6762
-
Mixe3y #2193 Ezek szerint nem sikerült értelmesen végigolvasni a hozzászólásomat arról, hogy miért hiszi azt a Windows, hogy nem a tieid a fájlok
! -
#2192 1. Letölti a legfrisebb alaplapnak megfelelő BIOS-t.
2. Letölti a @BIOS progit szintén a Gigabyte honlapról.
3. Update from file, kikeresed a gépen és start.
4. Profit. -
Bal0924 #2191 Nem tudom hogy kell, nem kísérletezem vele.
Ha biosban töltöm be azt mondja error.
Ha a pendrive-ot akkor meg nem tölti be (igaz, csak rátettem, nem tudom hogyan csináljak belőle bootolhatót..) -
Bal0924 #2190 Azt már rég tudom hogy 1.3
Megpróbálom felfrissíteni. Remélem nem rontom el. -
#2189 Legrosszabb esetben (áramszünet, stb. miatt megszakad) hazavághatja a bios-t és vagy visszatudod hozni a dualbios-szal, vagy kuka.
Előnyei pedig a legújabb bios miatti jobb kompatibilitás, esetleg újabb funkciók.
A gigabyte @bios-ával elég egyszerű megcsinálni. Viszont mielőtt belekezdesz nézd meg, hogy a GA-Z68X-UD3H-B3 lapon belül melyik van (rev 1.0, vagy 1.3). Ez rá van írva az alaplapra. -
Bal0924 #2188 Rendszergazda jogom van.
Nincs más felhasználó, Csak én!
De már megvan.
Rendszergazdaként beolvastam, mentés másként és azóta jó.
De most mást kérdeznék.
A Biost frissíthetem? gigabyte
Mi kárt okozhat, mi előnyöm van belőle?
És a Windowsban? -
Mixe3y #2187 Ráadásul ha az előző Windowson ugyanaz is volt a neved, a file jogosultságok NTFS szinten tárolódnak a userhez tartozó GUID alapján. Az új windows szerint teljesen logikusan nincs jogosultsága a mezei userednek.
Szóval attól, hogy a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. :) -
#2186 Ott a gond, előző Windows-on. Vedd saját tulajdonba a fájlokat tartalmazó mappát és adjál teljes hozzáférést a fájlokhoz. -
The Best #2185 Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy win7 röl frissitettem win 10 re. win7 alatt mikor bekapcsoltam a gépet egyböl elindult nem volt semmi gond a win 10 nél bekapcsolom a gépet és mikor beadja a logot kikapcsolja a gépet és a második inditásra tölti be win10 ez mitöl lehet vagy esetleg belehet állitani valahol hogy ne keljen 2szer bekapcsolni a gépet mert ez igy kicsit kényelmetlen. Elöre is köszi a válaszokat. -
Bal0924 #2184 Hülye állat Windows!!!!!!!
Nem tudom megnyitni a dokumentumaimat, mert azt mondja nincs jogosultságom!
Hogyan tudom megnyitni, a nélkül hogy ne baszogasson??
Nem csak doc-ok, hanem odt-ket se tudok megnyitni
Csak ha kinyitok egy word-ot rendszergazdaként. vagy egy wordpadot. és azzal nyitom meg
Én vagyok az egyetlen felhasználó, én csináltam a dokumentumokat ezen a gépen, habár még az előző Windowsnál.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.11.25. 17:59:55 -
Bal0924 #2183 Jó neked.
10 előtt nekem is ilyen volt az élet.
Ha mernék a bioszban matatni, talán nekem is simán menne. (még ott nem próbálkozam) -
#2182 Ezt már ~5 oldallal visszább is megkérdezted, és azóta is szenvedsz vele. Nemtom mit mókolsz ennyit. De számomra nem kerek...
Felteszek egy szutyok, mikrofos oldalról leszedett legújabb win-t. Akár aktiválom MTKV-val, akár eredetit csinálok. Felpakol magától minden driver-t. (jééé, ez már nem tesz fel újabb driver-t, ha én rakok fel kifejezetten egyet [pl hangkarinak] nem frissíti le, nem kell elrejteni). Felrakok rá Visula C++ -okat, .NET-eket, totalcmd, winrar, foobar zenének, mpchc videónak (+ac3 a hang miatt), ESS tűzfalnak, és utorrent.
Külön partícionálgatva vinyó. Egyik partícióra beállítva torrent. Port, tűzfal, torrent beállítva, router is. Böngészőnek Maxthon!
És kalap fing hiba, akadás, lassulás, proci melegedés, semmi nincs! Atom stabil a gép évekig. Win frissül... se hibaüzenet, se semmi.
De hogy Te mennyit szenvedsz!.... Ez már vicc. -
#2181 1. mikor nem látható, eddig az összes gépre amire felraktam, látható volt alapból. -
Bal0924 #2180 1. nem mindig látható....
2 kár.
3. nem hinném,
Máshogy csatlakoztam a nethez, Az alaplapit kikerülve és azóta nem csinálja!
Ezt magyarázd meg. (de komolyan, nem értem) -
#2179 1. tálca mindig látható alapból
2. szerintem nem lehet
3. torrent a gond -
Bal0924 #2178 3kérdésem lenne.
1. Nem lehet a tálcát mindig láthatóvá tenni?
2. 2monitort használok, a 2. monitoron is van tálca, de ott nincs óra. Nem lehet órát tenni a tálcára vagy minialkalmazás ami óra?
3. Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 Hálózati kártyát miért nem bírja a win10-em?
-Régi és új driverrel is akadnak a videók és TV. Torrentezés közben.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.11.24. 18:47:21 -
#2177 Ez szerintem alap, hogy egy hivatalosan hozzáférhető telepítőt nem ncore-ról kell leszedni. -
#2176 Megoldódott, vicces mert a live supporton, az egyik ember szó nélkül kilépett miután leírtam, másik meg minden áron megmagyarázta, h nem járt az insiderhez a teljesen win, vegyem meg. Ha másnak is lenne ilyen, microsoft oldaláról szedje le, kulcs kérést skipelje, majd lépjen be az accountjával, rögtön aktivált lett így, ne pedig ncore-ról vagy máshonnan. -
#2175 Ha nem tévedek a windowx update menüben újra engedélyezni kell az Insider-t. -
#2174 Sziasztok, Március óta regisztrálva vagyok az insider programban, és egészen tegnapig azt a windowst használtam. Viszont az új javítással gondoltam "tiszta" telepítést csinálok. Na most, nem akarja magát aktiválni. Valamilyen fontos lépést kihagytam volna? Úgy tudom így járt az ingyenes win10. Ugyanazzal az accounttal vagyok belépve. 0x8007007B hibát dob. -
#2173 Tudtommal a warez tiltott. -
#2172 Windows.old mappa törlése Windows 10 alatt -
#2171 -
simonl #2170 Az új, frissített 1511 -es windows 10 e-et, hogyan lehet aktiválni?
Főleg a nemhivatalos megoldás érdekel (KMS)
Köszönöm.
-
#2169 Futtatod rendszergazdaként (jobb gomb futtatás rendszergazdaként) majd a megjelenő ablakban korábbi windows telepítések és a ideiglenes Windows telepítési fájlokat kipipálod, majd ok. -
simonl #2168 Sziasztok, hogyan lehet a lemezkarbantartóval törölni az wondows.old mappát?
Leírná valaki lépésenként, előre is köszönöm. -
#2167 Igen, mert az egy rendszer frissítés volt. Gyakorlatilag újra rakta a rendszert. -
Pio #2166 A múlt héten jött egy nagyobb patch, az csinálta a windows.old mappát, -
#2165 Frissítés esetén természetes a Windows old mappa, mindig is így volt. Amúgy miért nem csináltál tiszta telepítés? Magától is törli a rendszer, de ha sürgős akkor lemezkarbantartóval is eltávolítható. -
#2164 törlés helyett inkább a lemezkarbantartóval töröltesd :D -
#2163 Frissítette magát a Win 10, erre lett egy új mappám: Windows Old 18 Gb, míg a normál Windows mappa 26 Gb.
Előbbi törölhető???
Ne már hogy a Win 44 Gb-ot foglaljon. -
#2162 Itt az oldaluk.
Jobb oldalt megjegyzésként írják is, hogy a speckó funkciók eltűnhetnek és a gyártón (pl. Toshiba) múlik, hogy reszel-e drivert az új os-ekre. -
#2161 Müködik minden szerencsére felkiáltó nélkül van minden az eszközkezelőben.
Egyedül ami zavar ez a touchpados dolog, win 7 alatt volt hozzá egy olyan driver valami synopsis név alatt futott, ami a touchpad jobb oldala és alját ha végig húztam az ujjam akkor scrollozni tudtam fel le az oldalt vagy jobbra balra. Most ezt csak ugy megy ha kiviszem a nyilat és bal gombbal rákattintva lehúzom a csúszkát az ablakoknál. -
#2160 Egyébként működnek ezek az eszközök (touchpad, bluetooth, kártyaolvasó, stb.)?
Ha igen, akkor felesleges izgulni, sőt a winupdate keresni fog hozzá frissebbet, ha van.
De pl. az integrált hangkártyához, meg 99,9%, hogy realtek driver kell, ahhoz pedig egyetlen win10 setup exe van a realtek honlapján. -
#2159 A gyártó (Toshiba) oldalán nem találtam ilyet már win8-hoz sem volt ehhez a tipusszámúhoz. Azt meg, hogy milyen egyéb gyártó készitette a chipet ahol még tudnék keresni,meg nem tudom, mert az eszközkezelőben csak ugyjelenik meg, hogy HD audio vagy PS2es egér a touch pad.
Az ilyen driver kereső programokban meg nem bizok, mert érdekes modon mindig van olyan driver amit keresek, de a gyártónál sose.Persze könnyü olyan nevet addni egy proginak amit esetleg sokat keresnek és igy a tudatlanapja egyből nyomatja is az exét, aztán csodálkozik, hogy miért zavarodik meg a rendszer vagy a rosszabb, hogy nem is tud arról, hogy valami folyik a háttérbe ami nem kéne. -
#2158 Én is. A gép alján megtalálható típusszám alapján. -
#2157 Csak tipp, de én a gyártó honlapján és az eszközkezelőben kezdeném. -
#2156 3dpchip.com
Eddig még minden gépen felismerte az eszközöket és 99%-ban tökéletes a letöltött driver. (Volt olyan amelyiknél nem volt jó, de ott a leírásban benne is volt, hogy bizonyos eszközöknél probléma lehet és ott volt a megfelelő is linkelve.)
Utoljára szerkesztette: Krityu, 2015.11.21. 16:33:28 -
#2155 és azt honnan lehet kideriteni, hogy egy adott komponens milyen gyártó és ,hogy van e win10 driver?
mondjuk egy toshiba laptop touch padhoz vagy alaplapjához, hangkártyához,lanhoz, wifi, BT hoz? -
#2154 Szerintem se Windows 10 kompatibilis a lemez. Éppen ma telepítettem tisztán egy új gépet a nemrég megjelent 1511-es telepítővel. így már az első alkalommal frissítés is megúszható. Hiába új alaplap, a lemezt mégse használtam, leszedtem a gyártó oldaláról a legfrissebb driver-eket.