6762
-
#2073 Nekem még folyik a • th2_release Professional 10586.előkészítése. -
#2072 Most nyomom rá az újraindítást. -
#2071 Nem tudom, nem értem mi a problémád... Ezt (HA lehetőségem lenne) ÉN, az én kezem alatt, totál elölről kezdeném. Én partícionálnám, telepíteném, lőném be win-t, s olyan progikat raknék fel, úgy, ahogy, ami kell.
Nekem van 2db 750-es vinyóm. Első (rendszer Sata 0-ba dugva; második Sata 1-be), Így partícionálva:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Látszik, hogy elsőn is van torrent partíció, másodikon is. Hol egyiket használom torrent-ra, hol másikat.
Elsődlegesen megy torrent, értelemszerűen kissé belassul imitt-amott, ha le/feltöltés közben benyomok game-t, vagy torrent-en a file kiírása akadozik.
De olyan problémák, amiket te írsz, ilyennel még nem találkoztam.
Legújabb uTorrent kliensem van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ESS-el védve a gép. Maxthon böngészővel.
Egy fikarcnyi hibám nincs. Persze win-ben minden kilőve. Összes áruházi gyíkság letiltva, kikapcsolva. Offline profil. Állandó, csakis rendszergazdai hozzáférés mindenhez. Gépházba utolsó lehetséges módosítás is átállítva, kikapcsolva, lelőve, letiltva, stb. (ergo belőve a win, úgy, ahogy nekem kell, nekem tetszik).
Utorrent is úgy beállítva, ahogy az nekem megfelel. ;) Nincs reklám, aktív vagyok, tűzfal (ESS -be is beállítva kiengedve, mind *.exe, mind a port), port kiengedve, lefixálva routerben is. Router-ben gép(ek) ip címe is lefikszálva, fenntartva. 100/100-as net-em van.
Semmi problémám nincs. Nem értem mit állítasz azon a gépen, win-on, hogy ennyit szenvedsz vele.
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.11.10. 20:56:29 -
#2070 Megjöttek az e havi frissítések jó telepítést! -
Bal0924 #2069 Tegnap óta a Belső HDD-ket kiiktattam és egy külső HDD-n kezdtem el a qBittel a feltöltést. És azóta nincs akadásom a videókban, játékokban.
A Hard Disk Sentinal-l szerint, semmi gond a HDD-knek.
Win7 alatt semmi gond nem volt a HDD-knek.
Van rá megoldás hogy a belső HDD-ről tölssek fel?
Amúgy akinek torrent gondjai vannak, kipróbálta ezt a módszert?
-
#2068 Nem maradtál le, csak a Firefox topicban írta :) -
#2067 A reklámablakokról valahol lemaradtam. Így valóban kártevője van, Emisoft és Malwarebyte termékeket kell futtatni. -
#2066 Nem lesz jogtiszta, majd ha elkészül és letölthető lesz. -
#2065 Azzal biztos nincs, reklámablakok nyílnak, malware van a gépén.
Windows 10-em van, 42-es FF-fel, több gépen is, semmi gond vele.
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.11.08. 21:44:05 -
Bal0924 #2064 Link
Ha ezt felrakom, jogtiszta lesz vagy nem? -
#2063 Következtetés: a firefox-al van a gond. -
Bal0924 #2062 Nincs vírusom.
Alig 10napos az oprendszer.
Norton-nal leellenőriztem, nem talált semmit.
És azóta nem tetszik a Windowsnak a Firefox, mire 42-es verzió van fenn.
Előtte nem volt vele gond. -
#2061 Nem allergiás a firefoxodra, hanem vírusos a géped. -
#2060 Mintha egyszer nekem is csinálta volna, de azóta egyszer se, pedig nem csináltam semmit. -
Dzsí Pí #2059 Valaki találkozott már a köv. anomáliával?:
első indításnál eltölt a windows logoig, majd leáll a gép. bekapcsolom, betölt minden és müxik minden...
Mi az istennért csinálhatja ezt? -
Bal0924 #2058 ja, visszatérni 7 vagy 8ra. ami volt előtte.
Én visszafogok, ha nem javítja az új pakk a gondomat.
Nekem is ahányszor újra rakom, mindig más és más gondom van vele. A szokásoson kívül.
Most a firefoxra allergiás.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.11.08. 17:14:49 -
#2057 Vadi új telepítés W10. Ma reggel kiírta, hogy a "Start menü" nem működik, majd javítani fogja a legközelebbi belépésnél. Azóta ezt játsszuk. Belépek - kiírja - kilép.
Valami ötlet? -
#2056 Az 500 megás rejtett partíció, és oda pakolj a boothoz szükséges fájlokat.
#2055: Formázd meg és adj neki betűjelet a lemezkezelőben. -
StrikeFor #2055 na fasza a 700 GB-os partíciót nem is látja telepítés után! WTF? -
StrikeFor #2054 na összej9tt a 32. USB stick-el.............
más: telepítéskor elosztottam az 1Tb-s vinyót /valami 969696 gb/ szóval elosztottam 4 felé lett egy 230 giga körüli egy 690-es meg csinált egy 500MB-os System-et....már elnézést ,de én a rendszert a 230 gigásra akarom /raktam is/ akkor minek csinál egy 500MB-os system-et??? -
Bal0924 #2053 Nekem külön van!
1 SSD-n a windows.
1 HDD-n a letöltős cuccok.
1 HDD-n a játék
A torrent kliens próbáltamot: próbáltam ugyan arra a HDD-re tenni hová letöltök, próbáltam ugyan arra tenni mint a windows, és megpróbáltam a 2.HDD-re is tenni. Ugyan az a reakció!
Még valamit nem próbáltam. A 2HDD-t megcserélni. Mármint az adatokat. De ezen kívül. szerintem mindent próbáltam, ami csak az eszembe jutott.. -
#2052 Nem csak nálad, volt már másnál is probléma. Egyébként költséges, de működő megoldás lehet külön winyó vásárlása letöltésre. Nekem pl. a külön winyó van a letöltésre és játékra és tárolásra. Így nem okoz fennakadást a jelentősebb winyó művelet. -
Bal0924 #2051 Próbálkoztam többel, többfélével, és több verzióval.
De miért csak nálam fordul elő ez a probléma? -
StrikeFor #2050 RUFUS-al is megáll...........2 windows ISO-t is próbáltam -
#2049 Próbálkozz régebbi torrent klienssel, vagy ne használj torrent-et. A torrent kliens a bűnös. -
StrikeFor #2048 a microsoft-os progival win 7USB tool vagy mi.....most próbálom RUFUS-al -
#2047 Mivel készíted? -
#2046 Nem lesz jogtista, kivéve ha tagja vagy az Insider programnak. Amúgy meg felesleges felrakni állítólag jövő hét kedden már elérhető az új verzió. -
StrikeFor #2045 srácok USB bootdisk készítővel a 3, USB-n áll meg a folyamat 99%-nál...formáztam NTFS,FAT32-re is mindent és akkor is megáll.....valakinek van ötlete ,hogy tudnám megcsinálni a boot USB-t? -
Bal0924 #2044 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Dzsí Pí #2043 hopp, meg is oldodott, egy media pack kellett hozzá az ms honlapjáról :) -
Dzsí Pí #2042 Sziasztok, olyan gondom van hogy a windows 10 nem ismeri fel a Nexus 5 telóm :/ android 6.0 van rajta, ráteszem usb-re, átállítom a felugró ablaknál a teloba MTP-re de semmi :/ pls help -
Bal0924 #2041 Megpróbáltam leellenőrizni a gépet "cpuz_151"-vel. És kiakasztotta a gépet!
Csak a RESET segített, de ettől meg sok mindent elfelejtett a windows.
A Torrent kliensben lévő torrenteket lenullázta és vissza ált alapbeállításra, újra kellett beállítanom mindent.
A zzEPG és a Stickies elfelejtett mindent!
Miért nem bírja a Windows 10-m a lemezre írás/olvasást?
A Videó/játék/TV ugrik/szakad/akad a kép és a hang, mikor fut a torrent kliens.
Az Aida 64: "Operációs rendszer Microsoft Windows 8.1 Professional"
miért? :S
Win10 pro 64bit van fenn...
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.11.07. 17:30:37 -
#2040 Kereső problémára van már megoldás? Az a vicc, hogy a frissítés után jó volt, de tiszta újratelepítés után már nem... -
Mixe3y #2039 Kis megjegyzés: a GPT az egy partíciós tábla (a legacy pedig az MBR/msdos), ez a tábla nem a partíciók tartalmát, hanem a lemezen kialakított partíciókat írja le.
Régen ez úgy nézett ki, hogy a lemezed kapott egy MBR partíciós táblát. Ez beíródott az MBR-be (első szektor a lemezen, 512 bájt). A kis méret miatt ebben a táblában maximum 4 darab elsődleges partíciót lehetett letárolni (később bevezették azt, hogy a negyedik helyére egy pointer került ami az extended partíciókat leíró blokkra mutat, így már lehet 4-nél több kiterjesztett partíciód is). Ezeket a partíciókat formázhatod fat*/exfat/ntfs/ext*/xfs/hfs vagy akármilyen fájlrendszerű partíciókká.
Manapság a GPT-vel a korábbi tervezési hibákat küszöbölték ki, sokkal több partíciót hozhatsz létre, nagyobb lemezeket is képes kezelni, illetve ott van az UEFI támogatás, aminek pedig az a lényege, hogy egy kiemelt EFI boot partíciód van (az más kérdés, hogy a windows létrehoz 2 másik recovery partíciót is magának).
A lényeg, hogy nem a partíciókat konvertálod GPT-vé, hanem a partíciós táblát, a partíciók pedig marad(hat)nak eredeti fat*/ntfs formátumban, viszont ahhoz, hogy UEFI-vel induljon a gép, kell egy dedikált EFI partíció is (ESP/boot flagekkel).
Remélem ezzel kitisztul, hogy mi micsoda :) -
#2038 Azt nem tudom hogyan kell, egyszer próbáltam ilyen rendszer visszaállítási pontot csinálni, de azt akarta hogy szedjem szét hozzá partíciókra a vinyómat. Inkább nem. Van akinek ez a program ment win10-en, valami java dolog akadt ki, akinek ugyan így elromlott, sima uninstall nem működik, mert ugyan úgy java errort dob, valami törlő programmal próbáltam, de az se igazi, bár elvileg mindent lepucolt. Ezután is nyomott restartot csakúgy a gép. Tiszta telepítés lesz a legkorrektebb, legyalult hdd-vel. -
#2037 Windows 10 kompatibilis volt a program? Amúgy én rendszer visszaállítást csinálnék a telepítés előtti időpontra. -
#2036 Nem. Én is legacy modeban használom, mert nem konvertálom az összes partíciót GPT-re.
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.11.06. 21:20:15 -
Bal0924 #2035 Win10nek kötelezően kell a UEFI bios? -
#2034 Nagyon jó, köszönöm. Random újraindulgat a gép, amióta megpróbáltam felrakni egy programot, és hibával kilépett, rendesen törölni meg nem lehetett. Másnak is volt ez, csak a teljes reinstall oldotta meg...Esetleg arra van valami program, amiből ki lehetne deríteni pontosan miért is csinálja ezt? Ha esetleg mégse emiatt lenne.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.11.06. 17:21:47