6762
  • papi08
    Sziasztok!

Az vajon mitől lehet, hogy az utolsó előtti nagy frissítés óta minden (MINDEN) játék,vagy hardverigényesebb program akad? Előtte gond nélkül ment a GTA V, most ugyan olyan beállítások mellett pár perc után mérhetetlenül el kezd akadni. De ugyan ez van a PS-sel is.
    Nem tett fel másik VGA drivert updatekor..

Valami tipp?

Köszi!
  • TomStorm
    Miért tiltja le perifériákat Win10?Szoftvereket el sem indítja,játékok közben csak villog Laptopon meg külső monitort ha rákötök 2 felbontást tud ami persze egyik sem jó és iszonyat lassú!
    Asztali gépen úgymond stabil de Gaming borzalmas vele:(
  • k0trapali #2511
    Sziasztok!

Valakinek van ötlete, hogy Dell laptopon miért nem működik a touchpad? Felraktam a legújabb driver-t - Synaptics - és semmi. Mintha fel sem telepítettem volna.
  • Krisztiam #2510
    jah oké :D
  • bajgunar
    Semmi. Újra aktiválod Microsoft Toolkit-el.
  • Krisztiam #2508
    most 2016. 07.22-ig aktiválva van a windows 10, kérdés utána mi lesz :)
  • Krisztiam #2507
    nem legális, de én már régebben frissítettem windows 7-ről windows 10-re, pedig a windows 7 az nem volt legális :)
  • bon
    Gondolom azért nem működik, mert nem legális a frissítési alap.
  • Krisztiam #2505
    helyesbítek nem működik windows 8.1 alól sem, tiszta telepítés utána toolkit-el vagy kmspico-val kell aktiválni
  • Krisztiam #2504
    windows 8.1-ről kell frissíteni win 10-re és utána állítólag jó lesz
  • bon
    Majd kiderül.
  • bon
    Nincs második képernyő csatlakoztatva a gépre?
  • aru
    Csináltam egy tiszta Win 10 telepítést és eltűnt az updateből az a kiválasztható verzió, hogy "csak jelezze a frissítéseket de ne töltse le automatikusan". Win 8.1 -> 10 frissítésnél ott volt. :( Hogyan tudnám ezt elővarázsolni?
  • Krisztiam #2500
    na letöltöttem a 1511-es verziót sikerült felrakni, de most ezt írja az aktiválásnál:

Ez fog vajon aktiválódni?
  • CroftManor
    Mostanában amikor bekapcsolom a gépet, akkor néha nem tölt be a bejelentkezési ablak, ahol a pin kódot kéne beírni, hanem csak fekete képernyő és középen az egér kurzor látszik. Ez vajon miért van? Csak restart segít.
  • RYO21
    Nem fagy az le, csak sokáig kell várni. Nálam is ezt csinálta, aztán kb fél óra után bedobta a restart gombot.
  • Krisztiam #2497
    akkor azt kell letöltenem ezt hiába csinálom újraindítom és 24 %-nál lefagy
  • bon
    Régi verziót raktál fel, a 1511-es verziót kellett volna letölteni és felrakni. Amúgy várj türelemmel, sokat tölt el.
  • Krisztiam #2495
    na felraktam a windows 10 pro-t és most frissítésbe ezt akarja letölteni:

Utána meg frissítésnél 24 %-nál lefagy
    Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.01.22. 19:11:47
  • darkSectorxxx #2494
    Ja hogy én "illegálisan" használom.
    Aki fizet win 7-8-8.1-ért annak nem mindegy hogy most támogatják vagy kiszorítják és rákényszerülnek az újabb beruházásra. :)
  • Mixe3y
    Ezt hogy érted?
    Az eredeti téma ugyebár az volt, hogy a vadonatúj eszközökhöz nem ad majd supportot a Microsoft a régi Windowsokra.
  • bon
    Én tuti próbálkoznék tiszta telepítés frissítésével.
  • darkSectorxxx #2491
    Akiknek ez zsebre megy azokat megértem.
  • Mixe3y
    Nem teljesen értem ezt a felháborodást az emberek részéről. Az is kész csoda, hogy még mindig van security update például a Windows 7-hez. Haladni kell a korral és ha jól sejtem elég nagy mennyiségű erőforrást elpazarol a Microsoft arra, hogy ezeket a szoftvereket karban tartsa.
    Analógiák:
    Linux rendszereken a leghosszabb LTS-ek is általában 10 évesek, de legtöbb esetben csak 5.
    Az Apple sem engedi egyáltalán a downgrade-et semmilyen termékén. Vagy a legújabb rendszert használod, vagy.. nincs vagy. Ráadásul upgradeltetik is a userekkel az eszközöket.
    Android, the same. (Pure Androidra gondoljunk.. Az, hogy egy készülékgyártó saját magának tákol egy Android alapú OS-t, az onnantól az ő felelőssége.)
  • k53ta
    Látom, nincsen magyarázat, hogy mit jelent a telepitéskor fellépő hiba üzenet, aszem lemondok a win10-röl bár a Microsoft-ot ez nem fogja meghatni.
  • papi08
    Tudom. Egy szinten van a hvg tech, és az Origo tech részlegeivel. :)
  • bon
    Index-nek nem szabad hinni, sok baromságot összehordanak. Amúgy valamennyi mai OS gyúrti az info-t, de még az oldalak is. Csak divat a Microsoft-ot baszogatni
  • papi08
    Pedig a Win10 egy katonai kémszoftver. Az index lehozta.. :DD
  • bon
    Eddig is alap volt, hogy új konfigra nem ajánlott felrakni egy 10 éves rendszert, mert arra már úgyse lesz optimalizálva. Egy Skylake procis konfigon eszembe nem jutna Windows 7-et telepíteni, mert nagyon régi, windows 8.1-et meg azért, mert a Windows 10 jobb.
  • Krisztiam #2484
    köszi szépen, majd nemsoká hozzá fogok :)
  • Krisztiam #2483
    mekkora pofátlan cég ez a microsoft...
  • bon
    Frissítés estén kell a net, újrateleptés esetén mindegy, csak az a lényeg, hogy újratelepítést már ne windows alól indítsd.
  • wollnerd #2481
    Windows 7-et vagy 8-at használ? Akkor felejtse el, hogy bármikor is jó gépe lesz

Pofátlan szánalom a Microsoft részéről....
  • darkSectorxxx #2480
    Köszönöm. :)
  • Mixe3y
    Általános levelezőfiókként biztosan fel tudod venni, be kell állítani a freemail IMAP és SMTP szervereit (nem tudom fejből, de a saját leírásaik között bizonyára találsz erre segédanyagot).

Egyébként a helyedben azt csinálnám, hogy készítesz egy normális levelezőfiókot (amit a kolléga 6 posttal ezelőtt mondott) és a gmail tud olyant, hogy POP3 fiókként felvehetsz bele másik postafiókot. Vagyis azokat a leveleket is letölti, amiket a korábbi postafiókodba kapsz.
    És szép lassan átszoksz emerre.

Ez a leírás elég validnak néz ki még most is.
    ezitt
  • darkSectorxxx #2478
    Hát ja de ha már egyszer nem tudok visszamenni az időbe. :D
  • Krisztiam #2477
    de internet kapcsolattal csináljam a telepítést vagy offline módban?
  • Krisztiam #2476
    köszi szépen
  • bon
    wifi driver frissítés?
  • bon
    Freemail fiókot alapból el kell felejteni, semmire se jó. Gmail, outllook ami jó.