6762
-
#2513 Sziasztok!
Az vajon mitől lehet, hogy az utolsó előtti nagy frissítés óta minden (MINDEN) játék,vagy hardverigényesebb program akad? Előtte gond nélkül ment a GTA V, most ugyan olyan beállítások mellett pár perc után mérhetetlenül el kezd akadni. De ugyan ez van a PS-sel is.
Nem tett fel másik VGA drivert updatekor..
Valami tipp?
Köszi! -
TomStorm #2512 Miért tiltja le perifériákat Win10?Szoftvereket el sem indítja,játékok közben csak villog Laptopon meg külső monitort ha rákötök 2 felbontást tud ami persze egyik sem jó és iszonyat lassú!
Asztali gépen úgymond stabil de Gaming borzalmas vele:( -
#2511 Sziasztok!
Valakinek van ötlete, hogy Dell laptopon miért nem működik a touchpad? Felraktam a legújabb driver-t - Synaptics - és semmi. Mintha fel sem telepítettem volna. -
#2510 jah oké :D -
#2509 Semmi. Újra aktiválod Microsoft Toolkit-el. -
#2508 most 2016. 07.22-ig aktiválva van a windows 10, kérdés utána mi lesz :) -
#2507 nem legális, de én már régebben frissítettem windows 7-ről windows 10-re, pedig a windows 7 az nem volt legális :) -
#2506 Gondolom azért nem működik, mert nem legális a frissítési alap. -
#2505 helyesbítek nem működik windows 8.1 alól sem, tiszta telepítés utána toolkit-el vagy kmspico-val kell aktiválni -
#2504 windows 8.1-ről kell frissíteni win 10-re és utána állítólag jó lesz -
#2503 Majd kiderül. -
#2502 Nincs második képernyő csatlakoztatva a gépre? -
aru #2501 Csináltam egy tiszta Win 10 telepítést és eltűnt az updateből az a kiválasztható verzió, hogy "csak jelezze a frissítéseket de ne töltse le automatikusan". Win 8.1 -> 10 frissítésnél ott volt. :( Hogyan tudnám ezt elővarázsolni? -
#2500 na letöltöttem a 1511-es verziót sikerült felrakni, de most ezt írja az aktiválásnál:
Ez fog vajon aktiválódni? -
#2499 Mostanában amikor bekapcsolom a gépet, akkor néha nem tölt be a bejelentkezési ablak, ahol a pin kódot kéne beírni, hanem csak fekete képernyő és középen az egér kurzor látszik. Ez vajon miért van? Csak restart segít. -
RYO21 #2498 Nem fagy az le, csak sokáig kell várni. Nálam is ezt csinálta, aztán kb fél óra után bedobta a restart gombot. -
#2497 akkor azt kell letöltenem ezt hiába csinálom újraindítom és 24 %-nál lefagy -
#2496 Régi verziót raktál fel, a 1511-es verziót kellett volna letölteni és felrakni. Amúgy várj türelemmel, sokat tölt el. -
#2495 na felraktam a windows 10 pro-t és most frissítésbe ezt akarja letölteni:
Utána meg frissítésnél 24 %-nál lefagy
Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.01.22. 19:11:47 -
#2494 Ja hogy én "illegálisan" használom.
Aki fizet win 7-8-8.1-ért annak nem mindegy hogy most támogatják vagy kiszorítják és rákényszerülnek az újabb beruházásra. :) -
Mixe3y #2493 Ezt hogy érted?
Az eredeti téma ugyebár az volt, hogy a vadonatúj eszközökhöz nem ad majd supportot a Microsoft a régi Windowsokra. -
#2492 Én tuti próbálkoznék tiszta telepítés frissítésével. -
#2491 Akiknek ez zsebre megy azokat megértem. -
Mixe3y #2490 Nem teljesen értem ezt a felháborodást az emberek részéről. Az is kész csoda, hogy még mindig van security update például a Windows 7-hez. Haladni kell a korral és ha jól sejtem elég nagy mennyiségű erőforrást elpazarol a Microsoft arra, hogy ezeket a szoftvereket karban tartsa.
Analógiák:
Linux rendszereken a leghosszabb LTS-ek is általában 10 évesek, de legtöbb esetben csak 5.
Az Apple sem engedi egyáltalán a downgrade-et semmilyen termékén. Vagy a legújabb rendszert használod, vagy.. nincs vagy. Ráadásul upgradeltetik is a userekkel az eszközöket.
Android, the same. (Pure Androidra gondoljunk.. Az, hogy egy készülékgyártó saját magának tákol egy Android alapú OS-t, az onnantól az ő felelőssége.) -
k53ta #2489 Látom, nincsen magyarázat, hogy mit jelent a telepitéskor fellépő hiba üzenet, aszem lemondok a win10-röl bár a Microsoft-ot ez nem fogja meghatni. -
#2488 Tudom. Egy szinten van a hvg tech, és az Origo tech részlegeivel. :) -
#2487 Index-nek nem szabad hinni, sok baromságot összehordanak. Amúgy valamennyi mai OS gyúrti az info-t, de még az oldalak is. Csak divat a Microsoft-ot baszogatni -
#2486 Pedig a Win10 egy katonai kémszoftver. Az index lehozta.. :DD -
#2485 Eddig is alap volt, hogy új konfigra nem ajánlott felrakni egy 10 éves rendszert, mert arra már úgyse lesz optimalizálva. Egy Skylake procis konfigon eszembe nem jutna Windows 7-et telepíteni, mert nagyon régi, windows 8.1-et meg azért, mert a Windows 10 jobb. -
#2484 köszi szépen, majd nemsoká hozzá fogok :) -
#2483 mekkora pofátlan cég ez a microsoft... -
#2482 Frissítés estén kell a net, újrateleptés esetén mindegy, csak az a lényeg, hogy újratelepítést már ne windows alól indítsd. -
#2481 Windows 7-et vagy 8-at használ? Akkor felejtse el, hogy bármikor is jó gépe lesz
Pofátlan szánalom a Microsoft részéről.... -
#2480 Köszönöm. :) -
Mixe3y #2479 Általános levelezőfiókként biztosan fel tudod venni, be kell állítani a freemail IMAP és SMTP szervereit (nem tudom fejből, de a saját leírásaik között bizonyára találsz erre segédanyagot).
Egyébként a helyedben azt csinálnám, hogy készítesz egy normális levelezőfiókot (amit a kolléga 6 posttal ezelőtt mondott) és a gmail tud olyant, hogy POP3 fiókként felvehetsz bele másik postafiókot. Vagyis azokat a leveleket is letölti, amiket a korábbi postafiókodba kapsz.
És szép lassan átszoksz emerre.
Ez a leírás elég validnak néz ki még most is.
ezitt -
#2478 Hát ja de ha már egyszer nem tudok visszamenni az időbe. :D -
#2477 de internet kapcsolattal csináljam a telepítést vagy offline módban? -
#2476 köszi szépen -
#2475 wifi driver frissítés? -
#2474 Freemail fiókot alapból el kell felejteni, semmire se jó. Gmail, outllook ami jó.