6762
-
#2473 Ha újra telepíted a gépet, kulcs nélkül kell felrakni és automatán aktiválódik majd. -
#2472 Üdv.
A posta app-ba pl freemail fiókot nem lehet valahogy beregisztrálni????
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.19. 16:04:36 -
#2471 sziasztok
olyan kérdésem lenne, hogy most én frissítek windows 7-ről windows 10-re és akkor aktiválva lesz ugye a windows 10, és ha utána csinálok egy tiszta telepítést akkor is aktiválva lesz a windows 10? vagy aktiválni kell valamivel? -
Unknown786 #2470 Sziasztok! Volna egy olyan problémám, hogy amióta feltelepítettem a notebookra az újabb windows 10 frissítést olyan egy hónapja kb, azóta folyamatosan megszakad a wifi kapcsolat. Tapasztalt valaki ilyet? Ha nincs megoldás visszarakom a régi win10et. -
#2469 letöltöttem az összes 8.1-es drivert a hp oldaláról, felraktam mindegyiket(vagy legalábbis úgy néz ki, hogy felrakta, a telepítő elindul majd bezár a végén magától...), megpróbáltam, nem ment. Utána megpróbáltam 10-es drivereket felrakni előre, úgy sem ment... -
#2468 link :D -
#2467 Milyen vga és milyen monitor? -
blc #2466 Üdv BON!
Feltoltam a 10-t nem vártam meg a válaszod. Ugyan az a gond. Nem tudok olyan beállítást végezni amelynél kör lenne a kör.
Lehet, hogy nem mai a monitor sem a vezérlő de azt írta ki a Microsoft, hogy tökéletesen megfelel a rendszer. Néztem egy filmet (most) és borzasztó rossz, hogy az alakok torzak. Elkezdtem a monitor gombjait birizgálni, és egy "4:3 in wide" (széles) módnál normális a forma minden csak nem tölti ki a monitort teljes szélességben. Amikor kitölti akkor is "4:3" a beállítás csak nem "in wide" nem (széles) mód. Eddig ilyen gond nem volt sem a 7 tel sem az xp vel. Lehetne valamit tenni, vagy vissza a 7-t.
Kösz a segítséget. blc -
#2465 Sima driver gondnak tűnik, ami azóta már megoldódhatott. -
#2464 Driver-t frissítenék, usb drivert javasolják. -
blc #2463 Üdv Mindenkinek!
Az ősszel cseréltem le a win 7-t ; 10-re. A monitor megjelenítés nagyon rossz volt, egyszerűen nem lehetett beállítani rendesen.
Nem volt olyan felbontás amivel a kör,kör lenne nem tojás.
Most újra erőlködik a Microsoft, hogy cseréljem le.Ellenőrtettem vele a gépet és kifogás nélkül teljesen alkalmasnak találja.
Kérdésem : Lehet, hogy azóta változtattak rajta valamit és be lehet állítani a monitor felbontást?
Érdemes megpróbálni?
Ha valaki érdemben tudna felvilágosítani, megköszönném.
T: blc (Laci) -
gabko #2462 Sziasztok,
Tud valaki segíteni infóval, hogy tudom eltávolítani ezt a "fantasztikus" Star Wars lézerkard effektet Win10-ben Chorme alatt YouTube használatkor?
köszi -
k53ta #2461 Telepitési segitséget szeretnék kérni.
Windows-7-et szeretem volna frissiteni Window-10re. (Ezt augusztusban amikor még a rendszer ajánlotta fel gond nélkül megtettem, de aztán visszatértem a win-7re.)
Az elmúlt nap nyolcszor probáltam meg frissiteni, de nem sikerült. Probáltam kikapcsolt virus írtóval, lehuzva az összes USB eszközt, netkapcsolattal, letöltés után netkapcsolat nélkü..stb.
A hiba mindig ugyanaz: " 0x80070070 - 0x2000C The installation failed in the SAFE_OS phase with an error during APPLY_IMAGE operation "
Google a barátom, így kerestem rá megoldást, de nem találtam, hiába számitógépezem a C64es kezdetek óta, még mindig nincs elég tudásom.
A számitógépemen bőven van tárhely ill 8GB memoria.
(Megj: Szüz telepitést nem szeretnék, mert nincskedven mindent újra telepiteni)
-
#2460 kernel-security-check-failure, kb 50%-nál áll meg és ezt írja ki... -
#2459 Magától is törölte volna a rendszer, csak egy hónap türelmi időt ad a rendszer visszaállításra. -
#2458 Üdv!
HP 250 G3 notebookot próbálom 8.1-ről 10-re frissíteni. A gyári update program letöltötte, el is kezdi a telepítést de kb a felénél megáll, újraindul a gép és visszaállítja a 8.1-et. Utána megpróbáltam telepíthető usb-t csinálni, azzal pedig bootoláskor ez a hibaüzenet fogad: 0XC000021A. BIOS-t frissítettem, de mindkét megoldással ua produkálja.
Ötlet?
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2016.01.17. 18:05:56 -
xxx007 #2457 Ja kiléptem az Insiderből, települt egyből , köszi ... viszont a windows.old mappát nem engedi törölni ... lemezkarbantartóval a tartalmát töröltem ... -
#2456 Nekem viszont van és sosem jött még elő semmilyen hiba a start menüvel.
Windows 8.1-en fordul elő a munkahelyi gépen rendszeresen, hogy egérrel csak az egyik monitoron nyitható a start képernyő, billentyűzettel (windows gomb) mindkét oldal működik :D -
aru #2455 Én december eleje óta használom a 10-et és még sosem jött elő ilyen hiba. Szerintem ez valami HW vagy SW specifikus dolog lehet... Igaz nálam nincs fönt azon a gépen torrent meg steam és ilyenek...
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.01.17. 14:41:38 -
#2454 Üdv!
Hogyan tudom kikapcsolni ezt az automata driver letöltést?
A rendszer tulajdonságai/eszköztelepítés beállításainál átraktam NEM-re, de ettől függetlenül hiába törlöm a telefon driverét automatikusan letölti, viszont az a driver amit leszed nem jó hozzá. -
#2453 Novemberi frissítés is? Mert akkor nem 240 lenne a verzió, hanem 10586.33 és még szerepelne a 1511-es is. A novemberi frissítés meg a legújabb változat letöltésével felrakható, a Windows update is gyakorlatilag egy új rendszert rak fel. Ja és én kilépnél az insider-ből, mert lehet, hogy az akadályozza a frissülést.
Utoljára szerkesztette: bon, 2016.01.17. 11:38:45 -
xxx007 #2452 minden telepítve van ...
-
Borg #2451 Van rá gyors "megoldásom" :)
Jobbost nyomsz a start menün (nekem az működik ilyenkor még), majd vezérlőpult -> biztonság és karbantartás -> hibaelhárítás -> windows update problémáinak megoldása.
Lefuttatod a hibakeresést, és tök mindegy, hogy talál e vagy sem hibát (nekem nem), a start menü és minden más app újra működik azonnal :) Its magic.
Bon: Szerintem ne kezdjük el itt a user hülyének nézését, amikor rogyásig van minden fórum ezzel a hibával. Természetesen nem testreszabó, meg cleaner progik okozzák. Hanem kb minden, ami valamilyen formában a windows shellel kommunikál. Pl a dropbox buborék üzenete, az antivírus program buborék üzenete, a steammel pl ha screenshotot készítek játék közben, a torrent ha végzett egy letöltéssel, és így tovább. Közös pont csak egy van: a windows 10 maga. -
#2450 Akkor neked nem az insider kell, hanem a sima Windows update ott érhető el a legutolsó novemberi kiadás. Sőt legjobb ha letöltőd Media Creation tools segítségével és frissíted. -
xxx007 #2449 csak még nekem a winver 240-est ír .... -
#2448 Várni kell és majd jönni fog. Nem tudom, hogy van e már új build. -
xxx007 #2447 Lenne egy kérdésem , hogyan tudom letölteni az Insider Buildeket ,Update centerben be van állítva fast-ra , de semmi nem jött eddig ... -
#2446 használ e start menü testre szabó progit? Esetleg rendszer takarító progit, mert lehet okozója. -
#2445 Ma újra jelentkezett a startmenü-hiba. -
aru #2444 A probléma megoldódott, ma leszedte az 1 hete várakozó frissítéseket, megjelent a "letöltés" gomb. Plusz ezek mellé még jött valami flash update cucc... -
#2443 Lehet, hogy tönkrement a meghajtó. -
aru #2442 Másik optikai meghajtó tudja olvasni a lemezt? -
dome969 #2441 Kérlek segítsetek ! Win 10 alatt a DVD meghajtó nem működik. ( toshiba notebook gyári optikai meghajtóval ) A probléma az, hogy a meghajtó tulajdonságaiban azt írja az eszköz megfelelően működik, illetve a meghajtó javító mindent rendben talál. Ezzel szemben bármi lemezt teszek a meghajtóba, nem látja nem kezeli. Milyen irányba induljak a megoldásban? -
aru #2440 Kb 1 hete a laptopomon lévő win 10 pro jelez 4db frissítést (KB890830, KB3124263, KB3133431, és valami ASUS dolog a géphez) amit az istenért nem tud letölteni. Korábban nem volt ilyen gond... Másnál jelentkezett ilyen hiba? Esetleg valaki tudja a megoldást? -
#2439 A héten még nem tapasztaltam a "hibát". De találkoztam már vele.
Minden máshol működött az egér/jobbegér, de a start gombon nem. Akkor megoldotta a problémát egy Ctrl+Alt+Del majd Mégse. -
Borg #2438 Tudom tudom, M$-os emberek a 950XL bajaira is mindig ezt mondták... -
#2437 A saját pc-men fordul elő, teljesen random. Illetve talán 2 laptopon tapasztaltam az elmúlt fél évben. -
#2436 Én még nem találkoztam a hibával, pedig sok gépen fut már nálunk. -
#2435 környezeti változók szerkesztése is más lett? tegnap mintha még manuálisan kellett volna path hoz hozzáadnom ; elválasztva, most meg tök szép kis dialogot kapok. Van valami jó kis changelog vagy még minden frissítés 'titkos' -
#2434 Tegnap óta még nem csinálta. Bízzunk...