6762
-
Borg #2433 És sikerült már megjavítaniuk azt a 3 hónapos hibát, hogy a startmenü néha megszűnik működni?
Bár persze, hülye kérdés volt, hiszen changelog sincs soha, hogy nehogy be kelljen vallaniuk ilyesmit... -
#2432 Megjöttek a 2016-os év első havi frissítései jó telepítést!
Utoljára szerkesztette: bon, 2016.01.12. 20:32:57 -
Bal0924 #2431 win95óta nem kellett nekem se. -
#2430 Semmit se kellett zaboláznom még eddig egy gépen sem.
De szerintem is így a legjobb. Csak most abból szedd ki a Win10 frissítés értesítőt, nehogy "rákattints". -
Bal0924 #2429 Visszaraktam a 7-et. Azzal nincs gond!
És vissza se nézek a 10-re!
Belefáradtam a 10 zabolázásával. -
#2428 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te egy vicc vagy, már ne haragudj. Állt. átsiklok a kérdéseid felett, mert ez már nem normális. Ennyi hiba nem lehet (sőt nincs is a win 10-el), meg ennyit nem hiszem, hogy lehet vele sz@rakodni. Ez mind-mind felhasználói hiba. Valamit ott nagyon nem jól használsz, állítasz be, vagy elállítasz, vagy nem kerek a gépben vmi harver, passz (nem vok távgyógyász). De hogy ha bemész az aldiba akár és veszel egy noname tabletet akár, ráerőltetve a 10-el, annak nincs semmi hibálya, de hogy egy kicsit is "hozzáértő" által összerakott gép (jelen esetben a tied) ennyi hibával rendelkezzen win 10-el. Ez vicc. Láttam is már, (lelkem lássa) tettem is fel kalózosdi win-t is. Totál teljesen hibátlanul működik az is! Frissít, megy, hibátlan. De hogy nállad mi a baja??? PFf. Nemtom.
Driver frissítéseket kilőheted a Show Or Hide Updates progival.
Nekem pl fennt van, mert a régebbi hangkari driver-t preferálom, és nem szeretném ha lefrissítené.
1. hdd: Sata0 C: -n a Win, előtte egy 500Mb-os rejtett rendszer partíció + D: partíció egyebeknek, E: torrent!!! (ide-innen megy torrent)
2. hdd: Sata1 F: torrent2. , G(progik),H(filmek),I(zene)
Semmi akadás, semmi hiba, se lassulás, semmi problémám nincs. Win frissítés értesítést kapok csak. Minden egyéb felesleges sallang, csilivili, ez+az letiltva!!! -
Bal0924 #2427 Megint előjött az akadozás.
Hogy a francba lehet rávenni a k*rv*, k*b*sz*tt 10-et hogy ne frissítse a drivereket?
Le van tiltva az automata frissítése! -
ACE #2426 Hali, szépen szinkronizál a cucc a Google naptárammal, egy gondom van, hogy nem jelez a megadott naptárbejegyzésnél, hiába van emlékeztető beállítva. Hogyan lehet rábírni, hogy jelenjen meg emlékeztető? Az normális, hogy a notifications részen nem maradnak meg a jelzések? Előtűnnek egy ideig, eltűnnek, de ott nem maradnak meg... -
#2425 nm máskoris:D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.11. 18:25:30 -
#2424 Vicces :)
Köszi! -
#2423 Dehogynem, mozgathatod, törölheted, betehetsz újat.
Betenni tudsz, ha elmész az apphoz a nagy menübe, jobbegérgomb és asszem ott van hogy inditóikon vagy pin elhelyezése a start menüben.
Vagyis na, a start menü legalsó pontja a minden program, itt jobbklikk, és kitűzés, innen már a többi menni fog. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.11. 18:07:31 -
#2422 Biztos nagyon jók a start menü csempéi, de nem lehet valahogy testre szabni, hogy mi legyen ott, és mi ne? -
gabko #2421 köszi...
ezért írtam ide, mert ott mindent kikapcsoltam de ettől függetlenül is jön.
egyéb hely ahol nézzem/állítsam? -
#2420 Ja értem. :)
Akkor az azért nem ment valszeg. -
#2419 Műveletek fülön kell betallózni az indítandó programot. -
#2418 Végre megvan be kellett írni a regeditbe valóban csak mivel 32 bites ezért nem simán hanem a node opcióba. :DDDDDDD
YES!
Már megy. -
#2417 Szerintem azt csak egyben lehet kezelni. :( -
#2416 Én azt szeretném tudni, hogy hogy állíthatnám be, hogy bizonyos alkalmazásoknál ne kérjen engedélyt? Azt megtaláltam, hogy kell kikapcsolni, de arra nem találtam, hogy csak bizonyos alkalmazásoknál ne ugráljon fel mindig az az ablak, ha elindítom. -
#2415 Próbáltam közbe megvan az útvonal de ez sem megy. -
#2414 akkor nálam van valami.
De ez a feladat ütemezőben is rányomok, hogy új feladat.
Alatta az útvonalnál csak egy per jel van és nem tudom beírni az útvonalat....nem értem. -
#2413 Pedig működik, én már használtam. -
#2412 Na ez is jó ötlet köszönöm utánajárok. :) -
#2411 Állítsd be a feladatüzemezelőben. -
#2410 Jaja. Mosdt kipróbáltam, de nem ndítja el a parancsikont.... :S -
#2409 Mert rejtett mappa. -
#2408 Most néztem azért nem találtam mert nekem csak akkor jön be ha ezt a sort modosítva az én gépnevemmel bemásolom a link csikjába és enter-t nyomok....érdekes.
De mindegy a lényeg hogy megy. :) -
#2407 Jajj köszönöm szépen, na ez rémlett még nagyon régről hogy létezik ilyen mappa de azt hittem win10-en már nincs. :D -
#2406 Tedd a parancsikonját a c:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\ könyvtárba. -
#2405 Na srácok, egy kérdésem lenne ha valaki vágja ezt a témát.
Van egy program, amit be szeretnék rakni hogy automatikusan fusson win indításkor.
Namármost találtam egy leírást neten hogy a regedit szekcióba irjam be magam, de nekem ez win10-en nem műkszik.
Van esetleg megoldás? :) -
#2404 Gépház\Rendszer\Értesítése és műveletek. -
gabko #2403 sziasztok,
hol tudom kikapcsolni a facebook messenger üzenet értesítést? jobb oldalt alul óra felett megjelenik "szövegbuborékban" és baromi idegesítő, főleg hogy késve küldi az értesítést.
pár napja használom a win10-et, nem tudom hol keressem, hol tudom kikapcsolni.
előre is köszönöm. -
#2402 Semmit nem segített a support 768 ezredik régi live os account belépésre kérte a nevet ami anno megadtam majd feldobta hogy frissült a privacy genyó elfogadtam és újra LIVE lett a live fiókom és már működik a game!
Ezt a remek rendzsert nem is értem miért nem törölték már a p-ba pc-n egy rakás sza**upac ezen is látszik.
#2400: Ticket lol mit bohóckodsz hívd fel őket. Vagy neked az hogy kb 2 perc alatt megoldanák nem jó?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.05. 19:53:29 -
#2401 Én az xbox.com oldalon próbálkoznék. -
#2400 Magyar MS nem foglalkozik ilyenekkel sztem.
EA-nél olyan remek a support hogy a lopott accos ticketekre se válaszolnak :D -
#2399 MS-nak van valami "magyar kirendeltsége" ?
Esetleg valami magyar live chat szerűség?
A következő problémám lenne. Nem win 10 hanem általában GFWL probléma.
Anno nagyon régen megvettem steam-en a Bulletstorm nevű játékot (amiből ezt a fantasztikus liveot azóta se gyomlálták ki-nem is fogják már mindegy)
A serialja aktiválva lett anno egy live fiokomhoz. Nos nekem anno volt ebből 2 db.De bármelyikkel lépnék be a játékon belül azt mondja nem jó neki valami.
A lényeg azt szeretném elintézni ha lehetséges hogy a serialomat a mostani immáron eredeti win 10-es accountomra tegyék át (ha EA-ről lenne szó már rég kész lenne ott a support ilyen ügyben nonpluszüber/10) vagy ha nem segítenek ebben legalább mondják meg milyen emailcímhez tartozik a serial és megprobálni azt életre kelteni. Mert a hotmailes mindkettő és a webes felületre betudok lépni tehát jelszó minden stimmel csak a game-en belül nem jó neki valami.
Kihez kéne fordulnom? (Magyar nyelvű lenne a legjobb mert ezt mire a google translate-el lebohockodnám nekik a win 10 licenszem is visszavonnák) -
#2398 software-with-the-most-vulnerabilities-in-2015-mac-os-x-ios-and-flash
win10 elég jól áll -
#2397 Arkham Asylum nálam is ment majd 2 napra rá mindig más és más hibaüzit dobva már nem
Arkham City. A game elindul de a kezdő Catwomen-es jelenetnél crashel és sosem megy tovább.
(Win 7-nél mindkettő hibamentesen végig lett játszva már) -
#2396 Most próbáltam ki és gond nélkül üzemel a játék nálam. Túl sokat nem játszottam vele, de üzemel. -
#2395 ez jónak tűnik
Igazából töltsd le, indítsd el, majd virtuális gép hozzáadása. Megadod a "rendes gépből" mennyi memóriát, stb kaphat, és megadod neki a win7 isot. Virtuális gép elindít és ugyan olyan lesz, mintha rendesen telepítenéd. Kezd el, ha elakadsz akkor kérdezz :) -
#2394 Nos a Batman Arkham City sem megy :(
Tudnál valami értelmes debileknek is használható virtuál win 7 használatához leírást adni?