrehozott win.old mappát, tehát új wint telepített kb, amibe átrakott a régiből mindent. (lehet futtatni egy lemezkarbantartót, törölhetsz ~5Gb lomot), stb,stb...
Nekem ~fél óra alatt lefrissítette (3-4 újraindítással, töltéssel együtt), eddig jó. Meglátjuk.
Edge-t sose használtam... -
#2126 mindhárom win10-es gépemen ezt csinálta, de utána már működött rendesen :D -
#2125 A hungarian 101es nyelvet, már így jelzi ki:
HUN
H101
most tűnt fel :) -
Ironman2 #2124 ...és ezt adta ki:
Nem sikerült telepíteni a frissítéseket, de később újból próbálkozunk. Ha nem szűnik meg a hiba, és megoldást keresne az interneten vagy az ügyfélszolgálathoz szeretne fordulni segítségért, a hibakódnak ((0x800705b4)) hasznát veheti.
????? -
Ironman2 #2123 Énnékem már negyed órája nulla százalékon áll az update -
tompka #2122 A c:\ProgramData\Microsoft\ClickToRun\ProductReleases\6480D21B-95EB-427B-AC2B-00C36CC8328F mappát lehet törölni? Ha jól tudom ez az Office 365 frissítési mappája. De akkor a sikeres frissítés után miért nem törli? -
Bal0924 #2121 Elég gyorsan feltelepült a frissítés. és mintha picivel gyorsabb lenne.
Viszont a laptopom és a tesóm laptopja belassult. -
#2120 Na, 20-25 perc alatt feltolta a frissítést. Végre örökli az ablakfejléc a csempék színét, úgyhogy rendesen látszik melyik az aktív ablak. Kijavították a VPN tulajdonságait is, remélem újabb bugokat nem pakoltak a rendszerbe :) -
#2119 a linkeket még mindig nem lehet "behúzni" edgebe, se kihúzni a saját címsorából.... -
TomBond #2118 Nekem is ma reggel érkezett meg. Az asztali gépre kb. 25 perc alatt települt, és semmi változást nem tapasztaltam eddig. -
zsozso29 #2117 Na megjött a frissítés, nagyon reméltem hogy az Edgébe bekerül a címszélesség testreszabása funkció nem így lett, így továbbra sem fogam használni. -
#2116 ja a frissítés menete, hogy olyan mint 8-ról 10re állni nekem sem tetszett. Meg egész win10 buildet letöltött(?) és azt telepítette... háát többször nem kell köszi.
Nálam SSD s gépeken egy jó órát nyavalygott összesen letöltéssel (20min) együtt. -
#2115 a tényleges frissítés, újraindítgatás stb nálam egy kicsivel több mint egy óra volt tableten és asztalin is, de előtte még 2órán át töltögetett meg nyavalygott.. laptopnak még neki se mertem kezdeni.. :D
nem olvasgattam utána, hogy miért volt jó most ez a frissítés, de remélem a többi nem ilyen lesz -
#2114 megnézted, hogy nincs e bekapcsolva a frissítések halasztása?